turkiii, we love!


bild från igåååår

steeeek, eller? ;)

bild ifrån i fredags :)
Har tagit 8347862394 bilder med min kamera men dom lägger jag upp när jag kommer hem, dessa bilder är från julliii.
Igår var de sunkii väder så vi stack in till Alanya och shoppade, de var mycket trevligt! Köpte blandannat en Justin Bieber T-shirt, hehehe. Kan informera er om att de finns rätt så snygga turkar också hääär.. ;)
Aja, idag så gick jag och bullisss på spat här på hotellet, vi fick massage och nåt turkiskt bad och allt, skooooent! Efter de så tittade solen fram så har legat vid poolen och stekt. Vi tänkte fara in till Alanya idag också men vi årkar inte, så de blir middag på hotellet och myyys :D BYEEEE

Hehe gissa vad Marre?!

Hej :s Jag heter Suthat. Maria bad mig skriva här igen när hon var borta i turkland och håller på jagas av turkar. Tror jag. Iaf Hon är där och fipplar ohc dillar. Så jag fick skriva här i hennes blogg. COOLT VA?! Seriöst... jag skulle inte skriva här om jag inte hade tråkigt.

Maria.... jag erkänner att de är ett tidsfördriftande sak jag gör just nu. Satt du vet!

Va ska jag skriva om....? hmmmm?

Jag vet!!!!!!!!! Aladdin! Alla älskar Aladdin tom jag... fast ne. Iaf Aladdin är cool, han har en flygande matta som oxå är coool! Bad Maria köpa en sån till mig när hon är i turkland. Hoppas hon gör det. Iaf Aladdin är en Arab. Arabar har oftast håriga bröst och gömmer saker bland håret. Typ.... JA ni vet va jag menar för saker.

Ps de här sög. Måste skriva nå bättre sen :s Peace out jao!

Snygg kille till höger.

Music is my boyfriend #tidsinställt



Mycket bra låtar:
Fm Static – Take Me As I Am
Edwin McCain – I'll Be - Acoustic Version (Ååh, när Justin sjunger den här, man smälter. Men den här killen gör de inte dåligt heller!)
Boys Like Girls featuring Taylor Swift – Two Is Better Than One
Rihanna – California King Bed
Beyoncé – Run The World (Girls)
Jennifer Lopez – I'm Into You
The Lonely Island – Motherlover
Ellie Goulding – Lights - Single Version
Kina Grannis – Fast Car (feat. Kina Grannis)
Ed Sheeran – The A Team
The Cataracs – Top Of The World
och vi ska inte glömma underbara Sean Banans nya:
Sean Banan – Händer i luft

PÖSS!!!!

22:44 in turkeeeey, 21:44 in swedeeeen :o om någon ville veta


den ända bilden som gick att ladda upp.. :( haha
Sitter nu ute på balkongen och pratar om killar, haha eller? Mamma och Inger försöker lära sig "puss" minen. Haha, normala mammooooor :D:D:D
Imorgon blir de bara att chilla vid poolen, grymt skoooent. PÖSS

in Alanyaaaa

Nu är nätverket så segt att man inte ens kan lägga upp en bild, kuuuul
Sitter nu på altanen med bullis datoooor, nätverket är seeeeeegt, som ni redan fått veta. Grymt varmt häääär iaf,  mycket härligt! :D Kom hit mitt i natten så idag sov vi till typ halv 12 och sen har vi chillat vid poolen osv. Mami och Inger är på massage så jag och julle är ensam i rummet, vi rööööjjeeeeeeeer, eller? Haha, ja har iaf duschat nu och ska fixa mig till middag och de som blir ikväll. Hoppas ni fryser in sweeeeden, hihihi PÖSS.

Take me as I am #tidsinställt




2 awesome bilder från Turkish 2009, heheee. Eller? ;)..
Nu ligger jag och steker i en pool, eller kanske busar med Julle on tha hoteeeel, eller så dansar vi magdans med några turkaaar. Who knows lixom?
Ska bara njuta denna resa och äta skit god mat och leva liiiivet, haha. Eller något sånt, grymt bra kommer det bli iaf. Turkiet for laaaajf<3

Take me as I am #tidsinställt




2 awesome bilder från Turkish 2009, heheee. Eller? ;)..
Nu ligger jag och steker i en pool, eller kanske busar med Julle on tha hoteeeel, eller så dansar vi magdans med några turkaaar. Who knows lixom?
Ska bara njuta denna resa och äta skit god mat och leva liiiivet, haha. Eller något sånt, grymt bra kommer det bli iaf. Turkiet for laaaajf<3

TURKLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAND <3


någonstans i luften mellan turkiet and sweden -09
WOOOHOO, om typ en kvart sticker vi till bullen och sen drar vi till kallax, kommer bli gryyyymt härligt. TAGGAD TILL TUUUUSEN!!!!! :D:D:D:D Turkland, here I come. Haha okej de där lät töntigt men jaja.. Skriver kanske nåt via mobilen? who knows? Bullen ska också ta med hennes dator och de är fri surf där på hotellet så kanske skriver nåt där också. Åå, är lite nervös nu, haha hatar att flyga men jaja. De kommer nog gå bra, hehe! Detta är 3:de gången jag blir en utlänning i turkish, i love turkiii. Haha okej, nu ska jag sluta, PUSS!


