JDB!

TIDSINSTÄLLT!

Åååh, världens sötaste/gulligaste/underbaraste pojkvän. Ganska självklart vem han menar? ;)


true storyyyy


Supastaaaar







Haft en rätt så kul dag med mina underbara klasskompisar, måste erkänna att dom är rätt bra ändå!
Hela skoldagen gick åt att göra saker/träna på redovisningen, och jag tyckte de blev rätt bra ändå. Allt brukar som bli bra till slut, de är alltid lite kaos med våran klass men allt löser sig till slut. Haha, och de är ju mycket bra. Efter skolan for jag och några andra och åt på MAAAAX (måste dra ner på ätandet dääär, NU) sen for jag och Jååjå hem till mig och drog med en massa kläder till skolan, kul att gå runt i mammas gamla kavaj typ, haha. Har nu duschat och sådant, har också packat. Ska skriva nå tidsinställda inlägg så de inte blir helt dött, kanske inte världens bästa inlägg blir de, men de är ju bättre än inget! :-)


Mitt hjärta blöder


bjussar lite på den där, haha..
Tyckte jag såg sjukt cool ut när jag drack oboy så var tvungen att ta bild på det, haha. Ser ut som om jag ska låtsas att de är chaiii latte eller nåt sånt moget, men nä. Icke sa Nicke.. :(


Imorgon kommer de bli helt crasy gissar jag iaf. Skola till halv4, sen ska Johanna typ till mig, pappa kommer inte göra middag till mig så får säkert koka ihop något eget, snäll familj man har. Aja, sen ska vi till en föräldraredovisning och jag ska vara "programledare" tillsammans med Jåååjjå och vi har inte tränat ett skit och har ingen aning om vad jag ska säga eller någonting. Och ja, sen på fredag morgon åker jag till mormor, så fattar inte när jag ska hinna packa och allt. Asså shiiiiiet. Så om ni har tur så får ni nå inlägg imorgon kväll, eller äh vi får väll se. Vi kommer iaf höras innan vi drar till Pajala där jag spenderar hela helgen. Aja, skriver imorgon, pusss.

You found me






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (ja lite överdrivet mycket hjärtan;))

Btv, fyfasiken vilken kung Messi är, Barca, Barca, Barca! ♥

Veronica Maggio <3


Gud vilken grym artist/låtskrivare!
Hennes nya album är något grymt bra, har inte hunnit lyssna igenom alla, men nu så tycker jag iaf att "Snälla bli min" är bäst. En av dom bästa artisterna i Sweeeden helt klart!

Whatever You Like



Kom hem med 2 nya grejer från den stora staden, blandannat T-shirten jag har på mig på dom FINA bilderna ovaaaaan. Kul dag med bra folk! Nu blir de lite tv och sådant mysigt, btv så gick NO-provet bra, utvecklingssamtalet likaså :)

@ Friaaaa


Sitter med en massa coola på skolan, sista lektionen väntar och sen slutar man, far till lulissssssss. Skriver sen när jag kommit heeeem, pusssss.
Hahaaa, kul bild från de ljuva åren. Vad söta alla var! :)


Skjorta, Kavaj och rrrrröda byxor ;)


än en gång har jag kul i webbiss...
Har verkligen nada att skriva om idag. Blir kanske att åka till Luleå imorgon med några. För att sen åka på golfiii. Har utvecklingssamtal på morgonen också, känns bra att de senaste jag gjorde var ett dåligt matteprov. Haha, aja hoppas vi kan prata om annat än det. Ska iaf kötta NO-proveeet har jag bestämt! Kul att jag sitter och skriver om skolan typ. Därför ska jag avsluta detta inlägg nu för de var bara onödigt tråkigt, hörs imorgon. Kyssss

Tisdaaaaaaaaaaag.


Dog på soffan när jag kom hem, inte så konstigt när jag sov typ 60 minuter inatt. Låg typ vaken och tänkte på livets problem, eller något sådant. Nu ska jag iallafall ta en dusch, kolla igenom NO och typ, chilla. Älskar verkligen mitt fantastiska/spännande liv! Fast till sommaren, jaa då jäklar ;) Nu när ni ändå är i svängen så kan ni ju subscriba min spellista, weheartit.

