jag är och kommer alltid vara, justins största kärlek! ;'

tänkte lägga in lite klipp, lyssna och njut : )



så jävla underbar låt, hahah, men den handlar ju om hans föräldrar och jaa, han har sagt att det var hans mest personliga låt och så, därför är den så fin! :)



hitta den här på youtube, sen såg jag att felle la upp den på hennes blogg, men de får hon stå ut med, det var ju faktiskt jag som började gilla han först, haha !:) Aa iaf bara jag som älskar hans nya röst, låter mycke mer vuxnare och blablabla kan sitta och snacka på i en hel evighet, men iaf jag ÄLSKAR hans nya röst ;*



världens sötaste ! ;*



bara jag som är kär i bilden ? ;)


tjillat på boden lever!

haha lever, är inte det man typ äter? Tänkte att jag skulle göra ett lite kul skämt och skriva boden lever istället för boden alive, men nu har allt skitit sig och de var inte ens nå kul.

ikväll klockan 6 typ så for jag med julle o felle dit, där träffa vi lowe och samuel. Sen kom freddan o ellen och sen kom hanna också. Haha, sen träffa vi lite annat folk också :) , vi åkte i en svan båt, gör inte de , det typ sög och den läckte in vatten. Haha inte konstigt när vi var 5 pers i båten och dom är typ 200 år gamla. Vi åkte lite karusell och sånt men de har regnat en rejäl skur så, aa de är bra att jag ska dit nå fler dagar : ) imorgon ska jag typ  sitta i ett bås och sälja biljetter, äh de får mamma göra. Jag o hanna ska springa runt och åka karuseller, efter bion är det, på kvällen.



stardancer, typ den ända roliga karuseller där ;) haha gillar killen som ba - hallå mamma, jag vill ha en sockervadd... vänta nu var är du mamma? hallå...



tråkigaste ! -.- fast julle o felle älskar, haha :(



lowes popcorn som jag snodde, huhu :)



eclipse med hanna!

på torsdag ska jag o hanna och se nya twilight filmen eclipse, eller epelepsi som anna säger, HAHA. Blir riktigt najs, hanna har bokat bra platser också, säger hon iaf. Ska gå och se i luleå. Bara jag som tycker de är mysigare på bion i luleå? Haha... Jag tycker filmerna är riktigt bra, har aldrig läst böckerna, men känns inge kul nu när man redan sett filmerna. Fast böckerna är ju alltid bättre. Men aaja, vi får se :)

riktigt snygga killar finns de ju med i den också  ;)







yes, imorgon får jag se den, nanana:)



en helt vanlig tisdag

blir ett litet sånt här nattinlägg, inte för att de är natt, men skit samma, just nu står tv på ett gammalt sex and the city avsnitt, haha när de bara är tråkiga saker på tv så måste man tager vad man haver som min mormor brukar säga, haha kan misstolkas tror jag ... ;)

idag har jag varit med fiskmåsen johanna, som ni kanske redan vet. Vi gjorde klart en header hon hade gjort, och snacka skit såklart. Såg på gamla klassfoton, kan säga såhär, de har gått utför med johannas utseénde de senaste åren, hahah nee men hon var söt när hon gick typ 6- års sen gick de utför. N u har de väll gått lite uppåt igen. HAHA nu har jag gjort lite statistik på johannas utseénde, eller stavas de så? Aa ni får acceptera att jag har föddes utan IQ.


jag ska lägga in bilderna från resan men jag årkar inte nu, gud vad bra kondis ( HAHA, kondis)  jag har :(

oo klockan är 00:00 , måste skynda mig att önska nåt, haha ni kan ju gissa vad det handlade om, jag önskade att jag o justin blev ihop och gifte oss :) Fan, nu kanske de inte slår in för att jag berättar de här till hela världen, och ja  alla läser min blogg. Fast vad oroar jag mig för? Det kommer ändå slå in :)

elins, martins tjej även känd som emil bj:s syrra, deras hund har fått valpar. 14 STYCKEN! :D Idag skulle jag o johanna dit och träffa dom, men de har typ bara gått nån vecka eller nåt och då har dom fortfarande stängda ögon och mamma är lite agressiv mot främlingar typ, och jag vill inte bli biten och dö. Men vi ska dit så snart som möjligt!

Och tack johanna för att du skämde ut mig totalt idag, på canis cafét -.- haha ! 



läkerol , johannas kamera, en vitamin dricka, nee kan inte bli mycket bättre :)



en liten dagens outfit hemma hos johanna :), världens fulaste kläder när hela garderoben ligger i tvätten från resan -.-   i bakgrunden sitter johanna och bråkar med hennes pappa i telefon, HAHA åå I love it ;)

nu ska jag se lite natthumor på existenz så jag blir glad.

GODNATT! inte för att jag ska sova, har typ vänt på dygnet, hur fan ska jag kunna gå upp imorgon på golf träning klockan 11 (!) ajdå..

åå nu börja 2 1/2 men, TACK GUD!



hej. jag heter johanna. jag gillar vatten. jag hatar maria.

heeej , nu är maria nilsson hemma hos mig och hon snackar med julia i telefon och klagar på allt jag gör.
jag har gjort en header tilll henne , ska fixa mer sen för vi ska cykla. öhm ja vad mer , maria är kär i justin.
stckars alla marias fan som står utanför hennes dörr varenda dag , dom kommer aldrig få henne.
elr är det hon som aldrig kommer få justin ? aaaja , KYSS



maria i sina bästa dar , hmm ? elr inte..

