Eric Saade <3

Melodifestivallåtarna har ju kommit ut på spotify nu, fast Dannys finns inte ? :o Blev lite ledsen, men bara Erics finns så är jag lycklig, han ska ju vinnnaaa. Och ni som inte lyssnat på Erics låt som han hade med i melooo av någon konstig anledning så klicka in er hääääääär.



Ah, han är rätt så snygg.. ;)

9e bilden

- Någon i din släkt



Skäms ju att jag är släkt med dom där, haha! Sen har man ju sig själv där i mitten också.. HAHAHA ASSÅ MATHILDA JAG DÖÖÖR, du ser ut som ett sött litet fetto <3

Kolla vad fina...



.. Justin och Selena var på oscars-galan. Sötaste paret ju! :) Fast nog skulle jag passa bättre än Selena ;) haha

chill

Sjukt härligt väder var de idag alltså! Shoppa ett par cheap monday jeans frooom Diva, en tröja från Gina och ett armband från JC i thiiiink. Hade kul med Johanna som vanligt. Har bilder på mobilen, men orkar inte gå och hämta kabeln. Haha, så lat är jag :-D

Imorgon blir de nog klinten med henne, någon annan som vill följa kan ju prata med ossss. Så ska ta de chill ikväll, så jag orkaaaar klinteeen. Idag är de ju också Maria-Dagen, så ett litet grattis kan jag ju få ?;) Och imorgon är de... JUSTINS 17-ÅRSDAG. ÅÅh, ska fira hela dagen. Hade planerat den här dagen med att jag skulle gå till opalen och köpa en tårtbit och vara helt lila. Haha, men nä. Nu ska jag till klinten istället :( Men aja, de blir kul de också! Får fira på morgonen och kvällen. Också klart när vi är där. Haha. Nu snackar jag bara en massa bus, så jag ska sluta. Skriver sen, god jul, eller kanske god-maria-dag, eller något.


luleyoooo

Nu sticker jag snart till Luleåååå med Johanna. Se yaaaa





haha steeeek

beställt...




Super nööööjd :D Hitta flera 1000 grejer till jag ville ha, men man kan ju inte få allt här i världen ;) Nu får jag bara vänta i någon vecka eller nåt, dom hade sjukt lång leveranstid.. -.- Men ajaaa, man ska icke gnälla. Justin Bieber <3

8e bilden

-En person som du saknar.



Hahaa, söt bild. Nu fick de bli 2 flugor i en smäll. Men dom har varit borta sen typ Augusti så klart jag saknar dom!: )



Yeah x3!

Idag kom en liten filur med namn Johanna till mej. Jag var ledsen över hur dåligt de gick för Marcus idag men, äh de var rätt kul ändå. Vi såg på mean girls 2, första filmen är ju en av mina favoriter. 2:an var också bra men inte så jäääätte. En snygg kille var med iallafall ;) Imorgon ska jag till Luleå med hon, måste shoppa lite nyyyytt känner jag, om jag hittar nåt.

Lyssnar på lite muuuusik och ska snart beställa lite grejer som ni får se senare ikv.. ;-)
Kysssss


söt bild på en Johanna i Sandidan aka solsidan <3

7e bilden

-En bild som du aldrig lagt upp.



Fanns ett skäl varför jag inte hade laggt upp den, men. Ja, nu var jag tvungen.. ;)

I´ll be

Ååh, skulle egentligen sitta och vara matchvärd på herrarnas match idag, torka golv osv. Istället sitter jag här och ser nå helt ointressant på tv och har tråkigt. Laddar hem en massa låtar med Justiiiiiiiin, för att ha dom i mobilen osv. Har ju spotify där men alla låtar finns ju inte på spotifyy så då får man ladda heeeem. Kul inlägg, svar: ja. Imorgon blir de inge Älvsbyn heller :( De är vårt sista sammandrag, och de kan inte jag vara med på. Sen har vi bara DM och Sundsvall kvar, men de kommer bli jävligt kul ändå!

Nu ska jag fortsätta typ se O.C eller ladda hem någon film, så olaglig är jag idag. Eller så sitter jag bara här, och spelar bloons på spelo.se <333 Gjorde ut 3 spel igår! WOOOOOW.


Nån random bild, ge mig lite sommar nu vaaa. Här agerar man modell i Turkiet. Haha, jag skulle typ kunna vara modell, efter alla topmodel avsnitt man sett genom åren. Tyraaaa är ju så jäkla cool tycker jag! Aja, bajshejdå.

biebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3

Asså fasiken, nu måste jag sova! Så jag bliiir frisk. Men nä, den där jäkla Justin håller mig vaken.