Party like a rockstar!




kul jag har i webbissssssssssssss..
Sitter och skriver med en viss person vad hemska människor är, haha. Jävla skitsnackandebajskorvar, typ. Har också grym natthumor och skrattar åt typ allt. Men de gör jag ju på dagarna också, haha.. Kan informera att efter en dag ute så har jag grymt kliande ögon, fucking pollen. BLÄÄÄÄÄ!
Måste nog typ försöka sova, snaaaaaaaaaaaaaaaaaart. Vi hörs imorgon iaf, om jag har överlevt. KYSS

In my head there's only you now


Vilmas bild från idag, jag älskar dig Linnis! <3

Haft en grymt bra dag, och ett grymt bra lov! Som avslutas med att se på MammaMia med min kära mor + No plugg.

Idag så cyklade vi iallafall först till Björknäs och spela fotboll, och sen kom en massa andra. De var myycket kul! Sen drog jag Nils, Albin, Hampus och Linn till max och åt/drack (?) lyxshakesss, så underbaaaaart gott. Fick också en massa skrattanfall där, herregud kommer leva typ 10 år extra efter denna dag. For sen till TG och gjorde en massa roliga saker. For och åt och sen åkte vi tillbaka dit och snacka en massa, myyysss. Kom hem vid 20:30 och ja, har inte något annat att säga.

Sitter och oroar mig om hur jag kommer komma upp till skolan imorgon, herreguuuuuuuud. Kommer bokstavligen dö, men aja. De är ju faktiskt bara 5 veckor kvar av skolis, så de känns ändå helt ok. Kommer också ta ledigt nu på fredag för jag ska till Pajaaala, min mormor fyller faktiskt 90 hela år. Lite sorgligt att missa valborgs här hemma i Boden men aja, de kan ändå bli rätt kul.

Bullets


weheartit
Har pluggat till No-provet som vi har nu till veckan, de kommer nog gå rätt bra ändå.
Ska snart cykla in till staden, ska träffa Linn, Albin, Nils och Hampus. De blir säkert kul! Vi får se vad vi hittar på under dagen, hörs ikväll. Pussss

Danza Kuduro

mycket charmig bild från i somraaaaaaaaaas
Ska ut på en cykeltur med tjejen på bilden nu. Lyssna på denna låt, i loooove it. Kanske nya sommarplågan? ;) Fast vet inte hur ny den är, haha aja. Bra är den iaf!

24 april



Nån "naturbild" från stugis igår
Har varit ute och solat i shorts och linne hela dagen idag med härlig musik i öronen, underbaaaart. Har nu varit och tagit en dusch, ska byta om och fixa håret och sen väntas grillat. Lite sommar-feelings på denna dag kan jag säga. Skriver senare, pussss.

nollett:trettiosex



sött
Var faktiskt nyss i kyrkan, ganska coolt att vara där på typ natten. De var helt mörkt och så, och sen när klockan var 00 så blev de ju natten-då-jesus-återuppstod typ så då tände dom upp alla lampor och ljus med mer. Rätt coolt!
Nu ska jag se fortsättningen av en film och sen soviiii, hörs imorgon. Puss

The hottest man alive


Jag dog lite.. Sen dog jag igen. <3

Stugmyyyys!







En massa bilder från en najs Påskafton eller de är ju inte afton, men aja.

Haft en mycket trevlig dag i stugis idag, första gången för i år jag var där :) Har sen bara chillat hemma, har sett Madagaskar 2, åå älskar den. Haha, speciellt giraffen, I love it. Har ätit alldeles för mycket godis idag känner jag, men de är ju den här dagen till för, typ..

Overdrive



2 bilder från idag, Tova var så söt så :) Haha och ja, jag är pro på att leka med barbies ;)

Har typ inte gjort något ikväll, har tjockat mig med popcorn/ostbågar med min kära broder Mats. Har också skrattat åt han när han raka sig så han börja blöda, klant.. Imorgon kanske vi ska till stugan och grilla lite, kommer nog bli myyys.

Puss!

heard your heart saying love love love


Love Love Love- Avalanche City
En bra låt som en bra pojk skicka till mig :)

Pieces



HAHA, bilden! Använde iaf min nya locktång för första gången idag, de blev rätt bra ändå tycker jag.

Ska nu sticka iväg till min faster m.m. Kommer träffa mitt kusinbarn Tova för första gången, kulkul! :)

Sunshine




Störda men jag älskar dom ändå ;)
Ska slå på fortsättningen av "The ugly truth" som jag sett ett antal gånger och sen sovaaaaa. Känns välbehövt när man behövde gå upp före 9 idag, icke roligt. Aja, hörs imorgon.
Btv: Glad Påsk! :D

Summer feeeelings

Less på alla fejkade människor i denna väääääärld.
Men nä, ska inte vara ledsen, de finns ju faktiskt några underbart-bra också!

