Alive!

Arkivbild, snygg Vilmaaa <3
Är hemma hos min faster nu i Ubbis, så jag har fått tag på en dator. Ska sova här inatt och sen imorgon far jag hemåt. Har haft de jätte mysigt i deras stuga! Någon bild på Tova och Alva får ni när jag kommit hem.
Nu blir de grillat och ikväll går nog jag och min kusin och badar i Djupstjärn. Härligt! PUSS

please don't stop the music


weheartit
Har exakt 800 låtar på den nu, haha. Klicka på den lilla subscribe knappen så får du en puss!

And the tears come streaming down your face


Hahah..
Jag och mamma har rensat min garderob idag lite snabbt, kul att man hittar tröjor jag köpte för typ 3 år sen, haha. Nu ska jag iaf packa väskan och sen ska jag till Harads. Ska bli mysigt att vara med mina kusiner osv. Kommer hem på söndag! Och när jag inte har min HTC så kan jag ju inte heller mobilblogga eller något sådant så ni får hålla ut. Ska iallafall göra ett tidsinställt som kommer upp imorgon. PUSS

Vi ska ha kul nu, hos Mange, Mange, Mange Schmidt :o


Kom på att de är hos denna kille de är fest hos ;-)
Btw: Kan vartenda ord i dessa 2 låtar av han, var ett litet fan av han när jag var liiite mindre, hehe.
Mange Schmidt – Giftig
Mange Schmidt – Glassigt

I've been waiting, In the shadows all my time




Har haft en mysig kväll som började på Björknäs och slutade på TG. Sitter nu framför tv:n och myser med lite oboy och serier på 6:an, härligt värre! Imorgon ska jag sticka till fasters stuga och blir där över helgen.

Om jag ger dig mina tårar, men är stark när du är svag.




Jag hade lite tråkigt

De blev ju jäklarns fint väder idag! Stack på alder och träffade Albin, Ogge och Nilsis coola brorsor + Lilla Fanny som är världens sötaste! I slutet så kom Nils han själv också. Stack efter de och lämnade in my phone. Har världens sunkigaste nu som lånetelefon. Har typ inga nummer och de tar ca 15 månader för mig att skriva ett sms. Grymt! Känner att jag kommer sakna min finis hur mycket som helst.  Jaja, nu ska jag ut någonstans. Ska
försöka få kontakt med någon nu. PUSS
PS: Bättre än orginalet! Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Vill du ligga med mig?) (Clubedit Radio)

01:25


Bullis sitter med sin iPhone och jag sitter och pratar om livet med dessa 2, söta pojkar!


We could be timeless



Har haft en grymt kul kväll med *djupt andetag* Julia, Felicia, Emil, Fredrik, Kalle, Anton, Johan, och en massa andra som man träffade lite där och då. Var mest på Björknäs och inne i stan- smörblomman. Hihi, älskar den lekparken alltså.

Vet inte riktigt vad som händer imorgon, ska iallafall fara in med mobilen. Jullan ska iväg på äventyr så får klara mig själv.
För att hoppa till något helt annat ska jag säga - Hoppas ni krigar om guldet Sif, Tif, Sävast och Sunderbyn i Umeå! PUSS

Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer




Julia agerade fotograf nyss!

Var iaf och spelade 9 hål idag på golfträningen. Vi gjorde någon sån här grej då man spela 2-2 och slog på varannan boll. Jag gick med Johan och Julia gick med Lukas. De var kuuuul!
Julia sover här ikväll, får se vad vi ska hitta på. Nils sviker oss och är i Björns och Albin ska träna.. Haha. Aja, vi hittar väll några andra :)
Nu ska vi ut på äventyr till den nya pizzerian och hämta pizzor. PUSS


OMG!


Jag och Julia tappade just min mobil, världens fetaste spricka i den. Men den lever! Tacka vet jag skyddsplast ;) Men måste ju lämna in den :( Och då får jag säkert någon sunki mobil att låna ett tag..


myyyys!


