kass uppdateeee!

Kass uppdatering idag, men ni får ha lite förståelse, JAG HAR FAKTISKT OCKSÅ ETT LIV! Inte som Kissie som tror att hon kan leva med bloggningen hela sitt liv, ehh glöm din lilla jävla dröm älskade Alexandra... + Haha visste ni att jag trodde att jag såg henne i Sthlm på Ginatricot ( hon smyg shoppar ju där hela tiden) men det var visst inte så... Det var någon helt random tjej och jag ba - Haha oj hej x)
Nä nu spårar vi här, aja idag så var jag på skolan till klockan halv 4 , JÄÄÄÄÄTTEEEEEE KUUUL, m fast ne. Sen var de brombrom hem och sen träning på Sanden med 96:orna också, trräääävliiggt väääääree. Men min träningsvärk var inte de roligaste men de gick över mer och mer när vi träna.

Ska typ sova nu, haha okej kanske inte, men typ as tröttt. Kan berätta vad som händer imorgon om ni är intresserade, ska på badet med bbk brudarna och sen blir de derby mellan A-laget bbk - bodenshandbollsförening    (vet inte förkortningen, haha) Det blir kul iaf, så kommer nog inte bli världens bästa uppdatering då heller men kanske slänger in ett inlägg innan vi far på badet, puuussss!



någon lite random bild, jag tyckte jag såg ut som ett spöke. HAHA !

//MARREEEEEEEEEEEEE

lite smått kul!



Haha, bästa på lääääänge ! ;)

15:01

Tja, skönt att sluta tidigt idag 13.20 , myyycke bra. En grej som inte är så bra är att jag har världens träningsvärk, kan knappt gå, typ alla gick runt och halta idag, hihi gulligt. Får hoppas de blir bättre till träningen imorgon, annars blir jag sur! Har ingen läxa och jag lever livet, ska försöka fixa xboxet jag fick från Martin. Han har haft de men nu när Elin och han flyttar ut fick jag de, NAJS ! Köpte ett spel till de i Sthlm, för Martin hade en massa läskiga krigsspel typ som jag inte förstår ett skit av, men iaf jag köpte "Hannah Montana the movie" - spelet, haha visst är jag rolig, ser ganska smått kul ut så vi får se om jag klurar ut hur man kopplar in Xboxet i tvn.... Någon som kan komma och hjälpa mig? (A)

Nu ska jag ta mig något gott att käka sen ska jag fixa det här, vi hörs sen ! :)

några riktigt bra låtar, som Marrreeee lyssnar på nu !



Tove Styrke feat Familjen - Million Pieces



Usher feat Pitbull - DJ got us fallin' in love



Nick Jonas - Introducing me

Sitter och laddar hem CampRock 2 nu, blir att se den ikv! Ensam och övergiven... :( haha


CSI avsnitt med JB

Då har man suttit bänkad och sett CSI avsnittet med Justin, as bra var det. Och Justin var snyggsnyggsnygg ! Tyckte att han kunde fått vara med liiite mer, men bra var de iaf !

http://www.megavideo.com/?v=M53C2NQL , där har ni länken om ni vill se avsnittet

bilder från inspelningen :






världens snyggaste ! (L)

vi hörs imorgon, kyyysss


hellluuuuu !

Chaaaoo, jobbig skoldag, HATAR TISDAGAR ! Idrotten var ljuvlig, haha fys och styrke pass, aja, jag dog ju inte iaf. Sen var de bara att fara hem och på handbollsträning på björknäs, himla skönt att träna på ett tag nu, blev som ett litet uppehåll med min hosta och ont i halsen som vägra att ge sig. Kul och träffa b-rudarna igen. Hemma igen så var Elin och hennes kompis Johanna här och då så snacka vi om spöken och sånt. Fan vad rädda vi blev, och sen var jag ensam hemma innan mamma kom och jag var lite smårädd, haha ;)

Nu ser jag idol, och björnen/polisen sjöng nyss, Laila sa - Det var lite för mycket av det bra. Haha va ? ;o Ändå ganska coolt att han är från Boden, ingen annan som kommit så långt från Boden va, de är ju bra iaf. Och har nog inte sagt de, men jag och Julle ska åka och se Idol i Luleå, som typ alla kommer? Så alla co0la träffar man jue där :) 12 NOVEMBER!!! :DDDD Nu ska jag fortsätta se, vi hörs sen !