HÄNDER I LUFT!


Är JÄÄÄÄTTE trött nu och har ont i huvudet. Men nu har jag packat de mesta iaf! Tänkte ju göra en massa tidsinställda inlägg, gör något nu men ja, de blir nog inte så många såna.. Blir mest troligt mycket stressigt imorgon, men nog ska jag få in ett inlägg iaf när jag kommer hem från skolan! :-) Men om jag får tid ska jag självklart göra fler! WOHOO, om 24 timmar sitter jag på ett flyg till varma underbara Turkiet, YEEEES!

Who’s gonna bring it back to life?



Detta följde med mig hem från Luleå, allt från kära H&M.

Jag är också myyyycket glad att vulkanen på Island har lugnat ner sig, TACK GUD, eller vem de nu är man ska tacka. Så ikväll blir de att packa och chilla, och sen blir de att packa lite till. TAGGAD TILL TUSEN, WOHOOO.

JB.ES.HS <3




Med mina 3 hetingar säger jag godnatt, PÖSS!

I guess we lost our love somehow


Har redan satt mig vid datorn vid sängen, måste vara något slags personligt-rekord, hehe. Kan bero på att jag skiter i mitt hår och INTE årkar platta de, så då får de se ut som de gör imorgon, ser de lite som en överrasking. Kommer de se ut som ett ovanligt skatbo eller ett sällsynt blåmes bo? Hmm, de är frågan. Haha, nä nu har jag min allmänt kända bra humorn. Ska inte den låta den gå ut över er. Har förövrigt släppt ut lite överskottsenergi genom att dansa danserna vi gör för småbarnen för mamma och Martin, i brist på annat att göra. Hihi, dom är faktiskt rätt söta (inte mamma och martin utan småbarnen on schoool) när dom dansar så bra som dom kan osv, visst får man utbrott på dom men aja, hoppas dom får till en bra show iallafall. Nu skriver jag typ om ingenting, kände bara för att göra de. Om ni ville veta. Imorgon sticker jag nog till Luleå med Julle och kanske köper en bikini, bh eller något, sånt som alltid behöööövs. Eller så får jag bara kolla när Jullan shoppar upp hela shopping + smedjan.. Aja, de blir bra hur som helst.

Lägger mig med förhoppningen att de där askmolnet går och skiter sig i röven, eller något sånt. Jag ska till Turkiet, vare sig den där vulkanen vill de eller inte! Ska, ska, ska bli brun till skolavslutningen, osv. Yes, de har jag nu bestämt! PUSS
Ps: Per Myrberg – Havet Är Djupt är den myyyysigaste disney låten! "Havet är djupt, Havet är djupt. Här nere på botten, här är de toppen! Titta och njuuuut" :D

BABY!


Nu väntar DH och sen Cougar Town, yää. Ska egentligen hjälpa mammi att packa, men årkar inte.. Och, om inte vi kan åka på torsdag för den där jävla vulkanen ska jag stämma hela isländska folket! Tack och heeeej.

Justin @ billboard!






Ett ord: Kärlek <3

lights

Har fått ladda ner en annan webbläsare för firefox kan inte få fram blogg.se åt mig på min kära dator. Därför blev de inge mer skrivande igååååår. Men nu är jag back on track! :)
Skönt med sista skoljobbs-tisdagen. Ett stort + är ju också att de inge regnar för en gångs skull, bara för att jag säger så nu så kommer de börja. Haha..
Nu ska jag på ett äventyr till kylskåpet, sen ska jag tjocka mig och lyssna på grym musik, lät rätt bra! PUSS
Ps: Ja, Olle du är wonderful <3 Olle Hedberg – Wonderful

from the other computeeeer


Haha, någon random bild från i vintras, me and bullii in kåbdaliiiis <3
Vet inte vad de är med min kära dator men kan inte gå in på blogg.seeeee! Kan gå in på alla andra sidor men inte denna, så gör något inlägg från den stationära nu snabbt so you know. Skriver på den andra när de blir fixat, som jag hoppas blir snaaart!

home from the pirates mooovieee


Söt albin on tha bioooooo
Filmen var gryyyyymt bra, man kan ju inte göra annat än älska "Captain Jack Sparrow" Lite tråkigt när inte Orlando var med men, de fanns ju en annan kille som jag blev smått kär i, Philip. Som blev kär i sjöjungfrun, aww. Men jag fattar inte om hon drog ner han i vattnet och döda han eller om dom skulle leva lyckliga i alla sina dagar, haha.. Aja, ska sluta berätta hela filmen nu, men bra var den! Nils och Albin tyckte de skulle vara lite mer "pirates" som Albin sa de, haha. Killar är ju som dom är ;) 5/5 toasters från mig iaf:)

pirates 4 :D



Sticker iväg på bion nu, PUSS

bojkottning av "wulkans"

tack usama för det värsta vulkanutbrottet på 100 år. Våran efterlängtade turkietresa som skulle äga rum kommande torsdag känns nu längre bort än någonsin. varför? varför just nu? Om det här var en hämndaktion av muslimerna efter usamas avrättning så säger jag bara en sak, well played usama, well played. Är väl bara att lyfta på hatten åt fanskapet.