Fick bli en bild i repris.
Hemma efter en kväll med bra folk! Cyklade till B-näs med Suddis men han övergav mig sen :D Träffade Ebbi och såg matchen med henne. Matchen slutade 3-0 till Älvdalen (inte så oväntat). Men tyckte BBK spelade mycket bättre än dom i den första halvleken. Det stod 0-0 i paus. Efter matchen sprang jag runt till alla och var glad, haha. Jag, Kalle och Anton chillaaaade och sen cykla vi till TG, närmare bestämt Antons huuuus. Fick träffa han söta lilla hund och spelade trummor + fick hans äckliga handduk på mig.. Tack <3

Sprang in och köpte en glass på KP och sen drog jag mig hemåt. Mycket kul har de varit iallafall!
Nu: Köket, här kommer jag! Haha.

You don't deserve my tears, I guess that's why they ain't there




Ja, jag saknar faktiskt min knäppo klass <3


Käkar lite frulle och ser "Project Runway". Mysigt värreee! Kan inte förstå att dom kan få ihop en hel outfit på typ 2 dagar. Skulle jag också vilja göra, eller kunna kanske man säger ;) De tog alldeles för lång tid för mig att få ihop kläder till min lilla docka i syslöjden. Så tror inte jag har någon framtid som modedesigner..

Ska och se på BBK- Älvdalen idag! Mest troligast med Kalle och Suddis, de blir nog bra! Nu blir de dusch och sånt, känner mig lite äcklig, haha. PUSS

Look at the stars, look how they shine for you


For ut på en liten cykeltur och mötte upp Julia. Finns de nå mysigare att cykla runt när de är super väder ute? Nä, tror inte de! Nu blev jag extremt sugen på popcorn, hehe. Ska gå och kika vad köket kan prestera med! Pussss

And if the answer is no, can I change your mind?




Dagens middag, mums!
Känns som att jag inte gjort annat än att sova och äta idag, haha. Rätt så skönt! Har ju inte varit de bästa vädret men de verkar bli en fin kväll så ska nog sticka ut på nå bus. Bara en viss Julia kan lära sig svara när jag ringer... Jaja, ska försöka få kontakt med kvinnan! PUSS

GästbloggeN aV Älliaaas <3<3<3


Tja Marias bloggläsare! Idag har jag sovit nästan hela dagen. min mormor och morfar har varit häär! <3 Dom är så hiiiimla sööööta! :* <3<3<3<3 han dock inte säga hejdå innan dom drog... jag låg och sov :P:P:P:P:P
Nu sitter jag i skype med några sota inkusive maria :*:*:* <3<3<3 ååååh, längtar tills jag får åka till boden ig3n och träffa alla gulliga p12err ;) <3
Mer än det har jag väll inte och säga, peace out! <3


Aww, söt Elias. PUSSS <3 / mariii

Letar mig ut, blinkande ljus, andas, andas allting snurrar runt


Home sweet home!
Kvällen igår avslutades med fiske, ingen fiskelycka för mig inte. Men mysigt var de iaf! Vädret idag sög, satt och såg golfen på tv:n. Blev lite kär i Alexander Norén som vann hela skiten, hehe.

Känner på mig att denna vecka kommer bli härlig! Kul om de slutar med att jag inte kommer göra ett skit.. Haha nä, har faktiskt lite planer! Men de får ni höra mer om senare. Och snälla, Anders Behring Breivik gå och skjut dig själv eller något..

Nu; Dusch sen Skype hela natteeeen, haha nä de där lät töntigt.

mobilinlägg ~ stugan

I mysiga stugan. Har varit jätte trött hela dagen så har legat inne för de mesta och sett lite tv, läst lite och sånt dära. Ska fortsätta chilla hela kvällen, hehe. Jag finns på mobilen så ni kan ju vara lite sociala. Mycket intressant inlägg! Vi hörs imorgon, PUSSSSS.

