godnatt!

Nu ska jag se lite OC sen sova! ;*

PUSS GODNATT.


<3

På skolan dansa vi loss på matten! De kanske ni tycker låter busigt men vi hade faktiskt "dans-matte" och då får man vara busig, haha var rätt kul iallafall. Dansa till lite Michael Jackson och hade kul. De var typ hundra borta från klassen idag, rätt så skön..t. Gick också till skolköterskan, nå sånt här grej man ska göra. Hon mäter/väger och typ kollar ryggen på en. De gick väll rätt bra, aja nu ska jag sluta tråka ut er med min tråkiga skoldag.

Imorgon blir de att chilla i cafét hela dagen med en viss Amelia, härligt alltså! Så var och shoppa loss på Ica till de, ååh love ica kvantum alltså. Haha, speciellt för att dom har max som granne. Äh, nu spårar de.. Sitter och pratar om ica affärer. A, de händer imorgon iallafall.

Nu sitter jag här och mumsar på en risifrutti (skumt namn) och ser på världens finaste kille, Marcus Hellner. Kolla bara in detta klipp. Grym var han ju på skoter också, KLÅ DE OM DU KAN LOWE HOLMSTRÖM!
Äh, klicka in hääääär, så klickar ni på PLAY. Så efterblivna ska ni ju inte vara så ni inte klarar de. LYCKA TILL! Åå vad söt dom är när dom skulle grilla och så har dom glömt korven, haha :')



min hjärtis <3


the kids




aa visst är vi rätt så söta ? ;) har ätit glass och kladdkaka och spelat mario kart och linn blev kär i min mobil, kärlek vid första ögonkastet.. och sett en massa handboll som ni nog redan förstått med förra inlägget. looove you ;* Gå in på hennes super braaa blogg HÄR!

handbolls vm.

En dag full med handboll och med världens bästa tjej.

23-24 till Spanien... Vad ska man säga lixom, domarna var ju JÄTTE BRA VERKLIGEN! Alla jävla domare har varit kassa under hela VM. Sverige spelade bra, mina älskade Källman och Carlén, Larholm, Ekdahl du Rietz , Sjöstrand, Ekberg, Jernemyr, Karlsson, ja de flesta gjorde bra ifrån sig, bara lite slarv. Och doder som gjorde illa sig.. :( Nu är handbolls- VM över och Sverige kom 4:a, med allt som hände, Kim skadad, Oscar skadad (men har kunnat spela nu) och inte haft nån tur med domarna, så ska vi vara nöjda med våran 4:a plats, ett mål ifrån ett brons.. ETT JÄVLA MÅL. Åå, jag vill bara spola tillbaks tiden så skulle man kunna spela om matchen, så skulle vi fan vunnit! Men nu är de som de är, JAG ÄLSKAR DÅ SVERIGES LANDSLAG I HANDBOLL! Både damer/herrar, de blev ju ett EM-silver för damerna och en 4:a plats i VM för herrarna, de låter ju inte så dumt ellerhur? Ja nu säger vi hejdå till vm för den här gången, åå börja typ gråta nu .. :'( Haha, ajaaa skit samma. Innan VM så visste jag typ om de kändaste spelarna och så, men inte så värst. Och nu har jag typ koll på alla typ.. Hahaha, de där lät bra konstigt. Nä, herregud nu ska jag sluta skriva om de här. Men jag älskar verkligen herrarna <3
Aja , nu ropar moder på mig att jag ska gå och göra lite matteeeeeee, ( MATTE PROV TILL VECKAN, KILL MEEE!)
Vi hörs sen.

Och så ska vi säga grattis till Frankrike till VM-guld. Vi hejade på danmark, en orsak för denna kille: Niklas Landin. Sjukt snygg och bra målvakt ;)




Sjukt snygg den där ;)

SVERIGE - SPANIEN !

Nu ska jag snart sticka till Linn och se lite handboll. KOM IGEN NU SVERIGE, NU SKA VI BLI NÄSTNÄST BÄST I VÄRLDEN ! ;)



<3

linn nordlaaander

Imorgon ska jag vara med denna underbaring vid namn Linnn. Vi ska se handbollen och ba chilla gärnet. Bytheway så är hennes katter läskiga, tycker inte om mig.. :(


nån gammel bild, älskar dig snygginggg ;*

orange county

Har inte årkat blogga idag, sett ett antal OC avsnitt ;) Ska snart njuta mig tillbaka och slå på resten av de 11 avsnittet! Har inte mycket att säga förutom att Benjamin Mckenzie är sjukt snygggg, han var de iaf då. Nu har de ju gått några år, haha ;)






<3

CRASYY

Himlarns kul igår! Berättar mer sen, kan ju säga att man var rätt så trött igår kväll, eller de blir ju idag.. A iallfall så skulle jag se lite OC men somna till de *skäms så när jag vakna låg datorn på golvet på nå konstigt sätt, haha förlåt datorn :( Ajaa, nu är jag hungrig, MÅSTE ÄTAAA. Och måste bara säga att de var surt de där med sverige-frankrike, såg ju matchen med Ebba och Moa innan festen, inte världens bästa dommare men de ska man väll inte skälla på. 2 mål upp och sen fick Oscar utvisning i slut minuterna, de var väll de som kosta. Vuxet de där lät, tyckte så synd om han, var ju tejpad från topp till tå och så kommer han in och gör en super match och ändå så vinner  dom inte. Aja, nu fan ska vi ha bronset!
Mycke handbolls-snack den senaste tiden, men de får ni stå ut med, de är ju faktiskt HANDBOLLS-VM!