Jag har aldrig träffat han, jag känner inte han (eller hur man ska säga), men ändå är man helt galen av han? De måste ju vara en sjukdom eller nåt BIEBER FEVER. Jag tror jag aldrig känt såhär föruut, jag är kär i en kille jag aldrig träffat? Och nu ska jag inte sitta här och tråka ut er, men jag måste bara skriva av mig lite så jag kan somna sen. Nu har han ju visst också tappat followers på twitter efter han klippte sig? Hur ytligt är de på en skala från 1-10 då? Herregud, vad jag blir arg. De är hans liv, han får väll klippa sig om han vill. Och ja, bläääääääääää säger jag bara. Haha, jag tycker de är myyyycket snyggt <33333 Fast den karln passar ju i allt. Och jag har inte riktigt fattat om han är eller inte är ihop med Selena, helst vill jag inte de, haha. Men, de är ju också hans liv. Folk som typ mordhotar henne och allt, stackarn. Om hon gör Justin glad så låt dom vara de, tillsammans. När jag kommer sitta i biosalongen och väntar på att filmen ska slå igång, NeverSayNever, fyfasiken. Jag kommer grina mig igenom hela filmen, från första minuten till sista. Herregud, kommer ju missa typ halva filmen. Men, de kommer typ vara en av de underbaraste stunderna hittils. Just nu känns de som de, I love that boy <3 Kan sitta och se en massa klipp och vara i en helt annan värld eller nåt, haha. Bieberlaaaaaaaaaaand, eller nåt. Hahahhaaaa.

Jag kommer älska han, nu och föralltid ! Jag vet de, det finns inge underbarare än han <3 Han står med båda fötterna på jorden och bryr sig om alla hans fans, och.. Kan fortsätta i all evighet men då tjatar jag bara ut er ännu mer. Min snygging, Justin Drew Bieber, finaste pojken på denna jord <3


6e bilden

-En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



tomtis, de har gått alldeles för lång tid! :'( och precis nästan 10 månader kvar innan jag får träffa dig igen ..
bestfriends for lajf <3

rap attack



Här har ni klippet från imorse , the voice. Hahah fyfasiken vad kul och härliga människor! ;d

I was born to be sombody

Herregud vad mycke Justin Bieber de var på tv:n idag, först Vakna imorse, och nu på entertainment now, som är nå brittiskt program som visar typ nöjesnyheter och sånt, sångare /filmer och sånt som är aktuellt. Då visa dom Justin och när han var på premiären i London av NSN, åå. Jag vet inte hur många gånger jag sett trailern men blir typ lika tårögd varje gång :') Jag kan typ döda för att se den där jäklarns filmen nunununununu!


justin klipper sitt håååååååår!



haha, sötis <3


i taket lyser stjärnorna

Sett "i taket lyser stjärnorna" då vaaa. Sjukt snygga pojkar med där alltså, Samuel Haus som spelade Tsatsiki när han var liten och Charlie Gustavsson som varit med i en massa  filmer, tusen gånger starkare och blablabla. Satt och dregla lite över dom och tänkte inte så mycket på filmen, tycker boken är 3244 gånger bättre förutom att då kan man ju inte se på Samuel och Charlie, haha ;)




<3

vakna med the voice <3

Är sjuk idag, feber och bläääää. Förskyld, fasiken alltså. Ser just nu på vakna! Så är lite piggare nu, för att dom är så himla bäst. Har typ handlat om Justin Bieber hela tiden, dom gjorde bästa rap attacken och allt. På deras hemsida kan man tävla om 2 biljetter till hans konsert i London, är med däääär.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, typ sova ? I se ya lateeeeeeeeeeeer


orange county

Nu: ska jag se sista avsnittet på 2:a säongen av O.C.
Grymt spännande! :D loooooooooooove it.



Ååh, de där var en av dom bästa avsnitten typ i 2:a säsongen. Haha, skratta också som en galning åt Seth för att han hade en spider man - mask. Åå, älskar han,hihi <3

JAG HAR EN NY TANDBORSTE.. MED FJÄRILAR



TITTAAAAAAAAAAA, jag har en ny tandborste. Hihihihi, typ dagens inköp.. :D bytheway, stavas fjärilar sådär? tacksam för svar...

5e bilden:

-En gammal bild på dig själv.



sööööööööööööööööööt

MARCUS HELLNER <3

Blev ingen träning för mig idag :( När jag kom hem från skolan var jag helt död, nu har jag ont i huvudet och i halsen och så. Hoppas att jag inte blivit förkyld utan att de bara är nåt idag. Första dagen av skid-vm idag ju! Och min Marcuuuus vann i sprinten, om nån missat de. VM-GUUUULD, sjukt stort ju. Och emil kom 3:a, surt att Nortug blev 2:a, men ajaaa.
Imorgon på skolan ska vi se "i taket lyser stjärnorna" på skolan, så for och och köpte lite goooott med mami. Nu ska jag se lite tv och bara ta de lugnt, lixom vill verkligen inte bli sjuk i början av lovet! Imorgon är de tänkt att jag ska vara med Johanna och Emil, busa med deras nya hundvalpar och ha kul. Så hoppas jag inte blir sjuk. Ser just nu när dom får priserna på svt plaaaay, eller ja de är live så.

kyss så länge ;*



hihiiiii, snyggis <3

4e bilden

-En bild på en konstig tid i ditt liv.


De var ingen konstig tid i mitt liv, utan en rätt konstig bild. Hihihihi mycket gullig alltså! ;d

maria pluggaaaaaaaaaaaaar :-D

Nu har jag gjort klart hela svenska-läxan, sköööööööööönt. Nu ska jag se lite halv8hosmig och sen kanske göra lite matte, haha vad pluggis jag låter. Men är typ de nu, hihihihi.




här har vi nåt så de inte skulle bli nåt sånt här tråkigt inlägg utan bild, inte för att foppa skor är de roligaste som finns, men okej.