@mothers computeeeer


De blev ingen golftävling, Julle har skadat handen den klanten. Och har ingen lust att åka dit själv. Istället blir de stugan med mami där papi redan är, mys! Kommer hem imorgon någon gång. Vi hörs då, PUSSSS.
PS: Tankarna går till Norge, och alla anhöriga till dom döda, skadade osv.

You turned out to be the best thing I never had


Hittade en göölli bild på Joona och Johan! :-)
Har just vinkat av Joona som jag varit med hela eftermiddagen och kvällen, mysigt värre! For på ett litet äventyr på stan, annars har vi bara varit här hos miiig.

Imorgon är de golftävling i Kalix och jag är så där måttligt taggad. Skulle helst vilja ligga och sova för jag är så grymt trött, haha. Men men, de får väll gå som de går.

I hate you and then I love you. It's like I want to throw you off a cliff, then rush to the bottom to catch you.









Hemma! Efter att ha cyklat från Linn i 100 grader och med världens största väska hängandes på ryggen var de skönt att komma hem.

Har iallafall haft jätte kul med brudarnaaa, vi började kvällen med lite present öppning och tårta, sen var de kubb turnering och efter de körde vi tjuv och polis i Björkelund. HAHA, jag och Vilma var ett grymt bra team! ;) Spelade ett frågespel som alltid slutar med att vi skriker som galningar mot varann och de spårar alltid lite.. Såg en nightmare on elm street, 7:an. Och den var grymt bra, hade som en bra handling osv. Såg en till film som hette "I spit on your grave" men de var bara jag Sally och Ebba som låg vaken och såg slutet av den, den var helt okej! Lite äcklig bara ;)

Stannade till sist idag och firade Linn med lite tårta med några av hennes släktingar, myyysigt! Grattis Petra och Linn, ni är bääääst!
Skriver sen, pusss.

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night!


Ni får nån ful webcam bild nu för hinner inget annat. Heheheh

Kan börja med att svara på en kommentar - De var inte när "harry p" dog jag grät utan min Harry, min kanin ;) Så du behöver inte oroa dig att jag har "spoilat" hela filmen nu ;) haha.

Har inte haft en lugn stund idag därav - inget bloggande. Började dagen med lite jordgubbsplockning med mor i någonstans där man får plocka hur mycket man vill och sen betala, haha. Fick världens allergi av jordgubbarna och gräset och allt! Kul att man är allergisk från typ maj till augusti.. Aja, sen stack vi till Alder och tog ett dopp, sjukt mycket folk! Men träffade ingen speciell. For på stan och köpte present till 2 snyggingar vid namn Linn och Petra som jag ska sticka iväg till strax! Har duschat, ätit, fixat och sånt nu. Snart är klockan halv 7, så nu måste jag sticka! Har med kameran så någon fin bild kommer nog in! Hoppas på att ni får en lika fin kväll/natt som jag kommer få med dom bästa brudarna! PUSS

tidsfördriv.

Hundra sanningar om mig. Sanningar? jaha, okej :D

SENASTE:
Dryck: oboy
Telefonsamtalet: Bullan Engström!
SMS: Nils! :)
Sång du lyssnade på:
Kent – Utan dina andetag
Gången du grät: När Harry dog :(

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej
Har någon varit otrogen mot dig: inte vad jag vet
Varit kär: Ja :)
Förlorat någon speciell person: jo
Varit deprimerad: HAHA ne
Varit så trött att du somnat sittandes: ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Vit
färg 2: rosa
färg 3: turkos
orange, gul, svart, grön, typ alla..
I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jo! :)
Fått ditt hjärta krossat: nja
Skrattat så att du har börjat gråta: HAHA, för många gånger...
Träffat någon som förändrat ditt liv: joodå
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja, typ
Fått reda på att någon har pratat om dig: japp
Kysst en kompis av samma kön: pussat!