tusen gånger starkare

Idag efter skolan så var jag med johanna, vi bromma buss och käka på Dagoberts (haha bli förvånad) Sen gick vi på bio, det var 7 andra på bion x) Men filmen var myycke bra "Tusen gånger Starkare" hette den, se den hörni !



trailer.

kysss!

sthlm var bääääst

Tjena bloggen, de var ett tag sen. Och de var ju inge bra, men nu är jag här igen och nu blir de bra uppdatering framöver får vi hoppas. Blev inge bloggande i Sthlm som ni kanske har förstått men här kommer de ett låååångt inlägg. Igår kom man hem typ 00 på natten, så då var man lite trött kan man säga. Och när vi landa med planet blev de värsta panget, haha blev livrädd. Ingen bra pilot, till och med skulle jag kunna klara det bättre, tror jag ... Så min flygrädsla har inte gått över kan jag säga, och jag tänkte på 11 september händelsen hela tiden, ajaa de gick ju bra iaf :) Årkar inte skriva allt vi gjorde där, då kommer ni somna kan jag säga. Men hotellet vi bodde på i gamla stan spökade kan jag berätta, Ingrid hette spöket och hon slog av tv:n när Björn Nagander sjöng i idol, haha (Y)

Som min härliga farbror brukar säga - Det bästa med Sthlm är att man kan åka därifrån. Haha ligger faktiskt nånting i det, skulle aldrig palla att bo där, men att fara dit över en helg eller nåt är myckemycke myysigt, shoppade också på alla bortskämda 08-ors affärer, kan de inte dela med sig med alla klädsaffärer? Tycker jag iaf :( Här får vi nöja oss med ett litet H&M och SeeMe, aja man får väll vara nöjd, Luleå ligger ju inte så långt bort? Aja, nu spårar jag lite här känner jag.

kändisar man träffade: bara för att jag gillar att skryta om de ;)
Björn Gustavsson (((((((LLLL))))))
Johan Rheborg
Simon & Thomas
och en massa som var på scenen på musikalen vi var på som Henrik Dorsin och Suzanne Reuter, som för övrigt var riktigt bra !

en bild säger men än 1000 ord , så nu får ni det ist (
flera bilder, hihihi)





slottet



och martin far till Cosovo snart :'/



cooolaaaaaaa ! (L)



utställning med snopen



Han som spökade på hotellet, men de var ju en tjej som hette Ingrid? ... Shemale?

Nu årkar jag inge mer, pusss ! ;D


streeeeessss

Hinner inte skriva nå mer nu, måste packa till sthlm imorgon. Kan säga att de kommer bli panik imorgon efter skolan, mamma kommer åka med ett tidigare plan och utan mamma här kommer de bli panik!  Haha vi får hoppas på att jag och mats hinner med planet iaf.

Här får ni ett finfint youtube - klipp med justin, best moments !



Visste ni att Justin har varit med i silent library? Det och en massa andra undeeeeeeeerbara klippp :) Har suttit och kollat på den typ 58971236 gånger, den  är braaaaaa ! (L)


wednesdayyyy

Har nyss hjälpt mamma med maten, köttfärssås och spagetti står på menyn och har nyss hackat lök, och nu gråter jag för de. Svider som faaaaaaaan :'( Nja nu blir de lite käk och sen handbollsträninggggg, om jag överlever får vi väll se. Då vill jag bara hälsa till Justin att han är den bästa i hela världen. Ne nog kommer jag överleva, men blir inte förvånad om jag kommer ha sjuk träningsverk imorgon .. OCH JAG DRAR TILL STHLM IMORGON ! (L) haha vet att jag redan sagt de men lite taggad här kan man säga. Ska tvinga Mats att ta med sin mac, så då blir de säkert nå inlägg :) Kommer ju bilder med mig och min bästa vän Kissie sen när vi röjer i huvudstaden, haha ... ;)

vi hörs lite senare, pusssssenn :)



bara en lite sån där tjilliggg bild från måndags med johanna :D och bron där baki var inte kul att gå över kan jag tala om ...

justin bieber hoodie!