j bieber

Asså åååh, blir så grymt irriterad! Varför går de inte att lägga upp nåt från youtube här ? Får ju hyponervakustiskadiafragmakontrovibrationer, alltså hicka.. Jajaaa, då får ni väll klicka in er häääääär, så får ni se ett Justin klipp där man hör lite hur hans röst har förändrats blablablaa.. Bara nånting, as snygg är han ju på de där klippet, har ni sett de? Har ni säkert inte, men ajaaa. Årkar inte leta upp de nu, jag vet lat jag är. Klicka in här nu så löser sig allt. 


aww, söt pojk !

sweet

After schooool, då vi hade som skridskor sista timmen, inte min grej riktigt som jag nämt tidigare.. A iallafall så drog jag och julle på max och tjocka oss, julle drog på träningen. Mamma fick nå ryck och ville också på badet, haha så vi for hem och sen dit. Har senaste gången varit där med skolan, sån där simundervisning. Så de var myyycket länge sen jag var där på fritiden, simma lite längder och ja, chillaaaa! Nu sitter jag och funderar vad jag ska på mig imorgon, UTGÅNG IMORGON som vanligt..! hahaha asså kul humor jag har, försökte vara kissiiiie där, lyckades jag ? Nä men ska iaf på fest, kommer nog bli kul, Linns (7:1) klass som anordnar. Blir nog att se matchen hos Moa först och sen drar vi dit, OHH GODE GUD, snällaaa låt sverige vinna <3 De är ju dom värda, och ber till gudarna att Oscars knä har fixat sig! Ska gå och läsa lite om de nu på aftonbladet, om dom nu har laggt upp nå. Intressant va?


NEVER SAY NEVER <3


Yesyesyes, neversaynever kommer alltså gå i Boden, herreguuuud inte länge kvar nu! Då kommer MIN film ;)<3

sun in my pocket

Skrev ju ingenting igår kom jag på när jag gjorde de där gulliga mobil-inlägget med de stora ÅÄÖ:na, ja då vet ni vad jag snackar om. Och varför skrev jag inget igår då kanske ni undrar, jadu. De var en rätt så deprimerande dag för mig igår så orkade bara inte. Såg lite OC och myste istället för att skriva ett inlägg igår kväll, buuusigt va?
Varför var de en deprimerad dag då? Jo för de första så hade vi skridskor på idrotten, typ de värsta som finns!.. Och de har vi imorgon också, åå nej.. A iaf, rätt så seg träning. Tråkigt när så många är sjuk :( Men de värsta var när jag fick reda på att Oscar Carlén var skadad, inte kul alltså! Matchen gick ju som den gick, och om man går på min profil kan man märka att jag var måttligt irriterad, ajaaa. Nu måste Oscar kunna spela på fredag annars har vi ju inte en enda chans mot Frankrike, hemskt nog att Kim är skadad.. Herregud hållde på att dö när dom satt på bänken på matchen igår, dom var ju så söta och så ledsna över att dom inte fick spela (nähäää har du räknat ut de Maria, vad duuuktig du är) Aja, skit i de, nu ska vi tagga till matchen på fredaaaaaaaaaag.

Idag after the schooool, så följde ett antal personer hem mig, vi såg Linas Kvällsbok och ja, pratade en massa strunt. Fellan (som Annsoooo kallar Feliciaaa) Freddan, Anna, Hanna, Moa, Julle och jag, kulkul!



Älskar kvallan och älskar verkligen mig själv på dessa 2, tror hanna sa att jag inte fick ta bilden som är högst upp men de skiter jag i för hon var ju sååå söt! Right ? ;)

@ friaaaa

skolan nu, siter med en ful tjej i soffan, alltsÅÅÅ Moa, och frÅga mig inte varfÖr ÅÄÖ blir stora, bara  nÅ fnat som min mobil har just nu.. Hade iallafall prov pÅ kemiiin imorse, herregud Är ju vÄrsta proffset pÅ isolatorer, filtreringar, och allt annat sÅnt dÄÄÄra, gud vad jag blir irriterad pÅ de dÄr ÅÄÄÄÄÖ! aja, har engelska, sen slutar jag.  fÅr se vad vi hittar pÅ, god jul!

Kim Andersson!



Asså åå fan nej å helvetes baaaaaaaaaaajs. Okej ska inte svära nå mer nu, de gör inte saken bättre! Men jag är så himla ledsen just nu, speciellt för Kims skull såklart. Han har ju just kommit från en skada och nu handen... Han behövs ju verkligen, asså nejnejnej! De här kan ju göra så att inte vi får nån medalj. Ååååååååååh, Kim krya på dig! <3

MARCUS HELLNER <3





Asså, allvarligt finns typ ingen finare människa än han, typ! ;*

THE O.C

Var så sjukt trött efter skolan idag så jag och julle däcka i min säng, skööön..t! Nu är quuinnan på träning, jag sitter här och laddar neeeeer.... OC! Har aldrig följt den serien eller nåt, har bara sett några avsnitt där och där när de gick på tv. Såg nåt för nån dag sen och kom på hur grymt de är, så nu är första säsongen på gång! Mångaaaaa snyggingar med där, shiiiiit alltså!