Så det soliga utlandet får vänta, men ack den som ger sig. Mamma och jag har redan börjat kolla på uthyrning av husbilar så vi kan byta solstolar och paraplydrinkar mot renjakt och fjällvandring i jukkasjärvi. där är det nog kallare än i ett isbjörnskön.

men men, man får glädjas för det lilla. någon mer som ställer upp att bojkotta wulkans? hahahaha. tack för mig.


Ja, de där var ett litet "gästinlägg" av min kära broder som skulle vara jag, hahaha. Har bestämt mig för att gå och bajsa på den jävla vulkanen! Blev lite smått deprimerad nu, men ja. Vi får hoppas på de bästa. Och ja, Micke är väldigt konstig..

! :o


Fick värsta chocken idag! Mohombi är svensk!!! :o Är jag helt efter eller..? Haha, var typ 100 % säker på att han var amerikan eller ja, att han inte kom från Sverige iaf. Hans pappa kommer från Kongo men själv är han svensk, asså omg. Haha, kommer säkert bli mobbad nu för jag är helt efter men ja, detta borde man ju veta för han är ju hur stor som helst! Så, lite konstigt tycker jag de är att man inte visste de. Men nu vet man ju de iaf :-) MYCKET COOLT!

1D <3


HAHA

Harrys leende 1:30 <3
Som många andra så har jag nu blivit förälskade i "one direction". Bandet som blev känt från X factor UK. Liam, Harry (som är sjukt underbart söt), Louis, Niall och Zayn. Är inte alls avis på tjejerna som fick träffa dom i Sthlm, ååh.

this is how we do it


haha sliten tjej?
Hoppas jag har vädergudarna på min sida imorgon! Vill ju ha fin väder, inge jävla regn! Vet inte riktigt än hur dagen blir men ska iaf avsluta den med att gå på pirates filmen med Nilsii och Albin, grymt bra. Hörs imorgon, PÖSS

Swag's so mean


ÅÅÅH, gud vad underbar karln är, haha <3 Svimmade typ när jag såg de där, vem vill inte vara den där tjejen lixom? ;)
btv så är denna låten gryyyymt bra : Shortyo – My Swaggs Mean featuring Justin Bieber, KÄRLEEEEK

//BIEBERLOVEEEEEEEEEE

jooooni on telephone :O



Pratar med en viss Joooonis i tele som lyssnar på kartellen med hans lillebror, haha so sweeeet. De var de ända jag hade att säga..

Eric Underbara Saade <3


Finns de någon snyggare? Ååh, dör lite här <3

PICTURES




HAHHAHAHAH, ja, jag har en helt normal bror..

Söt jag var i 1:aaaan

Någon bild jag tagit idag med nya kameran, i love it! :D Försöker lära mig en massa inställningar och sånt men de är jag icke bra på, så de får nog ta ett tag ;)
Skulle ju träffa några härliga ikväll men vädret ville något annat, så de blir en hemmakvääääll. PUSS

Canon PowerShot G11


Idag har jag varit på stan och köpt en kamera, hur nöjd som helst! :D Den laddar nuuu, så kanske tar någon bild ikv.

Kul att jorden inte kommer gå under idag, de skulle ju bli en jordbävning i Nya Zeeland klockan 18 deras tid som sen skulle spridas över hela jooorden, men de blev bara lite dimmigt, haha! Vet inte om jag ska skratta eller gråta ;) Skriver sen, PUSS.

We're smiling but we're close to tears


Vet inte riktigt hur morgondagen ser ut, förhoppningsvis ska jag vara med mina fina på kvällen iallafall, blir nog mycket braaaa. Ska nog också fara och se på en kamera på stan, har pratat med mami och papi att vi ska köpa någon som inte är en systen men klarar inte mig med den vi har nu, haha. Så något där i mitten, som man kan filma bra med! :-) Så vi får väll seeeee. Hörs imorgon, PÖSSS

muuuusic!

När man har tråkigt :)

din favoritlåt - Enligt spotify har jag lyssnat på Face Down (Acoustic) - The red Jumpsuit Apparatus mest, men de finns ju mycke bra musik! ;) Kan inte bestämma en. Alla Justin Bieber låtar är ju underbaraaa :)
din hatlåt - Om sanningen ska fram - Eric Amarillo
en låt som gör dig glad - Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
en låt som gör dig ledsen - Fm Static – Tonight
en låt som påminner dig om någon- Lifehouse – You And Me
en låt som påminner dig om ett ställe- Ola – Overdrive
en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle- Justin Bieber – Never Let You Go
en låt som du kan hela texten till- ALLA JUSTINS LÅTAR SÅKLART och en massa andra som tillexempel denna - Oasis – Wonderwall
en låt du kan dansa till - Allt i denna spellista som tillexempel - Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
en låt som får dig att somna - Joshua Radin – Only You
en låt av ditt favoritband - The Script – For The First Time (bland några)
en låt av ett band du hatar - Takida – Never Alone Always Alone, Tokio Hotel – Automatic....
en låt som ingen tror att du skulle älska - Jacco – Vår betong, hahahaa
en låt som beskriver dig- Jedward – Lipstick
en låt som du brukade älska men nu hatar - Bruno Mars – Grenade, inte hatar men grymt less när RixFm nöter den heeela tiden..
en låt som du ofta hör på radio- P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version, suck..
en låt som du önskar att du fick höra på radio -Justin Bieber – Somebody To Love Remix - Single Version
en låt från din favoritplatta-Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
en låt du lyssnar på när du är arg -System Of A Down – B.Y.O.B. , ren kärlek <3 haha
en låt du lyssnar på när du är lycklig-LMFAO – Yes
en låt du lyssnar på när du är ledsen - Chris Brown featuring Justin Bieber – Next To You, eller ja, den passar alltid ;)
en låt du vill ha på ditt bröllop-Sarah Dawn Finer – Kärleksvisan
en låt du vill ha på din begravning-Yiruma – River Flows In You
en låt som får dig att skratta-