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: typ alla
Hur många barn vill du ha: 2 maybe, de får man väll se!
Har du några husdjur: hade :(
Vill du ändra ditt namn: tycker inte om Maria.. men men, vet inte om jag skulle passa till något annat ;)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Fick en Justin Bieber tårta :D:D
Vilken tid vaknade du idag: mami väckte oss 11
Vad gjorde du igår runt midnatt: var med Johanna och satt på skype? ne, jag vet inte, myste kanske :)
Någonting som du längtar till: LK, och en massa annat bus! tills mina busiga bästisar kommer hem från sthlm också ;)
Senaste gången du träffade din pappa: för ca 1 timme sen för då gick han och sov, hihi
En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: tycker man ska vara rätt nöjd med de man har, eller hur man nu säger :D haha
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nee
Vad gör dig irriterad just nu: Att lampan är så jäkla stark och de luktar aromat i mitt rum
Vad är ditt namn: Maria Bieber Nilsson! elleeer? Maria Frida Fanny Nilsson ska de vara
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: jungfrun
Kille eller tjej: gissa själv
Grundskola: FängsladeSara.. Ne, FriaEmilia :D bra skämt marreee
Gymnasie: -
Högskola: -
Hårfärg: brun
Långt eller kort: rätt så långt.
Längd: 160 typ
Vad gillar du gällande dig själv: HAHA, ingen aning
Piercings: ingeeen
Tatueringar: ingeeen
Höger eller vänster: HÖGEEER


DIN FÖRSTA:
Operation: handleden
Piercing: ingeeet
Tatuering: har ingeeen
Bästa vän: Linn, Bullis, Johanna, Albin, Nils, Suddis, Joona, Elias och en massa andra :) haha många bästa vänner jag har.. man ska ju inte klaga! :D
Sporten du spelade: innebandy! as coolt när man är 4 år :D kunde inte ens hålla i klubban typ..
Husdjur: Min Harry dog för ca 2 veckor sedan och han var mitt första :'(
Vaccination du minns: vem bryr sig?

JUST NU:
Äter du: nothiiiiing
Dricker du: vatten! vad nyttig du är marran ;)
Är du på väg att: äta något, mmm <3
Lyssnar du på:
Angus & Julia Stone – Big Jet Plane - radio edit
Väntar du på: att något kul ska hända

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: japp
Vill du gifta dig: yes!

ÅÅ, jag trodde de skulle ta slut nu..


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon :)
Kramar eller pussar: Både och!
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Romantisk men båda är ju bra!
Snygg mage eller snygga armar: båda 2 är ju helt okej.. haha ;d
Tatueringar eller piercingar: tatueringar!
Känslig eller inte: känslig men inte fööör mycket ;)
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: va? haha..

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nä
Tappat glasögon eller linser: har inte de
Haft sex på första dejten: Haha, dejtar inte och nej
Krossat någons hjärta: kanske de kanske
Har du blivit arresterad: ja, jag är så jäkla gangstaaa elleeer?
Dissat någon: HAHA ja
Gillat din killkompis (mer än som vän): aa

TROR DU PÅ:
Dig själv: oftast
Mirakel: nja
Kärlek vid första ögonkastet: kan säkert hända!
Himlen: vill de!
Tomten: JA :D:D:D
Änglar: nja

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: klart!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Musik och vänneeer
Vad vet inte så många om dig: Att jag älskar alla American Pie filmerna, heheh..

Och nej, jag har inget liv. Om de är någon som har läst igenom detta, den är typ värd den fetaste godispåsen i världen. Hihihi

När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då





Mitt lilla "Deathly Hallows" märke har suddats ut så de är därför de ser lite fult ut ;) Haha, HarryP freak...