Gaa, vad segt de går, får väll fördröja tiden med lite plugg och linas kvällsbok!

sundaaaaaaaaaay

Idag har dagen bestått av att sovaaa, plugga, sett handboll, chillat med julle och sitta och prata onödigt prat med några på msn. Kul dag ? A rätt så , iaf de 3 sistnämnda. Ni får en video hur kul jag och julle har när vi pluggar, och ursäkta för de hemska ljudet ;) Aja, killarna var myyyycket duktiga , sverige alltså. Så himla kul de här, nu är de semi som gäller, yess! Har inge mer att skriva, och ännu en gång, sorry för uppdateringen.

ÅÅH VAD JAG ÄLSKAR BLOGG.SE JUST NU, GÅR JU INTE ATT LÄGGA UPP DE DÄR JÄVLA KLIPPET, jaha de får bli en annan dag då...





duktig tjej de där, som pluggar stenhårt ;)

nolltvå:fyrtiofem

Vill bara säga en sak, Sverige i mitt hjärtaaaaaaaaaa. Fyfasiken vad bra alla killar är! Imorgon väntar kroatien, späääääääääääännande.
Inte hänt nåt idag därför ingen bra uppdatering, var vaken rätt sent igår och vakna tidigt (?) så sov lite mitt på dan, haha. Julle kommer ju sova här i en vecka nu, får väll slänga ut henne om hon blir allt för jobbig. Nu ser jag knappt några tangenter, men lanar ett onödigt lan med en som aldrig blir trött verkar de som, (han fuskar med cola) så jag och julle får väll hålla oss vakna. Nä, vi hörs imorgon!

KYSS ;*




Dessa grabbar var grymma idag , eller igår blir de ju.

Sale El Sol

Gaa, vad jag älskar fredagar!  Rätt så härlig skoldag, drog på stan och shoppaaa lite till min kära mor, köpte också skydd och sånt till min kära mobil, måste bara säga att jag älskar den nå grymt. Så sjukt värd pengarna, finns ju typ allt på den! <3  Och där kom Marias kärleksförklaring till hennes kära HTC. Käkade lunch på daggaaan, för sista lektionen skulle spenderas på biblioteket. Lånade om min " linas kvällsbok" som är rätt bra, läste den typ i 4:an men läste inte ut hela då så. Julia är kung i slottet där, har bildbevis!

Mor har haft lite kalas så några kom , Alva var galen som vanligt. Haha, söt hon är!
ÅÅ Maria Montazami kom nyss in med resultaten till lets dance, då blev de ju helt plötsligt värt att se, Älskar hon ;*






Där har vi härskaren över slottet på biblioteket, på sista bilden så kom hennes prins flygande.



I go, boom boom boom

Kom hem från Luleå och kasta mig framför tv:n för att se 2:a halvlek av matchen, FYFASIKEN VAD SKÖNT MED SEGER FÖR SVERIGE! Men kommer nog bli mycket tufft nästa match, ajaa vi får hoppas på de bästa!
Iallafall i luleyoo så var de mycket chill, vi gick i affärer och jag köpte en tröja, tights och nån frida tidning och så. Filmen var rätt så bra, se den om ni vill , haha. En riktig snygg kille var med som jag och Johanna dregla lite smått över, haha och då blir ju en film bara så mycketmycket bättre. Den hette alltså Burlesque, handlar om en tjej och ja, kommer till en sån där burlesque show och ja, så händer en massa. Rätt så bra som jag redan nämt.

Grymt skönt med Fredaaaag imorgon, mor min fyller år så då blir de kalas för hela slanten, haha ! :D Nu ser jag lite handbolls eftersnack och njuter över hur grymma dom är <3




149 kronooooooooor, ginatricot

potatis

Nu luleå med en viss Johannaaa, hemma och käkar lite varma mackor nuuu :)



OLLE HEDBERG <3



Ååh herregud vilken kung han är. Tillochmed när han är bakfull (som han skriver att han är) så sjunger han som en gud <3


Har laggt in en massa bilder på mobilen, härligt värreeeeeeee ! :D Imorgon ska jag dra till Luleyooo med Johanna skriver om de imorgon, god bajs! ;*

handen på rumpan - heeej

Härlig med en kort skoldag, inte så hemska ämnen så. Chillade på hela engelska lektionen, gjorde inte ett skit för de behövde jag inte :D Haha, cool jag är. For hem, skulle egentligen ta fram matteböckerna så fort jag hade kommit hem hade jag bestämt men de gick sådär med den idén. Slutade med att jag åt glass framför tv:n, haha. Mammi kom hem med lite max mat för hon ska bort nånstans. Gud vad nyttig jag har varit idag, gått upp typ 10 kilo på några timmar, duktigt!
Lovade ju att de skulle bli lite bättre med bilder och sånt nu när mobilen funkar, så här får ni några från skolaaaaaaaaan idag, riktigt bra kamera  tycker jag allt! För att vara en mobilkamera alltså. Och har inte så himla många nummer , så skriv ert namn eller nåt till 0703832370 (har ju kvar mitt gamla nr)







En massa bilder, haha på näst sista bilden skulle jag köra dagens outfit med Maria Montazamis pose , "handen på rumpan, heeej" Gick ju inte så bra som ni kanske ser, haha ;) Och visst är mitt och felles öga coolt som vi gör på bilden, haha GRÖN ÖGONSKUGGA! :o

Big In Japan :o

jobbig skoldag-äntligen fungerar min mobil-träning- match, bbk f96 - kroken VINST FÖR OSS! , sveriges match gick ju inte så braa - sprungit runt och gjort en massa.