Baby we can go nowhere but up

Vet att de varit lite tyst om Bieber den sista tiden, men de ska jag ändra på nu, han är ju lixom min kärlek för hela livet. Sitter just nu och lyssnar på de underbara NSN- remixerna som finns på spotify nuuu. Grymt bra! Och snart fyller min älskling år, 17 ÅR! SJUUUUKT, han fyllde just 16 när jag blev förvandlad till en Beliber (haha vet att de där lät töntigt värre) Men, snart är de ett helt underbart år, once a beliber, always a beliber <3
Nu håller han på att filma in musikvideon till - That should be me. Åååååh! Och nya frisyren? ME LIKE. Haha så mycket som hänt, som jag inte skrivit om. Ååh, nu när jag lyssnar på Up, sombody to love, love me, och alla. Då tänker jag verkligen på mjöis, då vi åkte dit, satt ALLTID och lyssna på dom då. Och ja, ååååh. Fyfasiken vilka bra låtar de är alltså, såå underbara <3

Kan inte säga att jag varit världens bieber-fantast den senaste veckan och så, men nu när jag sitter här och lyssnar på hans låtar, kollar klipp och allt. Ja, då blir man nyförälskad ;-)
Och skäms att jag inte har en JB- hoodie ännu, har aldrig blivit att vi beställt. Men nu jävlar, när sportlovet är slut, då ska den vara beställd. YES, de kändes braaaaaaaa!

ÅÅ, born to be sombody - nya favorit låten ;-)



Nå bilder jag satte ihop, knäppt att jag redigera den svartvit, men här blir den färgglaaaaaaaaaad. Jaja, om han vill vara de så får han väll vara de. I love you Justin Bieber, you are my hero <3 eller nåt sånt ;) hihaha

3e bilden

-En bild på någon i din familj.



Nån som missat att jag heter Maria Bieber Nilsson ? ;-)
Yes, jag är gift med världens hetaste kille och de är riktigt härligt!

kommer ett härligt bieber-inlägg snaaaaaaaaaaaaaaart.

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Skulle åkte skidor idag på idrotten, men som tur var så var de för kallt, tack gud! Skolan rullade på och sen laddade jag med ett skrovmål (inte de bästa före match kan jag säga) och så var de dags för träningsmatch då, vann med några bollar. Vi spela inte så bra, försvaret i första halvlek ska vi inte snacka om, för mig gick de ganska bra. Nöjd med matchen ändå!

Nu har jag läst lite bloggar och bara tråkat, tror jag ska gå och fixa mitt hår, så de inte ser ut som ett råttbo imorgon. Har ändå alla läxor och de på skolan, hihiihi. Imorgon ska jag iaf ta hem svenskan och matten, och göra bort allt. Sen är de bara 2 dagar kvar till sportloooov, yes!



Trodde de va fettisdagen, (eller heter de ens så?) en fet-tisdag? ah, gooooott. Ja iallafall, så trodde jag att de var de idag, men nä. Fasiken heller, de är ju typ om 1-2 veckor? Ja, då blir de att fetta iaf, hihi.
Har bara ätit en semla de här året, med papi, moa och linn på stan. Den på bilden var så äcklig så jag slängde den, hahahhaha..

2a bilden

-En bild på dig själv.



Började kolla på en massa sommarbilder, med de är med mjöfjärtis och de, så fick bli den här nuu, en sån där jag-saknar-sommaren-ge-mig-de-typ-nu bild, eller nåt.

MJÖFJÄRDEN, typ de underbaraste som finns <3

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat lite mer, nu orkar jag inge meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Igår kväll fick jag veta nå riktigt tråkigt, julles stuga (akaaa vårat älskade mjöfjärtis) har brunnit ner till grunden.. Och dom som nyss nyrenoverat nu den här vintern, så sjukt tråkigt... Men vi ska vara där ändå, hela jävla sommarn, love mjöis <3 Börja typ lipa igår, och idag satt jag och Johanna och sörjde och börja prata om alla minnen där ifrån i somras, här får ni några minnen i bilder.



så sjukt fina minnen, alltså sommarn där var ju typ bäst? haha asså ååh ta mig dit typ nu, går inte att inse att stugan inte finns nu.. men våran lilla sov-stuga finns kvar, vi som sprang dit som galningaaaar.
När jag alltid glömde mina armband på när vi skulle bada och var tvungen att gå in och lämna dom på stor stenen, och mitt älskade justin bieber -träd som ni ser att jag pussar på några bilder och johanna som hade sitt granis-träd, hihihi ;) När Hampus och Elias kom och hälsa på och alla gånger vi käka grillat där och varje kväll när vi basta och sen duscha, och  Olov blev sura på oss för att de såg ut som ett krig hade härjat där, och kvällen när vi bada med norrmännen och vi var as rädda över att mascaran hade runnit och på kvällen när vi alltid såg nån bra film och Julle somna alltid, och när vi spela fotboll med norrmännen <3Och när jag och julle låna nå cyklar och kom på nån låt, haha bäst var den ju. Och jag lyssna på Justin Bieber tjugofyrasju och de ända jag hade på mig var bikini, justin t-shirten och ett par jeansshort, ÅÅ SNÄLLA TA MIG TILLBAKS! Och när vi busa med alla hundar som sprang omkring där, och när Ronja fick somna in, och hennes fina grav som Chessie alltid gick till :') haha ååh, kan fortsätta hur länge som helst, men ni måste förstå, att de finns typ inge underbarare än de, LOVE MJÖIS, LOVE !<3
Hemskt att jag knappt har nå bilder på norrisarna, de får fixas till nästa sommar ;)

hääärlig daaaaaaaaag !

