25e bilden

-En person som alltid gör dig glad.


Fick bli ett filmklipp istället, orkade inte börja söka efter nå bilder.
Detta är från Rallarcupen, känns typ som tusen år sen. Ah, iallafall har redan laggt upp de då men skitsamma, Ebba gör mig alltid glad iaf :D Och Linn också då som fick vara med på ett hörn ;) PUSS PÅ ER

Hennes och Mauritzzzzz


Allt är från H&M
Detta är de jag vill ha från H&M, plus typ en orange klänning som jag ska ha under den rosa "spets" klänningen, tror jag iallafall. På en bild när en tjej har på sig det så är de snyggt. Äh, skitsamma, kanske får vara lite sparsam och typ ha ett vitt linne under bara, men de kanske inte är snyggt. Skärpet är till jeanshorten. Sen vet jag inte om jag vill ha lila eller vita shorts, men vi får se. Vet inte om jag ska ha den svarta bikinin eller den som är på bilden, ska tänka lite grann på det.

Vad tycker ni, är de snyggt/fult? Lovar att ingen kommer svara bara för att jag frågar ;)

Sebastian Karlsson <3


Klippte ihop nå fult, haha. Jag är trött och årkar inte fixa nå finare. Vet att han såg smått bögig ut på mittersta bilden men årkade inte sitta och kolla igenom hela avsnitten för att hitta nån snygg bild på han, btv så är han snygg på alla bilder <3333

Aja, ni kanske inte har någon aning om vad jag talar om. Men denna gudomligt snygga karl är från Bachelorette (varför använda ett så svårt namn?) Ja iaf, och om ni inte sett de, måste ni se de. Bara för att se på denna snygging, asså omb, jag döööööööööööör. Typ, iaf. Och ja han är 28 men vad fasiken de är ju Olle Hedberg också, eller han kanske tillochmed är 29 nu så. Var bara tvungen att visa denna snygging, gå in här och se de 2 första avsnitten, lyllos den där Frida btv.

PUSS

BieberFever


Detta får bli slutet på min dag, + lite OC då idag. GAA, när han kastar hans handuk eller vad de nu är, ner på publiken. Stackarn som stog där och fick den på sig, en massa måste ju typ hoppat på henne och vara helt crasyyyy. På klippet sjunger han i Paris, måste vart typ igår kväll eller nåt skulle jag tro. Tänk att han är HÄR, i Europa. Men nä, till Sverige kan karl inte komma.. :( Kommer vara deprimerad när han är i Danmark, ååååå. Men snart så, då jäklar ska han hit!


ASSÅ KOLLA HÅRET PÅ VÄNSTRA BILDEN, JAG TYP SVIMMAR AV!!! Haha ja, jag är kär i han <3

Blir hemma imorgon också, vet inte om de är halsfluss, vi får hoppas på att de inte är de. Men om de inte går över måste jag till vårdcentralen. Och har börjat oroa mig för att om jag börjar käka medicin nu kan jag ju inte spela på Sundvall, fyfasiken vad tråkigt isf. Men skulle ändå följt med för har ju betalat och allt, men gud vad surt att inte få spela. Men vi får hoppas på att de inte blir nå medicin för mig! Fan heller ska jag ha de.

Like my Style



BLÄÄÄÄ
, tycker inte om min hals just nu.. Stannade hemma idag, mår icke bra :( Har inge större blogglust idag, har typ legat och tyckt synd om mig själv (!) i sängen/soffan med tv:n som min ända vän. Tror jag ska slå på nå OC eller någon mysig film nu, så får de bli!
Btv så har Andres Wijks singel släpps på itunes/spotify idag, grym låt med en grymt snygg kille som sjunger.

Hör av mig senare

kväll

Går och myser med lite O.C och kryar på mig, måste gå till skolan imorgon för vi har mitterminssamtalajlasöpspal, ja konstigt namn att stava. Ah, iaf och då får man ju reda på hur man ligger till i de olika ämnerna och så, och de är ju grymt bra!
Så vi får hoppas på att jag är något frisk iallafall, men vill ju inte heller gå dit och smitta ner alla andra, aja. De blir nog bra! :)

Såg Sverige matchen idag bytheway, bra att dom vann! Men dåligt av Zlatan som missa straffen, undra vad som hände?

Ps: Imorgon åker Julle till "the big apple" ÅÅ, bajs. Hon får fasiken köpa en present till mig iallafall ;)



Snygging!

SUPERSNYGGT


weheartit
Marre likeeeeeeeeees, ge mig den där spetströjan/linnet eller vad de nu är, sjuuukt snyggt. Såg ett liknande på monki men nä, Maria skulle vara sparsam -.-

24e bilden

-En bild som gör dig glad.

Smällde ihop ett collage istället, allt med Justin gör så man blir glad <3 I love you JB :D

Tisdag 29 Mars

Var i Cafét med Fillsan idag de mesta av dagen, grymt skööönt att slippa lektioner. På bilden satt jag Lowe och Tobias och kolla på Justin Bieber bilder hela lektionen typ, ska nämligen använda en bild på han, och måla av den, kan man säga. Får väll se hur de går, men tog en rätt lätt bild! Sen när jag börja kalkera av den på ett sånt här speciellt papper så fick Lowe stå och vakta så ingen skulle stöta till bordet, haha sötisen.

Har haft grymt ont i halsen hela dagen idag, så gick inte på träningen. Moa är sjuk nu och i helgen så var hon ju också sjuk, så säkert den jäveln som smittat mig ;) Hoppas de inte blir nå mer med de, vill verkligen inte få halsfluss.

bilden jag håller på att fixa och trixa med på bilden, hihi snygging ;*

I never let you go

"We make the sun shine in the moon light
We can make the gray clouds turn the blue skies"



Justin @ Nederländerna <3
Min älskling, I love you babe.

23e bilden

En bild från i somras.

Tänkte för ovanligheternas skull inte ta en från Mjöfjärtis, utan denna är från Jönköping
. Snygg tjej, I knoooow.

Telling the World

BAJS! Spelade träningsmatch mot bbk p98 idag, som vi alltid ska göra.. -.- Dom som vill göra de hela tiden..
Och idag gick de bajs, när matchen var klar var de lika. Och då körde vi 10 minuter till som jag inte alls var sugen på. Vårat lag var för trött och vi förlorar med 2 bollar. Vi spelade en dålig match . slut
Men linn och co var ju inte med, men ändå. Vi ska fan krossa dom nästa gång iaf.