Tisdagar är ju som dom är, rätt stressade och så. Men lovar att imorgon blir de bättre uppdatering! Tack för att ni står ut med mig och mitt dåliga uppdaterande, hörs imorgon. Ska nu läsa lite bieberstorys och frida så jag blir lite trött. Kanske spela nå spel på mobilen ?;-) haha sooovgooott alla fina!

gummibjörnaaaaaaaaaaar

Sooooorry för uppdateringen, har inte hunnit. Varit med Julle och Felleee, Julle for på träning och jag och Felle hade smått kul :) Har sett handbollen, SÅ JÄVLA BRA DOM VAR, älskar dom där killarna måste jag säga ;* Marcus Hellner vann en massa priser på idrottsgalan, men stafettlaget vann inte över Allshammar eller vad hon nu heter, sjukt eeh ja? Haha började gråta och låg på golvet och hade nån attack eller nåt, men de gick över. Han vann ju iaf en massa priser, och de är han värd. Han var så gullig, haha :')

Nu väntar en jobbig tisdag så nu går jag och döööööööööööööör, NOT hejdå.



Haha och jag älskar denna man, samthaman i mitt hjäääääärta.
Och såg att Johanna la upp denna men skitsamma, den är värd att se flera gångeeeeeeeeeer!

SNYGGA FOTOOOOOOOOOON ;)

Tar den här från den här 30 dagar grejen.
Favorite photo of Justin Bieber:

Är de möjligt att hitta en favorit av nog en av de mest fotade tonåringen på jorden, som blir snygg på varenda bild, haha nja. Här får ni några som maria älskaaaaaaaaaaaaar iallafall.



@min bakgrund (Y)







Herreguuuuud, kan ju fortsätta i en hel evighet, men då blir ni nog bara less..
De blir då inte jag.. ;) <3

Grow a Pear

Idag var jag med världens bästa tjej, Linn Nordlander <3
Vi chillaaa och myste på, kan inte säga att vi var så taggade till träning. Haha när man segat en hel dag så var man inte sååå taggad, men de var ändå rätt skönt att springa av sig lite. Hemma såg jag lite handboll och sen solsidan, haha grymt bra. Nu ska de bli en rätt så tidig kväll känner jag, ååå NEJ SKOLA IMORGON .. :(

Och jag har en sak att säga, de kommer bli mer passande bilder eller vad man nu säger, nu så kommer jag börja fota mycket med HTC:n och så ska vi skaffa en systemkamera, min far (rullande roger) är ute efter en. Så de kommer också hända nån gång. Så nu lovar jag att de blir mer finfina bilder här efter. De var de jag ville sägaaa.




Å tänk vad skönt och bara fara iväg, till typ florida eller nåt och bara leva livet, haha. Skita i skolan, i prov, i allt. Fasiken vad härligt!

colors of the wind

Klicka in hääääääääääääär och upplev en helt ny värld, säger vi.



Eller så kollar ni här istället, den svenska verisonen är 1000 bättre än den engelska tycker jag. Haha jag går runt och sjunger den på skolan tjugofyrasju, sitter och lär mig heeeeeela texten nu, jag och Anna gillar den myyycket ;) Den är grymt bra faktiskt!

muy bien, gracias

Ont i halsen nuuu för att jag skrek så mycket när Sverige spela. Fråga bara Johanna som var ett vittne till händelsen.. ;) Sverige gjorde ju typ världens bästa 2:a halvlek i världshistorien. Överkörde dom andra, Oscar Carlén var ju sjukt bra!
Var med Johanna Linkan idag, oj vilket fint namn hon fick! Vi gjorde goda milkshakes och satt vid facebook som vanligt.. Tragiskt liv ju :(

Imorgon vet jag inte om jag ska vara med Linn eller hur de blir, har ju träning och när jag kan inte använda mobilen ännu så är de rätt svårt att få tag på kvinnan när hon vägrar logga in på Faceboooooooook. För hon är inte som jag som är inne där tjugofyraaaaaasjuuuuuuuuu.



Erkänn att min till vänster var mycket snyggare än Johannas misslyckade.
HAHA lite failade bilder men skitsamma.

JUSTIN !



OH MY BIEBER! Herreguuuuuuuuuuuuuud säger jag bara <3 dregeeeeeeeeeeeeeeel

tidsfördriv

Jag pratar - för ofta

Jag skrattar - när de händer nåt, roligt som tråkigt
Jag tycker om - fina människor
Jag avskyr när (killar) - säger att dom hatar justin bieber fast dom egentligen bara är avensjuka på han typ
Mina närmaste vänner är - några från klassen / handbollen och några andra fina fiskar :)
Min första vän heter - har ingen aning, alla på bebis magagen eller vad de nu var jag var på när jag var en liten plutt
Kärlek är - krångligt
När jag borstar tänderna - så låtsas jag att tandborsten är en mikrofon också gör jag värsta performanceeeeeeeeeeeeeeet eller nåt
När jag lagar mat - så är de nudlar som står på menyn
Jag är rädd för - spöken
Den värsta känslan är - när allt bara är BAJS
Den bästa känslan är - när man är kär, när allt bara är BAJSBRA!
Jag är bäst på - tv-reklamer
Jag är sämst på - mycket