Orkar inte skriva nåt, så jäklarns trött. Men grymt nöjd med dagen, 4/5 vunna! :-D Nu har jag gjort engelskaläxan i sista sekund och nu blir de lite OrangeCounty och sen sova, hörs imorgon med bättre update.



kääääääääääääääääärlek <3 och nu är den här bilden också snart ett år, sjukt snabbt tiden går ju!

populaaaaaaaaaaar



Guuud, finns de nån snyggare? Han eller Danny tar hem skiten juuu.

Ska somna rätt tidigt för ovanlighetens skull, ska nämligen spela handboll här i lilla Boden. Som ni säkert redan vet. Kom gärna och ta en titt! Första matchen 9:00, KILL MEEE så nu blir de att chilla lixom.

Går runt och nynnar just nu på denna låt med denna kille, känner mig hemsk att jag icke skrivit nåt om klippet förut, såg de först i Torsdags med fippe på ryyymdenprojektet (japp careface) men nu lägger jag upp de iaf. Coolt att Perez Hilton har nämnt om de också, jag pratar nämligen om Ulriks cover på Born this way, snyggingen där.



stoooor kärlek till denna kille alltså <3 av nån konstig anledning börjar jag tänka på mjöfjärtis av denna låt , hmm ? ;-) VAD KAN DE BETYDA JULLE AND JOHANNANANNANA? Tagg till midsommar alltså!

1a bilden

Någon du umgås väldigt mycket med. (Tänkte köra typ de flesta bilder i svartvitt, eller vi får se. Men nu tänker jag de iaf)


Linn Nordlander ;*
här har vi en gammal bild från sundsvall cup-2010


first, second, third..

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Nu kör vi på detta, alla andra gör de och blablaaaa. Hoppar över om de är nån konstig eller nåt.

Linas Kvällsbok

Idag har jag inte pysslat med mycke, tänkte vara med Ebba när jag inte kunde vara med henne igår men årkade inte, + att jag har läxor som jag har och ska ta itu med.
Har sett lite skidor och sånt på tv, grattis till Daniel Richardsson (undrar om han stavar så) och till min 3männing Ida Ingermarsdotter som kom 5:a, nu är de VM nästaaa lixom.

Har läst ut en riktigt bra bok, Linas Kvällsbok. Ni måste verkligen läsa den, man har ju bara gjort film om första delen filmen är inte så bra tycker jag, och jag tycker nästan andra delen är bättre, när hon går gymnasiet och träffar Kevin.. ;) 4,5/5 får den, börja läsa den i typ 5:an eller nåt men orka aldrig läsa klart den, men nu gjorde jag de. Aja, ska sluta snacka om en bok.
Ikväll blir de att käka go middag och se lite melodifestivalen, myyysigt. Nu ser jag att de är handboll på tv, så ska tassa dit, Se ya later.



drygis <3

Sitter och smådrygar med folk på FB, haha loooove it :D




Nu ska jag se EasyA, vet inte om den är nå bra, men vad gör man om man inte har nå att göra. Skriv ett fint sms om ni också sitter där och har en allmänt tråkig fredag, eller rolig. Spelar ingen roll lixom, tjaaaa.


TITTA DÄR ÄR JU DRYGTJEJEN, IHIHIHIHIH

give me summer!

Visa sig att de där nedanför med facebook var nå virus eller nåt, min bror sa de iaf. Så tog bort de, nu har typ alla andra installerat de, haha dom får skylla sig själva!
Har ätit palt för ovanlighetens skull och jag känner att de här kommer bli en allmänt tråkig fredag, kanske laddar hem nå film eller nå mysigt. Har ju faktiskt en massa läxa jag också måste göra, ÅÅH ORKAR INTE.




lite sommaaaaar, ge mig typ nu tack! ser ut som om johanna försöker sparka ihjäl nån stackars fisk eller nåt, och bilden överst behöver vi inte tala om, gulligt att man ser lille harry därbaki. Åå längtar tills vi bär ut hans bur igen, då är de fasiken sommar! Och kan slå vad om att Harry längtar också ;)

Facebook got a new look!



Sådär ser min facebook ut nu, hitta på nån sida då man kunde fixa nån bakgrund och så till sin fajjjjssss. Och den här var typ den enda med Justin som inte var helt failad, eller vad man nu ska säga. Så tog denna. Najs att dislike kommit nu också, grymt coolt ju!