Hemma efter en mysig kväll med en mysig tjej!

genomskinlig grå blir jag utan dina andetag


Hemma efter en 9-hålare och ett dopp på alder! Gick ut på banan med Julia, Filip och Ellen. Efter att ha gått i flera timmar i stekande sol var de skönt med ett dopp! Nu kanske jag ska ut och busa med Julle, hehe. PUSS
Ps: Hade en jätte mysig kväll/natt med Johanna, puss på dig!

en jävligt söt pojke och 2 randoms?...

Skypar med några fula och nu ska vi se någon american pie, wihooo! PUUUUSS hahaha intressant inlägg...

kärlek vid sista ögonkastet




Allt från Diva. Linne - 200 60 kr // Jeans - 400 200 kr // Top - 150 45 kr // Tröja - 600 180 kr
For en snabbis till Luleå med mor och far! Hann in på diva där de var 70 % och 50% rea. Grymt! Nu väntar jag på att min Johanna ska komma hit, mys :)

Lighters


hittade mobilbild från tttturkiet!

Jag är hungrig och jag måste duscha... Men istället tar jag fram datorn och knapprar lite på den. Smart val! De
kanske blir luleå sen, måste se när Johanna kommer och sånt. Detta blir en sån där jag-tar-det-som-det-kommer-dag! Rätt skönt med en sån dag också! PUSS

natthumor, typ


Hahahaha, jag och Micke hade smått kul åt detta.

Förövrigt ligger han och sover på en madrass på golvet här i mitt lilla rum, han hade väll saknat sin lillasyster för mycket när jag var i stugan ;)
Får se om de blir Luleå imorgon, på kvällen kommer iaf Johanna hit och sover, mysigt! PUSS

kärlek








I tried to be perfect but nothing was worth it






söt unge de där!
blandade bilder från stugaaan
Hade de myyysigt i stugan, jag, Linn, Mats och Elin for ut på kvällen med båten och fiskade. De gick inte speciellt bra.. Jag och Linn såg "Love and other drugs" och myste på. Igår så for vi ut i regnet med båten, ingen fiske lycka då heller. Haha, jag skrämde bort fiskarna med mitt pratande! Linnsan for hem och kvällen avslutades med att se Japan vinna vm-guld!

Idag har jag slavarbetat åt far! Annars har jag inte gjort så mycket annat. Heheh, nu ska jag gå och ta en dusch. PUSS

the party is in my head!

arkivbild, min sötiiiis <3
Kan börja med att säga att jag sitter på martins macis, hihihihi.
Dopet var jätte trevligt och de gick jätte bra, ni får se någon bild senare :) De var tänkt att jag skulle till Linnsan och sova men de blir ändrade planer. Jag, mamma, pappa, Mats, Elin och Linn far till stugan istället! Naiiis, kommer hem på måndag. Bloggningen får suga men de överlever ni. PUSS

moments ago


Med ett leende på läpparna ska jag se film och sen sova. Lilla Tova ska döpas imorgon och sen sticker jag vidare till en efterlängtad Linn! PUSS.

Hehehehehe

Nu är det så att Maria inte vet att jag kan hennes lösen, lr jo de fatt hon gav mig det, så. AH Ingen vet vem jag är. Jag är en bloggraper. Går vid namnet BloggRapN. Nu ska ni alla veta att jag e coooool. Winning!

precis jag skrev winning! Ah ingen vet vem. Precis. Hoppas ni sett Harry Potter för nu ska jag spoila hela jävla filmen!

Harry Potter DÖR. winning

hej suddis.. och nej, harry dör inte. eller gör han? hmmm. Hejdå / marigirl

Harry Potter and the deathly hallows part 2


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hur ska man förklara en film som slår allt? Jag har bara ett ord till nya HarryP filmen - kärlek <3.
De finns inget som mäter sig med dom filmerna, dom har allt. Harrry är min förebild, min hjälte, mitt hjärtis. De är så hemskt att de var sista filmen.. Men nu har man faktiskt ett helt gäng man kan titta på. Ska blandannat ha ett maraton med Nilsii, för lixom. Vem kan få nog av dom där filmerna? Ååh, Harry <3
De är ju en del av vår uppväxt, som vi aldrig får glömma! :D De finns ingen "film serie" som är lika bra som Harry Potteeer! Visst är twillight bra men man kan inte mäta de upp mot den kära trollkarlen. Harry Potter, we love you!