Gaa, vet inte om jag vill ha " I (L) Justin Bieber " eller " I (L) JB ", fast om jag bara har JB så kanske man tror att jag menar jonas brothers, hmmm. KOMMETERA vilken ni tycker ! :)



ÄLSKAR BILDEN ! <3




boden cityyyyy

Tjo alla , var på stan en liten stund efter skolan idag, slutar tidigt på onsdagar och de är ett stort + ! Vi käka på dagoberts, haha pinsamt att beställa där, då man har gjort det 3 gånger på typ 1 vecka. Haha inte bra ;) Fast förjäkla goda är mackorna iaf! Jag och Johanna sprang runt på H&M som galningar, galet. Sen var de en geting på bussen som var galen :( Ikväll blir de nog bara att ta de lugnt, om jag inte tar mig ut och springa lite, ååå årkar inte. Fast måste typ, har ju inte rört mig på nu på ett tag för har ju varit sjuk och sen kom de typ tillbaka igen och allt ;s OCH PÅ FREDAG DRAR JAG TILL STHLM ! (L) En helg blir de där, skit najssss !



söta b-rudar





tjadåååå !




bildddisssss

Lite små kul på skolan, jag julle hanna johanna och amelia med en massa föräldrar och shittt. Aja ändå lite myysigt att vara på skolan på kvällen, lixom ingen annan där. Nu ville mobilen sammarbeta så här kommer lite bilder från dagen i skolan :)

Först kommer någon bild där jag visar hur FARLIGT de är att gå till dollar från våran skola ! ;o



först ramlar man i stigen till vägen ...



sen springer man som galningar över vägen ...



sen springer man för att hinna ta bussen ...

(
HAHA JAG HAR ROLIG HUMOR )



Erika och Hanna inmurade i den nya berlinmuren... (fast dom kan klättra över den)



och jag och hanna gillar återvinning, speciellt av metall !



och huset var så stort så jag fick inte med hela :(



havreeeeeemagasineeeettt



Hanna tyckte målningarna inte var så fina ....



nu årkar jag inge mer :( PUSSSSS! :)

vad gör vi, nu kör vi!

Tjena allaa, skolan var som vanligt + i kanten att vi fick skippa idrotten - vi for till havremagasinet, inte speciellt kul ! När man typ rörde i någonting rundturkvinnan ( som jag kallar henne nu) ba - RÖR INTEEEEEEEEEEEEEE ! haha, små läskigt. Ikv blir de föräldramöte på skolan, vi ska sälja fikaaaaaaaa, mmm (L) Här är lite bilder från idag, och mobba dom inte för de är världens dåligaste mobilkvalla, men skitsamma !
Jaha och nu när jag ska lägga in dom i datorn vägrar mobil att sammarbeta -.- ÅÅÅÅÅ! Men vi fixar de sen, måste dra nu ! PUSS  :)



ni får en bild från igår :)


tjennnnaaaaaaaa

Tjena alla sötnosar !

Kommit hem från Johanna och har gjort matteläxan, gud vad duktig jag är !

Dagens Roligaste :

Joel kommer springades in i rummet (johannas lillebror) med hans Nintendo
- Titta Maria, jag kom sist !!!! :DD
- Vad duktig du är!

Hahah fyfasiken vad kul de var alltså. Vi hade en ännu roligare men både jag och johanna glömde vad de var *fiskminnen.

Men nuuu får ni lite bilder från photoshoten vi hade idag !










( hahaha älskar bladet på huvvet ! )

( jag ser ett spöke, därför är jag rädd )



Och de avslutades med glass i stora lass, en del spilldes på Johannas dator, men den mår bra ! :)

Haha inte speciellt seriös på någon av bilderna, men de behöver man ju inte va, pussssssss !


@johanna place!

Jag är hos Johanna " prickikorven " Lindqvist, i skit heden ;) g Blev inget inlägg igårkväll, för såg på valvakan med familjen och några andra och sen tog Micke bärbara för att han skulle ju åka imorgon ( idag ) till Thailand, så nu sitter han där på ett plan någonstans mellan Sthlm och Bangkok.

Ajaaa vi lyssnar på Justin och mår braaaaaa, hihi mysigt. Vi har ätit bulla och och skapat ett band på guitar hero som heter " Marias big butt" haha, rolig humor vi har alltså. Johanna håller på att fixa sitt fula hår och sen ska vi ut och ta lite bilder med Johannas systemkamera, mysssigt. Fint höstväder är de jue!

Ví höresssssssss, pusssss ! :) 


här kommer lite bilder från festeeeeeeeen, som johanna tvunget inte viljat skicka till mig  ;) 







Dissa mej där hörni, jag älskaaaaaaaaaaaar er  ! (L)
 

Andreas Wijk

Nu är jag lite wannabe johanna här, men gode gud vad snyggg Anderas Wijk är, man dör ju typ. Och riktigt fin klädstil, och man kan ju inte annat än gilla hans röst. Har läst hans blogg ganska länge, men kör ett lite "efter" inlägg.