Blev inte att va med ebba :( mår rätt så dåligt på grund av nåt som alla tjejer får en gång i månaden, och så var jag grymt trött så for hem. Nu är jag glad att de äntligen är fredag och ska bara ligga i min lille säng och se OC, myyyysigt.
Hör av mig senare.

born this way

Sorry för uppdateringen idag, har varit fullt upp. Skola/powernap/träning/sett tv med mina kära föräldrar <3/duschat och nu ska jag se O.C och läsa lite ur linas kvällsbok, måste börja nu så inte klockan hinner bli allt för mycke.
Och imorgon är de fredag igen, världens bästa dag typ. Bästa lektionerna, slutar 13:10, och imorgon ska jag vara med världens snyggaste, alltså Ebba? Daa, vem visste inte de lixom?..



Ni ser ju, skönheten själv. Här är hon på coop i Kiruna och shoppar loss som den divan hon är.

HANNA I LOVE YOOOOUUOUOU , ihhihi

MEN GUUUD, märkte nyss att världensbästahanna har gjort världens snyggaste design på min blogg, tack snyggis ;*
Gå in på hon och en mindre grym kvinnas (förlåt johanna..) blogg, hääääääääääär.



Kolla vilken snygg bild jag hitta, från typ maj-juni år 938423, nä kanske de var tvåtusentio.

chaaayyychayyyyyy

Min dator är seg som aldrig förr så orkar inte göra värsta inlägget. Åååååh blir less på den! Ajaa, skit i de. Skrev inget mer igår, för jag var rätt så trött efter jag kom hem från handbollen. (Som jag gick på då om ni kan räkna ut de) Vi vann, och b-pojk förlora deras match mot Kalix med ett mål, rätt surt. Idag efter skolan gick jag och Elias på stan och mötte upp Linn & Sally, vi käka på dagoberts och sprang sen till 3:an. Hemma hos Linn spela vi CoD, bli fööörvånad. Jag har faktiskt blivit rätt bra nu :-D Eller ja, tycker jag gör framsteg iaf, jag och moa ägde ut linn sally och elias ;) As kul att spela i lag! Fast Linn blev sur när Elias var bättre är hon, mohaha.

Nu blir de en lång torsdag imorgon så ska se lite efterlyst nu och sen O.C, ggggrrryymt. SeeYaa Later.


hihi en sötis  på skolan, mobilisnöööörd :-D

to cool for school

Jaha, idag är jag sjuk. Förskyyyyld, sovit tills nu typ. Papi kom hem med ett skrovmål som jag suttit och knaprat på. Och ikväll är de ju match, de kan jag ju glömma. Men får se om jag kan pallra mig dit ändå och se matchen, sen har ju pojkarna match också och de måste man ju se. Så får se, bara jag inte smittar ner alla andra men de kommer nog gå bra får vi hoppas på.
Ska inte sitta nå mer vid datorn nu, inte bra för mitt stackars huvve. Så får hitta på nå annat, som sova..?

PUSS

Och vet ni? Igår var de 2 år sen jag bröt handleden, cooolt vaa? Och idag opererades jag, kom ihåg att natten som var till idag var typ den värsta natten i mitt liv, min arm gjorde förjävla ont och jag sov inte en blund och kallsvettades typ hela natten, usch. + Att jag var hungrig som en galning för jag fick inte äta nånting för jag skulle sövas ner nästa dag.. Aja, bra att allt gick bra och nu känner jag inte av nånting av de.


buuuusiii

BreakEven

Kvällen har bestått av matte plugg, medans man sett på Klass 9A, haha söta dom är där. En stackars pojke fick ju 6+2 till 17, smart kille alltså! Då kände man ju sig rätt smart ändå, tur att man inte har såna svåra problem med skolan, har jag sagt att jag fick "VG" på förra provet? Rätt så nöjd med de! Och ni ba, maria, ser du min carebox? Eller nåt, men äh skitsamma.
Nu ska jag spela lite ninjawarz, hihihihi.

COOOOL BILD MARIA , NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Hörs imorgon eller någon rolig dag.

Valentines Day♥

Today was a Fairytale - Taylor Swift
Inte för att jag har nån speciell att dela denna dag med så tycker jag den är rätt "mysig" haha, a jag vet inte. Speciellt om du sett "valentines day" så förstår du vad jag menar, de är en av mina favorit filmer faktiskt! Som låten ovan är ifrån, ger en lite alla-hjärtans-dag känsla ;)
Har fått lite presenter också, av min gulliga pappi fick jag en chokladask och av Ida, Niklas och Alva fick jag en Justin Bieber poster och inte vilken som helst utan Never Say Never postern. HIHIHII SÅ GLAAAAD!







1,2 så såg jag ut idaaaag
3,4 bieber postern <3333333333 ( vände på den för han finns både på fram och baksidan, så tro inte att ja, de var nå annat ;))
och sista bilden på min lilla chokladask jag fick av min papi<3

Och ett stort Grattis till Anna Panna Pyttipanna som fyller fjortis idag, grattis dampis ;*

VINST!

Idag har jag inte gjort någonting tills de blev match ikväll då, vi vann med 21-10 mot kroken, grymt härligt! :D
Till helgen är de sammandrag, i boden också. Kom och kika lite


kärlek <3

När man kom hem såg man lite solsidan, haha asså gud. Finns typ inge roligare, Fredde in my heart <3
Nu ska jag sova för jag är grymt trött och ja, måste bara se lite  O.C.. ;) Tänkte köra lite matteläxa men vi skiter i de, orkar inteeeeeeee. Sorry för uppdateringen men vi hörs imorgon.
Så jävla less på min blogg, och Hanna är så jävla seg och fixar de aldrig som hon lovat. Ajaaaa, puss.

i rymden finns inga känslor

Mammi och jag ser you, me and dupree. Som jag redan sett ett antal gånger, rätt så bra!
Btv såg ni Brolle i melodifestivalen, usch säger jag bara. Ååh han skämmer ut hela Boden, haha.