Har inge mer lust att skriva nå om mitt liv nu, haha. BYE


so happy

I'm so Happy - Salem Al Fakir
Solsidan låten, grymt bra.

Idag har jag soooovit, sovit, sovit. Mamma försökte väcka mig typ 9083429 gånger till träningen men jag var okontaktbar.. Sånt händer när man sover 2 timmar en natt. Så vi får se nu hur de kommer gå att kunna somna, inte så bra tror jag. Ska dissa O.C och läsa Kalle Anka istället så jag blir trött, haha.

Har sett lite luftslottet som sprängdes med Mami, Mats, Elin, Micke och Helena, rätt så bra. Fast tycker inte om svenska filmer, eller komedier och sånt kan vara bra. Men tycker typ inte om "drama" och sånt. De ända som är bra är Wallander och typ Beck. Hoppas ni han ta på er erat careface innan jag sa dedär. Aja, operation Maria ska SOOOVAAAAAA, börjar... NU.
Byebyeeee lovers.

Mickes skapelse..


HAHA, denna fina bild hade jag som bakgrund när jag kom hem idag till min kära dator. Micke är den skyldiga.. Älskar dig älsklade bror <3
Ja, han är sjuk i huvudet om de var någon som tveka.. Var faktiskt tvungen att skratta lite, men bara lite. Och inte för själva bilden, utan åt min broder för han är ju helt craaaasy. Aja, bajs.

bäst!

Grymt härliga timmar med mina underbaringar. Gjorde en grymt god middag och har spelat MYCKET CoD såklart ;) Har skrattat så mycket så kommer nog leva några år till! Linn tog en massa bilder så kanske kan sno någon från henne sen.

Grymt trött nu och är såhär -> [ ] taggad till träningen ikväll. OJPDSHPFHPHS , årkar verkligen inteeee :(
Och imorgon ska vi ha nå "tjej och kill-dag" jätte kul..



1: CoD i våra hjärtan <3
2: Linn och Moiiissss
3: Ebba fokuserad när hon spelar..

Are You Leaving



SEXYYY, nä.

Ska snart sticka till Björns, Ebba rättare sagt. Ska mysa där med Linn, Petra, Sally och Moa med lite fläskfilé och annat gott! De är ju Earth Hour så helt kolsvart ska vi också ha, haha.
Var på stan med dom och shoppa gott på coop, sen gick vi och såg handboll, Boden handboll - Kungsälv. Boden vann med 1 mål, härligt.

Vi får höras imorgon, kommer nog hem rätt tidigt, eller ja, vid 1 eller nåt kanske. Har träning sen och så :)
PUSS SNYGGISAAAR ;*

You've got that smile, that only heaven can make

Jag älskar dig, I love you, Jeg elsker dig, Je t'aime, Ich liebe Dich, Ti amo, Te amo, Phom Rak Khun, Minä rakastan sinua, Kimi o ai shiteru...





Ååh , älskling <3 Finns de nå finare leénde? Nä, absolut inte!

22a bilden

En bild på en tid du saknar.

Behöver jag säga nå mer än, mjöfjärtis? <3

hjärta




dålig bild den där sista men skitsamma

Har pysslat med de där blandannat, hade tråkigt och ville göra något med mina fula converse. Kul att jag först skrev med en icke permament penna, så var tvungen att skriva om allt och då blev de fult på vissa ställen :( Aja, sånt får man överleva, ska skaffa nya till sommarn så! Vita blir de :d

//BIEBERLOVEEEEEEEEEEEE

MORE

När man gick in genom dörren hem från skolan så möttes man av en broder som sprang omkring i hela huset och städa, haha han gör typ alltid de. Bara för att han inte gör något annat på dagarna..
Fick lust att börja städa mitt rum också, kan säga att de såg ut som en atombomb slått ner här, 80 % av mina kläder låg på golvet/stolen/sängen/skrivbordet, ja lite överallt. Så har städat så fint i garderoben och fixat på skrivbordeeeet och dammsugit och en massa. Känner mig lite stolt ändå, städa också toan med Micke, haha blev en liten översvämning, men men. Haha, ni trodde säkert att jag skulle säga att de stod en ny tv eller nåt när jag kom hem men nä, så kul ska vi inte ha de.

Blir så arg på min mor och far, för att de aldrig blir någon start av mitt nya rum, vi har ju köpt tapeterna och allt, dom ruttnar ju typ snart. Och har en massa Justin postrar som bara ligger i något ruuuttet hörn för vill inte stoppa upp dom om jag ändå ska byta rum snart, känns onödigt att nöta på dom och så skulle de säkert gå hål någonstans och allt. Men nu har jag och mami enats om att påsklovet ska vi bara jobba med de! Så nu jäklar! Och slänga alla grejer som man har kvar sen man var typ 1 år, ba - yYYEYEY. Mamma är en sån som ska ha kvar allt, haha. Kommer bli lite hemskt att slänga bort alla leksaker och allt (eller skänka dom till någon gullig förening, rödakorset eller nåt sånt) men vad ska jag ha dom till?

Efter allt städande iallafall så åt vi våfflor till middag, våffeldaaaaaaaagen ju.
Nu ska jag gå och se lite tv eller nåt sånt mysigt, denna fredagsafton.


En annan bild på mig and Chessiieee, även kallad Gucci-väskan som jag kom på en härlig dag i Mjöfjärtis i sommraaaas <3 Sen dess kallar jag allt och alla för Gucci, fråga mig inte varför. Haha.. Bildbrist så då får ni tager vad som haver.

Making the Bieber figureee



Gud vad söt han är när han sitter och förklarar, haha. Tycker den är rätt cooooool, men dockan borde faktiskt ha hans nyyya frisyr I think.

Årkar inte göra den här bild grejen idag, gör de imorgon istället.
PUSS!

shit my god!

Ursäkta för att jag inte har skrivit något idag, träning och en massa. Och när jag kom hem så använde vi min dator för att streema, eller vad de nu heter. Vi betala så vi kunde se hockey matchen på tv, för vi har inte canal fucking +. SUPER BRA LULEÅ! Men är ändå lite ledsen över SAIK, de är så många gölliga där ju.. ;)

Idag på skolan hade vi klädsim om ni ville veta, behöver jag säga nå mer om de? Nä, tack.
Har just druckit lite varm oboy med grädde <333333 och skrivit ett mail tillsammans med Mats till amazon angående min tröja. För de har ju dragits pengar från kortet, så antagligen måste dom skickat tröjan. Aja, får se vad dom svarar.

