justin på spottuufuuuu



nu finns kiss and tell och where are you now på spotifyyyyy (L) ÄLSKAAAA !


http://justindrewbieber.blogg.se/ (L)


2 dagar kvar !

Asså jag vet att designen inte är den finaste och uppdateringen suger, men hinner typ inte. Imorgon ska jag vara med JOOOOHANNA så då kanske hon får fixa lite här på bloggen, det är lixom så att maria nilsson inte fattar nånting av stillmallen eller vad de nu heter ;) Kommer också planera våran fest ... ;)
nu är det både cougar town och fångarna på fortet på tv så fick lite panik men nu är cougar över så ;) Haha mina små ilansproblem, stavas de så? Den som vet kan ju skicka ett sms eller nåt.

Alla som inte vet fyller jag år på på torsdag ! Så har lite fullt upp med att baka allt som alla i min släkt ska sitta och tjocka i sig sen ;) Och samma dag får jag vara fotomodell för en dag, haha njaa men skolfoto alltså. Herregud på morgonen också, kommer ju se ut som ett troll typ. Aja får hoppas på de bästa :) Annars måste jag bränna upp alla skolkataloger i hela boden.



En liten bild från igår. Jag och johanna älskaaaaaaaaaaaaaaaaaar blåbär ;)

nu blev de ett sånt här " alltiallo" inlägg, men sånt händer när man har mycke att skriva, inte bra maria inte bra..




ute i skogen

Sprang nyss runt i hela huset och letade min mobil som en galning. Och sen såg jag den kopplad in i datorn för att stoppa in alla bilderna, haha typ blondin fast jag är brunett. Hur går de ihop? ...

Idag var vi ute i skogen och plockade lite bär, hihi. Jag och Johanna räddade en groda eller snarare gjorde så den fick en nära döden upplevelse, sen räddade vi den.

Nu har jag och mamma varit och lämnat in min mobil, den har varit helt galen. Så nu har jag nån gammal nokia, lärde mig nu hur man låste den *stolt! Nu måste jag snabba mig, ska på träff med handbollen.


PUSSSS



ute och plockade lite ;)


@ julles place

Nu är man hos JULLLEEEEEEEEEEEEEEE, lyssnar musik och har de härligt. Imorgon ska man ut i vildmarken och plocka bär, med 6:orna också -.- HAHA gud, rädda mig. Och min mamma vill att jag ska se ut som en liten skogsturk typ 57846 år gamla byxor och en rutten gammal jacka, njaaa. Kommer känna mig som en liten thailändare (Y) 


 "when you party with us you will fell in love"

julles dator så ingen bild ;)


miljööööödagarnaaaa

Idag var man på skördemarknaden med Hannaaa. Hanna skrev ett argt brev till lokaltrafiken eller vad de heter om att 3:an inte går till sävast hela tiden, haha sur som ett bi var hon ;) Sen åt vi på Dagoberts och mådde allmänt bra, sen träffade man sötvalparna.

ikväll ska man sova hos julle, fråga inte varför ; ) Haha men det blir kul!



kysss




blir att sooooooooooova hos henne !


juuuuuustin

nu är jag bara Justins och ingen annans !





i looooooooooooooooove you;*


coolt

Haha snodde Filips bild från fajjan, lite små roligt sådär ^^ Oj där kom en Foki smilis, hihiiii :)

I stugan spelade vi spel heeelaa tiden, mysmys. Småläskigt när man skulle gå ut mitt i natten, kolsvart. Herregud lika svart som om de skulle vara December typ. Imorgon blir de miljödagarna eller vad de nu heter med min Hanna, kommer bli kulkul !

Nu ska jag fortsätta se Bröllpsfotografen, viii hörssssssssss !



en söt johanna i sandidan (solsidan) ;)


bilder



hannaaaaaaaaaaaaaaa ! <3





jag älskar er, världens bästa klass ! VART FAN ÄR FILIPPP PÅ BILDENNNN`????



Där är han ... Nu har vi en bild på han också :)
tack hanna för bilderna :* förutom filips bild, haha ;)

be rigth back, ser på film nu :)

sandidan (L)

Hemma nu från världens bästa 24 timmar eller mer? ;o Med världens bästa klass, hinner inte nå bilder eller nåt nu för ska till stugan nu med julle och ha spelkväll ;)

Ett livstecken eller nåt, puuuuuuuss! ;D


jaaaaaaaaaaa

Nu är de SOLSIDAN som gäller!

så hejdå på en stund eller på ett tag eller hejdå!