När jag kom hem så hade ena paketet från H&M kommit, blev lite sådär överglaaaaad, hihi. Har därför haft lite mini-sommar-tagg här, lyssna på partymusik och prova kläderna och drömde mig iväg till LK, haha. Lite sjuk är jag allt, men de är ju bara bra. Kommer bli en grym sommar, ååå kan inte vänta längre <3






(sista bilden) Bikinin satt bra, dock var klänningen lite av en besvikelse, den var längre än jag hade tänkt mig, men vi får se. Den kanske blir snyggare sen med linnet som ska vara där under och så.

Världens snygging!


Sitter och smått dör åt de där videoklippet, fy fasiken alltså. ÅÅÅÅÅÅÅH, VÄRLENS HETASTE KILLE <3 Petra och Linn tycker jag bara är konstig, haha...

@Björkelund


En sötii bild på en av Linnis katter, jag gissar de är Majaaaa ;)

Igår tog vi ett sorgligt farväl till Moa som åker ikväll iväg till Turkiet. Jag och Linn såg fotbollsmatchen på tv och sen typ dog vi. Imorse åkte vi riktigt tidigt till tandläkarn, Linn hade tiiid. Hon hade inge hål om de är någon som ville veta. Nu är jag hemma hos Linn och nu kom Petra också, muy bien!

Puusss!

tjadåååå!

här skulle de egentligen vara en bild, fast ne.
Hejhej!
Ska nu sticka iväg till Linnisss. Har varit med hon och Moa idag, for på stan också. Årets första milkshake hann vi med också. Cyklade hem och for på golfträning, och nu ska jag dit igen till Linn alltså. Grymt kul! Hörs imorgon snyggingar, pusssss

I'm still alive but I'm barely breathing


The Script - Breakeven
En låt som aldrig blir dålig, texten, musiken, allt är så himla grymt. I looooove it!

L&M


Haha, bästa tjejorna på jorden :)
Ska imorgon till Linn, där Moa redan är. Vi ska mysa och ja, göra de vi alltid gör. Spelar cod, snackar en massa och dampar, låter riktigt bra. Kommer sova där till torsdag. Får se om jag hinner in nåt inlägg där på morgonen, Martin ska åka till Turkiet med Anna och sånt, så de kommer vara lite virrigt. Men, nu ska jag nog slå på någon film och sen sova några skönhetstimmar som man säger. Puss på er!

I need you


Haft en grymt härlig dag!
Mötte upp Nils på stan och vi satt och läste frida tidningar på biblioteket, haha Nils nya favvotidning ;) Vi gick på max och tjocka oss, sen for vi mot tg/södrasvartbyn. Gick och hade kul i någon lekpark och sen träffade vi på Albin, Joonis, Julle och Felle. Vi spelade fotboll/handboll (men en tennisboll) och en massa annat kul! De slutade med att jag och Nils satt på en busshållplats och sjöng en massa sånger, haha. Kul dag iallafall :)

Nu ser man på "kniven mot strupen" som sänder från Boden idag, haha. Kul att Boden skämmer ut sig totalt..

Till the world ends


Mois bild, jag och Johanna chillar lite smått på skolan.
Har chillat på ikväll med lite tv med mer. Har laddat ner några filmer som jag ska lägga mig och se, mycket mys!
Imorgon ska jag vara med Nils, ska träffa han på stan och sen får vi se vad vi hittar på. Kanske de slutar med att vi åker runt i bussarna, som i fredags, haha..

Årkar nog inte skriva nå mer ikväll, eller vem vet? Vi får se.

NYTT!



sämsta bildernaaaa, jag vet
For på stan med mammis och köpte en locktång eller vad man nu ska kalla de från Elon, typ påskpresent. Köpte också en ögonfransböjare för att min förra har gått sönder. Goodi, nu är jag riktigt sugen på att gå och cykla lite, men de blåser ju muuucho så kanske ramlar omkull. Haha!

Morgon!


haha sådär allmänt cool..
Godmorgon bloggisss!
Vaknade 11, med att hela mitt täcke  hade farit ur från själva påslakanet eller vad man nu säger och låg på golvet. Haha, jag drömde värsta mardrömmen så kanske inte så konstigt. Aja, känner för att ta en liten cykeltur med min cykel, första för året. Hoppas min rödis håller ett år till, den är ju typ mer än 50 år gammal.

