gjorde min kväll!



HAHA, känner att jag har någon slags natthumor nu fast klockan inte ens är 23, HAHAHAHHA. Ååååh, har världens sämsta humor..

Men han kommer aldrig mer tillbaks, för han flyger iväg som ett pappersflygplan.





Hittade kamerasladden också! 2 bilder från Björkliden och 2 random bildeeeer.
Har inte orkat blogga, har inte haft någon lust. Sen har jag knappt haft nått vettigt att skriva heller. Om 2 dagar fyller jag fjorton iallafall, äntligen! Känns som att jag varit tre-ton i evigheter. Blir nog basement på fredagkvällen också, härlig födelsedag! Sen ska jag nog ha nåt med några fina vänner helgen efter de, vi får se. Gruvar mig också till skolfotot, lyckas alltid visa min fulaste sida, hehe. Får väll hoppas på de bästa!

Blir aldrig less.
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
One Direction – What Makes You Beautiful
Ulrik Munther – Fake It

babababababababababababababa


Ursäkta för att jag inte uppdaterat något igår/idag. Igår bakade jag för klassen och sen gick jag på stan och marknaden med Julia. Blod på gallerian och allt, haha. Galet!
Var helt död igår kväll, såg pirates of the caribbean 3 och dregla lite över Orlando Bloom. Somnade sen med datorn i sängen, alla kläder på osv. HAHA, nog var jag lite trött...


Idag har jag myst på hemma med mor min, sen kom Johanna så jag var med henne och typ kolla i gamla skolkatalogen och sånt, mycket nöje! Bakade med Martin ikväll till min födelsedag på fredag, naiis!

Ursäkta för ett sånt här k-bry inlägg men bättre än inget.
Lovar att imorgon ska ni få bilder och en massa från kameran. Orkar inte nu.

The way that you flip your hair gets me overwhelmed



Boooom!


Dagen på gallerian var faktiskt rätt så kul! Även fast jag har skämt ut mig för hela Boden.. Man får väll ta och bjuda på sig själv antar jag, hehe. Har också insett hur mycket jag älskar mina fina klasskamrater. Eller, jag har inte insett de nu men de känns tusen gånger lättare att gå till skolan när man vet att man ska tillbringa dagarna med dom där knäppisarna :) Och snart far vi ju till Rågraven en snabbis, åå vad kul!

Ikväll har jag spelat alfabet med mamma Martin och Anna, känns som tusen år sen! Förutom då jag och Julia spela barn-alfabet för några veckor sedan... Martin tror han är ny alfabet kung och jag kom 3:a. De spårade och slutade med att jag hitta på egna ord och börja ljuga ihop att jag hade hört från tv eller något, haha.

Känner att jag är lite virrig just nu, kamerasladden är borta, min jacka har jag glömt i kansliet med busskort, börs och allt. Imorgon måste jag få tag på den! Har 1000 fryspåsar och newbody saker att sälja. Inte för att de har nåt med hur virrig jag är men de gör mig stressaaaaad, haha. Jaja, de gäller att hålla sig luuuugn.
Oj, vad långt de blev. Läs om inte har något liv, annars, låt bli.

Så jag gråter bara i regnet.



Jag har hittat min kärlek för livet, helt klart ♥

25 augusti


OMG, vad jag saknar min mobil!
Skolan idag var helt ok, kan för de mesta bara sitta och chilla! haha, har också lärt ut dansen till ca 65 andra elever, de gick nog rätt så bra! Haha. Vi får väll se imorgon..

Ikväll kommer mami hem så jag skiter i träningen och är hemma istället. Vi hörs senare, puss.

Svar på din kommentar i min blogg / suthat



Va lol aktigt va? puss. WINNING!


HAHA, puss på dig  / marigirl

I gave you my heart but you wanted my soul.