Nu blir de O.C, pussss.
Någon gullig bild från igår, jag och julle var ute och trotsa vädergudarna och gick och tog lite bilder, INNAN VI SÅG NSN <333. När vi gick in börja de snöa som tusan, hihi.

Whip My Hair !

Jag har inget O.C att se ikväll :( 4 säsongen som jag ladda ner var bajs dåligt, så nu gör jag de igen!
Så istället för OC så blir de Justin klipp, och de är ju inte så hemskt de heller ;)


Justin och hans gäng går ut och busar när Willow (jadens lillasyrraaa) uppträder. Haha återigen, fyfasiken vilket härligt gäng dom är domdär, helt crassyyyy.
Har suttit och förklarat för min kära mami nu i minsta detalj av hela filmen typ, verkar som hon typ vet mer om han än mig. Hahaaa.
Tänk att dagen jag längtat till i typ 324934 många år har varit idag, jag har sett hans film! Och de är nog inte sista gången jag kommer se den, undrar när den kommer ut på dvd?


Ska drömma om min kärlek inatt, ser ni hur snygg han är? De är helt sinnessjukt, haha.

Ajaa pusss, tagga klädsim imorgon, AJJ AM GOING TOO DAAAJ..

21a bilden

En person som alltid ställer upp för dig.


<3

NeverSayNever, the best film ever <3

Jag har aldrig sett en sån bra film i hela mitt liv!
Jag är helt säker på de, de var VÄRLDENS BÄSTA.

Ska inte säga så mycket, för dom som inte har sett den men vill de. Så läs inte detta då, hihi.
De handlar alltså om Justin (nähä) och i början handlar de rätt mycket om när han var liten och så, och när Scooter hittar han på youtube, och som hur han slog igenom. Med Ushers hjälp. Man får följa med på hans MyWorld Tour som slutar med att han ska uppträda i Madison Square Garden som är en världskänd arena i Newyork. Han sålde ut alla biljetter där på 22 minuter, HELT SJUKT. De slutar med att han har den konserten iaf, och man får följa med dagarna innan och så, alla konserter han hade innan den i Newyork. Mer ska jag inte säga om de iallafall.
Men en del i filmen som verkligen var underbaaar, var när Justin sjöng "One less lonely Girl" och när han bjöd upp en tjej på scen som ska bli hans "one less lonely girl" då, som han alltid gör. De var så himla fint och tjejen bara grät och grät. Tänk vad sjukt att få vara med på hans film, HELT SJUKT ;) När han öppnar konserten i Newyork med att sjunga never say never med Jaden Smith, och ja. När han sjöng baby i slutet, och allt. Haha, ja, allt var underbart ;) Och jag grät av glädje, haha. När Jeremy (hans pappa) första gången är på en av hans konserter i Kanada och han är helt tårögd, de var så fint på nåt sätt. När justin får någon infektion i halsen, och han är helt slut, och de bara är några dagar kvar innan hans konsert i madisooooooon, då ville man bara gå och krama han ;)
BLÄÄ NU MÅSTE JAG SLUTA SKRIVA, haha.

Man får verkligen veta hur han har de, vilket underbart team han har med sig vart han än är, typ. Hans gulliga mormor och morfar och hur hans liv förändrats helt totalt. Tillochmed så grät gänget jag var med, alltså Julia, Freddan, Anna och Hanna. Ja, Hanna jag var tvungen att säga de ;)

filmade lite på bion, haha får man göra de? så de kanske kommer upp en video sen :D


min älskling <3
nu och föreviiiiiigt

NU BLEV DE HÄR LÅNGT OCH BUSIGT, men läs om ni vill, haha hejdå.

käääärlek <3




JAAA, imorgon. Nu är de bara timmar kvar tills jag får se den underbaraste filmen som någonsin skapats som handlar om världens bästa människa <3
Kommer typ gråta igenom hela filmen, haha är nog rätt säkert på de iallafall. Ska gå med Jullii och Hanna :)
De jag är lite arg/ledsen över att de blivit nå grymt mycket gorm med min tröja som skulle kommit, beställ aldrig från amazon kan jag säga, ASHDIGHLASID. Men får ha min Bieber T-shirt och vara nöjd med den..

Nu ska jag sluta vara emo, jag ska faktiskt se filmen imorgon, och då kan man skita i vad man har på sig. Världens bästa film ska jag seeeeeeeeee, OMB :D:D



And baby everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you're insecure
Let you know that you're always lovely, girl
'Cause you are the only thing that I got right now

One day when the sky is fallin'
I'll be standing right next to you, right next to you
Nothing will ever come between us
'Cause i'll be standing right next to you, right next to you


Wonderfuuuul song with 2 wonderful singers, Justin and Chris <3

blablablaaa, eller nåt

Jag spela inte de bästa idag mot Kroken men var ändå skönt att ta revansch efter DM med 2 matcher! Då kan vi lämna de ur världen känns de som :D Iaf, just nu.
Vi spela alltså träningsmatcher mot dom, kom på att jag kanske inte har skrivit nåt om de. Haha, ah skitsamma.

Nu har jag suttit och sett Hockeeeey, de blir visst förlängning. Och DH, och Eric och Mackan, haha duktig jag är som ser så mycket samtidigt. En van tv-älskare in action som man kan säga.
Imorgon blir den lyckligaste dagen för mig sen jag föddes <3 Varför? Jo de får ni svar på snart...


hehe snygg bild.. De kan ge ett svar på min bildbriiiist.

Världens bästa Seth Cohen <3















HAHA, sitter och ser en massa O.C bilder från weheartit. Seth Cohen i mitt hjärta <3 En av dom bästa scenerna var nog när Seth hade på sig en spiderman mask och var uppe på taket (fråga inte varför;)) och sen kom Summer också blev dom sams, haha så gulligt. Nu blev jag sugen på att se, så ska käka nåt och mysa med O.C resten av kvällen. Snart är de säsong 4 som gäller, sista säsongen :( Kommer typ gråta ihjäl mig. Och ni som inte sett O.C, NI MÅSTE BARA GÖRA DE. Tusen gånger bättre än OTH och GG och alla andra serier, pussss.