Nu ska jag se "I rymden finns inga känslor" som verkar vara lite sådär kul. Passande när vi just jobbar om de i skolan också, haha.. Alltså inte om de finns känslor i rymden men om RYMDEN, om någon inten förstod de, och den här filmen har ju typ inget med de och göra men skit samma för nu babblar jag bara på, åå. Hejdå!


Kyss

lovelovelove

Hej Snyggingar!
Hemma nu från en riktigt kul kväll/natt/morgon med dom bästa. Spelat ännu mer CoD och sett "terror on elm street" typ 3:an eller nåt? Finns ju hur många såna filmer som helst som handlar om typ samma sak, den vi såg på halloween var den senaste filmen och den var grymt mycket läskigare än den vi såg nu. Den vi såg igår kom ju typ från -80 talet typ. Haha älskade verkligen deras "special scener" eller vad man nu ska säga, man kan verkligen se hur tekniken har gått framåt, eller vad man nu ska säga. Men filmen var rätt bra ändå (inte så läskig, som Maria tycker är bra) Måste nog gått upp typ 10 kilo de senaste 24 timmarna, känns riktigt hääärligt. Fast ne, äh blir att springa av de imorgon på matchen, grymt taggad!

Nu är jag myyycke trött, ska se lite O.C och bara njuta av en finfin lördag som denna.


@Elin Jonsson
söt man är i sin rosa tröja därborta, bbk <3

heartbeats

Sticker snart till Linn och är med världens bästa Sally Moa Petra och Tove, och Linn då om ni inte fatta de. Haha, ska se världens hemskaste skräckfilm (fast jag kommer bara sitta och käka ostbågar och gömma mig bakom personer. Och så blir de lite CoD såklart, fasiken vad kul alltså. Shoppa godis och en massa sånt på coop för 445 kronor. Haha hon i kassan måste trott att vi var smått galna. Nu ringde Linn att jag skulle snabba mig så bäst att göra så.


hörs imorgon eller nåt, kyss ;*

in blue



memories in blue
Har inte kunnat skriva nå idag, och kommer nog inte bli värsta bästa uppdateringen imorgon heller, men de får ni nog leva med. Ska nog sooova hos linn med några imorgon, mycket mys ! <3
Träningen var rätt kul, tränat mycket inför matchen på söndag, DÅ JÄVLAR.
Nu är jag trött, blir alltid de efter att jag duschat, NÄHÄÄÄ SÄGER DU DET. ååh töntig jag är

Nu kom jag på en sak, gjorde rättstavningsprov på svenskaa idag, fick 53-55 (2 jävla slarvfel) Och så fick vi tillbaka matteprovet, gick också mycket bra, mucho nöjd eller hur man nu kan säga de coolt.

Nu OC och sen somna med tanken att de är fredag imorgon som kommer bli as kul.
Kyss på er snyggingar ;*

haha märkte att jag skrev
Nu
Nu
Nu
KUL VAVVAVAVA

Maria Nilsson... inte normal




HAHAHA asså vet att jag kommer ångra att jag lägger upp denna, men vad fan. Ibland får man bjuda på sig själv, enyoy mina näsborrar <3 Bara jag som tycker jag ser ut som en kille på den 2:a bilden, fast med lite för breda axlar då men, lite som min kära bror Martin tycker jag. Haha jag är konstig. Suttit och gjort filmer också men de får ni verkligen inte se, iaf inte nu. Herregud, annars vill ni nog inte läsa min blogg nå mer, de är sorgligt. Får skylla på att jag suttit och pluggat så nu har jag nå konstig överskottsenergi eller nåt. Ah herregud.

Vi hörs imorgon, svenska prov blir de på skolan, går nog bra.
Puss ;*

rupriker kan ta sig i röööven


Ingen bild från bowlingen idag så de får bli en från nån gång när jag var med moa och nå andra, här ser ni när hon säkert får en av alla hennes spärrar.. ;)

Jag är nog en handbollspelare ändå, blir nog ingen bowling framtid för mig iaf, haha gick inte så bra..
nu; lite engelskaplugg sen OC.

wednesday






Ååh, vad fiiint väder de var idag när man fick gå ur fängelset, haha. Blev typ assugen på att flyga till kobdalis på en gång, men de får väll vänta till helgen, då ska jag fasiken dit. Gulligt att nån sekund efter dessa bilder togs så åkte johanna runt på hennes mapp på marken och sen gick den sönder, och då blev hon ledsen. Haha jojoIQ

Nu ska jag snart sticka på boooowling med b-flick. Rätt så härligt :D Fast har sån hilma träningsvärk i armarna så kommer ju typ dö, men de får väll gå.