Haha, såspäron <3
en låt du kan spela på instrument- Beethoven – Für Elise, haha
en låt du skulle vilja kunna spela på instrument - Återigen Yiruma – River Flows In You :)
en låt från din barndom- Akon – Ghetto haha akooon <3
din favoritlåt från den här tiden förra året-Oskar Linnros – Från och med Du, typ. Och den där Justin ;)

De är nå fel så kan inte länka dom där sista, men skit sammaaa

Fairytale gone bad


Sitter och dunkar DENNA spellista med min kära far, men nu somnade han.. Haha, han är för gullig <3
Mina chinos från H&M har kommit så ska fara och hämta dom snart. Blir sen bara mys med nå gott som mamma står och bakar och nå film till det, myyysss. PUSS

You had me at hello


Kul att håret blir loockigt som tusan när de regnar ute, inte ok :(
Hemma efter en skön skoldag. Busigtväder de var idag, finfint väder men såklart när vi ska cykla hem så börjar de regna. Jag och Anna stannade och käkade lite glass innan vi cyklade hem, återigen i regn och nu är de finfin sol igen, kul liv...
Aja, nu är de helg iaf!:-D kanske sista fredagen i våra liiiv :o fast ne
Kommer nog bara vara hemma och mysa, de låter rätt bra de också. Hörs sen, PUSS

SMÅKUL PÅ EN TORSDAG KVÄLL




Man kan ju inte göra annat än att älska Steve Kardynal<3

Skinny Love


turkissssh 2009, i think? haha ah iaf, var mycket härligt.
Har förgyllt min kväll med min kära vän datorn <3 Men har dock inte årkat bloggaa. Har suttit på facebook och pratat med en massa folk, hihihi. Blir kanske att gå på pirates 4 på söndag med Nilisii, mycket trevligt. Skoooent med fredag imorgon, we're gonna get down on friday. Haha, nä men får se vad jag hittar på, något kul blir de iaf. PUSS

sunkiii


bildbrist, typ.
Usch, vilken sunki dag
- Vaknar upp med att de regnar ute.. IGEN
- Tråkig halv 4 dag
- Fick ont i huvudet
- Hade cooper, gick bara runt dock, men de var tråkigt.
- Fick grymt ont i magen
- Skulle med Johanna till stan men nä, min mage ville något annat
- Cyklade hem, de började regna.. IGEN
- Duschade, mitt balsam visade sig vara slut.
- Tänkte fira att min mage blivit bra med lite oboy, men nä de var slut
- Alla mina kläder hamnar på ett eller annat sätt på sängen, golvet, skrivbordet, ja överallt.
- Trött...
- JAG ÅRKAR INTEEEEEEEEEEEEEEEE!
Haha, vad lyckad jag är! Ska försöka göra så kvällen blir bra på något sätt iallafall, önska mig lycka till.

De enda jag kan vara lite glad över är att om en vecka far jag till Turkland och att efter de blir de sooommmarlov <3


-


my boooooooiii


älskling <3
Har suttit och sett lite snuttar från NSN, så kul att ha den på datorn! :D Så underbart bra film alltså <3 Ska sätta mig ner till helgen och se hela igen, får väll se med veeeeem. PUSS

Millions





3 bilder från Opalen med gulli Filip och gulli Kalliiii, mycket skön skoldag idag! :)

home från luleååå





nå bilder på klädernaaaa
Från Luleå följde med mig hem ett par byxor, en klänning, en shortsdress (eller vad man nu ska kalla de), en skjorta och ett nagellack, från H&M. Ett linne från Veromoda också. NajsNajs :-)

All I needed was the love you gave


Mysigt att somna till regnet man hör utanför :) nä, nu ska jag krypa ner, hörs imorgon. Här får ni 2 mycket härliga låtar att somna till, hihi Winter- Joshua Radin Only You- Joshua Radin

I'm still in love..


Imorgon blir de att chilla på kvarnängen med min underbara klass, blir prima! Efter skolan far jag med min kära mor till luleå och inhandlar lite nytt. Härligt värre!

Kul att jorden går under på lördag, de blir fest hos mig. Alla får kommaaa! Men då hinner jag ju aldrig uppleva sommarn 2011.. och jag har ägnat hela mitt liv åt att gå i skola.. :( Fast de är ju bara en crasy gammal gubbe som kommit på de, som har "utforskat" bibeln så bokstavligt blablabla. HAHA, kul om han har fel, då ska jag mobba han :-)

You won't feel a thing


Har bakat en kladdkaka dagen till ära, har duschat och nu är de DH, perfekt! Tvingade Suddis att göra ett inlägg här i min kära blogg, de blev ju finfint, haha. Han är bäääst. PUSS

Suthat goes blogg i marris blogg

Hej jag heter Suthat och är inne på marris smaris blogg.  E jag inte bäst?! Jag e typ det. Nu ska jag skriva om Bieber heheh WINNING!!!