Ja, ursäkta för min kärleksförklaring. Men nu är de så ;)

Go little bad girl


hahah, söööt
Hemma från Stugaaan. Ååh, vädret <3<3<3 Ligger ute och steker med datorn, lyssnar på super muuusik som denna goding - David Guetta – Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris)
Ikväll blir de Harry P och jag är taggaad till tusen! haha, pusssss

When you're too in love to let it go


For på stan en snabbis och köpte en doppresent osv. Mina kusiner har åkt nu, så nu är de lugna gatan ;) haha. Ska fara till stugan och se så att Harry har de bra :') blir där tills imorgon för på kvällen blir de harryp <3<3<3<3
Hörs imorgon, pusssss

hallon är gott / oliven


bästa bilden på oss som finns, dom andra kan ge traumatiska minnen... Och ja, vi are so coolish in our keps!!! Oliven - OH, YEEAH!
Grillkvällen på golfen var jätte mysig! Mitt lag kötta och vi tog hem typ alla priser, inte så konsigt när vi var dom enda över 13 där som var med i själva "tävlingen", haha. Kim körde 293 meter med drivern och alla småbarn blev kära i han, haha stackaaarn. Sitter nu med en Olivia som sitter och nynnar på "fest hos mange" som jag förövrigt har som ringsignal nu, naiis. Ska nog se "No strings attached" med Oliven nu snart, härligt! Hörs imorgon, pussss.

harry p <3<333<33<3<33


ÅÅH, jag vill se min älskling Harry P nunununuuuu!
Men de blir nog att se den imorgon, bara jag får tag på biljetter. Kul att alla på fb ikväll kommer skriva allt som händer i filmen, inte ok juuu! Får kanske hålla mig borta från den ikväll? ;)

I'm holding you closer than most








bilder från stugan
(graven är inte helt klar, vi ska sätta stenar runt och så nytt gräs därikring osv så de blir ännu finare:))
Hemma från stugan! Harry har fått en fin grav och allt har gått bra! :-) har också gjort lite nytta så jag tjänade lite pengar. Passar bra när jag handlar bort allt på glass och karuseller, haha..
Nu är mina kusiner här så ser lite tv med dom o Micke. Har duschat och sånt för ikväll blir de grillkväll på golfen. Hoppas de blir lika kul som förra året och att regnet håller sig borta! PUSS

And I had a feeling I could be someone


Elias, Julia och jag på BA. Hihi, sötisarna mina! Bild tagen från Annathabanana :)
Nu sticker jag till stugan alltså, kanske kommer nå mobilinlägg, kanske inte. Hehe, vi ser helt enkelt. Var social på mobilen om ni nu känner för de.

PS: Här får ni också världens finaste låt och med Boyce Avenue och Kina Grannis blir den 100 gånger bättre!- Kina Grannis – Fast Car (feat. Kina Grannis)

vila i frid gubben




Vila i frid världens underbaraste kanin, kommer aldrig glömma dig <3
Han fick somna in så fridfullt, de sista han gjorde var att sllicka mig på handen, sen somnade han. Ha de bäst i kaninhimlen, puss på dig <3 bilder från hans graaav kommer sen när jag kommit hem igen.

make up your mind



Haha pajala by night

Har varit på Alder idag med mami. Var typ inga där jag kände, inte kul. Men skönt var de ändå! Nu har jag kommit hem och snackar med Albin och Joona på skype, hihi. Nu snart ska vi till djursjukhuset :( Vi ska begrava han sen i stugan så dit far vi sen, är där till imorgon eller till onsdag. Vi får se helt enkelt! Ska börja packa till stugan nu och sen blir de the animal hospitaal. Kanske hinner skriva nåt innan stugan, men tror icke det.
Nu ska jag gå och och krama och pussa Harry in till de sista, PUSS

01:50


en blommaaaaa
Pratar på SKYPE med 2 töntar. Hahah.. godnatt!