Precis ett år gammal bild, hahahahhahaah. Vi var för söta <3
Idag på skolan sysslade vi bara med grejen vi ska ha på fredag. Vi har hållt på med en dans och en massa, rätt så kul faktiskt!

Efter skolan for jag till den stoooooora staden, Luleå. Köpte ett par Dr.Denim jeans och ett linne från Monki. Mycket behövligt! Kvällen avslutades med världens bästa handbollstjejer, vi hade ett 3 timmar långt möte då vi pratade om cuper vi ska till och en massa annat.

Ps: Orkar inte gå och söka kabeln till kameran så därför får ni inga bilder. De kommer!

Clothes


Något jag hittade nu på kvällskvisten från lite olika sidor. Sticker till Luleå imorgon med Julia så något nytt i garderoben får jag nog med mig hem, GRYMT!

Jag har blivit kär i färgen gul på kläder btw, så jäkla snyggt!!!

Det är lättare att falla med ena foten utanför.


Andra skoldagen avklarad. De ända vi jobbar med nu är en grej vi ska ha på fredag i Gallerian. Kultur i Oturen med FriaEmilia ska de heta. HAHA, vi ska göra en massa grejer. Kom helst inte dit <3 Hehe... Vi ska också sticka till Rågraven med klassen någon gång nästa vecka typ. Gud vad kuuuuul de kommer bli!

Efter skolan var jag med Anna och Julia och åt lite kladdkaka, sen har jag och Julia sett på True Talent och myst med lite choklad.

Puss

You couldn’t never figure out how to love.

HAHHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAH.
Kom på att jag inte bloggat något idag, har inte orkat. För första gången på väääldigt länge var de faktiskt kul att gå till skolan och träffa alla igen! Vi har också fått en ny kille i våran klass så de var trevliiigt. For med Inger och Jullaan till min kära mor som får komma hem imorgon, skönt!

Nu på kvällskvisten for jag ut med Julia och jogga lite kort, för jag missade träningen. Vi hörs imorgon, Puss.

It just takes some time, little girl you're in the middle of the ride.


Någon webcam bild som togs någon varm sommardag.
Åå, vad skönt att sova i sin egna säng inatt! Vi hörs imorgon. PUSS

I AM HOME, OMG


Jag är hemma folket! Har haft en kul helg med en massa golfare! Björkliden var verkligen en upplevelse, att spela golf uppe på ett fjäll. Mycket coolt faktiskt! Mycket svår bana men fick till en tredje plats ändå. Min lilla Filip vann allt, han var kuuung både i Björkliden och i Kiruna. Idag (i kiruna då) så gick de inte alls bra. Men de är ju kul att spela gofl ändå! + Att de inte regna någonting. Vi hade verkligen tur med vädret!

Nu taggar jag skola imorgon.... Nu börjar vardagen igen, åh. Får väll göra någon sammanfattning sedan någon dag. Fan vad sommarlovet gick snabbt, kändes som att jag inte hann göra något. Aja, vi tar igen de nästa år ;-) Pusss

Adventure in Boden!


Detta är våran film alltså, de tog 500 år att få upp den på youtube men nu är den uppe iaf. HAHA DEN ÄR JU VERKLIGEN ASGRYM!!! Elleeeer?

Aja, pusss.

@ bulliiis!


Kom 5:a idag på tävlingen, gick rätt okej ändå.
For och hälsa på mor min på sjukhuset också, hon har de bara bra! Gick på äventyr med Martin på sjukhuset och sen så åt vi middag på max, mums!

Åker imorgon klockan 8:a på morgonen till Björkliden, sen vidare mot Kiruna. Kommer hem på söndag kväll någon gång, och på måndag är de skola... Åh, varför ska tiden gå så snabbt när man har sommarlov?! Känner mig inte peppad att gå ca 45 hål på 3 dagar. Och jag har gått 18 idag, åå. Kommer vara helt död efter denna helg, men de ska nog bli kul ändå! Hihi.
Sover hos Julia inatt också, mysmys!