/johananannnananan lindqvisttsts

hemma

åå vad skönt äntligen hemma, gud vad jag är trött på att åka bil !
nu ser jag "farsan" med mats och hans kompis rikard ;p

puss !


expert på att rodna

asså det är så sjukt att en stackars kvinna kan sitta och skriva alla dom här böckerna, alla är så jävla bra. Hon är typ min idol eller nåt. Nu har jag börjat läsa om expert på att rodna, fy fan jag vill också kunna skriva sådär som katarina von bredow gör.



inte alla hennes böcker men aaja ;)




Dagens stora hiss är Katarina von Bredow


steeek dag !

åå vad jag älskar sommaren, en riktig stekig dag har det varit idag. Typ -25 grader i skuggan ? Som min kusin sa :
- varför ska man åka utomlands, när man kan vara i bollnäs och uppleva utlandsvärme.

riktigt smart, när man åker utomlands blir man bara bränd och våldtagen av nån skum gubbe. Här är allt frid och fröjd och man behöver inte frysa ihjäl heller. Iaf inte på sommaren ; )
Fast de som suger är att jag blir bränd här i sverige också. Världens sämsta pigment eller vad fan de nu heter, skit sur blir jag. Och så dom som kan ligga och sola i typ 12920832097 år och bli as bruna men inte nå bränd där inte nejnej. Men det här är väll bara i början av sommaren får jag hoppas innan jag har fått nå färg, sen blir de väll bättre och bättre + att solskydd typ inte funkar! AAA jag hatar att bli bränd. Men idag har jag iaf inte blivit nå bränd för jag suttit med en jävla T-shirt på axlarna. Ska jag gå runt så hela sommaren eller, NEJ TACK!

dagens diss är absolut mot solskydd som inte funkar!

imorgon väntar en bilresa på typ 8 timmar? Aa får väll överleva det också. Det är inte så hemskt, man har ju mobilen, min as bra brända cd, julles dator, aa det blir nog bra :)
Sen så är de ju inte lika långt som när vi åkte boden - skövde, det var jobbigt kan jag säga + när vi åkte mitt i natten, jag typ sov ingenting men julle snarka på ;D haha

Känns ganska tråkigt att resan är slut men ändå så saknar jag skitboden, som johanna säger. Har ju as mycket bilder så kommer typ få sitta i hundra år vid datorn imorn och överföra och sen in på bloggen och allt. Men aaja det måste jag ju:)

 




btv: Joona Sotaniemi är världens bästa i hela världen, as snäll är han !!! ;))))

michael jackson

Förlåt att jag är seg, men igår var det ett år sen michael jackson dog, shit vad tiden gått snabbt. Lite konstigt men han blev typ mega känd när han dog. Klart han var jätte stor innan också, men aa ni fattar, jag börja iaf lyssna på han mer efter hans död. Han gjorde riktigt bra musilk sen gjorde han väll dumma saker också, tog droger m.m. Men en riktigt bra musiker och dansare var han iaf :)

För nån dag sen såg jag på  aftonbladet att det är många som tror att han fortfarande lever, man tror typ att han har klätt ut sig.

aftonbladet tv om Michael.

klicka in så ser ni själv.



Mannen till vänster blev brännskadad när han var liten. Han var nära vän till Michael. Nu säger man att Michael spelade mannen till vänster på hans egna begravning ( bilden till höger ) , ni ser väll skillnaderna. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Men erkänn att de skulle vara riktigt coolt om han lever. Det skulle ju kunna vara att MH orkade bara inte vara han själv nå mer och låtsades dö. Hans egna barn verkade inte så lessna på begravningen har man ju också hört....


får & grisar !

vi har varit på ett riktigt mysigt ställe idag, jag och julle mata grisar och får (Y) det stod att dom skulle ha kaniner men inte fanns de nå jävla kaniner! Haha och jag o julle som sprang omkring i ösregn och försökte hitta dom :( men sen kom solen fram så  - vi hade iaf tur med vädret.. Nee men det var rätt okej att mysa med fåren :)

just nu är de fotboll på tv som gäller, vet inte riktigt vilka jag ska heja på , usa - ghana ( tror jag det stavas ;)), fast nog måste man heja på snyggamerikanerna, men afrikanerna är så roliga när dom dansar när dom gör mål + att det är det ända afrikanska laget kvar, men aaja.

Sen blir det film, fish tank heter den. Och nej den handlar inte om fiskar. Vi får hoppas att den är bra! :)


I see you later alligator :)




midsommar!

sov läänge idag. Skönt när vi har varit tvungna att gå upp så tidigt den senaste veckan för att man måste upp till hotell frukosten. Nu kunde man sova hur länge man vill och man behöver inte äta hur mycket som helst heller :)

mm jordgubbar och grillad kyckling, haha ingen bra kompination men ni kann vara lugna kyckling till middag, jordgubbar till efterrätt, haha vem kunde inte räkna ut de? Åå vad onödigt jag skriver nu så därför ska jag skriva nåt nödigt istället. haha nödigt o.O

vi är alltså hos min grisälskande kusin, finns minst 50 grisar i varje rum typ ( aa och om ni kan tänka så menar jag INTE levande), haha och min faster samlar på kor, buhuuu jag vill också börja samla på nåt djur, inte typ sudd, hur kul är de?


Känner att jag är utanför musikvärlden nu, höhö bara för att jag bara vart borta i drygt en vecka, men det känns som en månad typ. Men jag måste hitta nåt nytt att lyssna på, som jag gjorde nu. Håkan Hellström, vilken hjälte ;) 

Sen blir jag också sur för att de är typ hur varmt som helst i skit norrbotten som det alltid brukar vara skitkallt i, men nu jäklar kan det bli skitvarmt just när jag inte är där -.- Men aaja inte för att jag håller på att frysa ihjäl här heller, men det är typ ingen sol = vit som en isbjörn :( 

Jag och Julle har spelat ett as kul (överdriver) spel i Frida tidningen, men det handla om Kändisar och sånt, och om man kom på en prick så mötte man Justin Bieber i en sandslottbyggartävling och då förlora man och fick gå 2 steg bakåt och sen stå över en gång. Men det gjorde inget, jag ville komma till den pricken hela tiden...

oj vilket intressant inlägg jag har skapat nu, men jag tycker ni ändå kan ta er tid och läsa, hörni tänk att jag inte är hemma så det blir dåligt med roliga bilder. Jag har ju alla på kameran och jag vill inte ge ut någon innan jag kommer hem ;)) haha


JAG HÅLLDE PÅ ATT GLÖMMA! Vet ni vem vi såg på åhléns här i Bollnäs idag?