Hans blogg hittar ni här, klickaaaaaaaaaaaa ;)








Anderas Wijk - All Good Things (Come To An End)



Nu ska jag gå och hjälpa mamma duka, det blev att äta hemma. Kött och pommes står på menyn. GOOOTTT!





huuuuuumorrrrrrrrr

Här kommer lite mer humor av mig, för jag har så roligt just nu.







Haha, icareklamer i  mitt <3, finns ju inge bättre !

humor @ marre

Här sitter jag, igentligen skulle jag vara i piteå och spela världens bästa sport, men nejnej. Har iaf hört av Ebba att vi vann första matchen mot Kalix, bra tjejjooooor.


här får ni lite maria humor :)




Haha, åå vad jag älskar dom. ( FAST HOLLYWOOD FRUAR ÄR 10000 GÅNGER BÄTTRE )    " det är faktiskt whiteparty"






hahaha, bäst är ju i slutet " så man inte ser ....... bajskorvarna. ;)

justin får mig att må så jäkla bra !



låten jag älskar (L) pick me - justin världens finaste bieber <33333
Sitter och ser intervjuver med älsklingen och mår bra, för han får mig att må bra !


Ska snart somna , hejdå snyggisar så hörs vi imorgon. Och justde kan inte vara med på handbollen imorgon, är fortfarande typ lite sjuk ( det har typ kommit tillbaka lite ;s ) så blir att ta de lugnt imorgon också.


jaoooo



Haha, sitter och nöter det här nu. Om ni inte vet vad det här är så ska man tänka på en person och så svarar man på nå frågor och sen vet han vem de är typ, ganska sjukt faktiskt :) Fast jag överlista han en gång, jag hade Usher, men det kanske var för att jag inte vet så mycket om han , hihihi :) Om ni vill spela de så klickar ni här.

KYSSS !

varför har jag inte MTV?



Hehe gjorde en liten gullig bild, men de jag har att säga är inte nå gulligt alls! JAG ÄR ARGGGGGGG, varför har inte vi MTV, kan någon jävel svara på de ? ;@ Jag vill också se diary of Justin Bieber och VMA galan och allt, men neee den kanalen ska vi inte ha. Vi ska ha svt24 och en massa andra skitkanaler som ingen jäkel ser på. Ååååååå! Och 18:05 idag ska de vara diary of justin bieber, men nej de får jag inte se :/ Nu ska jag gå och bli deprimerad. Någon som har MTV som jag får komma hem till idag?


lite Justin

Tjena allihopaaaaaaaaaaaa, jag har inte så roligt kan jag säga , jag chillllllar. Nu får ni ett justin Bieber inlägg :

Har ni hört hans rap, haha vad gullig han är, skit bra jueee!

"  I'm J.Bieber, first name, last name "






The Justin Bieber rap !





Haha, ganska gammal video men skit i det. Justin och Christian Beadles mimar till lite olika låtar. Vid 1:24 är de en riktigt bra låt dom sjunger ;) Hahah vad söta dom är, speciellt Justin såklart (L)



naww, han snackar lite, tackar till fansen och de :)





GOOODNATTTTT

GODNATT VÄRLDEN, trött är jag. Vi får se vad morgondagen har att gömma (haha) , vi synes och höres imorgon. Maria ska slå på en film, det är 99,5 % chans att hon kommer somna till den. Vi önskar henne ett lycka till.


Här har ni en låt som öronen mår bra av att höra :




äh förresten, årkar inte hitta en åt er :p





goddnaaaaaaaaatt!

maria har inte mycket att göra ...

Sånt här sitter Maria och spelar på sin stressiga fritid, haha.



jag är en vinnare och en apa som kan flyga !



home sweet home

Jag är hemma nu, eller kom för en stund sen men vem bryr sig ? Vi skulle ju gå 10 km men vi sprang fel, ( haha ) så vi gick 7. Alla andra skolor fick gå 7 km om de ville, men vi var tvugna att gå 10? Men jag Johanna Anna och Amelia följde med de andra folket så de blev "bara" 7 men de gick bra iaf. Kul att se lite folk, nu är jag trött som en sovande myra, sen får vi se vad denna fredagkväll har att bjuda på. HEJDÅÅÅÅ !


Ganska skönt att sluta så här tidigt, de kan vi fortsätta med !