Ha en bra måndag.

He stole my heart.. And won't give it back.



Tacka gudarnas skyar att weheartit finns.

Ska nu typ se någon film och sen sova. Har inget riktigt planerat för imorgon. Tänkte ju gå på stan idag men de var ju söndag och allt så palla inte. Så tänkte gå imorgon men alla är borta eller inte kan, och jag vill inte gå ensam och mobbad. Så får se om de blir av.

Är så van att skriva "ska se ett avsnitt OC och sen sova" men nu kan jag inte de längre.. :'( Eller de är klart jag kan men inte lika roligt, att se avsnitt man just har sett. De måste gå ett tag så jag har glömt bort lite ;) Behöver nog inte gå så länge för jag har världens dåligaste minne, fråga bara Linn. Haha!

Se yaaaa!

Bilder @ fredaaaag

En massa bilder från i fredags (typ från skolan ;))








Ja, vi bakar muffins på mattepassen ;)

Mysdag!

Frozen var grymt läskig/äcklig. Tyckte så synd om dom :( Haha, ett måste att se om ni inte har gjort de. Kommer typ  aldrig våga åka sittlift igen ;)

Har kommit hem från Julle nu, ikv ska vi hämta Martin från Kallax, skönt att ha han hemma nu efter mer än 1 halvår i Kosovo. Har försökt övertala papi att gå med mig på fotbollen, men han verkar inte så taggad. De blåser ju typ orkanvindar ute. Så de blir nog ingen fotboll idag iallafall.

Hörs senare!



Haha märkte att jag aldrig publicera det där ovanför. Hela eftermiddagen satt jag ute i solen och lyssna på grym musik, härligt värre. Najs att all snö på väran tomt är typ borta, coolish. Tror jag tillochmed fått lite färg i ansiktet, fast de kanske bara är jag som tycker så, aja. Är fortfarande blek som ett spöke.


haha chill

FROZEN!


Ska slå på Frozen med Julle nu, men har laddat ner Iceage 3 också om vi skulle bli för rädda, haha ;) Man är ju som smart och tänker lite!

Vi har gått omkring i hela Boden, okej men i hela Tg då, typ. Filmade något men de blev inte speciellt roligt, så tror jag inte årkar lägga upp de. Ska fortsätta äta mig mätt på Ballerina och Paradis Choklad, livet leker som man säger!

Bye, hörs imorgon snyggisar

Going to JulleBulleee


haha, var tvungen Julle ;)
Ska sticka iväg och sova hos denna brud, imorgon ska vi nog gå på stan eller något. Har några grejer som jag måste inhandla. Vi hörs ikv hemma hos henne, slår säkert på en movie eller något.

asdf



Känner att jag kör de här med urdåliga kvalla bilder nu.
Har varit smått irriterad och arg på min kära familj av flera anledningar, så har lyssnat på härlig musik och suttit inne på mitt rum så lugnat ner mig nu ;) Haha!
Ska fortsätta mysa i min mysiga tröja och se lite Sthlm-Båstad, sen kanske jag får se om sista O.C avsnittet och snyfta lite till som förra gången. Hoppas ni inte har en lika tråkig lördag som jag, puss.

Tangled


Nu ska jag mysa ner mig i min sköna säng och kolla in denna film, så gulligt så. Dagen kommer nog spenderas hemma med min kära dator medmer.

Kyss

Chill


johannis bild
En fulmaria och en snyggannis, lyckad kväll! :)

Friday

Känns väldigt skönt med lov nu!
Är väldigt trött efter denna dag. Skolan, sen for jag på stan och mötte upp Albin och Nils, vi for omkring i hela Boden, typ. Kul var de iallafall.
Sen for jag tillbaks till skolan för att fixa till discot för gullibarnen. Haha, dom var så söta och vi tjänade mycket pengar. Så de var bra, men nu är jag grymt trött, som jag redan nämnt.

Ska fortsätta chilla ikväll, och fundera vad jag ska hitta på detta lov, kyssar!


Freedom

Har beställt en massa från hennes, känns gryyymt. Klänningen jag har beställt till avslutningen fanns inte på lager typ så den skulle jag typ inte få för ens i slutet av maj. Tänk om de blir nå försening och sen så hinner jag inte få den innan avslutningen, nä hemska tanke. Klart den kommer komma!