MARIA MONTAZAMI!!!! ÅÅÅ HERREGUUUD

haha julle sa hej, men jag var så chokad så jag stod bara och stirra ;) snygga klackar hade hon iaf:) 
Hennes mormor bor här så därför är hon här typ. . Nu när jag vet att maria shoppar på Åhléns (!), så ska jag köpa allt därifrån typ...


erkänn coolt, hon är ju fan min idol :) Om ni inte tror mig så är ni dummaomogonasmåtöntar eller så kan ni gå in på hennes blogg :  
Marias bäst blogg!


saknar alla riktigt mycke nu! Men bbodenalive blir riktigt najs känner jag ! :)) 


puss alla små töntar !:) 




mohaha, inga av er har sett henne i verkligheten, MEN JAG HAR! :D 



 

jag känner en bil, den heter anna och är pedofil

kul rubrik, så rolig humor har jag  just nu

vi stter i bilen och ska till bollnäs, där har man bollar i näsan :), ska tíll min kusin för att fira midsommar eller missommar, som vissa säger?

idag har vi varit på ett kloster, mamma o pappa känner en som är nunna eller vad man säger, jag o julle tyckte dom såg ut som spöken bakifrån... Ganska coolt var det iaf. Jag trodde det typ inte fanns längre, men det gör det iaf, flera stycken

Inatt sov vi i Jönköping, på ett hotell som var riktigt fint, vi var rädda för tyskarna som satt o såg på fotbollsmatchen i receptionen ;p
Vi var ute på jönköping by nigth, haha, vi köpte glass, mmmm :)

hållde på att glömma, vi var i Gränna idag, vad är det tänker ni. Men det är en stad där polkagrisen uppfanns. Vi köpte MYCKET, nu vill jag inte se en polkagris i hela mitt liv... Gott var det iaf


nu är det en lååång biltur som väntar.





GLAD MIDSOMMAR! :D lite för tidig men de gillar vi! :)


¨

när jag ritas av, huhu ! ;p


känn ingen sorg för mig göteborg

forfarande i gbg, jag är kär i denna stad kan jag säga !

julle och pappa är just nu och gymmar, HAHA! Finns ett på hotellet, lyxigt! :D
tänkte vara med men njaa har ont i benen, jovisst tänker ni. Men jag har faktiskt det, inte konstigt när vi har sprungit runt och åkt karuseller 4 dagar i rad?

aaah vet ni vad jag köpte idag? På en galleria var det en man som satt och ritade jätte fina teckningar och gissa vem han hade ritat av, JUSTINJUSTINJUSTIN !!!! Köpte en på momangen, imorgon ska han rita av mig, läskigt haha ja, han kommer säkert rita alla fula detaljer. Ska säga till han att han ska inte titta på detaljerna och rita mig som om jag var skit snygg...
Sen har jag värsta planen att jag ska rama in teckingarna och hänga upp dom bredvid varandra, najsnajsnajs ! :))

Imorgon kväll ska vi vidare, buhu, skulle vilja stanna här förevigt!

btv jag o julle har åkt alla karuseller på liseberg (inte alla små bajs karuseller för 3:åringar)


balder, kanonen, höjdskräcken, hanghai (stavas), var favoriterna :)


rätt trött, ska gå och se lite fotbolls - tv sen blir det väll sängen, btv julles dator funkar nu på hotellet som ni kansk fattat :)




jag o julle har bildbevis på att vi åkt balder, tyvärr ser jag ut som om jag inte är i mitt bästa tillstånd, så ingen på hela planeten förutom jag o julle får se denna bild...


gooooteborg !

vi ar pa hotellet, finns 2 mac i receptionen som vi sitter vid, fast dom ar as konstiga, kan inte skriva de 3 sista bokstaverna i vart alfabet som ni sakert redan vet, + att alla tecken ar inte pa ratt plats, typ kan inte gora en smilis, maria inte gillar.

aja jatte fint hotell, det gar typ inte att komma in pa internet med julles dator, hotellet ar lite sma skumt sa ni far noja er med sana har laskiga inlagg.

LISEBERG IKV ! och lotta pa liseberg, leta efter mig o julle i tv rutorna


puss pa nosen ! , vi har as fint vader har, HAHA , ni har typ regn, mohahah !


sommarland och bröllop på tv :)

riktigt kul dag, sommarlandet var najs men inte vädret, det regna lite då och då. Men vad gör de, jag o julle kriga ;) haha! Imorgon blir det sommarland igen, då i vattenlandet, ska bli bättre väder. Fast skit samma, vi ska bada fast det är -16 och orkan :)

jag o julle kallas radiobils - mästarna. Vi ägde ut alla, haha åkte typ 1000 ggn. Körde på alla små söta göteborgs - killar :D hahah,

maria i radiobilen - vart är han? * ställer sig upp, DÄR ÄR HAN ! 
hmm lite pinsamt, öhm ja :)