It Don't Matter If You're Black Or White

Godnatt alla därute. Imorgon ska jag gå en mil, riktigt taggad, fast ne. Alla kommer ju typ vara där så kul att träffa folk iaf :) Nu ska jag sussa gott i min säng och drömma om min älskling, Justin (L) Seyaaaa






lite svartvita bilder, maria har roligt i camen...


haha fail, en brunvit bild får ni också :)



lots of love !





vuxna bråkar ..

Jag var inte med på träningen, men jag satt och tittade och hade kul med Tove Joona och Julia :) Och vi har fått våra matchställ, vi kommer vara snyggast i piteå på söndag! Samma ställ som a - laget har, den är finfin. Tryck på rumpan också ;)

Sitter och ser på debatt på tv4, kul när dom bråkar med varandra, maria likes :)



hahah älskar gubbarna, inte för att jag tycker att Jan Björklund ser fult så galen ut och att Fredriks huvud är lite väl "taggigt" så är dom ju as lika ;) Mona har ju sin kråknäsa och allt.


thursdayyyy

Tjenixen bloggennn, Marreeeeee här.

Idag röjde vi på stan, gick och fråga partierna en massa saker, socialdemokraterna var lite galna, och norrbottenssjukvårdsparti hade gott godis (Y). Åt på dagoberts och myste på. Sen var de coopertest, men kunde inte springa. Så jag och Johanna gick "powerwalk", haha. Känns lite i benen nu kan jag säga. Sitter och undrar hur jag ska göra, kanske bra att jag tränar ikv för att tränat nåt innan sammandraget, eller så vilar jag upp mig till de, och är inte med idag? Hmmm, ska iaf dit, och titta på om jag inte är med då, mina ben känns som spagetti så nu känns de ju inte så härligt att träna, men vi får se. Nu har jag fått tilbaka bärbarisen så myser i sängen med den och lite bra musik, somnade framför tv tidigare, haha. Åå tänk att ha ett låååååååångt härligt sommarlov nu , mmmmmmm. Men så kommer de inte bli, nejnejnej. Nu ska jag snart käka lite mat.


kysssssss


Ingen bild, men ni överlever hoppas jag :)


spela mig på radion

Nu har jag laggt in lite myyyysig musik till mobilen ! Och sett alla musikvideor med Justin, man hör verkligen då också att hans röst har ändrats. Lyssna typ på one time och sen på sombody to love, herregud säger jag ! Och vi gillar "nya" rösten ännuuuu mer jue ! ;*

Här får ni en härlig låt:



Zacke feat Movitz - spela mig på radion.  Och jag har hört dom live när dom sjöng den, slå den ni ! Kolla in texten, ganska småkul faktiskt. Kanske därför dom sjunger så snabbt att man inte ska uppfatta allt dom sjunger, ( lite förbjudet kanske;) )

Sista för idag, vi hörs imorgon. Nu taggar vi coopertest för imorgon hörni ,nja känner inte för det. Vet inte om jag kan vara med ( ont i halsen ) , men jag vill typ klå förra tiden men vi får se :)


PUSS !



BIEBER FEVER !

Satt och skrev ett brev (kärleksförklaring, HAHA) till Justin idag på engelskan. När man har tråkigt så har man, tänkte skriva på engelska för vi hade ju faktiskt engelskalektion. Men de sket sig så de blev det ända språket jag kan till 99,5% , (det finns några konstiga demokratiord) Sen när jag hade skrivit ett helt A4 , kom jag på en sak. Justin kan ju inte läsa på svenska... :(





i love you, now and forever ( L )


hassesbrorsaslåtsassyrraskompisfeeeeeeest

Som ni märkt så är de första inlägget för idag. Lixom för att jag har varit på skolan. Efter for jag Erika och Julle på stan en sväng sen hem till mig. Vi började se en film men årkade inte se klart den (Y) haha, sen åkte erika hem och jag och tjillade lite. Nu är jag själv och ensam och dunkar denna låt !




fulkultur- fuldans (L)




KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK ! ;)


MARRES LAST INLÄGG FOR TODAYYY !

Man kan inte annat än att älska min bra engelska.