Jag kommer alltid att vara - född år 1997 , världens piss år bytheway, haha :D
I sommar - ska jag leva som en kuuuuuuuuuuung!
Sist jag grät var - på idrotten när Filip kasta en boll rakt i ögat på mig så då ba öasjfödjsåohå i mitt öga, de var inte så skönt ska jag säga
När jag bakar så bakar jag - gott, för de mesta nåt kladdigt med choklad
Min mobiltelefon är - VÄRLDENS BÄSTAAAAAAAAAAAAAA, HTC <3
När jag vaknar på morgonen - så vaknar jag på morgonen
Innan jag går och lägger mig - fixar jag och trixar med mobilen, sjunger oftast en liten sång också.. Hmm
Just nu tänker jag på - MAAAAAAAAAAAAAAAAT
Idag har jag - fått en ny mobil
Ikväll ska jag - sova
Imorgon kommer jag - vara med en kvinna vid namn Johanna
Jag vill verkligen - vara ihop med Justin Bieber

 

 

GODNATT VÄRLDEN


HYPEEEEEEEEEEEER!

Hade verkligen inget att skriva om igår så gick och dog lite istället. Haha.. Men nu kööööööör vi!



Rätt så härlig skoldag så drog baraaaaaaa hem och har gjort en mycket mysig sak. Och nej de är inte de ni tror de är, haha. Skämt åsido eller vad man nu säger om man vill känna sig lite vuxen men jag har spelat.. DATORSPEL! En massa gamla som man spela när man var liten. Helt nostalgisk, haha ;) Nå gammalt lego race spel, och ja jag gillade killspel, anki och pytte, bolibompa, pettson och findus. Och mitt favorit spel MYROR I BRALLAN. Kan deras sång,
Han har MYROR I BRALLAN, Hon har MYROR I BRALLAN, Jag har MYROR I BRALLAN. Har du MYROR I BRALLAN? Sluta vara en sur en, kom och ta en titt i naturen. Himla mysigt ;)

Har också sett mycket handboll idag, spännande med Sveriges grupp, sydkorea är jätte söta ju, haha.

Mamma for och handlade idag, Maria somnade i soffan.. När jag vakna var pappiii hemma , mammi var fortfarande borta och då så ringde mamma pappa och han ba - jahaaaaaaa mm vad trevligt. Och sen kom han till mig och typ fnittra och jag trodde han var full eller nåt. Mammiii kom hem och jag skulle som är en sån härlig dotter hjälpte att stoppa alla saker i kylskåpet och så låg de nå skumt i ica kassen och så var de .. EN HTC DESIRE Z. Blev lite smått galen för trodde inte jag skulle få den förrän i typ februari, men nu när jag tappa mobilen och allt. + Att vi visst bara skulle typ tjäna 200 kronor på att vänta på att bindningstiden till mitt abonemang skulle ta slut så. Kan tyvärr inte använda den för jag har inget sim- kort. Beställde ett från Telia idag ( med samma nummer ) så kommer ju inte få de förrän måndag eller senare. Jag är mycket lycklig nu kan jag säga, haha okej rätt så långt inlägg nu men skit i deeeeeeeeeeet.




<3

Btv, årkar inte göra alla dom här bieber dagarna, gör typ bara nån om jag tycker den är kul eller nåt, aa så ni vet ;)

I'm on my way

Klockan 18:30 är de träning, sitter och taggar igång lite med muuuusig muusik från denna underbara lista ;) Skolan var väll lite sådär, såg på en massa gamla filmer. Tillexempel i 5:an då vi hade någon sång uppvisning. Haha, jag och Julle sjöng "this is the life - Amy Macdonlad" Herreguuuud, och jag hade nå hemskt på mig också. Jaa, då tänkte man inte så mycket. Sjukt mycket de har hänt på 2 nånting år. Var då på stan lite efter skolan. Middag på dagoberts ..<3

OCH IKVÄLL HÄNDER DE ;dddddd SVERIGE - CHILEEEEEE!



Haha och här har vi nån gammal bild från 6an. SÅ SJUKT FIN VAAAA? Nä, maria de var den inte alls.. :( Eller måste ju erkänna att jag och jullelekioj var rätt söta och den där tjejen i mitten, VAD GÖR KVINNAN?

excited !

Sorry för den rätt så tråkiga uppdateringen nu idag, och igår då. Ikväll så var Julle med familj en liten svish här, vi såg lite av sex and the city 2 , myyckeee bra film. Imorgon blir de skola sen träffa mamma på stan och gå och käka nånstans. Träning och efter de SVERIGE - CHILE, grymt taggad! ;d I seee you tomorrow.



Kollar just nu Sveriges grupp, spännandeeeeeee. Inte tror jag dom kommit i dödens grupp iaf, har då bara sett argentinare använt fötterna i fotboll och inte nå handboll. Vi får väll se :)


slide

Herreguuuuuuuuuuud, nu ska ni få höra varför de inte blev ett ända inlägg igår jo för maria var trött. Haha, sov inte så många timmar igår natt, upp till skolan , väääääärldens segaste skoldag, träning. Hade också ont i huvvet igår så jag dog i soffan sen så somnade jag i sängen kring 23 och jag orkade verkligen inte skriva nåt, men ajaa. Sånt får man ju ta den första skoldan.