Viktoria och Daniel har jue gift sig idag, tror det inte finns en kotte därute som har missat det, antar jag? Hmm tycker inte det är SÅÅ jätte intessant som svt och tv4 tycker? Men aaja det händer typ en gång på en livstid, haha nee men typ. Så äh, låt dom ha deras dag :) Sen älskar jag kungafamiljen, missuppfatta mig inte nu, ´nee tycker det är kul att skämta om dom. Som superprinsen på aftobladet Tv. HAHA

tänk om de skiljer sig om typ ett år, det kanske dom inte får, kungen hotar dom säkert eller nåt ... Men de skulle vara typ som om världen skulle gå under. Iallafall för kvällstidningarna 


Nu sitter jag o julle ser när kungafesten käkar tårta, 11 våningar, inte illa det :)


grattis säger man, eller?
äh skit samma, grattis ! :D



justin bieber - sombody to love !

aaagagagagagagga videon kom ut idag, helt kär i den! <3 :d




'mys i hotellrummet

är här i mörkret på hotellrummet i skövde, har sett fotbollsmatchen england - algeriet. tråkigt med 0-0, england är värda att gå vidare + att cool roonie spelar och jerar eller vad han nu hette ;)

imorgon blir de av till skara sommarland, inte riktigt så bra väder som vi hoppades på men på söndag blir det bättre, karusell imorn, vattenpark söndag får de bli

ganska så trött nu, ska upp tidigt imorgon så det blir snart sängen, nattiiiii! :)



hihiho tog en liten gullig bild på mej o felle :D




ute på vägen !

nu brommar vi fram här på vägen, vi är typ 8 mil kvar till umeå. Riktigt långt kvar, men aaja ;)
jag o julle ska se en film nu och myyyysii:)

ganska najs är bak i bilen, kuddar och grejer överallt ;)

jag sitter ba och fundera hur jag ska kunna somna här sen, men äh det är ju inte hela världen om jag är trött imorgon, vi ska inte göra nå specielt då.


gaa trött är jag . Ingen bild nu för jag är dryg :D


hioooooooooooa

brist på rubriker eller? hmm ja

VI ÅKER NUUUUUU!

hejdå skit boden, jag hatar dej!
nej då jag älskar boden, fast inte nu :)


jag har bränt världens bästa CD som vi ska dunka i bilen, riktigt nöjd över mästerverket om jag får säga de själv
23 najsbajs låtar, kommer säkert få nå pris för de eller nå ;)

ville bara skriva att vi åker för de är RIKTIGT RIKTIGT viktigt förstår du :)


om ni är nån gång i torpgärdan de främsta veckorna, åk till mitt hus och se så min kanin lever, mats o micke ska ge mat, hmm lät inte som världens bästa idé om du frågar mig...




haha ursäkta texten på bilden ?
mååånngga låtar med han på min unika världensbästa CD ;)





hiooooo

meningslös rubrik öhm ja ?

nu är man hemma från stan, blev helt galen när det fanns en poster med justin i tidningen GAAA ! :*
haha jag börja typ gråta på coop, johanna skämdes :)
sen gick vi på bibloteket, töntar som vi är !:D haha nee då men jag lånade expert på att rodna, som jag redan läst med för väldigt länge sen, ÅÅ kan inte katarina skriva lite fortare, så irriterande när man redan läst alla böcker, men dom är så bra att dom är värda att läsas om, sen lånade jag en annan också " moped sommar"

vi drack milkshake och såg världens snyggaste kille, haha gud vad roliga vi är :)

nu är jag sur på henne för hon skulle hem och sen till elin, fast de kanske är lika bra jag har så mycket att göra tills vi åker ikv, ååh vad mysigt, vi ska sova i bilen 
fast jag kommer nog  vara vaken med pappi, hålla han vaken med mitt prat ;)

julle smsa att hon just dushat, kanske ska göra det samma, låter väldigt trevligt :D



så ska jag överleva 1000 timmar i bilen :D  + en liten julia som kan prata med + julia lille dator som man kan ha kul med : ) haha kepsen fick vara med :D ska vara riktigt snäll mot mats så jag kan få ha me den :)


bodennnnn med johanna !

stan med johanna nuuu! lite sånt här sistaiminuten köp, bikini, böcker, kortbyxor, massa tidningar (haha), gooodis ;)

det ända johanna skulle köpa var en milkshake, hmmm
jag kommer ju inte skriva lika mycket när jag är borta, men vi har ju med julles dator så jag SKA skriva ;)

aah nu måste jag snart åka !

fast johanna ligger typ i sängen fortfarande (Y)



jag ska ut på min lilla röda cykel snart ! :D

önska mig lycka till så jag inte ramlar och blir överkörd av en lastbil...


nanana !

det blev inge johanna idag, haha. Men imorgon blir de ist, vi ska på bibloteket, hehehu läslusarna u know ;)
ne men måste låna nåt så jag har nåt att läsa nu på sommarn, specielt nu på semestern

vi far imorgon vid typ 19 eller 20, yesyesyes !

gick in på akon på spotify, börja lyssna på as bra gamla låtar, han var typ min "favvo" när jag var mindre, HAHA, de var typ så jag börja gilla rap och sånt ;)

här kommer nå gamla godingar, vissa gamlare än andra... :)  aa ibland inte bara han men bllalalala ni fattar jue, haha guuuud maria ; )


0:38, då börjar låten



gaa vad jag tänker på somarn 09 när jag hör den här ;)



somarn -09 ;)



kör till 1:00, då börjar låten


nu ska jag packa, hinner ju inte med de så mycket imorn när jag ska va med johannananan !;)

puss tjaoo


johanna seg som en gris !

har varit på golfträning, haha ellen allocco är galen !;)

nu sitter jag och tjillar med lite musik och väntar på min vänster/höger hand! As najs att ha blanda på spotify, kommer en och annan goding ibland :D

johanna kom nu! vi ska väl hitta på nåt smått kul ! ikväll måste jag börja packa, vi ÅKER IMORGON !:D


aaa shit vad kul ;*



haha jag & johanna hade världens säsmta humor då, och nu har vi ännu värre ! :D



en blå mössa och en johanna som pussar den



haha !