Har snackat med några söta på faceboook och har sett när Skellefteå förlora guldet, ägda. Hiihihi.


Snyggis mois och jag på idrotten idag!

Not lost

Solen skiner och fåglarna kvittrar, SOMMAREN ÄR PÅ INGÅNG!

Har dock inte kunnat njuta så mycket av de vackra vädret, har suttit instängd i skolan såkallad fängelset. Och sen har jag typ legat och sovit, har en viss huvudvärk som jag försöker bota. Ska fortsätta ta de lugnt hela kvällen och klicka hem kläder från H&M, ah rätt så chill. Skönt att inte ha nå läxor eller något heller.

Imorgon ska vi ha PÅSKDISCO för småbarn, så vi tjänar in pengar till klasskassan. Haha grymt kul de kommer bli :-D Hoppas bara folk kommer, och tyvärr, discot är för dom som går på 6års-2:an ;)


I brist på bilder så kan ni få oldiii, typ precis 1 år gammal, om ni ville veta. Bjuder!

orange county <3


Ni kanske inte ser de som står, men då får ni skaffa glasögon. Var nämligen tvungen att göra de mindre så allt skulle rymmas.

Det där inlägget där uppe skrev jag den 24 Januari 2011, och nu är jag på sista avsnittet. Ska nog se det ikväll, men jag vill inte. Sparar de kanske till imorgon, eller på fredag kanske ;) VILL INTEINTEINTEINTIETNEITNIE ATT O.C SKA TA SLUT! DE ÄR MIN FAMILJ JU, haha. Börjar säkert se om de igen sen, kommer inte klarar mig utan gänget, Ryan, Kirsten, Sandy, Seth, Julie, Kaytlin, Taylor, Summer, Marissa, Pancakes (haha) och alla andra <3

30e bilden

-Några du aldrig kommer släppa taget om.


En gullig bild som jag själv gjorde, paintskillseeen kom fram igen.

Sista bilden nu, hållt på med de här sen typ början av Februari, skooooent att detta är över.

weheartit






<3

Min älskade Justin <3



He's gay? He has a girlfriend.
He can't sing? Usher and Justin Timberlake fought over him.
He's ugly? Millions of girls think he's the hottest guy alive
He's weak? He broke his foot on stage and carried on singing.
He's unsuccessful? 17 years old, 29 songs, 3 albums, 9 music videos, 1 movie,1 book, filled MSG, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans.
Um, wait, I forgot your point?

I love you bestiiii <3




haha...

I like!


Jåååjjåås bild

Så himla härligt väder idag!
Chillade med Johanna på Daggan på stan och sen for vi hem till mig och spenderade den tiden med min finfina dator. Har också fått min "im a belieber"- tröja och är lite smått överlycklig. ÄNTLIGEN, har tagit en förjäkla lång tid. Jävla posten... Inget att leka med alltså ;) Glassade runt i den ett tag som ni ser på bilden.

For på golfen och körde lite, går inte bra för mig! Men ajaaa, blir nog bättre när vi kommer ut i friska luften. Ska snart ta en dusch och sen lyssna på lite härlig musik och ta de lugnt. Snart, snart påsklov. Håll ut! ;)

29e bilden

-Den nyaste bilden på dig själv.


You and Me

Gjorde matteprovet idag på skolan, var inte alls förbered med de gick bra ändå, var inte alls så svårt som man tänker sig att de ska vara. Rätt skönt att inte ha någon träning ändå, haha :)

Har blivit kär i denna låt, jag har ju hört den förut. Men nu är de den ända jag har i mitt huvveeee.

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out
Everything he does is beautiful
Everything he does is right


(L)

handbollen är över :(

Känns konstigt att jag inte har träning imorgon efter skolan, herregud. Handbollssäsongen är över och jag som inte ens kunde spela den sista cupen. Ajaaaa. De betyder ju också att sommaren är på ingång och de kan man ju inte klaga på. Alla andra tar ju på sig fotbollsskorna nu men icke jag, jag får fara och se på matcherna istället. Som jag tycker känns helt ok!


jag älskar er <3

sundsvall 2011






















En massa bilder, men var glada för att ni inte behöver se alla. Fråga inte vad vi gör på dom sista bilderna där, de spårade lite. Och ja, världens dåligaste kvalla men ni överlever. Första bilden snodd från Linnis.

I Do


läskig bild
Sitter och myser i mina adidas byxor och sundsvalls T-shirten! Bilderna från Sundsvall kommer snaaaaart.


skorpor


Coolt att jag kan posera med en skorpa..