Micke tog bärbara datorn, så de blir inget roligt inlägg av mig, eller jo det blir de ju nu. Imorgon blir de nog stan kanske. Vi får se, nu ska jag läsa min underbara bok " Baristas" , åååååå så bra den är ! ;)

Vi hörs imorgon b-rudar och p12:or ;**



Ska nog dra med den här tjejen till höger, på stan imorgon. Är ju rik nu så ska bränna lite pengar kanske, kyssss ! :)





tjenamorsssss

Nu har jag suttit vid datorn och tvn hela kvällen, så kan man också spendera en kväll. Det var ju idol från luleå, fanns ju några guldkorn som man säger. Vi satsar väll på en norrländsk vinnare iår, " den sjungande polisen" från Boden kanske ? ;)

Imorgon blir de skola, shit jag måste plugga spanskan :( Hejdå, ni får ett litet gulligt inlägg sen ! ;*





ni får ett sött klipp med justin direkt efter vma's galan ! :) och jag håller med ellen, han är jäkligt söt när han säger " she's so hot" ;)


tjalalalalalal zoeyyy!

Å nu är jag sur, jag vill också se sif-sävast. Men då måste matchen klart vara i Sävast och inte har jag nån skjuts dit och jag årkar inte ta bussen, + att jag är lite sjuk fortfarande. Men tror jag ska på skolan imorgon. Nu har jag lite spanska att träna på och sen har jag inte ett skit inplanerat, hur kul låter de på en skala från ett till 10?

Får väll slå på nån film till. Och justde, jag har fått tillbaka min mobil från lagningen, åå vad jag har saknat den :')  och har nytt tema och så på den också. Fin fin är den. Nu får ni lite anmält tråkiga webbbilder för jag har så roligt.



mobilen tillbaks (L) haha vad hände med bilden? ;p





ingen kommentar..



justin bieber hjärta ;*


Vi hörs senare om jag inte dör av tråkighet, ppussssss



JUSTIN GILLLLLLLLAR !



Gaaaaaaaaaa, jag dog och dog och dog igen. Han har typ gillat några kommentarer och sen inte gillat några, alltså är de ingen dator eller nåt som gjort de ;p Ååå tänk om han har typ gått in på min profil, haha okej kanske inte. Men man får väll drömma lite iaf. Åå Justin, jag älskar dig! (L)





goodmorning eller?

Godmorgon bloggen!


Haha nja knappast, klockan är 12:12, dom på skolan, har ju lunchrast nu, och jag har inte ätit frukost än. Eller jo, jag drack en glas oboy och blanda lite kakao och vaniljsocker, haha marias blandningar. Men gott var de :) Snart ska mamma komma med ett skråvis, känner mig onyttig :( Men ajaa, åååååååååå kom på att jag har sammandrag med handbollen till helgen, shit har inte hunnit träna nå mycket. Men de får väll gå som de går, i år kommer vi möta 96:or, lite små spännande och se hur de kommer bli.

Det där skrev jag för en liten stund sen, nu har Maria käkat sitt skråvmål. Ser på Biggest Loser, så underbart program, svenska suger, amerikanska ska de vara ! Sverige är wannaabeeeeeees ;) Och imorse såg jag sjunde himlen, mitt favorit program förut ;) Och jag började gråta till avsnittet, haha de är förjeeeeeeevla bra!

Ska se klart sommaren med göran som jag såg inatt, pussssssssss!



kvällshumor @ marrrrrrrrreeeeeeeee

Nu är jag här igen och spökar, fast tycker det är ganska okej, för de är lixom min blogg. Lyssnar på Justin, han kan man lyssna på utan att få ont i huvvet, som man får av vissa andra låtar. Ska slå på Sommar med Göran nu, åå minnen med den filmen alltså ;) Haha kom ihåg när jag Johanna och Lukas såg den, goooooooooooda tider. Blir hemma imorgon också, därför får jag vara uppe hur länge jag vill, nanananna :) Och så kommer mamma hem med max mat imorgon, hon är för snäll. De flesta av er har nog gått och somnat på lilla kudden nu, ni får ha de så bra så höres vi imorgon. Kommer nog bli nåra allmänt tråkiga inlägg imorgon också men de gör jue ingenting. Ni älskar jue mig ändå, kysssssssssss ;**






Haha maria kan ha roligt hon också, INTE SERRIÖSA BILDER, bara så ni vet. Är sjuk och ser sjuk ut, så ni får överleva, och håret ska vi inte ens prata om, äh skit samma :) HÅÅÅRMONSTER på sista, haha misstolk ;) Ni kanske inte sett min Justin Bieber tavla som en konstnär gjorde, ni ser ju den på bilderna, as rädd varje gång jag sover att den ska falla på mig, hänger ju just över mitt huvud, men de är lugnt. Såna smällar får man ta när man vill ha Justin över sig, haha ;)



Tror jag slått rekord med inlägg idag, rekoooooooooooooord ! :) Riktigt bra inlägg också *hosthost


HEJDÅ ALLA SKÖNA BÖNOR!




outfitaaaaaaaaaaaaaa



Gjorde en liten outfit på h&m hemsida, gör de du med ! :) Hahah inte för att de blev nå fint men men, älskar kavajen.