Ps: Borde aldrig ha skaffat skype för nu är de det enda man gör på kvällarna..  Hehe.

tJatJa blogg1

hejhej! idag har jag åkt skoter! det var skit kul fett mycket snö osv!
Men julia ramla av så jag var tvungen att hämta henne hela tiden! (drygt!)
men sen spelade vi golf också på gräs! (fast det var snö inne i stan men inte på golfen xD)
så blev jag nästan chipp mästare! (AS COOLT JA VET! , status :D)
Sen nu så är jag med jullebullemegasvulle och vi chillar getpung!
imorgon ska jag lira jyrgen kupp och det kommer va skitkul! sätter 5 kronor på att jag kommer sist för så dålig är jag!

men måste sova nu och tänkte påminna alla om jag älskar kim <3 :)


tack och hej ! :)

HAHA TACK KIIIIM <3 / MARIGIIIRL

super coolt!



Hade kul med kameran i söndags.

Har inte orkat blogga nå idag. Har varit på golfträning sen hos Juliaaaa. Min mor har fått åka in till sjukhuset, men de är inget farligt! Hon ska få dropp så att hon inte ska ha ont i huvudet mer. Orkar inte förklara men hon ska vara där i några dagar iallafall. Imorgon är de golftävling i Boden. Sen ska jag sticka och hälsa på mami. Vi hörs imorgon! Pusss

Barca- Real!!! Kom igen nu Barcelonaaaaa!


lol haha, kul med kameran ! killa lite i magen må jag säga!
men måste säga att det var intressant iaf! :)
har bestämmt mig för att börja äta bara godis! inge mat alls! mat är så äckligt! :@ pusshej <3

Change of Seasons


Igår såg jag Easy A för 2:a gången och då upptäckte jag denna goding - Sweet Thing – Change Of Seasons. Gammal men grymt härlig!

You've got a lot to say for the one that walked away.




Bilder från ikväll
när vi filmaaaaa! Haha, Julias faiiil <3
Nu är äntligen filmen klar! Ska ladda upp den på Youtube imorgon och sen här såklart :) For ut ikväll nu med Julia och filma de sista. Nu blir de film och sen sova, Pusssss.

Rubrik

Random bild från Turkiet!
Har gått 9 hål med Julia! De gick inte så jäääätte bra, hehe. Till helgen har vi tävlingar i Kiruna och Björkliden och jag känner mig inte så sugen att åka dit, så jag kan inte ska följa med. Så det måste jag klura på ikväll, hur jag ska göra. De känns ju inte så kul att tillbringa sista helgen av sommarlovet uppe i skogarna heller, haha.

Ikväll är de handbolls träning men vet inte om jag ska på den, kanske kör en egen träning hemma istället, för jag måste laga mat och allt sånt. Åå, jobbigt när mor min är sjuk..
Aja, vi hörs sen! pusssss


KARL FYLLER ÅÅÅÅR!


Tandborstbilden, HAHAHAH
Idag fyller Kalle/Carl/Karl/Calle 15 år, en av världens finaste vänner som jag fann i sommar! Tack för att du är så bra :) <3


moviemaker!


Detta har jag suttit med ikväll! + Pratat med några på skype såklart! Måste få dom sista klippen från Julia så jag kan fixa ihop den, märkte att de faktiskt är ganska kul att redigera film. Dock inte i Windows MovieMaker men jaja. De funkar de också!

Håll ögonen öppna!

Myskväll!


Lite godis, lite 2 and a half men och min kära bror, mysig kvääääll! :)

Och Karl/Carl/Kalle/Calle Jonsson min gulliga vän, om du ser de här. Du är så sjukt lik Jake vare sig du vill eller inte, hihihi :D Hejdååå!

14.14


Arkiv
Hade en jätte mysig kväll/natt med Johanna, vad skulle man göra utan den kvinnan? Såg på Barca- Real och någon film. De är kul att man kan sitta på facebook i flera timmar och bara kolla på en massas profiler. Ja, de är våra liv de.