Idag var de iallafall skönt att sluta tidigt, har varit så duktig att jag gjort en kladdkaka också. Och nu är jag trött igen, haha. Mycket energi man har alltså ! ;d


KUNG!



Men hur kung är han egentligen ? ;) Ibrakadabra eller vad man nu säger ,haha!





Nu ska jag läsa en bra bok och försöka sova, som nog inte kommer gå så bra. De där med att vända tillbaks dygnet har ju inte gått så bra de senaste dagarna, ajaa jag överlever.

Dag 7 - En bild på dig & Justin Bieber



Jag fick denna fina målning från Johanna igår SOM HON GJORT. Okej de har hon inte, men jag fick den iallafall. Hon shoppa den i Spanien :) Där har ni en bild på oss 2 ;)

Dag 7 - En bild på dig & Justin Bieber



Jag fick denna fina målning från Johanna igår SOM HON GJORT. Okej de har hon inte, men jag fick den iallafall. Hon shoppa den i Spanien :) Där har ni en bild på oss 2 ;)

10 januari -

Sista dagen av lovetoch jag har ingen mobil... ÅÅÅ jag blir deprimerad!

Inatt var de bara jag som var pigg, haha konstigt. Nä men vi såg nå filmer och hade mysss. Today var vi och spela lite bowling, jag Julle och Anna. Johanna vägrade för hon hade en massa träning och ja. De var kul iallafall, fast blev lite less i slutet för jag ledde och sen i slutet gick de skit så bajsjulle som hon nu heter gick om mig :(

Snart ska jag tillbaks till Julle och söka efter min mobil, vi ska ge ett sista försök att hitta den. Troligast så måste den vara inne i hennes hus, och jag skulle bli så sjukt glad om vi hitta den. Jag ska ju få en ny men jag måste ju ha en + att vi tänkte att pappa skulle få den av mig när jag får en ny. Men att hitta nåt i hennes hus är ju typ som att hitta en sticka i en myrstack eller vad man nu säger, haha. Har redan vänt upp och ner på bilen och vi har sökt i snön utanför hennes hus också. Alltså MÅSTE den bara vara i hennes hus. Om den inte bara blev less på mig och sprang iväg, isåfall förlåt mobilen.

SE YA LATEEEEEEEEER


MOBILEN DÖD :(

Klinten idag var mycket trevligt, har lite ont i benen nu men annars är de bra. Vi filma in en massa klipp och så, får se om vi årkar redigera den. De 2 J:en sover här ikv, alltså Julia och Johanna om ni inte klara att räkna ut de. Vi ska slå på nån film snart och så.

EN HEMSK SAK HÄNDE IDAG! Min mobil är bortaaaaaaaaaaa, får se om den dyker upp. Kan inte tappat den i Klinten för hade den i bilen hem men sen bara försvann den :( Så just nu har jag ingen mobil som känns mycke konstigt. Aja, får överleva men bara nån dag får vi hoppas Rest in piece nokia mobilen <3
Och mitt internet är helt knäpp så får hoppas att de funkar bra nu så de kan komma nå mer inlägg annars hörs vi imorgon. Och pågrund av detta kan jag icke få in nå bilder tyvärr.




siodhguipsdg

Vi har sett en film som heter John Tucker must die , den var mycket bra. Blir nog inte att dygna när vi ska till klinten imorgon. Får väll se vad vi ska hitta på, rätt trött faktiskt. Nu säger Julle att jag ska komma så bäst att komma, man vet ju aldrig vad den kvinnan hittar på...



Första bilden som ploppa upp, mycket fin! :-D

Dag 6 - Ett utdrag ur en Justin Bieber fan-novell (bieberstorys.blogg.se)

Han kom närmare mej och plötsligt var han bara några centimeter ifrån mej. Jag kunde inte låta bli att kolla på hans läppar. Dom såg så mumsiga ut nu när dom var blöta. Han kom ännu närmare och tog tag om min midja. Jag försökte mitt bästa att inte drunkna men det kändes som att jag skulle göra det vilken sekund som helst. Han gjorde mej så himla svag...
Han slickade sej om försiktigt om läpparna. Jag kunde inte motstå honom nå mer. Jag tog ett djupt andetag och blundade sedan försikigt. Plötsligt kände jag hans läppar möta mina. Den sekunden var jag så inne i kyssen så jag totallt glömde att försöka att inte drunkna men det var nästan omöjligt så jag satte mina ben runt hans midja. Han höll mej vid höfterna och sedan närmade vi oss väggen. Jag kände hans kropp mot min under vattnet.
Våra tungor möttes och jag höll på att smälta. Han var så försiktig...

Vi avslutade kyssen och kollade nu varandra i ögonen. Jag kunde inte fatta vad som just hade hänt. Vi var helt tysta båda två , plötsligt avbröt han tystnaden.
- Wow... , var det enda han sa och flashade ett litet leende.
- Ehm , vi går upp ur poolen , var det enda som kom ur mej.

Han gick upp först. Jag kunde inte låta bli att stirra ut honom. Hans vita t-shirt var helt blöt och hade klibbat fast sej på hans fantastiskt sexiga kropp...