TAGGADDDDDD! :D


fångarna på fortet

NU ÄR DE FÅNGARNA PÅ FORTET! (L)(L)(L)(L) BARA LITE CAPS-LOCK KÄR HÄR ELLER????? :D


Mitt Julles och Filips älsklings program ! :)




en vanlig dag

Var uppe över 100 läsare för nån dag sen, kulkul. Fast inge bra uppdate men hinner lixom inte, man är typ as trött efter skolan och går typ och dör, HAHA fast man inte gör ett skit i skolan och slutar 13, ajaa inte vant sig ännuu. Imorgon ska jag sova med klassen där vid alder nånstans i nåt hus, kommer bli så jäkla kul, bloggen kommer få lida, eller nej justde, ska tvinga Hanna eller Johanna att ta med datorn för vi måste ju ha musik också ! Så nåt inlägg kanske ni kommer få. Sen på fredag ska jag till stuuugis med Julle men det får ni höra på fredag, om jag årkar skriva, kommer ligga och sova tills vi åker typ ;) Om jag känner mig rätt kommer jag inte sovit många timmar därborta i Sandidan eller vad de nu heter, jag kallar de "solsidan" iaf, låter lite gulligare och bättre ;)

nu ska jag gå och se vad mamma tänkt vi ska äta idag, hungrig som ett vildsvin är jag !



en riktigt bra parteyyyy låt som jag och Hanna dunka på skolan idag (L)

Mohombi - Bumbi ride



en söt Hannnaaboiii på ballonguppsläppet ;*


JOHANNAAAAAAAAAAAA

På skolan idag snackade vi heeeeeeeeeela tiden och fick fråga andra vad man var bra på, haha. Och fick min mobil snodd 2 gånger, fina klasskompisar man har -.- Fick sluta lite innan 13, riktigt najs. Sen cyklade Johanna som en galning hem till mig och jag åkte bussii. Vi bakade kladdkaka (SKITGOD) och snacka om vårat parteyyy, det kommer bli riktigt kul, vi satt och tagga med lite party muusik idag och drömde oss bort, haha njaa... Planerade lite och så, blir nog lyckat!

Har ett litet parteyyy bara för mig just nu, det går också bra !




parteeeyyyy ! cheeeeeeeeeckkkaaaaa :)



var med denna gurka idag, och btv bilden är lite små gammal så reta inte Johanna för att hon ser ut som en gris, nöffnöff!

hahahahahiahaiahaohaohaoahaohaaohaahhahah!


a roadtrip

Hemma från Emil nu, det var mysigt och bra ;) Vi såg på Shrek, åsnan påminner om Elias tycker jag, HAHA! Sen hade Emil fotbollsträning och vi for in till björknäs och sen brommade jag hem i bussen en nyyyyyyyyy! Riktigt coolt var de, + att jag var ensam i hela bussen, de gillar vi.

Nu är man trött som ett svin, inte så konstigt när inte fått tillräckligt med sömn på ett tag ;) Och var tvungen att gå upp imorse före tuppen och alla dom andra...

Nu ska jag lyssna på Justin Bieber och läsa Frida.


KYSSSS!






coool bussen, smygfoto, åå ja !



when u smile, I smile

Snart kommer videon till U smile! ÅÅÅ kom nuuuuuuuuuu!



från inspelningen




första skoldan

Då är första skoldan avklarad då, eller ska man kalla skola att springa omkring och krypa, klättra, hoppa förbi läskiga hinder, njaa. Men man får vara nöjd, roligare än att räkna matte iallafall. Våran grupp ägde! Fast vi fick inte godis :/..

Nu ska man snart till Emil ute i vildmarken, kommer sitta på bussen jääääääääääääääääätte läääääääääääääääänge :( Fast de är ganska bra att jag inte behöver byta buuusss.

Vi hörs sen!



en liten söt bild när johanna åker båt, btv så var vi i samma lag idag, och vi kötta (haha)


sommarlovet 2010 hejdååå

Nej nu ska man ju gå och sova. Asså gud har typ inte gått och sovit innan 00 nån dag hela sommarn och nu ba, yes 11 läggdags ;)
Njaaa men ska ta de lite chill nu så man inte är helt död imorgon.

Ballonguppsläppet var väl åkkejj, lite kul att träffa alla men mår inge bra av att veta att det är 8465928368986 år tills vi får sommarlov igen ... :((
Nu ska jag sluta vara deprimerad, imorgon ska vi till militärernas hinderbana haha å gud, med 6:orna också. Ååå gud hjälp mig, nej justde skulle ju sluta vara en liten surkärring.