Frasses i vildmarken utanför Skellefteå var ingen höjdare så sitter och käkar 100 skorpor nu istället, mycket godare!

Godnatt sötisaaaar

SÅSPÄROOOOOOOOOON <3

Kul att man har över 100 inlägg på bloglovin för att man varit borta en helg..


ÅÅÅÅH, ni ska bara veta hur kul jag har haft. Typ bästa helgen på länge, på jätte länge. På typ.. MITT LIV. Haha okej, nä. Men har haft de grymt med en massa bbk:are.

Handbollen då (JAG KUNDE INTE SPELA NÅGONTING, om ni undra): Vi vann de första 2 gruppspelsmatcherna, sista var mot någontingköping, haha.. Iaf, vi spelade mycket bra. De var rätt så jämnt, men vi förlora med 2 bollar tror jag. Kan bortförklara med en massa, tillexempel att deras målvakt tog typ 2932082193 år på sig att hämta bollen bakom mål och sega som tusan. Men nä, de ska jag icke. De var en riktig tung förlust, för nästa dag skulle vi möta Lillpite-96. De komiska är att dom inte ens var själva lill-pite laget, dom var ett hopplock av bra spelare i Norrbotten. Alltså mer ett läns-lag. Men jaja, dom vann hela skiten, så grattis grattis. Killarna förlora i semi mot Brännan, som också vann.

Har haft så himla roligt, kan sitta och skriva om detta i 350 år. Haha... Bästa var nog när jag och Gloria blev inlåsta på toaletten med städerskan ute i rummet och röjde, HAHAH ASSÅ JAG DÖR. På bussen och på hotellrummen, asså. Sjukt kul! Haha, kan inte säga de på något annat sätt.

Har tagit en massa bilder med mobilen, speciellt på hemvägen. På alla söta som låg och sov, och OggeK som sög på fingrar, haha.. Dom kommer troligast imorgon :) Filmade mycket också.
Ska vara hemma imorgon, iaf halva dagen. Jag vet inte riktigt, är så grymt sliten. Och behöver ändå inte göra matteprovet så känns lite onödigt och komma till typ en lektion. Men kommer inte dyka upp dit 8:20 iaf. Ska nog sova snart, är trött som ett någonting. Sov på bussen med Nils till och från, men så fort jag var vaken gjorde jag av med all energi på en gång. Typiskt marre-styleee som Kissie skulle säga. Fast hon skulle ju säga Kissie-style, aja.

Sundsvall-Cup 2011 var SÅ JÄKLA KUL, och jag som inte ens spelade, haha.

Mobilupppladning på Faaacebook så därför kan ni få denna vackra bild. Den föreställer Nils arm med den vackra texten, jaa ni ser ju själv.

Tidsinställt

Nu har vi vunnit hela skiten åå festar hela vägen hem med grabbarna, haha. Nä, kanske inte. Men vi hoppas fasiken på de iaf ;) Vi ska ha gjort en bra cup, som också är de sista på säsongen vi gör, som har varit en rätt så bra säsong ändå tycker jag. Bara vi får till de i Sunsvall nu då!
WOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D:D:D:D::D:D:D:D (fråga inte ens..)

Loveeeeee

Ett annat coolt tidsinställt inlägg som Maria sitter och gör på torsdag kväll då hon egentligen ska sova, mehehe

TIDSINSTÄLLT!

Just nu har jag säkert kommit till hotellet och springer säkert omkring och busar i hissen! Sitter kanske och mumsar på en kyckling curry macka, eller något gott.  Vi har första matchen klockan 9 på lööördagen så upp tidigt blir det. Något jag inte är så bra på..

Detta är tidsinställt som ni kanske föööörstår, cooolish säger jag bara! :D

Sundsvall- 2010

"#")#)"`)=)"/#(///¤/()¤/(/)=? (ja, kul liv)

Har gjort lite tidsinställda inlägg för jag har varit så duktig, haha nä. Men ska se lite O.C nu, så hejhejlevepastej. Hinner nog inte skriva någonting imorgon biiitiiii. För kommer ha smått bråttom, man vill ju inte missa bussen lixom. Haha, de skulle vara rätt coolt, eller nä. Kommer fota nåt fint foto med mobilen säkert, årka ta kameran. Den suger så, ja. Säkert någon annan som tar kooort.