A drop in the ocean



on tha marknaaaad, kan tala om att jag har x antal blåmärken efter dom där livsfarlig
a karusellerna ;) Olivia fick nackspärr, hahaha.

Kvällen har spenderats med bloglovin, 300 inlägg tar ganska länge att läsa.. Har också suttit ute med Harry och tvättat hans ögon, han får en massa var och sånt äckligt från de ena. Min stackare, försökte få i han lite maskrosblad men han årkar typ inte tugga dom. Vatten får vi hjälpa han dricka för han kan inte göra de själv. Vill inte att han ska få lida så vi ska ringa djursjukhuset imorgon och kanske boka en tid för avlivning. Usch... Men de är nog för de bästa, vill inte att han ska dö av hunger eller något sånt. Tårarna bara rinner, ni kanske bara tänker att de bara är en kanin men Harry har vi haft i ca 4 år nu och de kommer inte bli de samma utan hans tassar som springer omkring. Den där mysiga pälsen som man kunnat sitta och borsta i flera timmar. Kommer sakna att ha den där mysiga pluppen som helt plötsligt bara somnat i famnen på en :') Men vi får tänka på att han är typ 90 år i kaninår så han är en riktigt gammal gubbe ;)

Nu ska jag iallafall krypa ner och se en film. I pajala såg jag grease, haha grymt bra juu ;) Puss på er.
Känner den röda tråden i de här inlägget, haha.. Aja, skitsamma

Cause you're my heaven










Åååh, känslan att få sitta vid en dator som har internet slår fan allt just nu! REN LYCKA
Tog typ ett år att komma in på blogg.se på mobilen där uppe så därför årkade jag inte mobilblogga nå mycket. Men, nu lever jag iaf! Har haft kul med mina kära kusiner och dom dära. Har också tagit kring 1000890 bilder, dom här ovan är ifrån då jag och pappi var ute och fotade vid  12-halv 1 på tors/fredags natten :)

Under vi har varit borta så har min fina kanin blivit jätte dålig, så Mats och Elin har fått ta hand om han. Han kommer nog dö om några dagar eller något, usch. Min stackars lilla Harry, idag när jag gick ut till han så bara låg han och nosade lite på mig när jag kom. Han årkar knappt röra sig och han äter ingenting. Usch, hur ska jag klara mig utan min fina kanin? ♥ Jag älskar dig Harrybarry, hihi.

varför vill du riva ner mitt stängsel?

Efter att ha tillbringat tiden med bullis 24/7 i hur många dagar som helst känns de väldigt ensamt nu :( haha. Kom hit med bussen 20:40, har sett lite damfotboll och varit trevlig med min kära mormor. Sitter nu i ett stooort sovrum för mig själv och lyssnar på härlig musik, tack spotify för att du finns <3 Ps: skulle kunna göra vadsomhelst bara så min dator skulle kunna kopplas till nåt nätverk. Tyvärr är jag ute i skogen - alltså pajala, haha.. Aja, puss på er, hörs imorgon!

en bra rubrik


Hittade en söt bild på mig och Linnsaaan.
Har varit på golfträning och en sväng vid mig för att packa ner och packa upp lite saker i Bodeeen. Nu är vi i mjöfjärtis och snart blir de att hoppa på bussen till Pajala med papii. De blir inte att Bullis följeeer :( Vi får hoppas att de är roligare karuseller där än de var på BA. Kommer nog skriva nå mobilinlägg sen, så håll utkik. PUSS