I'll be standing right next to you



HEHE, klockis alltså ;)
lyssna på denna skönhet <333 vet inte om jag skrivit om den förut, men nu har den kommit ut på spotifyyy iaf, Next to you - Chris Brown och Justin Bieber.

20e bilden

-En bild på dina närmaste.

undra hur många gånger jag har lagt upp den där sandidan bilden? Haha, men den är värd att ses många gånger. Gulligt att alla är bruna och snyggaaaa, sommar <3 Men dom är ju typ mina närmaste, sen finns de ju en massa andra men dom skiter vi iiiii nu, mohaha.

(L)




we heart it
Skulle göra en användare på weheartit idag, så stod de att min mail redan används, fick lite smått panik. Men jag hade visst redan gjort en användare, HAHA. Fiskminne..


Engelskaprovet gick braaaaa, nu är jag trött. Haha konstigt, är alltid trött nu för tiden. Fucking snön som gör mig trött typ..
Men de var ändå rätt skönt att när jag och Lowii gick till bussen idag så blev vi blötaaaa, haha misstolk. Nä men var ju sjukt mycket vatten överallt, värsta pölarna, eller hur man nu säger. Och de betyder ju att SOMMAREN ÄR PÅVÄÄÄÄÄÄÄÄG (L)(L)(L)
Tvingade mamma att gå och göra nån chokladgega som hon gjorde när hon var liten till mig nu, måste ju ha nåt att fira med... ;)

PUSUUSUSUSSS


typ nåt kul tessst

Britney Spears: YES
Darin: Neee, eller jo, förut. HAHA, kommer du ihåg julle?;)
Lady GaGa: Yes
Gwen Stefani: nej
Michael jackson: jaaaadå, kung!
Tokio Hotel: NEJnejNEJnejNEJ, fula som fan är dom också
Slipknot:
50 Cent: njaaa
Linkin Park: nja
P!nk: NEJ
Mitchel Musso: Slog på en låt från spotify, och NÄ..
My Chemical Romance:

Eminem: JA
Justin Timberlake: YESBOX
Mika: nee
Nirvana: typ
In Flames:
Ebba Grön: nää
Miley Cyrus: No NO
Muse: jaaaa
The Ark: typ lite, fast dom är fortfarande svenskar... ;)
Paris Hilton: nä, kan kvinnan ens sjunga?
Selena Gomez: nej
Green Day: JA
Elvis Presley: nä, eller in the ghettooooooo, jaja okidokifoki, lite
Demi Lovato: i campiii rocki, är de bara pojkarna i jonas brothers som gör låtarna braaa ;)
Ciara: who is thaaaaaaaaaaat?
Brandi: nooo
Kent: hahaha, nä
Plain with T's: braaaa
Metallica: typ, inte så jag sitter och lyssnar på dom men ja, dom är okej
Avril Lavigne: WHAT THE HELL?!? ja, typ as bra.. ;)
Nightwish: ne
Modern Talking: vet inte..
Train: åååå, minnen <3 haha, ja dom är braa
Akon: yes
David Guetta: JA <33<3<3233424
Bob Marley: ne
Tupac: noo
Lily Allen: typ, lite
Owl City: åå, ja typ
Timbaland: yäää

Simple Plan: typ
Fall out boy: nej
Alicia Keys:

Mötley Crüe: no
Johan Palm: JA <3
Mariah Carey: näää

Rihanna: YES
Bullet for my valentine: nä?
Beyoncé: snygg som fasiken är hon iallafall, och rätt så bra
Vanessa Hudgens: nä?
Fergie: haha kommer ihåg när jag var helt galen i hon, men black eyed peas blir aldrig dåligt!
The last goodnight: omg, no
She wants revenge: vem?
Panic! At The Disco: NO
Iron maiden: neee
Snook: JA
Ozzy Osbourne:
Red Hot Chili Peppers: typ en bra låt..
Hardcore Superstar: nee

Marilyn Manson: no
Neverstore: NÄÄJEJEJ
Sofijah: aww, gullii
Christina : Christina vem? Aguleira eller vad fasiken hon nu heter? Ja, rätt så
Shakira: ja
Paramore: yesss
Amy Diamond: HAH, nä
Chris brown: jaaa, snygging <3
Taylor Swift: typ, nä, eller, lite
Martin Stenmark: hahah, nä
Mange Schmidt: ja
Scotts: HAhaaa, nä
Jason Mraz: nä
Nanne Grönvall: nej
Pitbull: YES <3
Madness: nej
Jonas Brothers: JA <3
Erik Grönwall: näää,omg nooo
Sanna Nielsen: nej
Ke$ha: ja <3
Usher: jaaa
Madonna: typ
Justin Bieber: JAAAAAAAAAA, KLART HAN ÄR MIN ÄLSKLING JU ;) <3
Eric Saade: JAJAJAJAJAJAJA, MIN ANDRA ÄLSKLING  ;') <3

Försökte variera svaren, haha. Så de inte skulle bli så tråkigt, men nu blev de bara fult men, äh skit samma. Nu ska jag se lite OC och chilla. Tagga måndag imorgon, fast ne.Gör den där bilden 30 dagars, blababla imorgon, hinner inte nu.

Pusssss

Sammy Davis Jr. - Movits! <3

Idag var jag i Ubbis först och chilla i det finfina vädret, Magdalena Pajala for runt där Julle, coolish va ?;)
Sen har jag varit nå grymt trött så sov typ i flera timar, har sen suttit och gjort lite engelska. Men grymt lätt ju, eller nä de lät drygt. Men ååh, man fick ta en svårare bok och så, men årka sitta och göra läxor till sig själv. Så ne, jag är lat. Men tycker boken vi har läst nu är ju typ för 3:åringar, haha.. Och så jag säger jag så, så kommer de gå skit på provet? Äh, bäst jag håller käft.

Grattis till Luleå får vi också säga!


någon stekig bild på mig idag! ;d

en trevlig lördag.

Jag är riktigt, riktigt trött just nu. Kom hem från Julle för typ en halvtimme sen. De var rätt kul ändå! :-)
Slutade med att jag somna i en fåtölj för jag blev så jäklarns trött, haha.

Imorgon ska jag till Ubbis och se lite skatamarkslopp (längskidor) och som ni kanske inte vet så har jag fått ett till kusinbarn, eller vad man nu säger. Ida har nu fått sitt andra barn, i torsdags föddes det. Vet inte om dom kommer vara i Ubbis imorgon eller om dom är hemma hos sig, men vi får väll se. Kanske så träffar jag den lilla tjejen första gången imorgon.
Sen har jag engelska att plugga på också, prov on mondaaaaaaaaaay.