Idag for Johanna hem rätt tidigt. Min mor är sjuuuuuk så jag får ta hand om allt. Ätit samma mat till middag i 3 dagar nu.. Börjar bli lite jobbigt. Men ikväll ska vi beställa pizza eller något annat! Goooott!
Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, är jätte trött och vill egentligen bara sova men de känns hemskt att inte göra nåt när de är sista veckan av sommarlovet. Jag MÅSTE hitta på något!

Baby you light up my world like nobody else


Ååh, den kom ju ut för några dagar sen men de är nu jag hunnit sätta mig ner och lyssna på den. Grym låt med grymma pojkar! One Direction <3

Vid tomhetens botten står vi på toppen.


Har inte gjort något idag, typ duschat. De var höjdpunkten av denna dag! Haha, men de blir nog en bra kväll iallafall! Johanna kommer nog hit så ska vi ut på bus, hihi. Vi hörs senare snyggosar, hoppas ni får en bra kväll! :)

Pussss

We took too many shots, think we kissed but I forgot.


Har haft en kul dag! 14:30 hade BBK match. De blev lite bråttom och jag och Julia skulle ta en "genväg" dit så de skulle gå snabbare. Kom in på travet och ja, haha. Slutade med att vi fick krypa under en grind med cyklarna och allt. Jaja, vi kom iallafall bara en minut sen eller nåt sånt! Och dom vann med 5-3 :)

Ikväll har jag varit med Julia, Nils och Albin. Vi hade de jätte mys! Blev bara lite kallt :( Nu har jag och Jullan värmt oss med lite te och nu ska vi spela barn alfapet, HAHA. Pussss

Ps. Tog med kameran, filmade en massa knäppa videosar. Men sen dog batteriet.. Hann inte ta någon bild dock.

Lights



Jag och Julia hade roligt med ett ljus nu på kvällskvisten. Måste säga att hösten är rätt mysig, mörka kvällar, snygga tröjor & halsdukar man får värma sig med och att ha några mysiga vänner att dela dessa kvällar med. De är de bästa!

Julia is a big apple tha't you just wont to eat, but don't, she´s a crasy animal! Va?..

Bara för att jag är så söt! haha.
Och fråga inte ens vad som hände med rubriken..


Hade en jätte fin kväll med Julia, Joona, Albin, Kalle, Mattias. Bjöd på en champis till Albin bara för att jag är världens bästa vän ♥ hehe. For även förbi huset jag och han ska bo i om 15 år, haha! Ikväll sover Julia hos mig, blir nog någon film och sådant där mys! Puss

Härligt väder = Härlig kväll :)



Snart kommer Julia hit, sen cyklar vi mot Björknäs. Kommer nog vara några stycken, vi får se! :-) Skönt att solen äntligen vill sticka fram lite! pussss

Kvaaack Kvaaack med 5 toasters, kanon WINNING!

KVaaaack Kvaaaack alla fans där ute. Mitt namn är Kvackis åå jag gillar 4 toasters, kanon Winning!!!!

Annars så är de ganska chill kvacka lite på fb. Ingen verkar vilja spåra, så jag gör de ist. Kvackar på marias blogg. KVACK KVACK. Hon älskar mig det vet jag. Winning (y) ni får lite bilder på ankor.



Fan så snygga <3 Nu ska jag kvacka iväg. KVACK KVACK

Game On – För alla oss (Radio Edit)

HAHA puss på dig gucci suddi <3 / MARIGIRL

'Coz when a heart breaks, no it don't breakeven.