Bieber är en snubbe från kanada och är en artist i USA. Han har gjort låten Baby, vilken är en bra låt. Han är 94a, liksom mig. Osså han har en lila kepa? hur coolt är inte det? Asså fett najs ju! Han tjänar mycket pengar! Ni som hatar honom är ju tamigfan helt sjuka. Han är som vilken artist som helst! Förutom att han inte är en HAN. Han är varken HAN eller HON. Han är en GUD!!!!

Jag ljög bara med allt bra jag sa om bieber. Winning!!!!

Peace out alla.

Nu får ni adda mig på fb för jag är så jävla cool! Suthat Phiungoenyuang. Winning!!!

Ps. Maria är bäst <3
Ps 2: Maria har haft sin blogg i ett år nu, sjukt coolt. Winning!!!

omg, har bloggat i 1 år! :O


MIN BLOGG FIRAR ETT ÅR IDAG, WOHOOOOOO
. Grattis Grattis. Har gjort 832 inlägg på 365 dagar, de var väll rätt bra ändå? ;)
Också typ ett år sen jag upptäckte världens underbaraste kille, Justin Biebeeeer! Idag är de ju också Norges nationaldag, Ole-Mathias Johansen <3 Haha, ah mycket att fira idag alltså.

never say never


OMG! Laddar ner den nu, i detta nuuuet. OMG, haha har lite panik i pariiis. Mammiii och alla måste få se den, dock inte i 3D men vad fasiken, han är ju underbar ändå ;)

MITT HJÄRTA <3 Fan vilken hunk alltså.

Anywhere you go, I'll be there


Blev lite smått underbart kär i denna låt nu, tack nilsiiii! :-)

What are words If you really don't mean them


julle ville inte vara med och fula sig.. :(
Tjaaa!
Skolan var plågsam, efter morgonen med småbarnen blir man trött hela dagen, typ. Kom hem och chillade, sen for jag, Julle och Anna till björknäs och träffade Jooniis, Emil Bj, Simon och några andra, trevligt! Sitter just nu och ser pirates of the blabla ;) Vill se 4:an på bio så måste se 1,2,3 nu. Kommer knappt ihåg vad som hände i 1:an. PUSS Ps: Julle ska sova här, najsiiish.

ERIC SNYGG SAADE



Mammi gav mig en tidning nyss, lyckoslanten. Som hade värsta uppslaget om Eric Saade <3 Ska lägga mig och läsa om den underbaringen nu, hörs imorgon. PUSS

confused


Sverige- Finland!


Hockey, ostbågar, datorn & mobilen, de blir min kväll. KOM IGEN NU FÖR FASIKEN!

Lipstick



någon bild från igår :-)

Blev en lite deprimerad kväll/natt igår när Sverige kom 3:a. Azerfuckinghurmannustavarde vann, sjukt om du frågar mig. Eric var ju verkligen värd de, och de skadar ju inte när han typ är den snyggaste på jorden förutom Justin då ;) Mina favvisar Irland vann ju inte heller, dom var ju så söta, haha. Klicka HÄR och lyssna på deras härliga låt.

Idag så stack Linn iväg tidigt, jag och Julle gick och sov igen till typ 12:30, sen for vi på någon träff med golfen, pratade om träningar och sånt. De gick bara braaa. Nu ska jag iaf äta snart och tagga till vm-finalen ikv, Sverige måste fasiken vinna. Annars, kommer min depression bli långvarig, haha. PUSS

coolish!





Haha, har flera tusen egobilder på Jullis dator, så gulligt.
Kvällen blev väldigt mysig som spenderades med Linn, Julli, Albin, Joona, Ogge och Nils. Vi fick ösa på med pinnar på elden så den inte skulle dö ut heeela tiden, men de gick bra. Gott var de iaf! Jag tog lite bilder som kommer upp imorgon. Usch vad helger går fort :( men nu är de icket många veckor kvar iaf! Ser iaf just nu på eurovision, och Eric är så jävla snygg så de är sjukt!!!! Ps: Han från Ryssland var också de.. PUSS

36 days


jete söt
Jag är med Jullli and Linn hos Bulli. Ska snart vara med Jooni, Oggi, Albi and Nilsi. Som vi ikväll ska ha en liten party-grill-kväll med, mycket najs. Linn går just nu vilse i Julles minihouse, lyckat :D Skriver kanske ikväll, pussss.

Just Nu..



kul att jag ser jätte äcklig och ful och bajs. Bjuder lite kan man säga.
..Sitter jag och lyssnar på The Pussycat Dolls och tycker jag är rätt cool. Kul att jag älskade dom när jag var typ 7 och gick omkring och sjöng Don't Cha, hahaaaa. Nu börjar jag spåra känner jag, godjul!

when i grow up



Haha, sweeeet
Haft en mycket mysig kväll med bra människor. Ska nu se en film och sen sova. Har en feeling att de kommer bli myycket kul imorgon. Ska grilla och hitta på lite allt möjligt! Bilder osv kommer säkert komma upp, PUSS.