trött var ordet '?

jag sov från sju till typ typ 10, hela kvällen skitad :(

fast det var riktigt gött, drömde värsta drömmen.
nu har min brorsa mats börja gilla eenie meenie? fast han säger att han bara gillar Sean i den, men de tror jag. Nu försöker jag göra så att han börja gilla alla hans låtar ;))

please dont wast my timetimetime, nananan !

asså det är så sjukt att ALLA justins låtar är bra, haha måste vara nå skumt ;)
dunkar på högsta volym ! älskar min mamma o pappa som låter mig ha så högt ! HAPPYFACE 

vill bara säga att vi åker på torsdag!
oh yessss !




mina paintskills som alltid !:)  vem tror de, det gömmer sig där bakom, jag kanske? ...



anlöööhhhnnlaaaabalsksd.... aa omg ! <3



världens finaste pojke ! : D



godnatt världen, im out !

felle o julle !



hahah helt galna. tänk på att det är bara pommac, vi får de som att låta att vi tar lite starkare grejer ! Ahahahahha

jag älskar när julia ba - åå jag hatar det här !

världens bästa party, det säger vi alltid om julias och den här gången felles fester ;))

bilder !

se och njut, !;)




felle open presents !

och ja, jag älskar min bra engelska



;o





kär i vilmas byxor !



freddan klappar som en galning !



jag dansar med ett palmträd, anna - åh nej, inte maria igen... ;)



moii är en kines !



åh ja, doppa hela ansiket i en skål med mjöl och hitta sockerbitar, våran vardag



haha!




viiiiiiiiiit näsa !


söt vilma !



sanning eller konka dags ; p



haha anna ;)



POMMAC ! :D



söt hanna :)



ursäkta bilden, OBS BILDEN TOGS 4 PÅ NATTEN! haha julle sa att vi var tvungna att ta en bild så dom skulle veta att vi dygna, här får ni bevis ;)  johanna poserar, jag har tagit nåt och julia har dött, allvarligt vart är hennes iris i hennes öga ? HAHA



om ni vickar på era lilla huvven så ser ni vad klockan är, nog för att vi var vaken till 7 och de men jag johanna tyckte de var ko0lt ändå !;)



finfin bild jag o johanna tog miss i nassen :)





årkar inte lägga in mer nu ;) puss

vänt på dygnet..

oh myy gooood, haha shit vilken kul natt ! :D

vi dygna, jag och johanna satt och prata om killar (HAHA) i typ 3 timmar?
det var världens bästa, har tagit en massa bilder och filmer!:)


gissa om man är nå trött nu då, jag kan knappt hålla ögonen öppna, men vad gör man inte för er !;)
nej nu ska jag gå och hitta kameran, lägga in en massa bilder och det kommer nog ta en stund...
nehe, nu får jag inte sova heller,

bilderna kommer i näsa inlägg ! iiiihhh, bara jag som tycker det är jobbigt att lägga in en massa bilder här, måste sitta och klicka upp en i taget hela tiden, äh man dör ju inte av det heller'

nu ska jag stoppa på nån party musik så jag vaknar igen, oj nu visar sig solen, chacha herr sol :))



PARTY !

om 2 timmar är de felle o julles party ! NAJS NAJS NAJS !:)

har dushat och sånt, vet inte vad jag ska ha på mejjj? Smart maria smart...
tar med kameran så det blir nog nå bra bilder !:)

sitter och laddar in musik till cd jag ska bränna som jag o julle ska dunka när vi far ! Å längtar


det var golfen idag, annars har jag inte hunnit med nå mer o.O hohohihi gillar den smilisen <---, gick ganska bra tycker jag, med ny klubborna !

aa gud vad intresant, känner mig lite dryg för jag har inget att skriva, jag vet att jag skulle lägga in bilderna från mig och julle men mobilen är där nere och årkar inte gå och hämta den, så lat  är jag!

nu hoppas vi på en bra kväll/natt , puss tjaooo









hitta gamla bilder från förra året av julles sovaöverfest ;) suddiga bilder, oh ja !

hairspray

ser på hairspray filmen, haha typ jobbigt när dom börjar sjunga var fjärde sekund? Och så måste tv4 ha värsta avbrottet mitt i filmen, IRITERANDE!

har suttit o kollat på alla gamla bilder på min bdb, HAHA! herregud...
typ skrev tusen 3 på <3, typ såhär <333333333333333333333? Aa gud vad jag har roligt, nu börjar den jobbiga filmen igen,



men en snygging var ju med så då måste man se ;) haha bara jag som tycker det ser ut som Zac Efron, eller är det han ?

haha de är ju typ de... eller hans enäggstviling


hiss o diss

känner att jag har mycket att hissa så då måste jag göra de, jag är inte på humör att dissa,


+ 5 dagar kvar tills vi åker på semester med julle bulle! :)
+ Sombody to love musik videon kommer ut den 29 juni, nedräkningen har börjat ;)  !
+ jag drömde om justin inatt, världens bästa dröm någonsin <3
+ sommarlov, det måste man ju hissa
+ fotbolls vm, inte för att ja är inne i det så mycket, men vm låtarna är ju bra iaf +att se snygga fotbollsspelare ;)
+ min spotify, på non stop !;)





avslutningen 2010

bilder från avslutningen, maria = seg ! :)


söt amelia



haha... moa mitt och erikas arbete, allvarligt skulle fått typ MVG på de



bästa tjejerna på jorden ! <3


kalles arm?


när bild hanna, hon tyckte hon såg ut som foki ^^



filipinen



6:an, fast nu är vi jue 7:an o.O



hejdå 9:an :(



jävla skylt.... ;)



sjunger avslutningssång...