Slår 2 flugor i en smäll och säger -Ja Eric Saade är snyggast i världen och -Ja, jag saknar min HTC nå grymt..
Har inte haft något kul att skriva om idag så därför har de inte blivit nå mycke inlägg fast jag varit hemma hela dagen idag, typ. Blev tacos till middag, tror jag inte ätit de på hela sommaren :o Blir så mycket grillat och sånt att man glömmer bort en sån god maträtt ;) Min fina faster har också kommit förbi med min pippitröja som hon har stickat åt mig nu i sommar, bild kommeeer!

Pussss

film!


Nu blir de film! "You don't mess with the Zohan"

Tråkig dag


Jag vill på Alder..

Åå, varför ska de vara sånt här väder? Man kan ju inte fara ut, känner mig typ instängd + att jag har ont i halsen. De kan ju inte bli mycket sämreeee. Något måste jag ju hitta på iallafall, vad de nu ska bli. Muy intressant inlägg I know!

Tror jag börjar denna deprimerade dag med att dansa till denna- Miley Cyrus – Hoedown Throwdown. HAHAH, nu blev jag på bra humör! Kommer ihåg när jag stod dag som natt och nötte in den här dansen, söt jag var!

Jag är en vampyr


Vet inte hur många gånger jag hört den här låten? Typ en miljon gånger något sånt, men hur många gånger jag än lyssnar på den här låten så blir jag aldrig less. De är den konstigaste och underbaraste låten som finns. Ååh, bara jag som tycker Markus är rätt charmig också? Vet inte hur jag fått för mig de, men. Åh, en av sveriges bästa låtar genom tiderna helt klart!

Nä, nu säger jag godnatt här på bloggen iallafall. PUSS

music = life



Cir.Cuz – Radio
Pitbull Featuring Red Foo, Vein & David Rush – Took My Love
Kapten Röd – Blommor Vid Oscarsleden

Ps: I födelsedagspresent har jag önskat mig högtalarna etc som jag ska koppla till datorn som jag ska ha i mitt nya rum där uppe, nu när Micke flyttar. Åh, förstå hur skönt och bara kunna spela så högt som man vill och bara koppla bort världen, jaaaaa <3 heheh

Born to be a gangstaa, elleeer?


HAHAHHA, shit vilken gangster jag har varit alltså! Detta var min absoluta favoritlåt i hmm.. 4:an? Kommer ihåg att jag tog på mig en keps och stod och (försökte) rappa den här medans jag såg grymt cool ut. Ångrar att jag inte filma de...

Men, den är faktiskt rätt bra, hehe.

En bild på mig + 15 ointressanta saker


- Jag fyller år om 23 dar! Äntligen.
- Utan musik skulle ju livet vara så.. tråkigt och onödigt.
- Jag har faktiskt börja gilla skräckfilmer mer och mer, bara man har nått/någon man kan gömma sig bakom, hehe.
- Maria Montazami är min förebild, hon är underbar. Hade en dröm att jag flyttade in i hennes hus och hon bjöd mig på ostbågar <3
- Jag tycker om att se på all sport som finns typ, fotboll, hockey, tennis, golf, handboll (såklart) och allt sånt där. De är ju super kul! Allt utom trav, förstår ingenting. Och hästarna måste heta så fula namn som typ "Starlight". Ska dom inte heta Pelle, Ruffsan (?) och sånt? Aja, nu spårar jaaag.
- Jag vill inte heta Maria...
- Jag är livrädd att jag ska ramla och typ dö när jag ska åka longboard. Jag kommer fälla många tårar, haha.. Men de är de värt!
- JAG VILL HA EN NY DESIGN, HEADER, ALLT!! Hjälp miiig
- Bytte nyss till "Maria Nilsson" på FB från "Maria Bieber Nilsson" Älskar han fortfarande såklart, men insåg att de såg lite väl töntigt ut, haha.
- Gud vad snyggt folk de finns i den här världen, dock finns de många fula också. HAHA
- Rihanna, Katy Perry, Beyoncé, Shakira och Jennifer Lopez är några av dom snyggaste på jorden, helt klart!
- Jag vill ha sommarlov och sommar året om <3
- Jag längtar tills jag står på något flak i någon lastbil och har just tagit studenten och gå helt crasy och fara genom staden!!! 5 år kvar..
- Om 15 år ser jag mig i Göteborg/Umeå eller vem vet? I USA? Med någon cool kille och kanske något barn, hihih.
- Jag tycker jag är lite allt för seriös på den här bloggen. Ni ska bara veta hur jag är annars, hehe. Men vill inte heller att detta ska vara helt galet för då skulle ingen orka läsa ;) Så jag får hålla de på en viss nivå!