You're my wonderwall


arkivbild
Igår var vi ute på Alskär först och solade, sen åt grillat och en massa sånt. Vi kände oss lite nyttiga så vi tränade med mitt träningsprogram som jag fått från handbollen. Haha, de gick ju bra.. Har träningsvärk i magen och låren nu så någonting bra gjorde de väll, haha. De var tänkt att Johanna skulle komma hit idag men hon drygar så vi jag och Bullis får hitta på något själva. Imorgon blir de Boden snabbt, golfträning och sen Pajalaaa. PUSS


nu blire lite gooolf!

Ska sticka iväg och spela lite golf nu! Efter en dag med stekande sol är jag rätt trött och har ont i huvudet men får väll bita ihop och göra mitt bästa ;) Måste också skriva grattis till SIF som vann guld i Lycksele, ni är bäst! PUSS

HARRYS BIRTHDAY!


arkivbild
Idag fyller min Harry år :D Dock vet jag inte om han fyller 5-6, men jag tror han fyller 5, hehe. Grattis till min finfina kanin!!!

lördaaaag



Hahaha, hittade nå gamla bilder på denna dator, en från sandidan och en från stuuugis. Båda snart 1 år gamla, herreguuud ;)

Myser i Mjöfjärtis, har legat och sovit i våran sovstuga nu på dagen, haha.. Man blir ju så trött av vädret men tur att de inte regnar iaf! Har sett lite dam-fotboll, de är ju VM! Ska nu koka ihop någon middag, haha får ser hur de går när jag och Bullen ska gå vild i köket ;) Ikväll blir de lite bastu och bad, naiiis. PUSS

I never ever felt like this before



weheartit kan alltid få en på så bra humör! ;-)

Till the world ends








Hahaha, den sista bilden är snodd från NSDs hemsida som ville ta en bild på oss "kompisar" Kan inte säga att jag var vacker men, aja.

Haft en super mysig kväll, med Elias (innan han lämnade oss:() Julliis och Suddis. Sen träffa vi Oggek och några såna där. Har ätit sockervadd och åkt virvelvinden och hulken som vanligt. Grymt roliga dom där, bara ledsen att inte stardancer och batman inte fanns. SUNKII! Jaja..

Vi får se hur de blir med uppdateringen här, får nog bli lite mobilinlägg och så. Ska till Mjöfjärden imorgon, och är där till onsdag. Sen så far jag till Pajala och är nog borta till Söndag tror jag, Pajala marknaaad och de. Ska bli jätte kuuul men de suger att inte ha något nätverk. Men meeen, då vet ni iallafall. PUSSSS
PS: Mina bilder som jag skickade till utskrift eller vad man nu säger har kommit och jag är jätte nöjd, kostar nästan ingenting och jätte bra kvalitet. Nu ska jag fixa nåt coolt jag kan hänga upp dom med, de blir nog finfint!

All night long







Lite bilder från idag. Har åkt karuseller med Bulliiis och Elias, sen så kom Suddis och vi for ut med dom kära svanbåtarna. Nu blir de lite mat och sen far vi ut igen och nu får solen ta och komma fram igen!

Every Rose Has Its Thorn


Kom på att jag inte har sagt att den här bilden sände vi in till NSD. Och idag så var den tillochmed i en artikel om att de är så varmt i Norrbotten nu typ, haha. Läsarbild: Maria Nilsson, respeeekt ;)
Blir att fara in till stan och åka lite svanbåt och mysaaaa. Sen kommer vi hem och käkar middag sen är de tillbaks dit, hehe. Kameran följer med så de blir nog några bilder sen, pusssss.

the sun is up!


Älskar de här vädret, kan de inte alltid vara såhär? 25 grader blir de imorgon har dom sagt, lite alder och lite bodenalive? Jo, nog låter de rätt bra.

RSS 2.0