@ julles mormor och morfar !

 at julles coola mormor o morfar i kalix, känner mig sådär allmänt ofräsh så det ska bli skönt att komma hem imorgon och ta en lååååååååååååååååååååång vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarm dusch ! haha vem bryr sig? aa skit samma.


Riktigt najs bajs väder idag, jag och julle fota typ 1290740534758 bilder så om ni har tur så får ni dom imorgon, JAG LOVAR

både avslutningsbilder och julleochmariaisommarvädret bilder ! :D
så det blir en liten bildbomp sen, vi gillart !

 

Känner mig lite sjuk, inte inte bra, MÅSTE VA FRISK till julles o felles fest, nu ska vi sova, hehehu jag skoja nee men vi kanske ser nån film sen, oj vad intresant, svar nej...

sitter på olovs dator (ingers new boy) så vågar inte kolla på hans bilder om han har nån cool som jag kan ladda upp, men ni får leva med det era no0bs


pratar med en stekare på chatten på ansikstboken! HAHA, ni vet inte vem det är, nananananna :)





nöter bieber låtarna när man åker bil, soo marre -style ! :D





inge bra uppdatering ...

förlåt förlåt förlåt ! ;)

Varit och firat Helena som tar studenten så har varit borta hela dagen, tänkte ju lägga in bilder från avslutningen, men det hinner jag inte med nu heller för jag ska va borta hela helgen (!) med julle i Mjöfjärden och sen upp till hennes mormor o morfar, men aaja ni får leva med dålig uppdatering :(

gaa, kan fortfarande inte fatta, VI HAR SOMMARLOV !!!!!!!!!


hhoohoiihi bara lite galen, men ganska sjukt !:)


Nu kom typ julle, vi ska tjilla och se på film och massa mys, tjaaråå ! :)



hahah nemen '? :D  *gillar våra cyklop, coolast i stan ?


'
'
finns på mobilen :* , see you later alligator !


im out

I just need sombody to love !

http://www.popeater.com/2010/06/10/justin-bieber-video-somebody-to-love/



alla kollar ! bakom scenen musik videon   (eller vad man nu säger ;o) sombody to love remixen med Usher !:)


JAG HAR SOMMARLOV NU, BILDER KOMMER SEN ! ;)



alder med klassen

se och njut ! ;)



johanna



mina stekar brillor ;)



ellen och erika



hanna



erika och jag



filip julia felicia ellen










skolavslutning

har sprungit runt sen 20:00 och fixat och trixat med avslutningen, kläderna, accessoarerna (stavas), och typ allt!

kom på att jag köpte skor idag men ska ha dom på avslutningen så ska inte visa dom nu ;) + att jag inte hittar min kamera, aa panik nee då mammi får hitta den ! ;D

åå längtar riktigt till vår resa nu ! kan de inte bli den 17onde nuu ? Nee just de först ska julle och felle ha PARTEEYY ;)
det ska bli riktigt kul, måste hitta present nu! Annars kanske jag kan ge julle nåt på resan, nee det blir inge kul för henne då felle sitter och blir helt kär i min present som jag ger till henne ;)

nee men allvarligt, jag vet inte vad jag ska ge dom, herregud kommer säkert bli nåt jätte dåligt :( HAHA, kanske man kan ge med nån? Hmm ska nog prata med nån imorgon kanske min högra OCH vänstra hand johanna...

nu ska jag ta av klänningen jag sitter i (avslutnings) och leta min kamera, och mitt armband som det verkar att nån har tagit ... MICKE NILSSON är skyldig till 99.8 procent ;)



haha vilken fin bild jag hitta! ;)




haha hitta en fin bild på mig och felle ! överredigerad, ohh ja !



turkiet - 09 !


grattis tjejer ! <3







aldersjööön !

imorgon ska vi på alder med klassen! Men om vädret är omogen och vill regna eller nåt sånt så får vi hitta på nå annat, aaja vi får hoppas på att det blir finfint!

Haha jag har sagt att jag ska ta med en radio som är batteridriven och bränna ner nån cd, huhu olagligt. Men då visa det sig att den här radion är 23123 år gammal och det är bara en bandspelare'? Så min plan sket sig, så vi får klara oss utan musik imorgon om ingen annan läser det här och vet att dom har en radio, GÅ OCH LETA I GARAGET ! ;)

Har verkligen inget att skriva om och är typ den tråkigaste kvinnan i världen just nu, inte för att jag är en kvinna jag är ett barn, nej jag är en ungdom iaf enligt badet för då står det ungdom 3.0 timmar! o.O
Tar med kameran imorgon så imorgon blir det nog nå granna bilder, både på alder och sen på avslutningen på kvällen, åå riktigt najs dag imorgon ! <3



huhuhahahhaahhiihoh ganska gammal bild? öhm ja? en summerbild  så var tvungen , NU TAGGAR VI FÖR SOMMARN ! :DDD

bbooden staden !

sitter hemma, sluta ganska tidigt idag, stan snart och köpa skor och sånt till skolavslutningen, vi hörs sen snyggingar ;)




bra låt, öhmm ja ? ;)

justin i juliatidningen

köpte julia tidningen idag bara för att JUSTIN är med i den, tycker den inte är nå bra längre, ska börja läsa frida (skriver MYCKE mer om justin där ;)) 

AA iaf, är med i tävlingen då man kan vinna hans T-shirt och sånt, de är ju mycket bättre än att betala $25 ist ;)




älskar han ! de vet ni redan ;))

sista inlägger för idag, kände att de blev en justin - dag ;) <3




interview with justin !



nytt och fräsht med justin, i london typ för bara nån dag sen !:D haha söt han är när han har en vattendrickar tävling ;)


Justin dumpat över telefon?