Haha förlåt för ointressanta inlägg, men när man inte har så mycket att göra så. Äh, ni får vara glad att det inte är helt dött här iaf.



mer justin !





Där han ni 2 sööööötbilder på Justin, på galan med priset i högsta hugg ;) Alltså Justin vann best new artist med  med låten Baby. Lady gaga tog hem 8 priser, jäklarns bananer säger jag.




Ajaa pusshej ;*



när han vinner priset, söt han är när man kör tacktal ;)


jag spelar spel på internet ...

Spelade lite spel på spela.se, haha töntig som jag är. Men brukar typ aldrig göra de men nu när jag tråkade vid datorn så ba yes, jag spelar ! :D A då iaf så spelade jag ett spel då man skulle typ sminka en tjej, haha och då dök detta upp... Nu tror ni säkert att de kom upp nån porrsida eller nåt, men ni kan vara lugn. ;)



Är de bara jag som tycker att Justin är i bakgrunden, lite små coolt tyckte jag att de var så därför panga jag upp de här, smyyyygreklam.

ÄLSKAR SPELET, TYP VÄRLDENS BÄSTA ! , haha mobba mig iaf inte. Ps: de var inge kul.




JUSTIN VANNNNN!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, FATTAR NIIIIIIIIIIIII. JUSTIIIIIIIIIIIN VANN, HAN VANNN!!!! :D Det är han verkligen värd :') <3

Om ni inte vet vad han vann så är det " Best artist" , Video music awards. Åå helt hyper här alltså, bara så jäkla förbannad att jag inte har Mtv så jag kan se de :( Jäklarns bananer alltså !



grattis älsklingen <3

måndag

Tja alla, älskar tanken att alla andra är på skolan och jag chillar hemma med en dator och en tv. Micke ligger och sover den fisen så här är jag själv och ensam, varför ligger inte jag och sover, undrar ni kanske. Jo grannen som tänker med röven går ut med gräsklipparn och klipper som aldrig förr. Och jag som hade världens bästa dröm om Justin (L) Åååå vad sur jag blir.

Jag var uppe till halv 2 nånting, såg sexandthecity filmen, ska se resten av den nu, AS BRA ÄR DEN! :D Ni får höra lite mer sen.



Är ju på Mickiiis dator så inga mina bilder ;)


just nu

Tja!
Min plan gick i verk , för nu har jag mickeess (nu min säger vi) dator i mitt knääääääääääää, i min säng, myyysigt säger jag. Ska ha myspys med den nu, hahah! Tror jag ska se lite av sexandthecity 2 nu och ser resten sen imorgon, för vem ska vara hemma från skolan, jo mariaaaaaaaaaaaa! Ganska skönt ändå, minus att man har feber (bieber fever) och snorar ( myyyysigt ord ) , men jag överlever.




killen som dominerar i mitt rum, justinnnnnnnn (L) tagets med webcam för någon sekund sen ;) så inge bra kvallaaa





godnatt alla därute så hörs vi imorgon , kisss <3

tja alla underbaaaaaaaaaaaaara

Sitter här och myser med Mickes bärbara  i sängen (som har återuppstått från de döda) Pappa håller på att skapa ett Facebook konto på den stationära, haha de går riktigt bra för han, kanske ska gå och hjälpa han med facebooks förtrollande vääääääärld, eller nåt sånt. Kan informera att jag ska sno den här datorn från Micke, tror de kommer lyckas ganska bra)

Åååå vad gott det skulle vara gott med kladdkaka, härligt när man har en brorsa som just nu ropar att den är klar, mmmmmmmmmmmm ! (L)


Vi hörs senare, kommer sitta vid denna underbara uppfinning resten av kvällen ( ska bara gå och äta lite kladdis först) Haha kladdis, misstolk ;)



kääääääääääääärlek !


sjuk

Sjuk sjuk sjuk, de var jag igår också, men skrev en massa andra inlägg så skrev aldrig de. Har träning nu snart, men kan ju inte vara med. Skulle ju typ dö om jag var med, efter träningen är de nå möte så då ska jag dra dit, hoppas jag inte smittar nån... Har alltså förskyldning, näsan är täppt som fan, så när jag pratar låter jag ganska roligt, hihi. Kan inte sitta nå mycke vid datorn för har feber, men mår ändå gaaaaaaanska bra, har ju drogat mig med ipren, typ 5 st, får man ta så många ? ;o Om jag dör av en överdos så är alla inbjudna till min begravning, just sooo you knoeeeee.