Love You <3

memories in blue

Asså å vad galen jag blir , först så får blogg.se damp så mitt inlägg forsvinner sen när jag skrivit om allt för 2:a gången så råkar jag klicka på någon knapp så de försvinner igen. BLIR JU GALEEEEEEEEEEEEEN!

De jag snackade om i detta inlägg då var
-HANDBOLL , på tv är de nu Sverige - Danmark , rätt jämt Sverige leder nu iallafall. De är nåt sånt här inför VM. Mycket taggad till de , kommer bli grymt kul. Min älskling Oscar Carlén och alla andra ska vinna VM-Guld. Eller ja, de är de vi satsar på.
-EN GREJ, haha. Nä men vi är bjuden på middag till Julle och CO ikväll. Ska sova där för imorgon drar vi till klinten, jag hon och Johanna. Johanna som inte orkar sova där , drygisssssssss . Nu ska jag se klart matchen och gå och packa lite.

Datorn får flyga med mig till bränslanvägen så vi hörs väll sen, KYSSN
Och blogg.se som jag redan sagt har nå problem så ingen bild nu..

Söt kille..




.. som jag var med igår, min kusins barn. Haha han älskade en hårtork som ni ser, jag hittade nå gamla katter som jag älskade när jag var liten. Haha, han tyckte nog om dom också ;)

PUFF PUFF!

" Puffa mig så blir jag kär"
Haha och jag som har puffkrig med x antal personer .. ;)




Aja, nu är jag här iaf. For en snabbis på stan, mina skor har gått sönder , jävla skitkvalité. Skulle få lämna in dom och få 500 men då kom jag på att jag inte har nå andra skor med mig och jag vill inte gå barfota. Jag var inge shopping sugen, hur man nu inte kan vara de. Haha nä men jag årkade inte börja prova 5000 par skor, så de får bli nån annan dag.

Några gäster ska typ komma hit, en liten 3-åring eller vad han nu är. Arvid, och jag som är rätt trött. Haha, nä men dom har varit på badet innan dom kommer hit så får väll hoppas att dom också är rätt trött :D
Här får ni 2 mycket mumsiga låtar, tryck här, och där -------------> HEJ
Tycker faktiskt att Cody Simpson är rätt bra, lite wannabe Justin då men äh, skit i de. Han är rätt grym ändå.




Men tjena cooling, HAHA!  ;d



and the chipmunkssss

Nu har min madre också blivit ett Alvin & Gänget fan ;) Under lovet har vi sett båda filmerna, och igår satt vi och såg klipp från inspelningen och sånt. Haha, love theeeem. Ååh, jag vill att en 3:a ska komma, har ju kommit på en massa ideér till en till film.



Där ser ni vilka människor de är som gör rösterna till jordekorrarna. Mycket coolt, klart så fixar dom och trixar med rösterna så dom blir MYYYYCKE ljusare.

Dag 5 - Din minst omtyckta Justin Bieber sången

Justin Bieber – Runaway Love

De måste nog vara den, har aldrig riktigt årkat lyssna på den, tycker inte den är som de andra låtarna. A där fick ni reda på de.



Fast Justin gör ju att vilken låt somhelst att låta bra när han uppträder ;-)

tralalalaaa

Hemma efter en lång trevlig dag, börja med att se lite skidor, haha.. Marcus var då bäst iaf! Stan med Ebba på frasses, sen hildurs och se lite derby. Bbk - Bodenhandboll blabaaa. Surt med en förlust för Bbk men de var nån riktigt bra match. Men de känndes som hela Boden hade klämt in sig i hallen, typ fullt var de, kul typ.

For till Björns med ebbiss och vi åt billys PANkakor. Haha, dom var inte så goda.. ;s Aja, myste på och såg nån film. Vi var ute och åkte pulka med Ebbas underbara lillasyster Vilma, aawww jag älskar den sjukt söta tjejen måste jag säga. Nu funderar jag på vad som ska hända imorgon, de får vi se..





Dag 4 - Ett Justin Bieber citat

Han kändaste måste nog vara -Never Say Never så de får väll bli det. Och nu börjar jag tänka på filmen, aaaaah ;)


You spin me Round



HAHA, mycke gullig bild dedär. Imorgon ska jag vara med denna quinnaaaaaaa. Ska chilla på stan och sen blir de lite handbolls derby, glassigt!

sverige - USA

Just nu ser man hockeyn så årkar inte sitta och skriva värsta inlägget om dagen, har ändå inte hänt så mycket. Såg lite skidor (haha, som vanligt ;)) Marcus var ju riktigt bra! Sen har jag varit på mammas skola, och ja jag har varit på en skola på ett lov. Var tvungen att hjälpa henne att installera en massa saker till en smart board dom fått där. Jag är ju som ett geni i sånt ni vet, haha. Nu är de 2:a halvlek snart , och fortfarande 0-0, spännandeeee. KOM IGEN NU SVERIGE! :-D


Dag 3 - Din favoritbild på Justin Bieber när han är cover på en tidning



Den här är ju rätt gullig sådär ;) Jag och Erika har faktiskt använt denna bild i ett skolarbete, coolt va?