Hanna sa idag att hon läst in en klick tidning att Justin har dumpat en tjej över telefon men att han ångrar det grymt, hmm vad tror ni. Jag tror inte ens på det, haha som jag sa - man ska inte tro på det som står i en skvallertidning?  ´Ganska logiskt om du frågar mig?

Men om han nu skulle ha gjort det så har han säkert fixat det, typ gått till henne och sagt förlåt eller nåt typ?


för vem kan tro att den här killen skulle kunna vara dum eller omogen igentligen ? :'(






Nej klart inte :*

puss på dig JB ! :D



kladdkaka...

asså så jäkla finfina dagar på skolan nu. Idag har inte jag gjort ett piss? Alla andra fick städa skolgården men jag o hanna hade pollen, ( jag såg ut som en gris *nöffnöff ).  Så vi satt inne och lyssna musik, då kom 4:orna in och tog över vårt klassrum? Tog våra bord och stolar och  drog in deras som är typ pyttepytte små? haha det är väll för dom ska typ flytta in i vårt klassrum i höst, aaja vill inte tänka på hösten nu för vi har jue ett heeeelt sommarlov mellan !:D

sen såg vi film som ni vet och sen sluta vi? bra skoldag eller.. öhm ja ?;)

Sen efter skolan så for vi på stan för smart moa har inte nå kläder att ha på skolavslutningen, haha smart att komma på det nu, smart ungen johanna har inte heller nåt att ha på sig? Aaaja jag ska inte säga så mycket för jag ska på stan imorgon och köpa skor och sånt, men det är väll inte så hemskt om jag inte hittar några, jag får komma barfota och johanna o moa får komma nakna.. inte härligt typ ;p

Johana håller på att fixa header till mig men hon har typ träning eller match varenda jävla dag så hon hinner aldrig riktigt klart :(

Mammi ska åka och handla sen ska jag baka, haha fick typ grym lust till det, eller inte att baka men att äta det sen... men jag vet inte riktigt vad jag ska fixa ihop för nåt, får vill bli nåt mumsigt :D haha tror att jag ska bli bagare när jag blir stor, haha när jag blir stor, låter lite små läskigt, som man sa typ när man var 5. Tekniskt sätt så är jag jue stor nu, eller det är jag ju inte men åå skit i det vi säger såhär istället. När jag gått klart gymnasiet så vill jag bli bagare ! :D haha eller kanske inte vill men skulle nog va gott att jobba som det och jag skulle ju va grym på de också :)







mm blir nog nåt sånt här !: D





film nuuuu !

vi ser film på skolan, typ en jul film, hähä ! :) typ blir deprimerad, aaja nu ska vi börjaaa sen slutar vi, ska till stan och shoppa skor till skolavslutningen ! :D


anna skär !

idag var man med anna skär :) vi typ hade kaninhoppning med tusse, naaw han är så gullig när han hoppar, typ as bra, haha om min tjockis harry skulle kunna göra nåt sånt, njaa han är mer en äta-sova kanin ;)

vi såg på björn gustavsson filmen ,haha klockren han är liksom ! :D

jag har ont i huvve och mår inge bra så har inge lust att skriva, ville bara skriva så ni vet att  jag lever ;)

kyssen ;'



haha jomen vad säger man bjuder på sig själv här lixom. men tänk på att den här bilden togs typ innan ni andra var födda ;) haha :D

här har ni annis coola blogg ;DD 


du gamla du fria..

idag är det då nationaldagen, bara jag som tyckt att det känns som en helt vanlig dag... fast det är ju en vanlig dag men jag tror kungen tycker det här är en najs dag. Han kanske får tårta till efterrätt. Maria spekulerar, får verkligen kungen tårta idag? Eller det kanske han får varje dag, äh skit samma i kungen jag hatar han. Nej maria inte ett så fult ord ! okej då,,, jag tycker inte om kungen lika mycket som jag gillar chokladbollar, var det bättre? jaa det får duga :)

haha märkte ni att jag prata med mig själv i texten, jag gillart :)


Idag var jag o julle på badet, har inte varit där på typ 1000 år eller nåt, och jag ba - åå kolla det där, den där skylten har varit där förut!!
haha :) julia skulle ta med hennes undervattenskamera så vi skulle ta ko0la bilder men då glömmer kvinnan den -.-

så nu får ni inga fina bilder, JULIA ENGSTRÖMS FEEEEL ;)

åå nu är jag trött som ett as och vill sova. GODNATT VÄRLDEN : D



haha, jag gillar mina paint skills :D julle får hålla sig till de små rutchkanorna (stavas) och jag tar lite starkare grejer ;) HAHA :D




STOLT

inte för att skryta men jag vågar se sommarkrysset utan att blunda en ända gång fast erik grönwall kom och sjöng :)




?

jag och julle ska se 17again sen ikv, tjooo :)


vad är en bal på slottet?

hehehu visst var de en bra rubrik, julle ska sova hos meejj ikv :) aaja back to buisness som man säger, eller kanske inte?

bilder balen - 10,  inte för att det här är på ett slott utan på kvarnängen men förstör inte min grej nu, här får ni svaret på vad en bal är :D








och svar ja jag älskar mig på den här bilden.... NOT ,som man sa för 4 år sen :D





ingen kommentar...


tjotjo nu ska jag och mata en ko, vet att det inte rimma men de lät bra i huvve :(





najs dag/natt m julle o felle

det blev så att felle följde med också !:)

hahha as kul var de, grrrryyymt !