NÄ, nu snurrar de i min skalle känns de som, ska dejta den superheta John Blund nu ;) BYE!



We live in a beautiful place




hehe, snygga bilder.. men hinner inte ta nå bättre än med camen nu för nu sticker vi till Bränslan snart!

Vi hörs ikv! ;*

Little Boy

Det var väll rätt chill på hildurs, så himla kul att se alla ungar, vissa är så himla söta, haha. Tänk att man varit så liten ändå ;) Slösade dock alldeles för mycket pengar på lotto, EMMA VALLINS FEEEEEEEEEEEEEEEEEEL, eller typ 15 kronor, men ändå. Fick ju ingen vinst..  :(

Ikväll ska vi till Inger och Olov, och julle förstås. De har nå födelsedags/bröllops fest, festa loss med gamlingarna. Haha nä, men de blir nog kul ändå får vi hoppas. Därför ska jag gå och duscha typ nu, eller snart.


någon ful bild från igår, när jag hade fredagsmys med mig själv, haha.

Mr. Saxobeat

Går runt och nynnar på denna underbaring 24/7. Tacka världens bästa hanna som tipsa/visa den till mig. Vet inte riktigt vad man ska säga, man kan ju inte precis titta på en låt. Om man inte kollar videon då, äh skit samma.


Här hitta jag videon också minsann. Lite smått kul sådär på kvällskvisten, typ.

Sista inlägget for today, godnatt! måste bara se lite OC först ;)

19e bilden

-En person som är snygg.


Ja, ni kanske har någon möjlig gisning om vem detta kan vara? Haha ;) Kul att jbiebersweden.tk står i hörnet, haha..

friday, lovely friday



söta bilder från idag, snodd från moiiiis <3
Haft en skooooen fredag, as always. Rätt härlig skoldag, sen hängde man på stan en stund och sen till Mooois. Vi spela en massa tv-spel och åt chokladbollar. Älskar hennes ljudsystem, hahaaaa.
Nu har jag bara sett en massa tv, älska 3:an på fredaagaaaaaaaaaaaaaaar.

Ska inte vara uppe hela natten, ska vara innan 8 på hildurs imorgon.. Mini-cupen ni vet. De blir nog rätt chill ändå!
PUSS

I can feel it, I can taste it



haha söta bilder som är riktigt nyaaa. Typ ca 10 minuter sen :o Älskar första bilden, haha...

Känns så där rätt bra att sitta och läsa världens bästa biebernovell ----> biebertime! Lyssna på hans underbara röst och drömma sig bort ;) Om mindre än en vecka ser jag hans film, HANS film, en helt egen film, haha kan typ inte förstå de. Men de känns som nu så kommer äntligen media i Sverige veta vem karln är. Eller aftonbladet skriver ju om han ibland men typ inte annars. Men nu verkar de ju som om Thevoice fått nån slags bieberfever. Gaa, längtar så jag döööör nu.

De jag sitter och oroar mig för är att jag inte kommer få min I'm a beliber tröja innan den 23, måste ju lixom ha den då, på premiäreeeeeeeen. De har blivit nå gorm så vi får se, kommer typ gå och gråta och stämma vems de nu fel är. Haha, men ksdapoadops. Nä, inga negativa tankar nu, jag kommer få den innan, de är luuugnt.




Nu har jag fått se videon för första gången, hitta den ju inte på fucking youtube, eller de här klippet kom ut 10 mars så de kanske inte ens fans ute. Jaja, skitsamma. Vet inte vad folk snackar om, tycker den var as gullig, haha. Justin var ju typ de snyggaste man någonsin sett, haha nä. Men dog typ några gånger, eller nåt. GAAA <3

De här var meningen att de inte skulle bli nå jävla bieber inlägg men karln kommer ju upp i ens huvve hela tiden :) Haha, once a belieber always a belieber <3

18e bilden

-En bild på din fritid.

Mycke av min fritid spenderar jag med dom dära fulingarna, eller nä. Dom är rätt snygga faktiskt, bbk for laaajf <3

smäxiga torsdag, fast ne

Sitter och ser Mr. Sunshine och blev lite sått galen när Nick Jonas dök upp, SJUKT SNYYYYYYYYYYYYGG! Jag har en poster på han i mitt rum om ni ville veta.. Typ 10000 x snyggare än hans bröder.



Aja, nu efter träningen är jag rätt trött, därför har inte jag skrivit någonting. Så himla härligt med fredag imorgon! Blir nog att vara ed en viss quinna som heter Moa, riktigt kul! :)
På lööördag ska jag vara på Hildurs, mini-cup för små barnen. Först sitta i och "vända blad" som man så fint kallar de. Sen kommer jag nog hänga där hela dagen, chilla där med andra bbk-barn eller ungdomar som man så fint kallar de nu. För någon dag sen fråga pappa om jag var tonåring, jag skratta i 10 minuter, och sa ja. Då blev han lite ledsen, han tycker att hans lilla flicka har blivit stor, haha gullis. Nä, nu kanske jag lägger in den där bilden inlägget och sen mysa med min bästa vän, OC.

PUSSS

helt crasyyyy banana bild, men de skiter vi i.

17e bilden

-En ovanlig bild.

Rätt konstigt att sitta med en grön hjälm på skolan Johanna? Jo rätt ovanlig bild tycker jag allt..

eftersökt, ne fridlyst, ne efterlyst ju!

Sitter och garvar åt efterlyst, HAHA. Eller fridlyst som jag så fint kalla de nyss åt min mami. Är de bara jag som tycker den där tjejen som pratar ibland på inslag och sånt är as iriterande ba:
"Den 18 oktober förra året försvann en kille från en lekpark i karlskoga. Mamman blev rädd och sprang ifrån. När killen försvann hade han en rosa T-shirt och tajta jeans (möjligen en smygbög). Har ni sett han? RING 020305305!11!1!11
Tack på förhand."
Nä, där försökte jag vara rolig eller nåt, men typ. Tycker dom är så himla allvarliga, haha, kanske dom ska vara men ändå. Släpp lös lite tjejen! Älskar hasse aro iaf <3

Idag har jag bara varit i skolan och sen lite golfträning. Mina bröder och jag har suttit pch pysslat med datorerna, gjort en massa uppdateringar och bajs, den där uppe har nu windows 7, som miiiiiiiiiiin. Snäll som jag är gjorde jag en kladdkaka till dom, som dom for iväg och skulle eta med deras venner. YES, I am a snelhest.


första bilden jag tog med min webbis, coool chey alltså!