änglagård

Idag var jag först på stan med Mami, hittade en skjorta på Örjans blandannat. Min faster och kusiner och en massa kom sen på middag, efter for vi på bio. Änglagård 3, har inte sett de 2 innan men jag förstod typ de mesta. Jag är ju rätt smart ;) En rätt bra film, bra för att vara Svensk, tycker för de mesta inte om sveeennneee filmer förutom Sommaren med Göran, som är en av mina favorit filmer :D Ajaa, värd att se typ iaf. Var en rätt snygg pojke med, haha...



Eller hur ? ;)

Adrian Matenda ÄR HANS NAMN : D


Dag 2 - Din första Justin Bieber konsert

Tyvärr så har jag ju inte varit på någon. Men jag vill vill vill! Bara Justin kommer till Sverige någon gång! ; )



Tänk att uppleva han live, amaaaaazing

the other side

Idag tänkte jag att de skulle bli klinten typ, men vakna vid 12.30 och ja, de sket sig bara. Har istället sett llite skidor och umgåts med min kära moder. Jag är typ alltid nervös när Marcus Hellner ska åka och typ skada sig eller nåt, haha! Men de gick ju bra som tur var :-D Haha aja, ska sluta snacka sport. Men ikväll är de HOCKEY KVÄLL, yeee för fan. Ska ta mina grabbar hit och ba sitta och tagga, fan vad härligt. (uttalas med en jäkla cool mans röst)
Haha, kul jag är. Men iallafall ska jag se lite hockey, junior VM. Med alla snygga pojkar. Okej, NU ska jag sluta prata om sport.
Jag och mor gjorde mycket goda milkshakes idag, med våran nya mixer. Mycket gott! :D

Imorgon ska jag nog gå på bio med min mor och faster och kusiner, ja en massa. Vet inte om filmen är så bra men aja, vad gör de. Den där ja, nu kommer jag inte ens på vad den heter. Haha, duktig jag är. Aja hejdå!

Dag 1 - Din favorit Justin Bieber sång

Alla är mina favoriter men just nu för ögonblicket så gillar jag latin girl mest måste jag nog säga. Fast den typ inte är klar eller nåt sånt så har den fastnat på min hjärna så går runt och sjunger den nu hela tiden, haha ;) Annars så älskar jag nog favorite girl mest :-D



Men sluta vara så jäklarns snygg ! ;*

JDB




2 tjejer som gör grymt bra covers, här med "pray" GRYMT BRA : )




Härlig video <3




mycket snygg pojke!

home

Nu är Maria hemma igen så nu ska väll bloggningen bli lite bättre får vi väll hoppas på. Har iaf haft mycket kul och så. Trevligt nyår har man haft, fast de sket sig att fira med tjejerna. Men ajaa, de var mycke kul ändå! :) Nu ska jag se lite tv, snart dyker ett bieber-inlägg upp så håll utkik.

dagar 30, bieber

Dag 1 - Din favorit Justin Bieber song
Dag 2 - Din första Justin Bieber konsert
Dag 3 - Din favorittidning cover på Justin Bieber
Dag 4 - En Justin Bieber citat
Dag 5 - Din minst favorit Justin Bieber song
Dag 6 - Ett utdrag ur en Justin Bieber fanfic
Dag 7 - En bild på dig & Justin Bieber
Dag 8 - En bild av ditt rum med Justin Bieber affischer
Dag 9 - Oavsett kittlar din fantasi
Dag 10 - Favorit foto av Justin Bieber
Dag 11 - Favorit Justin Bieber musikvideo
Dag 12 - Favoritfärg Justin Bieber bär
Dag 13 - Favorit Justin Bieber intervju
Dag 14 - Favorit Justin Bieber tweet
Dag 15 - en bild som du gjorde / favorit bild av Justin Bieber
Dag 16 - Favorit Justin Bieber youtube video
Dag 17 - Någon du blev vän med över Justin Bieber
Dag 18 - Din dröm datum med Justin Bieber
Dag 19 - din favorit sak om Justin Bieber
Dag 20 - Favorit tv-prestanda
Dag 21 - Din favorit vän eller familjemedlem till Justin Bieber
Dag 22 - Favorit akustisk täcka
Dag 23 - Favorit piano täcka
Dag 24 - Något Justin Bieber gjorde som gjorde att du tror ", brukade han!"
Dag 25 - Bild av Justin Bieber ut tungan
Dag 26 - Favorit foto av Justin Bieber med en fläkt
Dag 27 - En bild av Justin Bieber med en annan singer / celeb
Dag 28 - Vad fick dig att bli en Justin Bieber fläkt
Dag 29 - En bild av Justin Bieber du besatt av
Dag 30 - Vad Justin Bieber betyder för dig


Då kör vi på denna, bara för att...

första inlägget för 2011!

Haft en mycket trevlig dag och nu är de ett nytt år, känns lite små konstigt. Har börjat 2011 första timme med lite hockey, canada-sverige. Ville ju heja på justins hemland men kunde lixom inte. Sverige vann med straffar och dom var verkligen värd de! Nu ska inte jag sitta och skriva som värsta hockey experten för de är jag ju inte heller. Aja smällt raketer och allt sånt.
Alva och jag har lekt hela dagen, haha har lekt med hennes docka. Alva tyckte de var as kul när man gav "babyn" vatten och sen så pissa och spydde den och allt. Inte vet jag om vattnet bara rinner igenom ett riktigt barn men okej då. Nu måste jag dra, hörs imorgon!
en söt tjej som maria blandannat spenderat dan med :-D

RSS 2.0