Where do we go from here?


bildbrist..

Åt en jätte god middag i stugan! Sen fick jag sitta och smått frysa ihjäl på mina bröders match, 1-1 blev de. Vart tog värmen vägen?!? Jaja, vi har faktiskt fått en grymt fin sommar, typ 2 regndagar? Man ska inte klaga!

Nu blev de nyss 1 mål till Sverige i matchen Sverige-Ukraina på övertid. Grymt!

15:54


Bara för att jag tyckte detta visade våra rätta jag.. haha puss på er! Jullaaaans bild
Hade en jätte mysig kväll igår! BBK vann med 3-1 så alla var glada :D De slutade med att jag och Johanna sov hos Juliaaa. Mycket mys! Idag har jag varit på golfträning och frysit ihjäl på cykeln. Nu är jag och Julia hemma och snart ska jag till stugan och äta middag. Efter de blir de nog att fara på mina bröders fotbollsmatch eller egentligen bara Mats match för Micke och Martin är avstängda..

Hörs senare, pusss.

johanna e best

Johanna is in tha houseeee! Nu ska vi nog ut med Elias och Kalle, sen blir de fotboll och en massa annat.

Johanna hittar ingen bild, pusssi puss heido!

Longboaaard!


De är dessa 2 brädor jag ska välja mellan- svårt val? JA! Båda kostar 2199:-
Men har börjat mer o mer sikta mot den åt vänster. Den är längre, 99 cm. Den ska passa som ens första bräda!

Bara för att du är du


Har haft en mysig kväll med Anton och Kalle @ Antons place. Såg en film dock som jag redan sett men de var helt okej! Karl for hem och jag o Anton satt och tråkade på skype tills vi gick ut med Nicko och sen cykla jag hem. Vädret gör mig deprimerad. Jag vill ha sommar och soool, men den tiden verkar förbi..

Imorgon ska jag nog på pojkarnas match, sen kanske de blir filmmys hos Kalle med en massa, vi får se helt enkelt! PUSS

stugiiiis











Blev mer fotografering än fiskning den kvällen, hehe.
Observera att jag har min stugtröja på mig, den bor jag i när jag är i stugan. Very mysig!

LuleåKalaset








Detta var den enda jag hann fota i Luleå.
Hade mycket kul därborta!

home!

ska lägga in bilderna från kameraaan nu
Usch, när var de sista gången jag skrev här egentligen? Har tusen bilder att lägga upp iaf, var ju på LK i torsdags och på fredagen. På kvällen var vi hos Anton och åkte lite longboard och sånt där, cyklade hem till Julia i -20 kändes de som. Sov hos henne och på lördagen var jag med Nilsi, Albiii, Julle och Felle innan jag stack till stugan. Där har jag varit tills jag kom hem nu, där har de iallafall inte regnat!

Blir nog att bara vara hemma ikväll pågrund av vädret. Ska göra några inlägg! PUSS

In my mind I can see, how perfect everything could be.



Bara för att Mjöfärtis är rätt fint!
Blev en mycket lyckad dag och kväll igår! Julle sov hos mig inatt och vi myste på med någon film när vi kom hem.  Ska sticka dit idag igen, dock fara hem mot kvällen. Orkar inte betala in mig. Mami ska betala min longboard om jag dissar LK ikväll och imorgon, klart värt de! Får väll hoppas att Håkan inte är allt för bra bara...
Ska försöka få liv i Anton och Kalle nu så dom följer med oss, har många biljetter kvar att åka upp!

