justin polisanmäld


JUSTIN I SPELHALLEN

Justin Bieber är anmäld för misshandel efter att ha hamnat i bråk med ett efterhängset fan, rapporterar Tmz.

När sångaren i fredags kväll var och spelade laser game på The Planet Lazer Entertainment Centre i Richmond i British Columbia ska han ha blivit jagad av en påflugen 12-årig kille. Justin ska till slut ha blivit så irriterad att han röt ifrån med orden: ”Det räcker nu.”

— Vad ska du göra åt saken, fikus? ska han ha fått som svar.

När Justin undrade om han hörde rätt fick han återigen samma svar:

— Du är en fikus.

Justin ska då ha tappat humöret och ha slagit undan killens hand. Pappan till den 12-åriga killen anmälde sedan händelsen till polisen.

— Det var minimala skador, och vi är fortfarande i ett tidigt stadium av den här utredningen, hälsar en talesperson för Royal Canadian Mounted Police till Entertainment Tonight.

— Vi ska intervjua ett antal personer som kan ha varit vittnen. Vi utreder det som en misstänkt misshandel.

maria skriveeeeeeeeeet

Taget från msn sån där nyhetsgrej. Amen vadfan tror ni, tror ni inte han blir less, att han blir kallad sånt där varenda jävla dag, och bara när han typ slår så killen inte ens får någon skada eller nåt, så går den efterblivna barnets pappa till polisen och anmäler Justin, lixom herreguuuuuud. Å vad less jag blir på alla jävlar de finns, låt Justin vara, för alla vet att han inte är homosexull eller vad som helst, killar är bara så jävla avensjuka på han, HÅLL BARA KÄFTEN !

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0