Så nu säger jag HEJDÅÅÅ, hoppas vi inte krockar och dör, nä de skulle vara hemskt OM vi gjorde det. Så, pusspuss. Vi hörs på söndag, eller måndag. Haha.



HAHA, sliten cheyyy. @EBBAS HOUSEEE

:)

HEJHEJ!
Var och såg på träningen, passade lite och sånt med några. Nu vill jag inte vara sjuk något mer, men de är snaaart bra, har nästan inget ont i halsen längre. Hostar och snoooorar (usch..) bara fortfarande. Imorgon åker vi till SUUUNDSVALL, har packat de mesta nu, I think. Ska bli grymt kuuuul, och även om jag inte kommer kunna spela mycket så kommer de bli en grym helg ändå. Ska peppa mitt laaaaag till 1000!

Var på stan med mami, och köpte en jacka från Örjans, och ett par byxor från Intersport, grymt bra.

Nu blir de lite mat, fixa de sista, O.C, och sooova. De blir en lång dag imorgon, buuusss hela dagen. Men de blir kul ändå, åker ju med hääärliga människor.
Skriver nå sen

28e bilden

-En tokig bild.

Var lite inne i dessa bilder från Sundsvall förra året, så de får bli en bild på Ebba. Hon är alltid tokig, tyvärr...

hetare än hetast


Åh, snygging. Söt han är i Barca-ställ ;) Kul att han Ryan är där också!



Justin@Spanien, gulligt när han gick runt med ett "I love Madrid" papper på flygplatsen så inte paparazerna (nä så stavas de inte) skulle ta koooort på hans ansikte. Men de har ni säkert räknat ut själv redan.k

E.T.

Härligt med en rätt kort skoldag. Träffade Julliii som kommit hem från NY, fick några fina presenter tillochmed :D Vita converse till sommaren och fina saker från M&M World. M&M är godis om ni inte visste de, men där fanns ju mer än bara godis. Fick blandannat en T-shirt därifrån, och en golfboll, haha. Vi åkte på golfen och chilla lite.

Jag har också packat till Sunsvall! Gud vad kul de kommer bli :D De som är tråkigt är att jag vet ju inte hur mycket jag kommer kunna spela, om jag ens kommer kunna de. Men vi får se, de ska ändå bli grymt kul. Har också fått se vilka vi ska möta i gruppspelet, de blir nog rätt bra :)
Ska på stan med mami och köpa lite grejer imorgon, därför har jag börjat packa redan nu.




Precis snart ett år sen, åå vi hade dom fula matchtröjorna där, haha.
Bilden på mig och Linn, hahaaaa dööööör!

femte april

Har inte hunnit blogga någonting idag, så får bli ett litet sånt här kvällsinlägg som man kallar de. Var på skolan-dagoberts med Elias-gick och kolla på träningen (JAG ÄR INTE FRISK ÄNNU..) sen dog jag i soffan när jag kom hem. Vaknade till en stund vid 20 sen sov jag tills de var DH, haha får se hur de går att somna sen då.

Idag på skolan så kom en snubbe vid namn Behrang Miri, haha så grymt skön snuuubbe alltså. Skrattade nå grymt mycket, han pratade på om en massa. Om när han gick i 8:an och träffade Alexandra, som var hans kebab (haha) och han skulle rappa för henne på skolavslutningsfesten, men de gick inte så bra. Nästa skolavslutning gick de faktiskt lite bättre, tills han skulle kyssa henne. Haha, öva inte på en tomat säger han. Nu babblar jag på om en massa, och ni fattar säkert inte ett skit men skitsamma. Han var grymt cool och kommer från Rosengård i Malmö. Han pratade också mycket om fördomar och sånt, ja. Rent ut sagt en chill booooi. Sen rappaaaa han för oss också, och han var GRYM.
En låt av han hittar ni här

'
cooolish

Sorry för uppdateringen men ska bättra mig imorgon, puusss

27e bilden

-En bild som du alltid skrattar åt.




Alla "bilder med citat" eller vad man nu ska kalla det, med Seth Cohen
(Adam Brody) är sjukt roliga, och gulliga. Haha

JB <3



Klipp från NSN, snygg han är <3 Man dör ju lite när han går runt där utan tröjaaaa.