JB @ madametussauds



Gissa vem som är Justin och vilken som är docka ;) @madametussauds, londooooooooooooon.

Aww älskar Pattie <3

16e bilden

-En bild på dig själv.


Nämen? Vem är de där för nån snygg b-rud? Yes it's me bitcheees. Haha, kul jag var där, heidå.

K-Å-B-B-A-N-!






några kåbdalis bilder.. söt elias på sista bilden, haha!

Cold War

hemkunskapen idag så åt vi en massa äckliga grönsaker! Vi hade ingen slöjd så såg på en film istället, någon wallander film. Älskar Kurt <3
Efter skolan, for jag hem till Julle. Tanken var att jag skulle käka nåt där och sen dra på träning. Men hade ont i huve och var allmänt trött efter helgen och de, så sket i den. De är faktiskt ett rätt långt tag till sundsvall så. Gjorde en kladdkaka och halvsov till eva & adam.

Nu ser jag på lite DH, och chillar as usuaaaal.



bild från JULLE, jag käkar upp skålen, hihi. Gulligt att jag har choklad på näsan.. Körde med mittbena idag, typ firstimeinmylife, sen typ 6:års. HAHA!

Rubrik

Sådär grymt härlig dag idag i Kåbdalis med skolan, for runt som en galning. Satt bra med en hamburgare i restaurangen också.. ;)

Nu har jag bara tagit de lugnt och chillat, sett lite tv och myst på. Taggar inte till imorgon, halv 4 dag och träning och blablabla. Dans på idrotten, SKIT KUL. Fast ne.


Filip Marii och Elisi från idag, mycket bus! Har en massa bilder på mobilen men nä, vill inte/orkar inte/bryr mig inte att hämta mobilkabeln.

Oh my belibeeeeeeeeeeeeeer ;)

Blääää, varför finns inte justins video med that should be me?
Den JDB-bloggen la ut har ju typ tagits bort, hittar den inte på youtube. Och den verkar ju ha kommit ut, men Justin har ju inte skrivit nåt om de, så vet inte riktigt. Alla säger ju att den är en "besvikelse" men bilderna som har kommit ut, så är ju Justin grymt snygg på iaf ;)

Nu jämförs han med the beatles också, coolt va? haha nu när han var i liverpool, så kom de hur många belibers som helst till hans hotell, sånt "hysteri" eller vad man nu ska säga, påminner om the beatles tid, haha ;) Eller nåt sånt, kolla hääär istället.



snnnnyyyyyyyyyyygging <3

15e bilden

-En person som du vill vara med.

Fattar inte, om jag vill lixom "vara" med nån, eller ja, äh skitsamma. Vem vill lixom inte vara med denna kille? Skulle inte vara mig emot.

sunday!

Såg en massa handboll idag, shoppa milkshakes med Ebba på max, och fick bronsmedaljen. Eller nä, ingen medalj.. Snarare en liten unken träbit, inte skärskilt kul. Grattis till lillpiteå som vann guldet. En bra grej är att vi var de ända laget som tog poäng på dom, känn på den ni ;)

Har gjort lite läxor, och har nu sett solsidan som förgyller söndagarna. Imorgon blir de kåbdalis med skolan, riktigt kul!

bild från sundsvall, nu taggar vi till de tjejeeeeeeeeeeeeeeer!

OH MY BIEBER

Nu sitter jag här nyduschad, helt galet glad, och ett antal kronor fattigare..

Till och börja med vad jag har sysslat med idag. Så har jag spelat en massa matcher, första matchen med 96:orna mot Älvsbyn blev de 13-13. Samtidigt på hildurs mötte 97:orna Kroken och förlora med 5 mål, vi hade inte alls varit med i första halvlek, och de blev för mycket att kämpa upp i 2:a. Vi vann de 2 matcherna, sista matchen mot Kalix var vi riktigt trötta i 2:a halvlek och spela inte så bra. Men vi vann ändå. Om Kiruna vinner över Kroken imorgon så får vi spela final imorgon, soooo GOOO KIRUNAAAA! :D:D:D

Ikväll har jag bara myst här i soffan, med svtplay och mellooo på tv, Eric vann och därför är jag helt galet glad! Varför har jag blivit fattig kanske ni tänker? Jo, för jag rösta på ERIIIIC så många gånger.. Fast de var ju värt de ;)
Nu är jag riktigt trött, btv så tycker en viss OggeK att denna låt är grymt bra, jag vågar inte säga nå annat att den är rätt bra.

Ska bli bättre bloggande, men har varit lite myyyycket.
Tack att ni står ut med mig, kyss!


Den där underbara skapelsen har jag gjort i slöjden, ska vara nån slags handbollspelare som skulle vara mig själv. Men den blev så ful, så då kan den ju inte vara mig ;) haha, och ja, jag suger i textil..

BBK <3

14-14
Så lyder resultatet, men de var verkligen vi som vann! I 1:a halvlev ledde vi hela, men lillpite körde på bra i slutet (haha visste inte vad jag skulle skriva) och de sluta med 7-6 har jag för mig, till oss. I 2:a halvlek så ledde dom över oss oftast med 1-2 mål, vi kom alltid igen men aldrig ledde vi. De var grymt jämt i slutet, de blev timeout och då ledde dom med 1 mål, ca 45 sekunder kvar. Vi körde manman och de gick som planerat, Moa gjorde mål, och vi höll bakåt. Tror att vi aldrig spelat så bra! jag satt för de mesta på bänken, ni vet de jag skrev igår, så ska ju inte spela så mycket som dom andra, typ. Gjorde iaf inte de idag, men de andra tjejerna gjorde ett grymt jobb! Nu taggar vi inför morgondagen. Jag sticker iväg till Björknäs och spelar med 96:orna, medans de andra spelar mot kroken, spännande!

Nu ska jag gå och käka, och sedan se lite OC och sen sova. Annars kommer jag vara D-Ö-D imorgon. Skriver imorgon kväll, efter ett antal matcher. Puuuuussss.


Snodd från Elin Jonsson! Jag älskar er <3

Härliga fredag!