julle bada i havet? haha galen kvinna det asså, vi bada, käka gott (((GOOOODIS))), bada bastu som riktiga finnar ;D, såg filmer och hade myyysi :)

haha såg ni mitt inlägg inatt på facebook? Vi hade med dator men det var nå gorm med nätverket aaja vi överlevde :)

aa iaf så här var de lite snabbt, för er som har tråkigt och vill bli glada, aa alla som läser ska läsa :)

vi såg film, jag somna (Y), sen vakna jag men då ville felle somna , klockan: 03:20. Julle gick och borsta tänderna? *hahaha klockan: 03:23, Julia blev galen och gick ut på äventyr, 03:30, jag går ut och märker hur kallt det är och stänger dörren, 03:33. Julia kommer skräckslagen in och visar alla hennes bilder som hon tog på hennes egna lilla wildkids, klockan: har ingen jäkla aning :) jag läser kalleanka så jag somnar igen.....


haha aa jiiiillllar natten, ett + i kanten på min stavning på gillar.



julle och chessie badar i 12-gradigt vatten gillart :D



chessie is a crazy dog :)



hahahahihohohohohoh åå vad rolig jag är :))  julle o felle stod ju bara och höll på med deras kameror så då blev maria ledsen och tog en lite smått kul bild på sig själv som hon först tänkte radera ...



nu snart blir det att åka och på alla balklänningar och sånt på kvarnängen, min brorsa ska va med, med helena :)



världens tråkigaste dag

aa som ni fattar på rubriken så har jag haft bättre dagar än den här. Vi var ju med 7:orna o 8:orna och jag o johanna var i typ sämsta gruppen och aa, typ as tråkigt. Nu vill inte jag skriva nå mer om skoldan för jag blir bara deprimerad när jag skriver om den ;)

så nu är det heeeeeelg ! :D nu blev jag på bättre humör och om mindre än en vecka så har jag sommarlov! Shit vad najs. Sen när sommarn slutar så fyller man trettis som hanna säger så de kan nog inte bli nå mycket bättre :)
Nu till helgen, jag o julle ska åka till Mjöfjärden, de har typ stuga där, vi kommer hem imorgon på dagen och så, ska då gå på balen iaf !:)

julle tar med datorn så det blir kanske ett eller 2 inlägg



nu ska jag snart sitta i bilen och lyssna på min älsk :*





haha tyckte den här bilden var så söt !<3 tycker johanna ser lite efter ut, haha kokosnöten :D



ibland glömmer jag att lägga in den här, HAHA men nu kommer jag ihåg, gud vad duktig jag är

jag hatar rubriker



hehehu inge hoppar ;o erika hoppas jag fick lägga in bilden :)

omg imorgon ska vi typ va med 7:orna o 8:orna, vi ska ha sammarbetsövningar så vi "lär känna" varann? aa herregud som tur så är jag o johanna i samma grupp :D vi ska ha det ändå ;p

Jag är glaaaaaaad för vi har inge vanliga skoldar kvar nu , bara chill skola som man säger ;DD känner att jag behöver se bilder o filmklipp med justin nu så stör mig inte ;) tjoo



oj vilken suddig bild , vi gillart som man säger ! :D


@at marias place

tttja0 everybody, maria bajsar fast inte bokstavligt talat. hehehuu :)
ville bara klämma in en liten grej , typisk maria & johanna humor.



hhhahahahhaahohohohihihihhahahah !:)

ba så ni vet så är jag 1986 ! joohanna är en liten p12 -.-

hoho vad vi var dryga på skolan idag, riktigt kuul :) lärarna tyckte vi var dryga tillochmed ! hhihihi:)


nu ska jag o johanna på fest äta kaka och dricka en lesk :)




djurens dag

whoo kul dag idag, djuuurens daag :D hade med inge, en mopsii :) haha poppis blev han, det gilla han ;) jag var med Aina på agiltyn, Lowwiiiiss huuuund, som jag var Dj med idag, haha gryma var ordet? Hade med nå skivor som jag hitta i bilen, riktigt kalas blev de när jag o lowe dunka "who let the dogs out" på högsta volum  :D haha

sen har min kära broder mats kommit hem idag, ska nu firas med rabarberpaj, MUMS :) han har typ varit borta i ett halvår i australien/thailand ;p nu blir det nog lite mindre dött den här sommarn iaf :)



inge från typ förra årets djurens dag ! :D


tycker ni är riktigt dåliga på att skriva kommentarer, liksom jag ser jue att folk läser den så skriv kommentarer, annars är det inge kul att skriva :(

sommar planer !

julle ska sova här inatt, vi har varit och spelat golf och jag har nya klubbor och de, riktigt riktigt najs :D

vi sitter och planerar vad vi ska hitta på i sommar för julle ska följa med oss på semester in sweeeeden, sweet :D
vi ska typ till liseberg och skara sommarland och sånt, haha jag och julle kommer göra gatorna farliga så passa er alla skara- bor specielt BERT KARLSSON !: D

huhu vad kul jag är, haha men vi ska iaf tttyp plaska runt och ha as kul !:)
det här ska vi åka dåådådå om jag vågar, och jag vet att typ 7-åringar vågar typ åka de menmen, julia ska va testkanin så :)









man kan väl säga så här, vi kommer ha en la god sommar ! : )



och det här är vad jag lyssnar på nnnuuu: nytt o fräscht som rixfm säger! ;)




hos julle (Y)

nu sitter man hos julle, vi ska typ gå och golfa sen för vi gjorde ju inte de igår, åå herregud hur ska jag orka? Trött som en gammal jäkla kärring ;p vi hade coopertest idag, ajajajajjj aa det gick väl sådär ändå fast min pollenallergiiiii

nu ska vi äta så jag hinner inte lägga ut bilder som jag typ alltid gör nu, tycker jag är RIKTIGT DUKTIG :D sen ikv ska jag skriva ett lite längre inlägg

kyssen




RSS 2.0