4 april



Sant, så sant

Känns som de var ett tag sen jag var på skolan, haha. De gick bra iallafall :)
Ikväll ska jag bara ta de lugnt och ja, inte göra nåt. Känns rätt så chill. Har absolut inget att skriva om mitt liv, så därför kommer detta inlägg bli lite som de blir. Jag skriver något roligare sen, typ. Vi höööööörs!
Ps: Enligt mina beräkningar är de 65 dagar kvar till sommarlovet!!!!!!! OMB

26e bilden

-Någon/några som du alltid har roligt med.

Fick bli en fult redigerad bild, men hinner inte redigera något braaaa. Ska gå och göra lite matte faktiskt!
Men dessa har man alltid så jävla kul med, tyckte synd om Sally som inte var med på bilden, så fick klippa in henne ;) Ni är BÄÄÄÄST <3

Smile :D

Jag är inte helt frisk än, men ska pallra mig till skolan imorgon. Vi har ju inte världens jobbigaste dag imorgon, värre blir de på tiiiisdag. Måste bara säga att de underbaraste som finns på denna jord är att duscha efter man varit sjuk, eller ja, lite överskattat kanske. Men de var riktigt härligt, haha. For och såg när mitt söta lilla lag mötte b-pooooojk, vi spela rätt så braaaaa. Lite klantpass bara. Dom vann ju rätt stort, men dom är ju killar, så om dom inte skulle vinna över oss skulle de vara problem för deras lag, haha. Sen så var inte Linn, Amanda med heller så.

Har suttit och sett tv, mycket myyyyys.
Ska försöka med en tidig kväll men de kommer nog inte gå så bra ;)


Haha tycker jag ser ut som en rädd hare, ajaaa.

I will never say never



jag säger bara en sak: KÄRLEK <3
Btv, Grattis Pattieeee på födelsedaaaagen :)

Jätte kul med kommentarer, fortsätt så!

lessssss

ÅÅÅÅÅHHH, kommer aldrig få bli frisk känns de som. Varje gång jag sväljer så dör jag typ. Haha nä men min hals är inte och leka med, åsadjuijdsioåasdas. Har börjat göra ont på höger sida i halsen bara, och då är de rätt vanligt att man får ont i örat på den sidan också (haha de där lät fult) och nu har jag typ de också. Asså, serriöst jag årkar inge mer. JAG VILL VARA FRISK!
Har typ 0 blogglust när jag mår bajs, men jag har ändå inget annat att göra så de kommer säkert upp nå inlägg ikv. Kul att hela min helg kommer att gå till att ligga här, SUPER...

Har iallafall sett Wild Child och den var braaaaa. Har dreglat lite smått över Alex Pettyfer, som dom har skrivit typ 2 A4 blad i Frida, så suttit och läst deeet. Han är ju med i den här "I am number four" som har gått på bio nu typ. Måste se den!


snyyyygging!


Justin @ Danmark


Tänk att Justin är i Danmark nu, just nu kanske han är på hans hotellrum efter hans konsert, eller så är han och festar, haha nä inte vet jag. Eller så kanske han ligger och sussar, åå tänk att sova bredvid, haha <3 Men han är där iallafall, helt sjuuuukt!
Och JA, älska min engelska ;)


(L)

nu ska jag se lite OC och sen sova, hörs imorgon snyggingar.

USCH ;s



BLÄÄÄÄ, bara jag som hatar henne? Okej, nä de är de inte. Typ hela världen gör ju typ de, men ändå kollar man på hennes klipp på yoooutube. Hennes röst typ gnäller i öronen. Haha mamma ba -Snälla, stäng av de där. Jag börja skratta lite smått åt henne. Justin verkar ju inte vara världens största fan för henne heller så, de är ju bara att hålla med. Mega dissen går till Rebecca Black!

1 APRIL

Idag har jag varit på vårdcentralen, jag hade inte halsfluss som tur var, men något har jag ju. Men ska vila och mysa hela helgen så får vi hoppas att jag mår bra till nästa vecka! Har ätit pizza till middag och ska fortsätta mysa på denna trevliga fredag kväll.

De är ju också 1 april idag, men ska inte försöka göra nå skoj för er, så ni vet, haha. JDB-bloggen skrev ju nåt om att dom skulle lägga ner bloggen, dum som jag är och så har jag ju inte haft kontakt med omvärlden de senaste dagarna så jag kom inte ihåg att de var 1 april. Så fick lite smått panik, haha. Sen kommentera ju alla och då kom jag ju på de, ja jag är en blondin fast i en brunetts kropp...


Nån snygg bild, eller snygg var den ju inte, men ni fattar får jag hoppas. Hahaaaaa

RSS 2.0