YM Salute



HAHAHA, DEN SNELAHESTEN HETTE JULLE


Någon bild från igår, vilket bra lag jag har! och en bra avslutning på en super kul säsong! :)

Provet idag gick bara bra, fick göra de 2-2. De var de sista provet för 7:an, mycket skönt ;) När jag kom har jag legat ute med lite bra musik, somnade nog till en stund också, haha. Ikväll ska jag till den sköna bönan Fredrika och fira 14-åringen, blir braaa.

en rubrik


ett ton med kärlek till mitt lagissss <3
Haft en grym dag/kväll med världens underbaraste tjejer! Lägger in någon bild imorgon, nu hinner/årkar jag inte. Ska se klart en film som jag börja se igår och ja, sova. Har småpluggat lite nu när jag kom hem så därför har datorn fått vara av, PUSS
Ps: Grattis till världens snygging Eric Saade som är vidare till finaaaal, yä!

och du är välkommen in


årka vara serriöööööös
Skön skoldag, efter de for jag hem och har varit på kalas hos min kära kusin.  Nu har jag pluggat med bra musik så de har gått rätt bra, mina bröders kompis som bott i Japan i nåt år, 2-3, nä har ingen aning. Är här iaf just nu, dom sitter och pratar gamla minnen. Haha, tror jag ska hitta något gott att äta och sen gå och se lite hooockey, hörs sen. Hittade nyss också ett videoklipp från bussen till Sundsvall som fick mig på bra humör, hihi :)

för en månad sen..


HAHA, snodd från Amanda. Fick något ryck på hotellrummet och alla mina plättar for på golvet, haha. Åå, sundsvallissss ♥
Precis 4 veckor sedan jag kom hem från Sundsvall, satt vid köksbordet med datorn och var trött som tusan men satt ändå och skrev som en galning, om hur underbart kul de hade varit, haha. Satt och läste de nu vad jag hade skrivit och fick lite nostalgi känslor eller vad man nu ska säga. Minne för livet! <3 Nä, nu ska jag faktiskt sova, puss.

ett litet bieber inlägg innan jag säger hejdå för idag :)


Åååh, kärlek till alla beliebers därute ♥

Denna goding följde mig med hem idag, fult att de står bieber-feber istället för bieber-fever. Haha, men de var ju lite smått gulligt ändå ;) EN MASSA POSTERS FÖLJDE MEEED, wohoo lyckligast i världen nu, typ ;)
PS. Gömde mig bakom tidningen för jag har nyss duschat om nån undra, haha ja. Hejdåååååååå

for the first time


Aww, så söt! haha
Min kväll har jag underhållt mig med att plugga, duscha och suttit och kollat i skolkatalogen med Micke och Martin, hahaaa. Sovmorgon imorgon, gudomligt skönt! Se ya

GOLFIS! :d



Mobilnörden nr 1..
Stack iväg och körde iväg lite bollar med Julli på golfissss ikv, grymt mysigt väder!

Sweat


snodd från Johanna @ helgis

Blogg.se är fortfarande segt och mitt inlägg kom upp typ 2 timmar efter jag hade publicerat de, aja. Hoppas de blir bättre till imorgon. Blir en jobbig tisdag imorgon, skola till halv4 sen ska jag hem och plugga gärnet til provet på fredag, tagg, eh ja? Fast ne.
Hinner säkert komma in och skriva något här, man kan ju inte plugga hela tiiiiden. PUSS

Make me Happy


Cyklade i världens motvind till B-näs med Bulli
. Bbk hade någon kvart kvar på deras träning. Den tog slut och Jonna Simon Bulli Felicia och Anna blev dissade och jag cyklade iväg med Nils och Albin. Vi pratade en massa och som vanligt får man skrattanfall med dom där 2, hahaaaaa. Stod och chillade ett tag vid TG skolan innan jag cyklade hem igen. Har nu gjort klart matteläxan och ser på gruppfinalen i hockeyn, Sverige- Kanada som Kanada leder med 2-1 nu.

måndagar är som dom är



Sådär vackra på en måndags eftermiddag, haha..
http://faq.blogg.se/
Där står de hur man ska göra om man haft problem med bloggen, men de har jag fixat nuu. Sitter nu iaf hos Julle och ska göra matteläxii, sen får vi se vad vi hittar på, vet inte riktigt än. Hörs senareeee.

jdb träffen!


Har ju inte hunnit att skriva något om Justin träffen i Sthlm som var i helgen. Skulle verkligen velat varit dääär, men tyvärr bor man ju cirka 100 mil från huvudstaden. Hoppas videon blir grym och att Justin kommer se den ;) Och till äcklen som kasta sten, vattenballonger, stinkbomber medmer. Asså är ni helt funtade i huvudet? Bryr er inte, lägg inte er energi på Justin och hans fans om ni nu hatar de så mycket. Kul att de finns så mycket omogna människor i världen.
Har också ett program på tv4 jag måste sätta mig ner och se repris av imorgon. En tjej får ju träffa Justin Bieber, min kusin var på själva inspelningen och när dom hade visat klippet från när hon träffat han så hade hon blivit helt galen (haha inte så konstigt) ;) Inte lite avis?!?

A nice weekend!