NU SKA JAG GÅ OCH SOVA, njaaa men hejjjjdåååå



balllooooooooooonger !



åå då hade man hela sommarlovet framför sig :(

rip sommarn 2010, nu börjar vi nerräkningen till 2011 juuu!


hejjhooo ballonguppsläpppp

hejsan allihopa ska vi hitta på? Allting blir så roligt när man säger så... NANANANANANNANA ZOEY NANANANANNA ZOEY KISSARPÅ!
Min och Hannas älsklingslåt bara så ni vet ;)

Ni kan väll inte missat att det är nyy design här på lillbloggen, headern är borta, Johanna Lindqvist ska fixa en nu, bestämmer jag, men ni får överleva utan header ett tag. Det satt jag och Hanna och gjorde inatt eller hon gjorde de, jag läste Frida...  Kan säga att de inte gick så jäääääätteee bra med våran "filmtime" igår, haha typ såg en kvart på den första filmen och sen slog vi av och pratade och fixa design och sånt istället, muuuuckkkkee muuussiigaree !

Men nu taggar vi ballonguppsläpp jueee! Njaa knappast, aja kul att se alla ikväll och så måste man tänka på att vi får en ledig dag för de nån gång då alla andra måste gå i skolan, MOHAHAH!

Nu ser mitt hår ut som en mardröm, efter jag duschar så blir mitt hår lockigt som en lockig frisyr (?) Aja ser sjukt ut iaf, måste gå och platta de nunununu!

Vi syns och hörs senare typppp, KYSS!





haha jag och alva !



haha jag och freddan på felles födelsedag igår, och jag vet, jag är en snyyyyygg kisse, nej maria nej...



justin bieber (L)

där fick ni lite mobilkvalla men ajaa :)

och juste, ska sluta med //marrenilsson för om ni tittar neråt ser de sjukt ut med vitt mot grått typ så, äh ni vet ju att de är jag som skriver ;)

hååånää och filllllmmmmmmm

Nu ska jag och hanna ha filmmys, Ps: I love you och Remember me. Lite kärlek i luften sådär, haha ;)






du är pra, mycke praaa ;) <3




timbuuukk

Hemma från Felle för nån timme sen, riktigt kul. Inte träffat alla så mycke heller så de vara bara najs, + att jag jjjiillar hennes hundar, gullgull ;)

Ikväll sover lille söta Hannnaaaboooiii här, de blir najs, vi kommer prata strunt och bli höga av att sniffa doftsudd ;) Kommer nog inte sova så mycke så ni får vara sociala haha åå vad -09 det känns och säga så, hmm måste komma på något annat att säga än " social " ;)

Har skapat ett Yooouutube konto nu, haha lite sent ute, men har ju lånat Hannas o Johannas men nu så har man en egen. Första klippet på den kommer...... NUUUUU!




haha duktig man var på att filma då.. lite små kul att han säger Luleå mitt i allt när de är i Valvträsk ;)


jaoooo

Hejjj, blev lite sent igår, HAHA. Så gick och small när jag kom hem vid 3 typ. As roligt var de förutom att de blev lite kallt där på slutet men äh, de var de värt ! Timbuktu var förjäkla bra! Och vet ni en annan sak? Jag och emil snackade med han.
Emil - Ska du sjunga "alla vill till himmelen"?
Timbuk - Jag lovar
( med härlig skånsk dialekt) ;)

Och sen så gjorde vi "give me- 5"  med han, ska aldrig tvätta min hand ;)
Movits var också bra speciellt "äppelknyckarjazz" och "fel del av gården"

Nu klockan 15 blir de att åka till Felicia som fyller år idag :)

PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSS! ;*



Åkte med dom här söta valparna dit, hade 3 i baksätet ;)



TImbukTU

en film kommer sen,


valvträskkkk

Är ute i ubbis fortfarande, idag fyller Alva 4 år. Det blir att åka dit om någon timma, sen till cafét och åka till Emils stuga, ikväll blir de Valvträskfestivalen med Timbuktu och Movits, de blir najjjss !
Vi hörs ikväll hörni ! Om jag är kapabel att skriva efter den vilda kvällen, HAHA! Nej då men vi hörs sen, bilder kommer då från vvvvallllvviiiiis, mitt nya namn på de.
Haha, hitta en bild på mig och micke i julas, herreguuuud.... ;)

tjjjjaaaoo

Ute i vildmarken, hos min faster ;) Kusinen fyller år, så nu blir de tårta och gott ! Och imorgon fyller Alva år, herregud kommer ju gå upp flera kilon efter de här...
Ett litet livstecken eller något, hejjj
en lite frän sommarbild på johanna som är värd att läggas in igen



lite golf

Chacha! Haha gud vad -09, hmm måste komma på nåt annat...
Hej, haha hmm typ -06 men de får duga ;)

Idag gick man upp, eller mamma väckte mig före tuppen och alla andra idag. Kan säga att de tog lite tid att komma upp, gud hur ska jag klara de när skolan börjar? Det var golftävling " Jörgen Cup", i Bbboden alltså. Gick ut tidigt och de gick inte så bra, lite up and downs ;) Och låt mig skriva min bra engelska, haha märker att man har sommarlov, kommer typ inte ihåg ett skit ;)

Nu ikväll ska jag till min faster och sooooova över där, kusinen är där också. Sen imorgon fyller Cecci år och de blir party ;) Efter tror jag de blir att åka på Valvträskfestivalen , mitt ute i vildmarken. Movits och Timbuktu och så ska dit. Så blir att fara dit och vara med Emil och så :)


KYSS ;*



en liten bild från senaste övernattningen hos julle med anna o hanna ;)







whataya want from me ?




I know now, you're my only hope



gråter som en jävla gris till den här låten ! ;o

världens finaste




en kladdig kaka

Kan säga att min kladdkaka gjorde succé, tänkte ta bilder på skönheten men innan jag hann så var de bara en tredjedel kvar... Rickard åt typ 32964792 bitar ! ;o




whyyyy

Hemma från Luuuuuuuuuuleåååå, tjiiilla som fan ;) Sen hämta vi min "lill kusin" (kusin barn) Alva, åkte till hennes dagis och hon visade runt sen hemma hos dom, vi myste på och såg på Musse Piggs klubbhus och Nalle Puh, jag gillart.

Kiruna / Gällivare marres bravader

varför stod Julle i ett fönster i Kiruna och skrek till alla som kom förbi?

varför trodde Erik att vi var alkoholpåverkade?

varför undvek alla oss?

varför ramla jag i duschen?

varför blev tanterna i rummer bredvid förbannande på oss?

varför köpte jag världens största ostbågepåse?


och den största frågan....

varför hoppade Erik av efter 7 hål av 18?


åå så kul och reta lillerik, världens roligaste ! :D


hmm ska gå och baka en kaka nu, gooooott !




Hann med en hel del förutom att spela golf.... ;)



näver seyyy näääver

Åååååå, världens dåligaste uppdatering. Blir så förbannad på mig själv, och de är mindre än en vecka kvar av sommarlovet. Jag tror jag går och hänger mig nånstans eller nåt, man har ju inte hunnit göra ett piss och nu är allt över.

Jaja, ska sluta vara deprimerad, igår var de finfint iaf, filmen var as bra + never say never med Justin och Jaden var de i eftertexterna, haha vi satt kvar till allra sist och lyssnade ;) Tills städaren kom och då sprang vi som vinden. Dock kom vi lite för tidigt till luleå, men vad gjorde de? Vi gick och kollade lite och köpte pommes på max, tjockisar som vi är :)


Nu sitter jag ensam här hemma och har inte kul, ska till luleå med min faster/kusin. Kanske hittar nåt, vem vet ;)

PUSS



och svar ja, vi var på gällivares camping (Y)



luleeee nästa

Sov till typ halv12? Sen ringde Inger och väckte oss, haha :( När man gått upp klockan 6:45 varje morgon och somnat vid typ 2 så var de ganska skön...t ;)


Dunkar muuuusikkkken och taggar Luuule nuu, karate kid :D

Hinner inte skriva om bravaderna

hörs senare ;*



haha julle nyss, älskar trollhåret!




livstecken @ maria

Maria lever nu, så ni vet. Julle sover här, vi pratar i telefon. Haha skit kul. Ni får höra om bravaderna i Kiruna imorgon och bilder kommer. Kan säga att en kille visade rumpan till mig och julle 2 gånger ! ;o

BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYE

måste säga tack till Hanna Lundström som har skrivit här, världens bästa b-rud ;*




update

fick nyss höra om marias galna kvällar i kiruna, men sånt får ni höra om när hon kommer hem :)

idag har hon tävlat i kiruna, boden regerade, tog hem ungefär alla priser. dock inte maria, haha, men till hennes försvar så fick hon kämpa i spöreng och storm..

nu är dom i gällivare, har nyss varit och ätit på nåt hamburgar ställe och nu skulle dom spela kort? jag vet inte, imorgon är det tävling i gälllllivarehäng och på måndag kommer dom äntligen hem! men hejdååå


the karate kid

haha, blir att se the karate kid med maria, emil och julia på måndag. naaiiiis, och jag förstår ni som blev avundsjuka :)




ursäkta

ursäkta för uppdateringen idag, har varken suttit vid datan eller haft något att skriva. men nog om det, fick nyss ett sms av maria. hon sa att dom hade varit på golfbanan idag, hade gått några hål och gjort saker med en ledare.

nu skulle dom ut i kiruna och äta nånstan. sen var det en liten fågel som viskade i mitt öra (okej, samma sms då..) att igår när dom skulle hitta till där dom bor, haha i stoooora kiruna.. haha, men nu ska jag gå. ni får hare! :)


hola senoritas

mmh, vilken fin rubrik jag fick till där va?

jomen, hej! pratade nyss med maria on tha phoneee. dom hade nyss kommit fram till kiruna, för ungefär en halvtimma sen.

dom bodde på nåt vandrarhem (heter det så? och om inte, vafan heter det?) hade inte gjort nåt särskillt på tåget, hade bara chillat.

men själv tror jag att dom gjorde så att tåget nästan spårade ut och höll på att skruva bort dom andra vagnarna, men då i den sekunden kom dom fram till kiruna tågstation.. men det är ju bara vad jag tror, för man vet ju aldrig med golfbarn..

haha, nej, jag ska inte säga nåt, har själv varit ett engång i tiden. haha




lycka till i helgen hörni! :)


nu måste vi dra

Jo Hanna kommer skriva nåt här, men nej hanna inte Arvidsjaur, Kiruna sen Gällivare. Kommer bli en liten tripp!

VI ÅKER NNUUUUUUUUUU, eller inte än men snart.

Så nu får ni nöja er med Hanna och/kanske Johanna i några dagar.

Pussen Kyssen



Kiruna HandbollsDistriksmästerskap för några månader sen ;)



förbered er för hannaaaaaaaa

haha, men så äre. ska gästblogga här medans maria ska på nåt himla golfgrej i arvidsjaur? jag vet inte, men tänkte bara berätta det för eeeeer, nicee va? visst blev ni glada nu :D


vet inte om johanna också bloggar här i helgen, men ni får hareeeee heidoo

CHILL

Uppdatering = inge bra, men lixom ut och gör något, sitt inte och uggla framför datorn hela tiden. JAG BLIR FÖRBANNAD, haha nej då. Det är bra att ni är inne på denna blogg och läser de jag har skrivit, de är väll lite små coolt ?

Idag var en bra dag iaf, (och jag började nynna på En vanlig dag med Ulrik) Först var de uppe med tuppen för att julles jävla klocka börja med nå alarm fast vi inte ens stoppat på ett? Golf klockan 11 var de, och Putte psykar mig, inte braaaaa ;) Haha men de var kul som vanligt. Kan informera om att jag Julle Ellen Moa och Anna är inte normala på träningarna, HAHA!

Efter hem till rådjurs och sen cykla till stan, hundcafét och mötte upp Emmmmiiil. Vi chilla lite på stan, drack milkshake och köpte en film " wallander, och kommer inte ihåg vad den mer hette (fiskminne)"

Vi cyklade till Emil, i heden. Som tog 183761263 år, för att Emil fick sitta på Julles pakethållare och sen tvärtom, kan säga att de iaf gick undan när Emil körde dock var Julle livrädd, haha.

När vi äntligen var framme så såg vi film och spela wiiiii ;) Sen blev Julle helt nerkladdad i hundbajs, I LIKE!

Vi cyklade runt och av en slupp kom vi till våran skola. Ganska sjukt men nu märkte man hur mycke man saknade de. Vi gick in och de var nymålat och fint, tyvärr var de låst till resten av skolan. Vi gunga i "kompis gungan" och Emil började må illa, men de överlevde han.

Vi parkerade cyklarna på sanden skolan och var rädd att någon skulle sno dom, men de hände inte. Sen vände Emil hem, haha stackarn som följt med så långt ;)


Och imorgon händer de grejer, DET BÄR AV TILL KIRUNA SEN GÄLLIVARE, ojj bara för jag är hedersmedlem i CAPS-LOCK KLUBBEN!

De är golf hela helgen, först breddläger i Kiruna och sen tävling på lördag, Kiruna och sen tävling på söndag, Gällivare. Hemma på söndag kväll. Inge bra uppdatering alltså, men vem vet, ska säga åt nån trevlig att gästblogga eller nåt, Hanna och Johanna möjligen :)

Just de Johanna skulle vara med oss idag men hon hade typ ont i magen, sen gick hon på träning ;o VILKEN LÖGNARE ! ;)



choklad - milkshake i mitt och emils hjärta (L)


trevliga dagar

Dålig update men ni överlever. Igår chilla jag med Johanna och Emil, först hemma hos han med valparna och sen inne i stan men Johanna övergav oss. Emil shoppa upp 1000 spänn snabbt som fan ;) Men han hitta riktigt fina kläder.

Sen sov jag över hos JJJJJUUULLLEEE, Hanna och Anna sov också där, dom skrämde mig :'(
Det var iaf as kul, vi skulle dygna men det gick inte riktigt enligt planerna, somna där vi halv4 nångång. Där får ni svaret på att jag inte skrev nåt igår, om dan.

Hannnnnnaa och Annnaaaaa åkte hem på morgonen, sen drog vi till Pite, Nolia. Hittade ett pennarmband och fick manikyr eller vad det kallas, nu har man fina rosa naglar ;)
Julle sover här, social på mobilen som alltid.

Imorgon blir de golf och sen stan och heden med Emil Johanna jag o Julllle, de blir nog kul!

love u ;*



en av sötvalparna!



vi sprang ut i skogen... emil tog min mobil :'(



hanna o julleee, + att jag älskar hannas nya mobil





rooooosa (y) de blåa armbandet är nytt


johanna at my place ;)

Snart kommer kvinnan som inte kan hålla reda på höger&vänster hit. Alltså Johanna Lindqvist, vi kanske ska göra klart killistan om vi årkar ;) Sen kanske vi ska åka se på valparna och då är kameran med kan jag säga, men vi får se.


Nu får ni lite musik för öronen, jag är kär i dom ! ;*



ulrik munther - life



ola svensson - all over the world


natteravn - rasmus seebach

och ursäkta att jag är väldigt sen med den låten, men äh skitsamma ;) älska danskan (L)


kärlek



Justin Bieber - Love me
till hans fans


Och herre min gud, vilken underbar video. Jag går nog och dör eller nåt nuuu. ALLA SKA SE, ALLA!

Han är mycket i Newyork och spelar in till hans nya cd. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;)





home

Hanna du hade rätt jag ba -Vem fan har varit inne på min blogg? Hahah men det var lite smågulligt av dig tyckte jag. Som ni förstår har jag kommit hem nu. Har sprungit omkring i gummistövlar och gjort rekord i att smälla myggor! Har inte varit världens bästa väder heller så man har fått vara inne och kolla på SvtB som förövrigt är as bra. Blev helt crasy när muminsarna i mumindalen var, åå mitt favoritprogram tills jag var 7 sen blev jag vuxen och såg på program efter klockan 16 på barnkanalen som de hette då. Nu har jag börjat se på småttingars program igen och jag gillar de.


Och jag gillar johanna och hannas nya design, snälla hjälp mig hannnna för johanna är inte lika bra, tror jag...




maria (L) gummistövlar



en sån här gullig natur bild med mobilen...

JAG VILL HA EN SYSTEMKAMERA, OCH CAPS-LOCK KLUBBEN ÄR BÄST, JAG ÄR HEDERSMEDLEM







hanna mcflurry märängswisch

mitt nya namn, smög in på marias blogg, gör ett litet inlägg åt henne nu när hon är i sin stuga, utan internet (?) aja, en liten såndär överraskning åt henne, hon ba, vem fan har gjort inbrott på min blogg, sen ser hon att det var hanna mcflurry märängswisch och blir skitglad, visst vare så? :)

men jag tänkte att hon kan behålla sin läsare, så snäll man kan vara. höhö, aja, hon är en rumpa för er som undra. hejtjobjööö :)


hahaha, kan nån fatta att det här var i början av 2009 ? 


haha, skillnad, eller vaad säger ni ? :D



tjooblää

Blev lite sent igår när vi kom hem från faster så årkade inte gå och sitta vid datorn + att min kära brorsa hade stängt av den, och det tar typ 87249565693754 år för den att slå på.

Det var fint väder och pappa sprang som vinden typ... Haha det var bara han och Ulla som sprang 10 km alla andra mesar sprang bara 5, okej nu ska jag inte säga något så jag håller käft ;) Träffade Moa Eriksson från handbollen, vi gick och bada. As varmt i vattnet (Y) Visste ni att Djupstjärn (älskar namnet) är typ as djup. Flera 1000 meter, haha okej nu överdriver jag men det är as djupt. Dykare brukar ju fara dit och dyka, åå det skulle jag också vilja göra. Fast kanske inte där, typ i Australien eller nåt, fast då kanske en haj eller nåt kommer och biter mig, ajdå.

Nu över till en annan sak, tror vi ska till skit stugan, nejdå skitfina stugan ! Men lite tråkigt när man inte har någon med sig, kanske ska höra med nån :)

Så det kanske blir nåt inlägg sen om vi inte far redan nu snart, men de tror jag inte.

PUSS!



kanske blir att höra med b-ruden till höger om hon kan följa :) och jag bjuder på bilden!



JJJUSTIN BIEBER

Justin Bbbiiiiieber ska släppa ut en bok i oktober, typ hans självbiografi eller vad man nu säger. Ååhh gud vad jag måste ha den dåååå! (L) Vissa tycker att han bara gör de för att tjäna pengar för att han är så ung och skriver en sån bok redan nu. Men han har ju varit med om mycket redan nu så varför inte göra de? Undrar om den översätts till svenska, tror inte de. Men de spelar ju ingen roll gummiboll!



sötnosen !  och vi älskar -09 posern ;)


bra dag!

Fin dag idag, har stekat ute och tjillat. Nu är man lite tråkig och sitter vid datorn men blev lite less på att ligga ute och ligga stil, fast nu sitter jag ju still, hmmm...

Ikväll ska pappa springa nå lopp ute i Ubbyn, där min faster bor. Blir nog nå dopp i Djupstjärn, fast de är as mycke fisk där :s Haha, får väll sparka på som en galning så dom inte kommer till mig ;) Nu lyssnar man på Ola och upplever minnen från igår, HAHA! :)



ute och stekte lite ;)



och läste kalle anka, världens bästa tidning typ ;)



maria nilsson gjorde ett hjärta av morötter !





ola - overdrive (L)


lite luleåkalas

Luleå idag, for dit med Jjjuuuulle och Moaaa :) Vi sprang runt lite och gick vilse...
Vi mötte Hanna o Fredddaaaan, vi tjilla med dom och sen på kalaset på kvällen var de jag Julle Hanna Ellen o Freddan sen träffa vi andra också. Åååh vi såg på Ola, OMG! ;) Jag o Hanna trängde oss före alla och var längst fram typ, han körde några Michael Jackson också, riktigt riktigt bra! Jag tror några titta snett på oss när vi stod och skrek typ, haha!

Hinner inte skriva nå mer, nu. Brorsan ska ha datorn, men men inga bra uppdatering men det överlever ni hoppas jag annars får ni gå och ta självmord eller nåt.


innan luleå



ni är ganska bra ändå ;) juuulle till vänster och hanna i lilla hörnet ;)



ola svensson (L)



och jag blev kär i hans gitarist ;)




bbbiiilder från de ljuva åren ;)

Fick en idé från kära Hanna Lundström eller hånnää som hon själv kallar sig, att se på gamla bilder. Herregud, hur man såg ut, det är ju helt sjukt. Men det måste ändå va ganska najs, och inte behöva tänka på hur man ser ut... typ ;p hahha :)

Lite bilder genom åren, bjuder på dom!



7 år blev jag, alltså 2004, om jag räknat rätt, herregud!



vet inte vilket år gissar 2004, tyckte den var lite små söt med mig o julle ;)



åå när vi gjorde pjäsen i 1:an med tjejerna i klassen, jag och felle var huvudpersoner, stolt ;)



jag och emelie (mickes förförra tjej) i göteborg år 2010 va? Haha njaa knappast



maria nyckelpiga, kom inte och mucka med mig lixom! ;)



6-års, tjejerna typ, haha man gillar mitt pannband som bokstavligen var i pannan...



hahahahahh, oh my god! gillar lamporna i taket och att allt är trä? ;) + att jag tror att det aldrig suttit så många i soffan samtidigt ;)



Julle ba - JA, TITTA VAD JAG HAR RITAT!! :D och jag ba - haha nej du, du ska inte få se ;)...



jag och linn, hon kom och kolla på nån utställning vi typ hade om rymden, shit vad bra minne jag har ;) vad har jag för skor på mig? :s



började 1:an tror jag, fina kläder hade man verkligen, *host



någon skillnad, från dom bilderna ovan? ;) nu fick hanna vara med också men det är bara bra ! :D

årkar inga mer nu, men gud vad kul och hitta alla dom här ! : )

puuuuuuuuuuuuuuusss





gggolf hela dan

Tjaaaa, jag o hanna var vaken till hmm ja vem vet. Så man var lite död imorse men de gick över ;) Golfträning klockan 11 var de, vi gick ut på banan. Jag, Julle och Moa hade bokat tid att gå ut så det gjorde vi efter en god hamburgare i restaurangen, fast Julle åt kebabtallrik och Moa grillkorvstallrik (HAHHA), men vem bryr sig? Inte jag iaf.