last train

Asså ååh, säger typ att jag ska gå och sova lite tidigare varje kväll nu, men ändå slutar de med att jag ser OC halva natten och sen så vaknar jag aldrig på morgonen, och så är de så mörkt ute så man blir ju inte precis piggare av de. Jag vill typ bli sjuk så jag kan ligga hemma och sova i 34549068058 år, vill bli en björn och gå i idé och slippa allt bajs.
Matchen blev 15-9 till kroken ;s vi spela urkasst kan jag säga, eller nu ska jag inte prata för mig själv för jag var ju inte ens med. Men kasta bort en massa bollar och allt, dommaren var ju också fin.. Aja, bara tagga till söndag då vi ska krossa dom ;)
Hemma och tog en lång skön dusch, såg "sommar i sverige", Maria Montazamis syster Katarina är ju lika underbar som Maria, och hennes dotter -SHIT MY GOD!
Haha as kul.

Tänkte platta håret nu men för laaaat och seg och trött och bara allmänt dålig, ska gå och se på mina älsklingar istället <333
KYSSAR



HAHAHHAHA dör lite smått

having fun



haha lite kul med mobilkameran bara :D

Nu sticker jag och ser när mitt fina handbollslag ska möta kroken, (vi spelar hälften nu och hälften på söndag då vi ska möta dom igen, och då ska jag spela)

Chachaaa

I am a NINJAAAA



Jaha, de här har jag busat med ikväll, haha. Bäst ju, äger ju också! *host
Aja de där är mitt crew som är typ bbbäst, de som är kul är att alla spela de här typ för ett halvår sen, då blev jag less på de men nu är jag på gång igen. Haha, kul att busa med när man inte har nåt annat att göra. Min bror (som är hemma från Kosova en sväng) sitter och spelar nå fotbollsspel där man är tränaren? Och inte lixom gör nånting utan dom spelar för sig själv och han får typ välja vilka som ska spela, haha kul spel. Han är då helt inne i de.. Har suttit och kollat på spel och sånt, vad jag vill ha. Black ops vill jag haaaa, men vi får väll se. Egentligen är de ju min brors xbox som jag fått ha nu när han är i Kosovo, och han säger att han ska ta de av mig sen.. :( Äh, ska skydda de med mitt liv, fast egentligen vill jag ha wii för de finns mycke råååååligare spel till de, (förutom CoD då) så vi får se. Vill ju ha mario kart, typ mitt liiiiiiv <333
Nu ska jag sluta snacka strunt. Står att dom ska fixa med blogg.se ikväll så kanske inte blir nå inlägg, tänkte mysa med mina bästa vänner i O.C och bara chilla, skönt när jag inte har nå läxor eller nåt att göra. KyssN ;*

We used to be friends

Härlig med att vi fick sluta tidigare idag, musiklärarn var sjuk :D haha okej förlåt HL.
For på stan med nå brudar och käka på dagoberts, asså allvarligt. Vad skulle livet vara utan dessa mackor...
Nu ska jag nog se lite O.C och bara mysa med en gullig filt. Har suttit och spelat en massa facebook spel framtills nu, hah töntig jag är. Aja puss ;*



och imorgon blir de seriematch mot kroken, kulkul! :-) Och ursäkta för bilden, typ när jag just fått min mobil och lekte med kameran lite, hihi.

kladdiskaka <3

Idag har jag varit med Johanna, gjorde den godaste kladdkakan in the world kan jag säga! Ont i halsen och så, så de blev ingen träning för min del. Nu har jag äntligen fått hem OC säsong 2 efter lite krångel, så nu ska jag se nå avsnitt och sen sova, as trött.




Haha lite fail med strösockrandet, men annars en underbar skapelse, snyggt med JM också ;)

love (L)

Ååh gud vad jag har lipat till O.C, nu är andra säsongen på ingång. Åå herregud va hemskt sista avsnittet i första säsongen var, ser typ ut som en svullen säl eller nånting nu, haha.. Nu ska jag nog sova snart, rätt så trött. Imorgon kanske de bllir att vara med johanna. Se ya!



typ de bästa som finns <3

in the club

HAHA, asså är man nå bra eller. Jag sa att dom ända som man kände igen och som var bra var danny och swingfly och dom 2 går till final. Nynnar på dannys låt, rätt så grym. Nog för att rixFm kommer nöta den i flera månader nu men JUST NU är den bra iaf.


tv-kväll


Snygg tjej för nån dag sen..

Ser just nu på melodifestivalen/ american pie beta house, typ en av världens bästa filmer, haha ;) Och får jag fråga varför tv4 visar repriser på bästa sändningstid, dom gör ju så att svt får ALLA tittare, haha.. Och "maria tv-experten nilsson" har talat ut. Asså kul att man känner igen typ 2 av artisterna som uppträder, danny och swingfly, dom andra man ba "hu?" Och de är inte för att man är efterbliven utan att ingen vill typ vara med i festivalen längre, haha bäst att bara lägga ner skiten.
Får hoppas på att Danny har nå att komma med iaf.
Han som uppträder nu ser ut som emil i lönneberga, gulligt.