Jag har typ inte fått ett ända sms idag, VAD ÄR DE FOLK??? Har ni dött där ute i vildmarken äälllllääääääää, smsssssaaaa på 07038323700000, okej inte så många 0:or men de får ni väll räkna ut själv. Nu kanske en våldtäktsman kan få tag på mig, inte bra inte bra, ajaa får ta den smällen, hejdåååååååååå! :D



så där ser jag ut nu, förvandlas till en giraff jueeeeee, hejdååååå!

" What happens in Bieber's world stays in Bieber's world"


Lite nya bilder, filmklipp med Bbbbieber



Notera tröjan, mmmmuumma, vad tror ni B:et står för, I guess for Bieber?



Sen bytte han till en annan tröja :/ Men lika snygg ändå ;)




photoshot @ elle magazine




Gaaaaaaaaaaaaaaaaaa, varför måste han vara så snnnnyyyyggg? Håll med att man vill vara Kim där alltså !;)

hejdåå alla Believers (L)




maria talar ut om sebastian krantz

Som alla redan säkert märkt, är att en viss Sebastian Krantz var med i idol för nån dag sen, sminkad och ful. Och han har ju varit med i Talang -08, och då var jag helt kääääär i han, men sen dog han ju i "kändishimmlen", men nu har han ju återuppstått.





DÅ : En söt liten kille som alla var helt kär i , helt okej!



(han börjar sjunga nån gång vid 1:36)

NU: En kille som lånat mammans smink, 16-åring med fult hår och allmänt ful, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Vad hände lixom, åå varför kan han inte vara 14 fortfarande?
Gjorde en liten MEGASTOR diss till Sebastian nu alltså.


tjjjjjeniixen

Ååå Hanna är världens bästa, nu har jag ju min älskling på bloggen också. Ska väll få in en header snarast möjligt (och man gillar mitt vuxenspråk)

Hann inte skriva nånting igår, först var de skola, vi var ute i vildmarken och skulle kolla insekter och sånt, jag hittade världens finaste groda, Lars-Olov och Kalle hittade en gräshoppa som heter Wow-jocke, dom blev bästisar och jag och Anna skrev en låt om dom, hihi.

Sen efter skolan bromma jag hem och duscha och fixa mig, sen for vi till Gammelstad och fotade oss (familjen), herregud vi fick hoppa och studsa och fotofrafen blev sur över att jag inte ville le med tänderna, haha. Vi får väll hoppas att nån bild blev normal iaf. När de var klart åkte vi hem och blev typ panik, för skivorna jag hade bränt funkade inte, så vi var tvugna att köpa nya och bränna igen, och jag kan säga att de var lite stressigt.

Men de löste sig och sen kom jag till festen där johanna hade nästan fixat allt, och de var bara praaaaaa. Festen blev lyckad ändå om spökpromenaden kunde varit lite läskigare, haha ;) Vi dansa och sjöng som galningar, så nu får jag skylla mig själv, jag har så förbannat ont i halsen, kan knappt prata. Ajaa, sånt som händer. Så idag ska jag nog ta de lite lugnt "dagen efter" ;)

Vi tog bilder med Johannas systemkamera så när hon har skickat lite bilder eller nåt så kommer de upp här. Jag sitter i sovtröjan, kanske dags att gå och byta om eller vad säger ni?


OCH TACK TILL ALLA PRESENTER, NI ÄR BÄST ! ;*


fix on tha blogggg

hanna här och visst blev ny designen bra? jag tyckte det, eller finns några saker som kanske är skitfula men pallar inte fixa det nu. nu har hon ju också justin bieber på sidan, aa, jag vet att du älskar mig marrrriii :*

fortfarande ingen header men typ bilderna jag har på henne är pucko bilder, no offense, men så äääre :D

haha, lite failischt klippt och suuuperliten, men här är den;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

chaaachhaaaa, och kolla in häääär, jabratackheeej :)


blablabla

Hej bloggen!

Asså åå jag hatar min blogg, jag hatar designen, jag hatar att jag inte har nån header, jag hatar att jag typ inte skriver ett piss här, jag hatar allt ! