alder

Här kommer lite små gulliga alder bilder ! :)
(har inte åkt till mjöfjärtis än ;))
hejjhoo, maria goes pr0
hoppas ingen zoomar in och ser min min, HAHA !
oh yes ! : )

golf, max, alder, julle, åska, badet, mjöfjärtis, å herregud vad jag klämde in mycket

Världens dåligaste uppdatering lixom, men det skiter vi i och lämnar de förflutna, haha fattar inte ens vad jag själv skriver?
Igår spelade vi alltså golf i Lule, gick ganska bra. Så det är jag nöjd med. Efter åkte vi på max och åt, å herregud, inte bra Maria, inte bra.
Det var ju världens finaste väder när vi kom till Bbbboooden igen, så vi for och hämta Jjjjjoohanna och for på alder - balder ;) Johanna tog bilder, ni får nån sen :) Filma också en film...
Sov hos Julle, och herregud vad det åska imorse, livrädd som en gris, nej faktiskt inte, jag har varit as rädd, men är inte de lika mycket längre. Det var faktiskt lite mysigt sen när de värsta gick över. Vi vaknade sen somna vi om tilll 11:30, riktigt najs!
Vi drog ppppåå badet, var typ 100 år sen jag var där, inte så konstigt när de inte är så kul? ;) Jaja jag och julle busa med några kineser typ, haha shit vad sura dom blev på oss, jag gillart ! :) Julle hade med hennes undervattens kamera så vi tog nå finfina bilder ! :)
Och ikväll eller imorgon bitti drar jag och Julle till Mjöfjärtis igen, så det kommer inte bli världens bästa uppdatering heller, kommer ha med kameran, så nå fina bilder får ni sen!
Btv vilken bra fantasi jag har på min rubrik, ja herregud...
snoddes från Joooooohannnaaaa
Alder igår, justin bieber hjärta (L) och man gillar mitt hår jäkligt mycke.



haha efter golfen igår, åja man var fin ! ;)




för någon sekund sen typ, trött sen badet. och bläääääääääääää
Mamma o Pappa firar bröllopsdag idag, Grattis säger vi till dom, nu ska vi käka grillat och fira lite ;) Sen bär de av till Mjöfjärtis igen.
peace out


gooolf

Tjohoooo, idag har jag sovit tills nu. Nej jag skojade, vaknade typ 7? Haha sjukt, a iaf sen somna jag om när jag såg på sommarlovsmorgon, första gången jag gör de, typ dåligt som fan, förutom att Lovestoned var där och sjönt Rising Girl (L)  och bobster- malin är programledare, lite småkul. Åå saknade "hej hej sommar" med Nic, var ju typ världens bästa, gick ju upp på morgonen då bara för att se de ;)

Idag ska jag på golf med Juuuulle i Luleå. Vi ska gå en 9-hålare, haha tyckte de där lät lite klatchigt, eller nåt.

hanna kom hem nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!







hinner inte lägga in nån bild, ni får sen ! ;)



ett lite anmält tråkigt inlägg

Jaha nu ska alla till Umeå, fotbollscupen. Kommer bli helt dött här, men det är de ju alltid så. Har ingen jäkla aning vad jag ska skriva, känndes bara så dåligt, att jag satt vid datorn men inte skrev nåt här så nu får ni vara glada att jag ändå skriver nånting iaf. Får väll säga ett lycka till, till sävast, bbk och sif ! :)

Nej nu ska jag se klart en film jag ser på 6:an och gå och äta nånting, mmaaaaaaaaaaaaaat ! ;*



kines !

ni kan vara lite sociala också, 070-3832370!



gestblögg & johannamaria

johanna här , maria har damp. aah men typ så
vi läser gamla konversationer , fasen vad kul säger jag bara.
nu ska maria skriva om alder , för det fick tydligen inte jag...

Nej, johanna det fick du verkligen inte. Japp som ni redan förstått så var vi på alder idaaaaaaaaaaag, vi träffa lukas simon och yomannen. Chill förutom att solen inte var framme, men varmt var de ändå ;) Sen var jag med jjohanna hemma, vi typ kolla i skolkatalogen och hade tråkigt och lite kul.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssss



ojojoj vad gulligt, lite IQ- befriad där eller? Menmen man får bjuda på sig själv ibland ;)

//MARIA OCH JJOOOOOOOOOOOOOOHANNA !

i got the bieber fever



kärlek till låten, och till justin ! ;) <3





spola fram till 1:20 om ni inte årkar höra snacket och alla galna tjejer som skriker ;)

justin sjunger chris browns with you, jäklar vad bra ! ;)



sötast ! <3


jjjooohanna

Har tjillat med hon som inte kan hålla reda på vad som är höger och vänster idag, alltså johanna
Vi käka på max, mmmmm max ;) Såg eva och adam filmen och hade kul med datorn, och såg justin bieber klipp på youtube, sorgligt när jag redan i princip sett alla, men jag kan se dom hur många ggn som helst så ;)


Har inget mer tråkigt att skriva, eller jo, var social ikväll, på msn eller sms eller vad fan som helst ; ) Oj där kom en liten groda :( Fy på dig maria...



kommer en lite gullig på mig idag, njaa oborstat hår men man kan inte annat än älska mina brillor ;)





pusstjao! :)




jävla vädergudar -.-

Asså vädergudarna suger, vad tänker dom med, röven eller? Skulle ju på alder idag med massa men nejnej det går ju inte nu. Kul att man vaknar av världens åsksmäll, flög upp ur sängen. Tror jag aldrig har vaknat av att det åskar, det brukar ju typ bara vara på kvällar? Fast får erkänna att litesmåmysigt var de faktiskt. Vi får väll se om det blir ett kvällsdopp på alder om de blir lite finare. Försöker få kontakt med Jjjooohannanaanananna, men hon har väll gått och dött eller nåt.

Nu blir det att se nå eva & adam avsnitt, ladda ner hela säsongen, oohh både olagligt och lite små barnsligt. Haha men dom är ju gulliga ju, adam med hans pottfrilla ;)

buss och krax som johanna säger !





åskis potareikis '?




gammel muuusik

Tjooo bloggen, alla mina småsötaurgulligaulligasötasmå bloggläsare, nej lät som Foki där typ, inte okej ;)
Jag sitter här ensam i mitt huuuus, lite småläskigt sådär men jag överlever, om ingen typ ringer eller nåt, då skiter jag på mig!

Jag gör riktigt kul grejer, sitter och kollar på min profil, bara rullar neråt hela tiden, haha undra hur många statusar man skrivit igentligen, typ en miljon eller nå. Haha just nu är jag 9 april, då vi åkte till sundsvall :') åå minnen! :)

Jag älskar att ha på blanda på spotify och så kommer nå gamla godingar upp som man aldrig annars skulle börja lyssna på typ. Lägger upp någon lite längre ner

Btv, min brorsa hade beställt 2 solglasögon, men det var visst inte solglasögon, hahah det är bara såna här asnajs brillor med genomskinligt glas eller vad man nu säger, och jag ska få ett par, oh yess. Har på dom nu ! ;o

nej nu har jag inget och skriva här kommer lite gammel/bra musik! :)





jonas brothers - lovebug



jonas brothers - burnin' up
spola fram lite om du inte årkar höra snacket ;)





maskinen - alla som inte dansar



pitbull - I know you want me


pusshejj! ;*



justin till sweden!




Hitta på Aftonbladet, oo hereguttans om han kommer hit nästa år, boka biljetter check ! :)

Där uppe där de står "sverige" ska de stå " sugen på sverige" men råka klippa bort de, haha typ misstolk ;)



hhheemmmaaa

HejsanHoppsan faderalalalej, jag tänker inte mycket på dig.

? Vad pratar jag om däruppe, äh skitsamma ;)

Igår var de rusk och regn, alltså lyssna inte vädergudarna på mig. Så det blev inge bad. Norrmännen kom som vi hoppades på (haha) och vi såg på lite film och myste på. Åå Olle-Mattias (L)

Vi tjilla med dom på kvällen och spela kort och välte ett glas så det blev glas över HELA golvet, skit najs. Det gick så överstyr att Anniken ( eller vad hon nu heter? ;o) nöp mig så jag fick sår på handen :'( Hon tog också min o Julles mobil, då blev vi inte glada kan jag säga. Då fick Julle ett nyp på handen. HAHA, aja hon var ganska c0oL ändå den där Anniken.

Idag skulle vi gå upp före f*n för vi skulle åka hem så att Jjjohanna hann till hennes töntfotbollsträning. Vi tänkte att de skulle bli en tidig kväll men tyvärr så blev det inte. Jag sov i bilen, jag sov när jag kom hem, jag sov tills vi var tvungna att åka på golfträningen, men sov typ på den också ;) Å herregud, kan säga att det inte gick så bra, + att ellen ville döda mig med hennes klubba för att jag älskar Justin.

Sen for jag hem och Martin o Elin kom och hämtade mig och vi for och såg på Elins hundvalpar, fy fan säger jag bara. Herregud vad söta, haha först var dom helt galna och typ bråttades och hållde på och sen så sov alla på varandra :') haha gud vad söta dom var. Tyvärr hade jag bara mobilen med så inte de vackraste bilderna men ni får överleva. 14 stycken är dom, 7 tjejer och 7 killar :)

Å måste komma till mjööfjärten innan norrmännen åker hem ! Vi gör de igen, johanna o julle !





justin bieber trädet och hans älskare ;)



mjöfjärten ! <3



maria i hennes älsklings t-shirt. Dissa fet låren!



chessie och carlo busade



då ville Jjjjulle vara med....



nån valp bild också :)







Imorgon blir de alder, kameran med ! :D






mmjjjööööfjärtis

Idag började dagen i mjöfjärtis med sssoolllll! Riktigt najs, jag o julle stekte på i solen och blev biten av pissmyror och lyssna på jjuustin bieber. Jjjohanna var i hennes stuga som ligger nåra km här ifrån. Så hon kom hit och ska sova här ( FAST VI SKA INTE SOVA ;))

Det är några gäster här, 2 pojkar. Haha, men de är najs. Vi var o bada i havet, haha låter som att vi är typ i Thailand, men det är vi ju typ så.

Norrmännen är grannar med oss, riktigt härligt. Har suttit och småkikat på dom varje gång vi varit här ;) Och nu kom en tjej som heter Janniken fram och undra om vi ville bada med dom. Det slutade med att vi har lärt oss norska och är bästa vänner med familjen Johnssen ( om de nu stavas så ). Kan informera att det finns en riktigt snygg gutt också.

Imorgon blir de nog mer bad och sol med norskarna, om vädergudarna lyssnar på mig.

Nu ska vi se på"hipp hipp hurra" eller var de " hipp hipp hora?...


Jaja pusstjaooo!




mjöfjärtis förra gången, redan upplagd bild, men värd att stoppa in igen ;)



snygga tjejor !

Våran lista kanske kommer senare, blev lite less att sitta och leta snygga killar, haha nej blir aldrig less på de... Men vi hann inte klart, ni får hålla ut lite. Det är iaf sångare, nån som vet nån jävligt snygg? KOMMENTERA ! :)

Nu kommer snyggafinacoola bilder med våra ansiktsmasker ! ;o



julles till vänster, min i mitten ( fast min blev genomskinlig så jag såg ut som en svettiggris?;O) och jjoohannas



me and johannnniiis. ÄLSKAR FUCKYOU-FINGRET



me and julle!



hejjjhooooo !

nu ska vi se adam och eva avsnitt och sen blir de rosa the movie blir lite så här svenska-bäbis filmer ;)

puussss




ppppoojklista

Nu är jag här med julia och johanna, vi ska göra en liten pojklista fast det är bara jag och johanna som bestämmer ;) hahah!

Sen ska vi ha ansiktsmask, oh yes ! :)


Ni kan ju lista ut vad det blir för nån lista

ledtråd:
Justin bieber !



pussstjaoooooooooooooooo!

// marre, julle och jjooohanna!

 

 


jjuuustin bieber



haha men gud vad sött ;)



här får ni när han sjunger rätt också, han är ju typ bättre än ludacris, typ :)

idag ska jag upp med världens största poster med han, måste ta ner zlatan, ett litet steg för människan men ett stort steg för mänskligheten ;)



Hmm, för några år sen? ;) Lika söt då som nu! :)



Lite nyare? ;) Han fick nästan till 09-posern också ;p



lite gbg bilder

Smart som jag är har jag glömt min lilla nokia laddare i mjöfjärten. Så nu är min mobil död död och åter död. Men på fredag ska den återuppstå från de döda. Då jag ska dit igen. Blir nog att spendera helgen där igen, om de blir fint väder så blir de nog riktigt härligt. Nu är de alltså ingen idé att smsa mig, om de är nå viktigt får ni väll ringa julle eller nån ;)

Vi ska på staaannnn idag. Har brist på saker kan jag säga, måste köpa sminkbortagning och blablabla, jätte intressant JAG VET!
Bara för att min förra läkte ut i hela nesseären ( hmm hur stavar man de?) Kanske blir att köpa en god glass också, mmmm :)

pppuuusssss

kom på att jag inte laggt upp nå bilder från gbg, här kommer nån eller flera ! :)



snuskgubben som blottar sig ! ;o



balder(L)



typ london eye, fast i gbg :)



en liten apa på aqvarsium, haha ne kommer inte ihåg vad det hette,



paddan, lite små läskig tyckte jag ;)

nu årkar jag inte mer... :/




bbyyyygare booobbb!



Snodde byggarebob låten från Jjjoohanna Lindqvist. Den är förjävla bra jueee, den slaaaaaaaaaktar. Haha lite P12 där då, men vadfan, låt mig va!

Jag och Johanna börja klura mitt i natten hur den gick, och nu kan jag hela låten. Lite fel ut med namnen, haha vi visste iaf att kranis hette kranis, haha johanna din älskling ;*





byggare bob är min älskling ;*


bytheway, jag har har en tvål med byggarebob som jag fick när jag var liten, fick den varenda jävla jul av mina kära bröder. HAHA
Första året älskade jag den, nu hatar jag den. Fast nej, han är ju min älskling så nu ska jag skryta att jag har en sån istället!

BAJSHEJ!



jag är en gummibjörn

Lite så där passande rubrik tyckte jag :))

Hemma från mjöööfjärten nu, riktigt kul, bilder kommer i samma coola inläggg!!!! Vi typ bada 24/7, jag var rädd för gäddan men den kom aldrig... Johanna o jag såg en råtta, stor som ett hus ;s

Btv vet ni hur byggarebob sången går, tacksam för svar! haha

Jag och johanna har bestämt att vi ska börja ha listor som ni vet med fotbollskillarna, och nu blir de nog sångare och sen skådespelare och blablabla ;) På min lilla blogg kommer de ut sen, håll utkik!


Ikväll ska julle sova här, vi får se på att johanna också pallrar sig hit, vi har tänkt sova i tält, men vi får se hur de blir med den saken, fan vi har ju bara ett pytte tält, hur ska vi rymmas i de?!?

Nu är man tröööööttt, men vem bryr sig. Godnatt världen





suddig.se :)










mer bilder sen, kanske...


pusshejj!



mjöfjärten

Nu har de inte varit nå bra skrivning här men ni får överleva här kommer ett litet skriveri (?) i allafall :)

Igår kväll var de as tråkigt för min del, så jag ringde och frågade vad julle hade för sig, så de slutade med att jag sov hos henne med olivia stjärnholm, riktigt muuuuusigt. Vi såg på Seventeen Again, skit bra film. Zac Efron (L)

Sen var de upp med tuppen på golfträning. Såg ju ut som att de skulle bli riktigt najs väder så vi drog på alder. Jjjooohanna (min höger vänster hand) stod på parkeringen och vänta, hmm vad intressant, jomen visst. Sen blev de skit dåligt väder med moln och blabalaaa, så när vi kom stack alla (Y) Men as varmt i vattnet iaf.


Nu blir de Mjöfjärten (mjöfjäääärden) med Jjjjjjuuulleee och Jjjooohannaboooooi, blir nog riktigt lyckat. Julle har sin dator så ni kanske fåt nåt inlägg om ni har tur, eller så har ni otur. Kommer iaf hem på onsdag morgon till golfträningen. 

Nu måste jag packa :( Nåt som jag inte tycker om. Men nu sitter man med justin bieber tröjan och mår allmänt braaaaa.


kiss and hug !



en jävligt bra låt , som hannapanna har hittat  ! :)

Dynamite - Taio Cruz





johannas favorit låt !

eller inte...


johanna julia & maria , snuggggt :D





byeeee stugan, hello boooden

Hemma nu, jaoo. Typ världens tråkigaste väder, så satt inne och typ titta på filmer (Y) aa det är ju mysigt också ;)

Fast nu är de finfint väder, åå jag vill att nån ska komma och sova med mig, HAHAH MISSTOLK ! Nej men herregud.
Ska försöka få kontakt med nån.

Och idag var de världens åskoväder vid min stuga, Jag trodde jag skulle dö, men de gjorde jag ju inte för jag sitter ju här och skriver. Om jag inte är ett spöke som spökar.... Jag såg ändå på tv på Sunes Sommar (Y) men då gick elen så då gick inte de heller :(...

Nej nu vill jag ut i fina vädret

tjaooobella, haha



arvidsjaur med golfen - sommarn 09 ! sommarn -10  blir de kiruna med golfen! :D intresse klubben antecknar,




stuuuuuuuuuuugan

Nu ska jag visst till stugan, blir väll där nån dag eller nåt. Det ska ju bli skitfint väder så de ändå som behövs packa ner är ju typ bikini, jeanshorts och ett linne. As mysigt att sova där, de blir första gången på sommaren jag sover där då. Nästa gång ska Johanna och Hanna följa bestämmer jag i detta nu ! :D Blir nog nåt dopp i Luleåälv om de blir varmt!

Social på mobilen, och ni som inte har mitt mobilnr tycker jag synd om ;)


pusstjaooo

Hittade ingen bild så ni får överleva utan.


FOKI @ boden



Amen shit vad coolt asså!!! Haha nee kanske inte, men lite små coolt sådär var de väll. Varför var inte jag där????? Vilken jäkla parkeringsplats, det finns ju typ 91208321078 i boden, eller kanske inte men fler än 1 iaf. Ja tyckte de var värt att skriva iaf.

Jag tycker foki har jäkligt cool klädstil men tror inte hennes skulle passa så bra på mig. Tycker hennes blogg är bra iallafall, och hon är söt, haha får tjejer säga de om tjejer, hmm. Eller man skriver ju typ de på varandras bilder
- åå jag älskar dej, så jäkla söt bild asså, önskar jag hade ditt utseénde. blablabla

haha, märkte också att man inte kunde skriva kommentarer på Kissies blogg, vem årkar skriva där igentligen, det är ju inte lixom så att hon läser nån.

Johanna har åkt hem, vi åt glass, min glass smaka bajs och man spydde typ av den haha. Typ magnum temptation fruit eller vad den nu hette.  KÖP INTE DEN! Eller ni kanske snor glassar, inte vet jag...



slänger in en sån här dålig kvalla bild, bara så att ni har nåt underbart att titta på, hmm nja kanske inte men.

pusshejj




de snyggaste fotbollskillarna 2010





 

 

 

 

 

 

 

 

Kom inte på 10 stycken, några förslag? ;)

Johanna vill ha ronaldo som 1:a men där stoppa jag henne.

 

 

och JOHANNA LINDQVIST!

 

 


BÄST johanna!

johanna är hos mig just nu , vi ska göra världens bästa lista. ni får se sen ;)
något med fotboll är det iaf , see u later biatches ;)



en ledtråd , ohlala!


jjjuuustin bieber



Haha ohyes ! Alla retas och håller på för att jag gillar han , ni är bara avensjuka för att jag har hans nummer på mobilen ; D


känner att jag inte skrivit om han på ett tag så nu hinner jag inte skriva men lite godis för ögonen får ni ;)
jjuuustin bieber snygg bilder ! ;**









mina bilder, ingen annans!!!!




mys dag !: )

Ni får leva med dålig uppdatering nu på sommaren, ni ska inte sitta inne vid datorn och kolla bloggar ( fast min är de bra att ni läser ;)) Iaf inte den här dan som var den grymmaste på länge,  marre love summer ;*

Jag och Hanna var på alder idag, sen träffa vi Vilma. Vi bada, sola och käka glass :) + att vi hade sandkrig :D jag fick aldrig chans att ge igen... :( Sen såg man lite annat folk också, riktigt bra ställe och ragga på, HAHA! ;))
Sen drog jag hem och dusha i typ en halvtimme, soo marre-style och sen fixa håret och blablabla för de var grillkväll på golfen. Riktigt kul och träffa lite folk, jag vann en glass! Så nöjd över mig själv :') hehehu

Nu sitter jag här och skriver  om mitt tråkiga liv så nu ska jag sluta tråka er

pusshej!




tjill på alder ; * inte världens underbaraste bild men ni får överleva ;)



söt hanna ! och nej hanna bli inte sur för bilden ( fast den var skit snygg ) för jag hade ingen annan!



hanna är tosig

hallojjj !

Nu är man hemma igen efter en riktigt bra dag med ni vet vem, i lilla piss sävast som jag kallar de ; )
Haha nee, nu ska jag inte vara dum, sävast är skit bra, bättre än torpgärdan tillochmed, host*

Det slutade med att vi for till stan och hanna köpte ett par byxor som heter Magic, låter ju ganska bra? Själv köpte jag inget för jag glömde börsen i bilen (Y)

Ett onödigt inlägg men jag gillart ! :DD



jag o hanna i kåbdalis !



@ hannas place

@hannalundströööööööm, riktigt kul :)

Vi har sett film i hennes mysiga husvagn som förvandlades till en bastuu, nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, blir väll att tjilla i SSSsääävast :)

Dunkar bra m´mmuusik och mår sådär allmänt bra!
PUSS OCH HEJ!



Förra året med klassen i luleå förra året, herregud, vad tänkte man lixom på? Hmm aja hanna och johannas tänder är iaf söta ;)

tjoo




hahahahahahhahhahahah *andas* hhahahahahahahahahha!

godmorgon, eller godnatt?

Gick sådär men min plan att gå och dö, haha. Jag sprang upp till datorn så fort jag lämnade den ;)



jag för typ... 15 minuter sen ! :D

puss hej levepastej,


MARIA IS BACK!

Ojojoj, vad duktiga hanna o johanna har varit och skrivit lite här, bara för att jag kan deras lösenord till deras blogg och dom kan mitt riktigt najs, typ :)


Jag har bilder och lägga in men de gör jag imorgon. Åå vad skönt och vara hemma, typ saknat mitt kära hem ;) Imorgon blir de iaf golf och sen tror jag att de blir nåt med Hanna Lundström, blir nog att hänga i hennes husvagn eller nåt, HAHA ! :)

Trött efter bilresan och nu vill jag gå och dö eller nåt, men det får jag inte göra. Men om jag ska vara på golfen 11:00 imorgon så måste jag typ de snart. Efter 1000 myggbett på mina ben och ett nytt armband på min arm så är jag ganska nöjd med pajala för den här gången,


Den största nyheten för er är att min justin bieber T-shirt har kommit !!!!!!! :DDDDDDDDD OMGOMGOMGOMG, jag är lyckligaste b-ruden på jordbollen just nu ;*


godnatt, nu ska jag gå och dejta kudden, okej inte än... men typ om 2 timmar ? :)



ni får en gammal bild från sundsvall cup för att alla bilder från paj-ala är i kameran ;)

bbk ;*


hannaa is back

mummaaaa, rubiken gillas. tråkar enormt mycket, får inte heller tag på maria eller johanna. fuck, måste snacka med dom så ring mig när ni ser det hära!

buhuhu, och maria kan ta och komma tillbaka. aja, lyssnar på den hära spellistan ska snart ut och springa, måste bara ipoden laddas klart, mummaaaaa! :D

johanna här

tänkte skriva ett litet inlägg , hej alla marias tusen läsare.
*hosthost* två läsare..
nä jag skoja baraa , men maria hälsar till alla. det har hon inte sagt men vi säger så.
hon är i pajala , och är just nu på  ett barnkalas. ni vet där hon hör hemma ? ;)
aja , skitväder i pajala. asbra väder i min stuga. maria är lite smått avundsjuk tror jag.
nu ska jag fortsätta tjilla i det underbara vädret och smsa med maria.
kyssN

/johannanananan lindqvistststs


hannnnnaa

oooh, nu är hanna här igen, visst har ni längtat? såklart ni har, maria har iallafall sagt åt mej och johanna att vi ska gästblogga lite här så att hon inte får skit statistik. så, why not?

vädret suger rumpa och samma med kissies låt, har ni hört den? STOOOOOOOORDISSEN går till den, ueeeek ;ss
lär dej engelska också.
aja, im out, hörs kanske sen om ett år eller två, hejdå.

pusstjaoo

Ska snart cykla med min finfina cykel och köpa lite tidningar så man har nåt att läsa när vi far, men jag tror inte nya Frida har kommit ut, men man kan ju alltid hoppas ! :D Sen kan ni ju gärna skicka sms också, haha fast min mobil har lite problem för tillfället, men aaja, de går iaf att skicka och skriva :) Just nu laddar jag ner lite musik och sen in i mobilen, å nej Maria bryter mot lagen, kommer åka in i fängelse :'(. Aja go piratpariet! Om de är så dom heter...?

Skriver nåt onödigt nu för jag är onödig :) Ni kan ju tänka er att de kan vara mitt sista inlägg om jag dör när jag cyklar till ica, haha typ mindre än en kilometer dit då men, allt kan hända. Tåget kan ju köra på mig.

Just de, Johanna eller Hanna ska skriva nåt litet gästinlägg någon härlig dag :) Så de blir inte helt dött här, sen kanske jag hittar någon dator också. Om man har de där uppe, dom typ har ju inte ens radio. Eller inte RixFm iaf, fast dom suger ju så det gör inte så mycket :) Och kan informera er om att Pajalamarknad har mycke roligare karuseller än bboden alive, så de här blir nog najs. Elin har lovat mig att hon ska åka med mig så det måste hon göra ! :D

Kommer nog hem på söndag tror jag, vi får se :) Kommer ta bilder så de kommer nog upp sen också :)

puss för mig ! ;*

ajjj amm aoouut !



pajala marknad förra året !




spanien - tyskland :)

Alla pratar om Spanien - Tyskland matchen ikväll, jag hejar ju på Spanien såklart! :)
Men Tyskland har varit riktigt bra men jag tror inte de kommer vara lika bra idag, dom kommer få en liten svacka eller vad man nu säger, tror jag. Eller jag hoppas på de :) Fast Spanien kommer ändå vinna oavsett om tyskland spelar bra eller dåligt.

Idag drar jag till pajala, kommer bli kul att träffa oliven och matilda, världens bästa kusin som oliva kallar henne själv, HAHA! Men vad ska jag packa, hmmm...

Haha kolla in Vilma Henricssons facebook profil, vi pratade lite fotboll, haha typ 2979864 kommentarer ;p Kolla in hennes blogg också om ni inte har gjort de ännu ! http://baravilmah.blogg.se

Blir kanske nåt mer inlägg sen nu ska jag gå och äta och packa, jag är ensam i huset, huhu läskigt som fan :( haha!



fernando torres ! ;*


har skrivit mycke om fotboll nu men hallå? Det är ju fotbolls - VM !


telephone

Min mobil är helt sjuk, den slår av o på sig hela tiden, batteriet blir urladdat på typ en sekund och den visar ibland inte när man fått ett sms? Och jag har haft den i 6 - 7 månader, inte för att jag tappat den i golvet nåra gånger men :(

Och jag som gått o sagt att Nokia har så bra kvalla, kanske måste ångra att jag sa de ;) Fast äh bra är den iaf, när den är som den ska vara ;)





åå nej mobilen, gå inte in i ljuset ! :'(




aa fast nee

märkte att de inte var nå fina bilder men här är nån, HAHA :)



bajs !



jjjustin bieber ! <3



harry banan, förlåt att jag glömde din födelsedag ! ;)) haha




sommarn 09 ! :)


stuuugan

Jaha, nu har det inte varit bra uppdatering men skyll inte på mig, skyll på Mats. Jag skulle ju skriva värsta fina inlägget igår men då skulle ju mats och hans såkallade kompisar se film häruppe -.- Och jag ville INTE gå upp dit då... + att Mats skulle brunnit av om jag gjorde det så. Hörde från nedervåningen att de såg "fucking åmål" haha typ världens sämsta film och den sitter 20 åringar och ser? Jaa, vad ska man säga, det går utför med de icketonåringarna ;)

Igår hade jag handbollsträning, vi tränar med F96, vi P97 och P96, det kommer typ 10 pers på varje träning, så det är ganska kul när man är lite mindre men tränar med andra. Idag har jag VÄRLDENS HEMSKASTE TRÄNINGSVÄRK! Jag kan inte gå, sitta eller röra mig utan att jag håller på att dö (Y) haha great !

Idag har jag varit i fin stugan och städat och sånt, skit fint väder också, tack vädergudarna ! Nu får de hålla i sig tycker jag. Sen kom mamma med värsta hemska nyheten, haha vi ska åka till Pajala imorgon fast marknaden är fre - sön. "Men vi måste göra klart till helgen, sängar m.m" Som mamma sa. Haha vi ska bo typ 1000 pers hemma hos stackars mormor, haha men det blir nog en kul helg :) Men hur ska jag leva utan dator, det är de jag sitter och funderar på...

ska o äta sen ska jag lägga in lite sommar fina bilder ! :DD

kyss ;*



stuuugan ! :D  gammel bild!




golf!

Golfträning idag, Julle var borta, Ellen var borta. Det var typ jag, Anna och Olivia och en massa småttingar, haha yes! Gick väll lite sådär, de var ju så kallt och regnigt väder så nu fryser jag om småfötterna, haha.

Jag undrar fortfarnde om Johanna har borta sin mobil, så duktig är hon. Haha i hennes stora lilla hus har hon tappat bort den, asså gud vad hon är dålig. Den är säkert framför ögonen på henne, men hon är ju blind så... Skulle ju hitta på nåt med henne idag. Äh.. nu skiter jag i hon! :D

Jag har kännt att jag inte har hittat på ett piss de senaste dagarna, fast det är också ganska skönt, lixom de är ju faktiskt Sommarlov! Men nu har de blivit lite tråkigt, så jag måste kolla upp med Johanna om hon har dött på cupen när hon skulle leta mobilen under sängen.

pussiii!



maria goes pro på golfbanan ! ;)





the karate kid



Måste se den här filmen. Det är ju Jaden Smith som sjunger med Justin i  "Never say Never" Klippen som dom har i Never say Never videon är ju typ från den här filmen :) Jag tycker den verkar bra iaf ! :D


torres eller ronaldo?

Nu kanske ni tror att jag gjort värsta grejen för att jag inte skrivit nåt onödigt inlägg här idag. Men där tar ni fel, jag har inte gjort ett skit idag, som de andra dagarna, men har inte årkat skriva ändå typ.
Johanna har ju varit på sitt jäkla psg men hon kom hem idag så nu ska de bli partyyy !:))

Slår nog på någon bra film ikväll, nu när de inte är nå fotboll heller. När spanien ska möta tyskland kommer jag dö, herregud. Tyskland är ju typ bra, men Spanien får vara ännu bättre har jag bestämt nu, varför kan dom inte möta typ Holland eller Urugay (haha gay) istället. Dom är ju typ as dåliga jue. Men Spanien ska till final iaf!






Christiano Ronaldo

Hmm vem är bäst på fotboll/ snyggast osv? Ronaldo eller Torres?

Fernando Torres





ni vet nog att jag tycker Torres! ;))



justin bieber !





gjorde den här nyss för hade tråkigt !:)

musik :)

vad gör vi, nu kör vi !

haha jag älskar låten kan jag säga ! :D

lite låtar som är riktigt najs ! :D



Dj Mangoo - Fanta och rose, haha



Eminem feat Rihanna - Love the way you lie



JayKay - Princess



Travis McCoy - We'll be alright



Justin Bieber - One time (my heart edition)


jag <3 låtarna !:)

lyssna och njut :)



mobil kvalla på den ! :D

haha slog på alla låtar samtidigt, åå vad kul jag har !: )


semester bilder !

när vi var borta och flög omkring så var vi i dom här städerna ( intresseklubben antecknar)

mariestad
skövde
skara
göteborg
gränna
bollnäs
+ att vi stanna i sundsvall, högakusten bron :D

bbbbilder! :)



'mmariestad!



whii marre och julle i skövde



jag kan säga att jag blev kär i den här linbanan i skövde o.O haha



julle goes pro



skarasommarland ! :D


bra väder, njaa.


tranan, världens bästa bergochdalbana förutom balder, haha hur många gånger åkte vi den igentligen?



heyho lets go :)



skypirate show



gokart (Y)



flomeride fast på skaras vis? haha inte vet jag. Kul var den iaf! :)



den bjuder jag typ på :)



julle vid toaletten

lägger in gbg och alla andra bilder nån annan dag ! :D




notera att det är inte jag som säger fy faaan! Det är nån av göteborgarna som sitter bakom oss, huhu :)


blablabla

tack hanna! Du räddade mig, nu har jag bra musik att lyssna på. Kär i hannas spellista, sommmmar ( inte fan vet jag hur många M det blev)

älskar dig sherif sewski!

hmm mats kom in med nåt, då vet vi ju vem han älskar :)

vill till alive, men alla är ju borta eller vad som helst ;@, sur är jag, men nån som har lust att dra dit kan smsa :) Och idag har jag inte gjort ett skit typ varit på stan och så. Därför har jag INGET att skriva, kyssN



nu ska jag roa mig med att se ett solsidan avsnitt, mats har varit snäll och laddat hem säsong 1 :)







its a boy - girl thing

har nyss sett på filmen its a boy - girl thing, ganska bra om man har tråkigt och inte vill gå ut fast det är fint väder :)

handlar om en kille och tjej som byter kroppar aa eller ni vet. Killen blir i tjejens kropp och blablabla. Sen var ju inte killen de fulaste man sett heller ;) haha..






beställt!

åå nuuu ska den komma hem till mig ;* kom kom kom, HAHA lowe nu får du inte slå mig första dan i skolan ! :D




kommer om 3-4 dagar, jag är kär  ! <3


halv död.

hmm när somna vi igår igentligen, åå jag mår inte bra. Haha eller jag mår bra men är förjäkligt trött, hanna och jag pratade hemligheter igår, huhu. Jag vill åka in till stan, kan fråga mamma om hon vill följa så köper hon allt (Y)

hanna susade hem med bbbussen för amanda nordin från skellefteå kommer till henne idag, och hon var tvungen att städa, haha konstigt njaa.

nu ska jag gå och dö eller nånting, men om jag ska på stan kan jag INTE inte gå ut så här, hahah ne alla blir säkert rädda för mig :)


tjooo !



när man har tråkigt i hissen på hotellet så får man hitta på nåt :) gbg -2010 <3




natthumor @ marre & hanna

jag o hanna sitter och lyssnar på justin, hanna vill skruva ner ljudet för hon tror att mina föräldrar vaknar, haha! Och jag bara höjer :) det är lite dåligt när jag redan typ sett alla klipp med han typ 100 gånger om men vad fan, jag kan sitta här i hundra år, just nu är det kiss and tell med han som står på, vi vill bara ha klipp med han efter puperteten tack, hans röst <3

vi har lite smått med natthumor men hanna vill sova :( haha needå, hon ska inte få sova för mig. Imorgon åker våran Johanna på PSG, lycka till ;*


iashufogyuguyg@@jgkjas oj vad kul vi har :)



lycka till Jojohanna, // marre o hanna, dina  bästaapkompisar !




jag o hanna redigera ihop den här idag (eller snarare inatt) , haha tyckte den blev najs *host hanna *host gjorde det mesta...


vunderbaaaaart !

eclipse var underbar! jag och hanna dog av jacob (taylor lautner) han är för jäkla snygg, men det visste ni ju redan ;) haha jag kom alltid med en kommentar till varje scen, småfjortisarna bakom oss blev sura på oss :( glädjedödare -.-

sen var de BA som gällde, för er som inte kan boden slanget alltså bbboodenalive. Lite småkul och träffa lite folk


nu ska jag o hanna gå och sova, haha ne skoja bara lite med er, men hon ska Zzz Zzz här fast det kommer nog bli inte så mycket folk för jag kommer sitta och prata med henne tills hon vill döda mig :) åå vilken plan jag har


Så omh ni äe söwta såh va sociala babes ;**

hehe så kul har vi :)



hitta nån snygg bild ;*

FAST HAN ÄR INGENTING MOT MIN JUSTIN ! ;*



jag älskar dej !


PANIK !

tack hanna till bakgrunden och allt ;* haha hon försökte förklara för mig i telefonen hur jag skulle få in bakgrunden med de sluta med att jag tog bort headern och allt. Aa jag är inte bra på de kan jag säga. Snart går bussen till luleå och jag måste skynda mig som fan, haha inga svärdomar här inte, eller hur de nu stavas. Och att jag är rädd att Hanna inte kommer hoppa på bussen, ni vet ju hur hon är. Haha, ska jag fara ensam o övergiven till luleå eller, nej tack. Aaja puss på dig !:)



oj oj oj vilken rolig bild, så där glad är jag! :D


vi ses väll ikväll på alive ? ;*


tacka hanna

fixat marias blogg , eller bakgrunden , eftersom maria är så okunnig :D hehe, jag känner mig stolt gjorde ju hela bakgrunden själv , mohhahahahaha :)
ha de gött, nu drar jag och maria till eclipse , eller snart , kyssssss :*
// hannnnnanana lundströmmmmmm

what do ya think ?

vet inte riktigt vilken bakgrund som blev bäst, kommentera vad ni tycker ! :)
1 eller 2 ?

RSS 2.0