Ps: bilder från LK kommer senare.

Next up; Luleå!


Nu sticker jag till Luleå! Blir säkert lite shopping, lite karuseller, ska gå på bio med julia, "Jag saknar dig" och Movits! Grymt kul att se dom live i år igen, dom är ju smått awesome. Tar med kameran så bilder kommer ikväll eller imorgon. PUSS

,







Blommor vid Oscarsleden



Känns som om jag inte haft en "hemmakväll" på hur länge som helst. Men de kanske jag inte haft heller ;) Egentligen skulle jag vara med en massa men jag orkade inte, hehe. Så de var skönt att stanna hemma också, tills jag insåg att vi inte hade nå popcorn och blev lite deprimerad. Åt en äcklig glass istället och nu ser jag "Livet på BB". Usch, inte mys om man säger så.
Btw så tränade jag arslet av mig på min gård idag, haha grannarna måste tro jag är galen..
Nu taggar jag till Luleå imorgooon, PUSS!

It's the best days of our lives!



kärlek till sundsvallströjan<3

Efter en timme på golfen kom jag hem halft död, min kära mamma förstod vad som behövdes så vi stack till Alder. Grymt härligt! Dock fick jag vara där själv, mor lämnade mig. Kul? Ne. Bättrade på brännan iallafall och då ska man ju inte klaga.

Har nu gjort lite gott käk (kvinna som jag är) och nu ska jag faktiskt träna! Orkar inte fara till våran träning med pojkarna så jag kör lite eget istället. Nu måste jag börja ta igen min kondis, detta är ju inte okej. Och till hösten ska vi till SM, FAN VAD KUL! Aja, pussss.

Ps: Harry P galen som jag är får ni här en låt som Nilsi skicka till mig som jag går runt och sjunger heeela tiden. Grymt bra ju! hehe. Klicka typ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!


I never was smart with love, I let the bad ones in and the good ones go















Idag fick jag tillochmed kameran med mig, duktig tjej!

Återigen en väldigt fin kväll med fina vänner. Började med att se lite fotboll då BBK vann med 3-1. Dom avslutade med en grymt fin frispark av Sebastian som for rakt upp i krysset, nais! Sen har vi varit på Erikslund at Kalles place och sen farit mot TG. På vårt lilla hemliga ställe åkte vi longboard, jag och Johanna fick professionell hjälp av vårat crew. Nu är jag grymt sugen på att köpa en, de är så grymt kul!
Kvällen avslutades på max med en lyxshake. Mums!
Bara jag som aldrig blir less på Far East Movement – Like A G6? Haha, en legend som aldrig går ur tiden ;-)

Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.


Vaknade 10:30 av alarmet, helst skulle jag vilja sova mycket längre men man kan ju inte sova bort hela sommarlovet. Eller hur?
Jag ska nog vara med Johanna idag, bara hon hör av sig snart. Ska på BBKs match och sånt där mysigt. Vi hörs senare. PUSS

Longboard, yes!


Godingen som snart ska bli min.
Yesbox, nu kör vi Johannaaaaa. WOHOOOOOOOOO

The moment I met you, that moment I forgot about everything I've been through.


HAHAHHA, gulligt.
Haft en grymt kul dag och kväll! Gick först på stan med mina kusiner osv. For sen hem och tog en välbehövlig dusch, sen kom Johanna! Drog ett skrovmål på Max och cyklade runt lite. Vi träffade en massa och var ett litet gäng ett tag men de slutade med att jag Johanna Anton Kalle och Elias for runt på Tg. Mysigt värre!
Fick nyss 150 kronor från min kära mormor. Passar mycket bra till LuleåKalaset kassan! ;) Tagga Håkan Hellströöööööm <3

PUSS

RSS 2.0