Vi gick ut på banan och vi hann med en massa saker, föda barn, ramla mitt på fairway (stavning) och bagarna ramla över på en, gjorde cirkuskonster på ett hjul och fick jävligt ont i magen.

Ja, kul var de iaf :)

Nu är jag trött som en kamel i djungeln, eller vänta dom bor ju i öknen...
Så ska nog se lite tv och ha allmänt tråkigt.


PUSSHEJ ! ;*



hitta en lite smått söt bild på Moa från SundsvallCup :)


pussssssssssssss

Tjoooooooo nu är Marre in the houseeeeeeeeeeeeeeeeeee. Lite små tråkig nu på kvällskvisten. Hanna sitter och ser på " Je, vi elsker hollywood" HAHA!


HoN SkA SoVa HäR, Ko0lT AsSå!

Här kommer lite bilder av vad jag köpte idag, in luleå








Nu ska vi se på nåt, eller inte. Kanske ha tråkigt, vem vet... HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ!




everbodi lissen uppppp

äru ett socialfall älläää ? : D

amen hanna issss in thaaaa hauuuuz, lite sådär småttkul här på kvällskvisten..  sitter just nu i marias soccckisknä för att hon vägrar flytta på sig den illllern :o

lyssnar på 02 rock, haha, siiiit ppprrraaaa , ska se på en film snart ? WIIIIIIIIIIIHOJJJJ, haha, cappppps lockk in majj haaart <33

nu ska jag slå maria på hennes heliga ställe, aa, hennes arm :) HEIDOOOOOO :DDDD



hahaaaaa , typ januari förra året va?  HAAAAHAHAH , just nu så sniffar vi .... SUDD! haha, lite högaaaaaaaaaaaaa så tjjjjjjaaaaoooo nu, på riktigt :DDDD


märkte precis att den inte skulle vara där, fan maria att su inte gör en /hannalundström :((((((( blir faktiskt leesssen...

LULEÅ

Asså det här måste vara en av de dåligaste sommarna på länge, med vädret alltså. Var hur fint som helst i morse och nu typ molnigt och bläää. Så det blir inge alder idag heller.

Ska istället åka till Luleå med min kära mamma, blir väll att shoppa lite grann, ni får se seeeeen, så håll ögonen öppna. Efter ska vi hämta Micke på Kallax. Nyss var och köpte glass från glassbilen. Det är typ mitt drömjobb, att få köra runt i den och sjunga melodin och äta glass, världens drömjobb ellerhur? ;)





redigerad :)


stor diss

Nu måste jag göra världens största DISS!
Jag hatar RixFm. VÄRLDENS DÅLIGASTE!

För de första så tar de typ 5 månader för dom att hitta låtar, som att dom skulle säga att "Alejandro" med LadyGaga är "nytt och frächt" nu. Lixom dom börjar spela låtarna när alla andra har nött ut dom?

För de andra så kör dom några låtar om och om igen, herregud säger jag bara.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ VAD JAG ÄR LESS PÅ DOM!

tacka vet jag P3! :)



snarare " Sämst musik just nu"


home from mjöööfjärtis

Nu är man tillbaka i bbbboden. Kul helg i Mjöfjärten. Blandannat så träffa vi på en orm. När Olov skulle döda den så försvann den. Så nu far den omkring där nånstans vid stugan, aja livrädd när vi skulle bada med vi överlevde. Världens storm när vi åkte båt. Vågorna var så stora så man skulle typ kunna surfa på dom, haha. Nu har jag ryggproblem och rump ont ;) Tyvärr hade Ole-Mattias åkt hem :'( Så de blev inge norrmän :'(
Är med Julle nu så vi kanske hittar på nåt, var på golf imorse, gick väll sådär, kul var de iaf!
Och jag blir sååååååååååååååååååå arg på internet, Mats har bytt till safari internet och de suger! Kan typ inte göra styckeindelning eller vad de nu heter så allt står i samma stycke. Åå förbannad blir jag, måste prata med Matsssss.
´
Btv har Micke varit med om en bilolycka men det är lugnt, han mår bra :)
stugan i mjöööööööööis :)
ute på nattvandring med juuuuullle
ute och åkte båt, ååh ja, man älskar mitt smile !;)
pusstjaooo !

RSS 2.0