Och jag är så jäkla sugen på nåt att äta, gooodis, eller vad som helst. Åååh min guuuud, måste gå och kolla i mitt gulliga kylskåp, hejdå!




hemma från 2 snyggingar

Ojojoj nu är de lördag och har inte skrivit nåt på heeeela fredagen, aja då får jag backa upp de idag, eller hur man nu kan säga.
Matteprov på skolan, får hoppas på de bästa. Fredagar är rätt chill ändå, kortaste dagen på skolan och rätt bra lektioner.
Jag Moa och Johanna for på stan, mötte upp linnis och vi gick lite på stan. Sen kom min papi och bjöd oss på fika, semlor <333 Haha.. Åkte hem, packade och den hem till linnni där Moa redan var. Asså vi har allvarliga problem kan jag säga :D Spela en massa spel, kan säga att jag har blivit mästare på CoD, måste beställa hem de nu-nu-nu. Spela också wii sports på kinect (och jag skiter fullständigt hur de stavas) och Mario Kart såklart, haha nördiga vi låter. Grymt kul med grymma tjejer, och idag fyller moa år, grattis snygging ;* och jag och linn blev de första som sa grattis, hihihihihihha. Nu är jag hemma och rätt så trött, ska se lite OC och ikväll blir de att se melodifestivalen  OBS: på tv:n (typ för att Danny är med) + att de är i luleå. Årkar inte skriva nå mer, typ halvdöd. we go powernap all day <3


<3

but I wont stop

Åå sitter och ser en massa bieber klipp när jag ska plugga, haha..



Nya låten med Sean och han! G-G-Gryymmm var ordet.



Ohmybieber, längtar som in i bomben nu (L)


sötnos

just' chillin





HAHA, sitter här och chillar efter träningen. Ska snart gå och ta en skööön dusch och sen måste jag plugga lite matte. Och imorgon är de FREDAAAG för er som typ for på nån snabbvisit till nån planet och inte vet de.

Bytheway så ska vi börja jobba om ryyymden och sånt på skolan som nästa "stora projekt" Rätt så kul faktiskt, iallafall roligare än sopor.. Haha. Kommer jobba med Fippeee, kung kommer de bli! Vi såg nå filmer om de och så på skolan idag, herregud skulle skriva lite anteckningar till de vad man tyckte var intressant och så, och jag skrev typ 10 sidor.. Känns i handen kan jag säga. Aja, jätte intressant jag vet. Nä nu känner jag mig eeeecklig så ska ta en duuusch <3 Se ya later.

Andreas Wijk






Om alla skulle se ut och ha den här klädstilen som den här unga herrn har så skulle de vara fred på jorden, amen <3

1+1=2, 2+2=4, JAG GILLAR MATTEMATIK

rubriken är från nån gullig låt någon gullig sjöng på våran skola på nån show eller nåt, kommer aldrig glömma texten.. ;)

De är de här jag har att se fram emot ikväll + engelskan, mmmm me love <3 Söt bild från matten någon jäääääääätteeeeeee hääääärlig skoldag.


Här är nån söt bild från SAMMA mattelektion, ELIAS JOBBAR STENHÅRT!
Och anton satt och piska sig själv med en linjal så han blev helt röd, haha. Och Filip bara skrattar...

FRASSEDRÄGG




jag och anna ville känna på hur de kändes att vara frassedrägg så vi chilla där ett tag idag. med nå goda milkshakes, haha rätt knäpp den där tjejen kan jag tala om!
Så skönt med onsdagar då man slutar tidigt så stack alltså en stund på stan.

David G



Haha, här hela tiden har jag gått och trott att de har varit blogg.se som har haft nåt fel med de här att man (jaaaag) inte kunnat lägga upp youtube klipp, men sen tänkte jag på , att alla andra kan ju typ de. Haha.. Också har de ju varit nån konstig inställning jag har kommit åt så ja, skit i de. Haha, OCH JA JAG ÄR DÅLIG!

Måste bara säga till de här klippet att David Guetta är ju typ kung, herregud alla hans låtar är bäst ju, duktig pojke de där. Och i de här klippet har ni en massa låtar med han + den bästa killen i hela världen ;) Bara jag som tycker han har läskiga händer? Hitta detta på detta på Hannas och Johannas blogg (fast johanna räknas inte säger jag) så ni vet. HIhihihihihhi

BILLIG MÅNDAG

Today har jag varit i cafét för de mesta på skolan, gick rätt bra. Fick lite ont i huvvet som blev värre när vi hade idrott, haha så gulligt när vi är typ 14 stycken, ALLA ÄR TYP SJUKA. Så nu kanske jag också blir de, men mår inte sååå dåligt nu. Bara när jag typ springer eller nåt, haha. Måste plugga lite matte/engelska, ååh orkar inte. Och mamma den jäkeln ska sticka till sthlm, mami undrade om jag ville åka ner på fredag så skulle vi stanna över helgen men nä, orkar inte. Är jag knäpp? Ja, då får jag väll vara de då. Ska iallafall tvinga henne shoppa lite åt mig, speciellt på weekday som vägrar att finnas här uppe i norr. Inne och klickar på en massa hemsidor till lite O.C musik.
HAHA, JAG BA- ÅÅ DEN VAR SNYGG, och satt och kolla storlekar och allt, sen såg jag att de var ett kill-plagg (hmm, ofta man skriver de så) Ah iaf haha blev ju typ jätte ledsen :'( Åå dålig jag är..






RSS 2.0