HAHAHAHHA, absolut helgens roligaste, fyfasiken vad vi skrattade, Julle du suger ;)

(ja, hon suger verkligen)



(Märker att jag tar mycket bilder på skor, haha. Något mycket intressant att sitta och kolla på;))

Albin och Joona tog ett smygfoto


helgen i nå gulliga bilder i dålig kvalla men vad fasiken :)

Blev en mycket lyckad dag. Var först med Julle, Joonis och Albin och spelade fotboll/handboll sen kom Nils och vi satt och chillade i lekparken, sen for vi hem till Albin och vi var ute och gjorde en massa. Spelade king (som spårade lite, haha..), drack saft, hoppa studsmatta, fick fotbollar i huvudet, busat med Albins GALNA hund Tess, skrattat åt allt mellan himmel och jord och facerapat varandra. Eller ja, Nils skrev ca 36 statusar på min profil, haha. Han fick en liten utskällning ;) Så förlåt om mina statusar tog upp hela fältet, nu är alla borta så! Ångrar att jag inte tog bild på Nils/Albin som sprang omkring i mina solbrillor, riktigt stekiga var dom, haha.
Haft en grymt bra helg, med dom bästa i världen :D PUSS

lovely weather!


Är hemma nu hos mig med bulliss. Ska käka något och sen ska vi träffa Albin och Joonis, kanske någon mer, vem vet? UNDERBART VÄDER! Hörs sen.

10:10


muy booonita bild jaooo
Haft ett tårfyllt farväl av Johanna som skulle och baka bröd för hennes laaag. Jag och Julle funderar över vad vi ska hitta på idag, de är ju fiint väder så något måste vi ju hitta på! Skriver senare, PUSS!

johanna sover i fel säng.. :(


Haha, detta var 23 mars. Gud vad mycket snö de var dååå. Me and bulliss dogiii Chessie <3
Ni kommer få en massa gulliga bilder osv när jag kommer hem imorgon, om ni ville veta. Iaf så ikväll efter fotbollen har vi bara myst på, kört chatroulette, HAHA fyfasiken vad kul de var! Jag och Johanna blev smått kär i en skitsöt amerikansk kille, han såg typ ut som Justin Bieber. Och då kan man ju inte vara ful? ;) Just nu ligger johanna död och jag och julia funderar över hur vi ska väcka henne för hon sover lixom inte i den sängen hon ska sova i, fel rum och allt.. Haha, hon är så söt så. Vi hörs imorgon, PUSS.

with maaa homieeeez !



Sitter hemma hos bulli och ska snart flyga iväg på våra trimmade-super-duper cyklar till Arenan och se bbks sista match för dagen. Har gjort mycket bus idag men de får ni höra en annan gång. PUSS

face down


haha julles dator suuuuger ju :( vet inte hur jag roterar eller någonting och jag kan inte heller förhandsgrandska vilken bild jag skulle ta så nu tog jag en ful, baaaaajs.
Johanni kom också igår kväll, vi såg twillight och myste på. Nu håller vi på att fixa oss och snart blir de att sticka iväg till stan, käka något gott och kolla i lite affärer. Sen ska vi se fotboll och ja, vi får se vad vi hittar på. Hörs ikv iaf! :)

julia hääääär

hej alla marias läsare, julia som skriver här, eller julle som alla typ kallar mig, eller är det bara maria nu för tiden?
nu sitter hon iallafall och plattar håret med min superultrabra plattång, och jag ska snart också fixa håret men hon ville först att jag skulle blogga lite till henne, så då gör man väl så!


en liten maria med sin nya jeansjacka, ja så var det!

nu ska jag ta och fixa håret och umgås med maria och försöka få tag på johanna som aldirg vill svara i telefonen. ja men ha det bra!

sticker mot TG!


Haha, de bästa som fiiiiiiiiiiinns ju!
Sticker till julle nuuuu, skriver mer hos henne sen säkert, PUUUUSS

Hissa och dissaaaa

Kör lite hiss och diss nu känner jag. Har inget annat vettigt att skriva så.
HISS:
- Mitt 2:a paket från H&M har kommit så ska sticka och hämta de snaaart.
- De är icke många dagar kvar innan Turkiiii
- Jag ska ha en mycket bra dag imorgon med mina gulli tjejer Johanna och Jullii :)
- Vi har typ bara ett prov kvar denna termin, fatta skoooent!

Diss:
- Vädret suger
- Mitt rum ser fortfarande bajs ut
- Jag är trööööött
- Vet icke vart min plattång är, så ska gå på jakt efter den nu!

Får se om jag sticker till Julli redan ikväll, skriver mer sen iaf. PUSSS

Hittat en ny favorit..




Haha, han är de sötaste jag någonsin sett. Typ ;)
Spola fram om ni inte vill höra när han snackar, men han är så himla kul så se gärna de med. Och till dom jävlarna som retar han för hans tänder, fan vad dryyyyga. Haha, stackarn :( Puss på killen alltså!