Rubriken säger sitt, i love fridaaays. Hemma från skolan, nu har jag fikat en massa gott, ska se nå O.C, och sen käka någon lätt middag. Klockan 17 är de samling för första dm-matchen. Mot lillpiteå, G-G-Grymt taggad! Sen ikv ska jag bara chilla, för hela helgen blir de ju handboll.
Skriver sen, efter matchen!
pööööss

less.

Har absolut 0 blogglust just idag. Trött efter träningen, och för att jag varit sjuk och borta från så jävla många träningar nu på sistone så får inte jag spela nå mycket i helgen, ASDUHFPHP. Därför har jag lite PMS nu, men kanske får spela nå med 96:orna, och de är ju alltid kul iaf.
Marcus Hellner har inte uppdaterat sin blogg på flera dagar, har han gått och dött eller? Bajs

Går runt och känner att jag alltid är trött,(för många oc avsnitt på nätterna..) så de ända jag vill ha nu, är ett långt och skönt sommarlov, men nä. Flera 10000 dagar kvar känns de som, de är ju kul också att de snöa ett antal centimeter igår också,men aja.
Nu fick jag se att vi bara har äckliga bröd hemma, så får väll hungra mig till sömns också, i love my life <333


Skratta åt denna bild en stund, sen var de inge kul längre.

tack för att ni läste mitt emo inlägg <3

HAHAHAH..!

Gud som haver CS kär,
Se till mig som modig är.
Vart jag än i banan klampar,
Sitter nån jävel där å campar.


Hahahahahhaaa, asså jag dör. Vet inte ens vad som är kul, tänker bara på Lowe, stackarn. Cs och skoter är de ända han tänker på, haha. Men cool är han allt i sin melodifestival mössa ändå <3

De där var lite natthumor, eller vad de nu får vara. Är ju inte natt.. :( Nu ska jag se OC och lugna ner mig lite, haha godnatt!

Kåbdalis!

Kom på att jag icke har laggt upp bilderna from älskade Kåbdalis, så någon kommer nu.
Btv så ska vi dit på måndag med skolan, GRYMT JÄKLA KUL!



Julliii<----------------------------------------------------------------------------------> Marrii

"
Julle kolla bak, ser as läskigt ut ju! Måste ta en bild, men tänk om jag tappar mobilen, OMB!"
Haha, som tur var lever min kära ägodel fortfarande.. ;)



Sista bilden snodd från Julliiii, hennes mormor gick bort idag. Vila i frid Ewa! <3

14e bilden

-En bild som påminner dig om gamla tider.



En bild jag redan laggt upp för ett antal månader sen, men har inga gamla bilder på denna dator så var tvungen att kopiera nåååågon. Här börjar jag iallafall 1:an, för mer än 7 år sen, snart 8 :o Haha omg vad snygg man var! ;)

Girls on the dance floor

Skolan var rätt chill, några från luleås statsteater var där och gjorde nån slags teater, var rätt bra. Men lite konstigt, börja typ dansa mitt i allt, HAHA. Och sen var de bara 2 skådespelerskor, aja rätt kul iaf! Var på golfträning, första gången på denna säsong. Känns rätt kul att börja med de nu igen! Även fast man var lite "ringrostig" eller vad man nu säger, och fick lite ont i händerna, haha.

Nu har jag sett lite matprogram, haha börja med "halv åtta hos mig" sen blev de" sveriges mästerkock" och nu, "vad blir de för mat?" Älska Per <3333
Också har jag såklart sett Sverige-Slovakien, kom hem då 2 halvlek börja. Tråkigt nog förlora sweeeden med 2 mål. Man märker verkligen att några är borta. Em-kval är de alltså, men på söndag ska vi möta dom igen. På hemmaplan då jävlar!



nån ful bild..

orange countyyyyy

Blir att se lite OC nu, och sen kanske sova.. Inte ett dugg trött, somnar alltid när jag kommer hem i soffan, sen är jag pigg hela natten. That's how I roll, yee!


dålig bild och bajs men skit samma.

J Bieber



Ny låt som läckts, vill egentligen inte lyssna, för Justins skull då. Men kunde inte hålla mig, gryyym ju! De som är de jobbiga är att den bara finns på youtube, hatar att lyssna på låtar där av någon anledning. Men aja, får vänta tills den officielt kommit ut.




// bieber love (L)

13e bilden

-Du och någon klasskompis.

Smäxig bild från i somras med snygg hanna i våra bb-jackor, haha.
Lite sen med dom här, men skit samma.

FETTO DAG <3




Ska inte vara sämre än någon annan, så ska såklart skriva om semlooooooooor. Rätt less på de nu, bakade de på HK:n fram tills lunch idag, och senare ikväll var jag på de hära semel cafét. Så nu är jag rätt less, äska fettisssdagen iaf !

Nu ser jag på programmet med Erik och Mackan, haha älska dom alltså! <3 Nu sta dom spela världens svåraste golfhål, hahaaaa..

monday..

Första skoldagen, har ont i huvudet nu. Haha, inte så konstigt? Därav att jag inte uppdaterat nåt förrän nu, har inte orkat ha datorn. Har sett på tv hela eftermiddagen känns de som, halv åtta hos mig är ju en favorit ;) haha, och klass9A tycker jag är rätt intressant ändå, herregud vissa är ju rätt dåliga, men de är ju lärarna som har ett stort problem. Aja, ska nog ta en liiiite tidigare kväll känns de som, eller. Vi får se, ska inte säga nåt sånt.

Imorgon är de iaf fetisdagen, eller vad de nu heter. Vi ska baka semlor på skolan i HK:n, hihi. Sen kanske vi ska till Matteus på kvällen, dom har nå semlor fika där som brukar vara rätt gott! ;) Mitt lag har tränings match men ska inte spela, så då kanske jag går på de där istället och tjockar mig lite..


najs dag

GAA, har inte hunnit skriva nåt idag. Har ju varit i kåbban heeeeela dan. Och nu så orkar jag inte lägga in bilder från idag, utan de får ni imorgon. Men de har iaf varit en riktigt härlig dag, sooolen sken! :-D Nu har jag duschat och sånt tråkigt. Julle ska sova här ikväll också, hennes mamma är ju hos hennes mormor som ligger på sjukhuset :( TAGGA SKOLAN NU! Fast ne, aja bara att räkna ner till påsklovet nu.

apkdkapkapkdks / hejdå!

12e bilden

-En bild på din vardag.