Black And Yellow





Skolan var rätt så busig, de sista vi ska göra nu inför sommaren i SO/NO är att jobba om sexualkunskap! Haha, grymt kul. Först såg vi en film och efter lunch fick tjejerna sitta i ett rum och killarna i ett annat och så skicka vi frågor emellan oss. HAHA, rätt så kul, även fast vissa frågor blev lite oseriösa så lärde man nog sig någonting iaf. Efter skolan så cyklade jag, Julle, Felle och Anna till B-näääsis och såg en träningsmatch med bbk p97- bbk p98. Vi hade grymt dålig humor och skrattade åt allt, haha ni är myyycket bra. Vi cyklade till max och köpte glass (JA, JAG SKA SLUTA KÖPA EN MASSA BAJS DÄR, JAG SKAAA!)

Sen stack jag och julle hem till mig,vi cyklade runt i TG och slutade med att vi hamnade på ett mysigt ställe och satt och njöt av kvällssolen som ni ser på bilderna ovan. Kändes verkligen som att de var sommarlov! Aja, inte länge kvar nu.

Jag glömmer aldrig dina hemligheter



Gått runt och nynnat på sture-p hela dagen idag, haha. Om någon ville vetaaaaa. Bara sådär! Blir också smått deprimerad varje gång jag kommer in i mitt rum och ser att alla mina kära kläder ligger på golvet/sängen/stolen/skrivbordet/under sängen. ÅÅÅH, orkar inte. Varför kan inte allt bara vika sig snyggt och prydligt in i garderoben..
Har verkligen inte en aning om vad jag ska skriva om så då får de bli ett sånt här tråkigt inlägg. Ska iallafall gå och se lite fotboll imorgon efter skolan, kuulis. PUSS

Jag dansar men jag känner ingenting alls


charmig bild från H&M:s provrum

Känns sådär att ta kort i min smutsiga spegel men, men.

Idag var de en rätt så chillig dag på skolan, vi hade någon slags dag som dom döpt till "samverkansdag" då vi är tillsammans med hela skolan. Vi hade olika stationer man fick gå omkring i och så.

Efter skolan for jag Felicia och Julle hem till Julleee och åt bullar och ja, tjockade oss. Sen drog jag och Julle in till stan, jag hade klipptiiid. Klippte upp och så, som ni kanske ser på bilderna. Skönt att inte ha så tjockt/långt till sommaren, speciellt nu när vi ska till Turkiiiet snart (hihi)

:)


But I don't care what they say, I'm in love with you.

ALANYA 26 MAJ!



Hit ska jag den 26 maaaaj! Om 22 dagar, om jag räknat rätt. GUUUD VAD GRYMT! :D Så kommer vi hem i tid till skolavslutningen. De var de här hotellet som min bror Martin också var på.

Give me Everything!


Här kommer några braaa musiktips så här en tisdags kväll! :-)
Give me Everything- Pitbull feat Ne-Yo, Afrojack & Nayer
Beautiful People- Chris Brown & Benny Benassi
Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida- David Guetta

Sticker iväg till Julle nu och ska prata lite om resan medmer, och äta chokladbollar, hihi. Hörs sen, pussss.

KOMPIS- PRIS

Usch vad hemskt de var när Justin blev skjuten, blev typ rädd :( Haha, åå. Blev as arg på snutarna som skjöt han, jävla äcklen. Haha, så jäkla het han var <3 Omg, skrek till varje gång han kom in i tv:n, mamma fick hålla mig i handen när han blev skjuten för tyckte de var så hemskt, hahah. Kul jag är!

Nu sitter jag iallafall och nöter ica-låten, så guuullig. Älskar jerry <3 kolla in alltså :

hihihiiiii, brist på rubriker..


Vill utomlands, nuuuuuuu.
Har haft en rätt så chillig dag. Efter skolan har jag bara vara hemmaaa. Martin visade bilder från hans resa i Turkiet som han kom hem från för någon dag sen så blev lite smått sugen på att fara utomlands. Ringde Julle och var lite smått hyper. Jag och mami har suttit hela kvällen och kollat efter sistaminuten resor, vi får se hur de blir, hur grymt skulle de inte vara att komma hem en dag innan skolavslutningen, brun och fräääsch? Ja, rätt så! :)

Ska fortsätta se CSI nu, pussss.

JUSTIN CSI NU!


JUSTIN PÅ CSI NUUUUUUU! KANAL 5 :D


skriver mer sen, är lite hyyyper.

Gulliiiigt värre!


HAHA, dööör. Denna film är snart exakt ett år sen, gulligt värre!

home sweet home!

AJJ ÄM HOOOME!
Haha kom på att jag bara gjorde ett tidsinställtinlägg på torsdan, smart man kan vara. Mormor fyllde 90 iaf och fick mycket gäster, så hon var på topphumör! Haha, vi blev dock lite smått deprimerade på lördag kväll då de var Valborg. Vi visste att alla andra hade deras time-of-their-life och vi satt fast i Pajala :( Så då gick Micke och hängde sig på kyrkogården blandannat, jag har bildbevis. Haha, har också skämt ut oss så de får nog dröja ett tag innan jag sätter foten i Pajala igen.. Kul att träffa kusinerna och så iallafall!
Nu väntas en mysig söndag med Pizza till middag, och börja tagga skolan imorgon, YEEEY.




Varför sitter Micke i en morgonrock? En av livets frågor..

Suuuuddigaste bilden eveeeer!


Min morfars grav, som ni ser så dog han -79 så hann ju lixom aldrig träffa han.

Som ni ser hade vi MYCKET DÅLIG humor där borta:



RSS 2.0