Ja en vanlig dag, så går jag till skolan, chillar med mina kompisar, tränaaaaaar med laget, susar hem, ser Marcus Hellner/ sveriges handbollslag på tv, kör på alvin och gänget och sen blir de lite oc också, och hela dagen så går jag runt och tänker på justin.


Hahahaa nä, de där var bara nå jag smacha ihop. Men de fick vara nånting om mig lixom, allt jag gillar.
- Matteboken fick ju symbolisera (eller ja, har ingen aning om hur de stavas eller nåt men blää) skolan och de, inte för att jag älskar de såååå mycket, men de är ju nånting jag lixom gör, går i skolan.
- Justin är ju en stor del av mitt liv, som ni kanske har märkt. Så klart karln får vara med.
- Tränar gör jag ju 3 gånger i veckan, spelar matcher och ja, handbooooooooll is very naaaajs! Och mitt lag är nästan lite ännu najsare faktiskt.
-Sen är de nå gammalt collage på en massa kompisaaaaaar, som är rätt bra dom också. Klart dom ska vara med.
- Sen är de på mitt älskade O.C som jag ser på vaaarje dag.
- Och sen så vet jag inte riktigt, Marcus gillar jag ju och landslaget gillar jag ju, de fick lixom symbolisera att jag gillar sport, och att ja, Marcus är min hjälte <3 eller nåt ;)
- Sen så har vi en bild på mitt älskade Alvin och gänget, haha. Favo filmerna är ju med dom, kan varenda mening dom säger typ. Stor kärlek.

Haha ja, så nu blev de här kanske lite konstigt, men skit samma. Jag är ju konstig så ;)

Spring för livet om de är dig kärt

Kul att hon Sara Varga gick vidare, hon är ju jätte söt :') Fast tråkigt att Love Generation åkte ut, dom var ju också grymma! Och the moniker (även kallad Daniel Karlsson) är jag helt kär i, haha nä men han är ju för gulliiig. Kommer ihåg att jag heja på han när han var med i idol för ett antal år sen.

Imorgon ska jag sticka till kåbban! Grymt härligt, med mickee och en massa. Och Julliii som kommer hit och sover, fast hon har inte kommit ännu, haha.



bild från kåbban förra året, i was with hanniii :)

HAHA !


Haha fyfasiken vad kul, sitter och skattar för mig själv nu. Ser ut som om jag har världens största huvud! :-D

Aja, nu ska jag gå och se lite tv, andra chansen och de sen :)



Love and other drugs

Den ska jag snart gosa mig ner och se, vet inte hur de blir imorgon. Har pratat om kååååbban, men verkar som om ingen kan följa med mig, kanske få göra nåt annat. Ajaaaa, de blir som de blir.


crasyyy

Hänt mycke när jag var borta, i "bieber-väääärlden" haha. Som tur var ju vara allt ett rykte, att Selena hade blivit slagen av en beliber och allt. Herregud, chilla liteeeee. Asså dom som hatar dom och sånt, lixom inse fakta. Ni kommer nog aldrig bli tsm med Justin, och när ni är så där, så miskar ni ju risken ännu mer. Haha, ge uuuupp. Och kanske vissa bara gör de som en kul grej att hata Selena och allt, lixom sluta blanda er i. Aja, skitsamma, blir bara lite smått irriterad. Men allt var ju bara ett rykteeeeeee!

bieber love!


11e bilden

-En person du kan berätta allt för.




home sweet home!

Skönt med att vara hemma!
Har lite dåligt samvete att jag inte har kunnat blogga nå, men. De har ändå varit rätt skönt med att inte behöva tänka på den nå mycket. Har chillat med min broder, sett mycket skidor, varit ute och raggat i bilen, och en massa annat. Och min bror som facerapaa mig, som blev rätt så populärt.

Somnade i bilen med Justin i hörlurarna, så är rätt så pigg nu! Ska nog boka biljetter till NSN, men jag vet inte hur många platser jag ska boka och om de blir i Luleå eller Boden, hmm.. Men får lite smått panik när alla andra skriver att dom bokat, och jag vill ju inte riskera att jag inte får plats på premiären, de får ju lixom bara inte händaaa.

Hörs sen!



söt cheeeey

maria @ pajalaa

For till mormor idag, dettaaa Är ett mobilinlÄgg, och de Är sÅ jobbigt att skriva nÄr ÅÄÖ blir stora,  av nÅgon konstig anledning. SÅ nu vet ni att jag Är hÄr i Pajalaaaa och kommer hem pÅ typ fredag, sÅ kommer inte vara nÅ bra uppdatering men de fÅr ni leva med. Har inget interneeeet, fÖrutom de pÅ mobilen dÅ ;) sÅ ajaaa, se ya laaaater

1 mars 1994, klockan 00.56 föddes en stjärna!

Måste säga en än gång, ett stort jäkla grattis till Justin. I love yooooooooooooooou Biebsssss.



Usher har mixat ihop den här, as gryyyym! Till hans födelsedag då, grym ju (;

Happy B-day, I love you babeeeee. You are my all and I will never forget you <3 ;*


bajs eller nåt


De där linnet fick jag blandannat av Micke idag, tyckte de var rätt chill!

10e bilden

-Någon du tycker är väldigt snäll.


både frasses och anna är snäll <3

1 mars 2011

Underbart väder idaaaaaaaaag! Tack gud för att du ger oss lite sol och värme på sportlovet. Jag och johannibooiii susade runt där, rätt så kul. Märkte att jag varit med henne de 3 senaste dagarna, haha... Idag har Micke och Helena kommit hem, visste inte att dom skulle komma. Så blev lite förvånad. Fått lite kläder av dom, och nu snart ska vi ha middag och så, med en massa. Trött som ett djur så de blir ingen träning + de där med middan och de då. Ska tillbringa kvällen with tha awesome familyyy, och fira Justin såklart.
För 17 underbara år sen , 1 mars 1994 så föddes den underbaraste kille i hela världen, justin drew bieber <3 Var bara tvungen att skriva de ;)

Här kommer någon bild från idag ;





haha, bjuder på dom där..


bild tagen nyss, HAHA sliten tjej ;)

JUSTIN FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR !!!!11!!1!!!1

GRATTIS MIN ÄLSKADE JUSTIN PÅ 17:ÅRSDAGEN. DU ÄR MITT LIV! <33333
hhaha lite hyper nu, men måste sova hur de nu ska gå ;) Hörs imorgon med mer kärleksförklaringar till födelsedagsbarnet, haha hejdå!


RSS 2.0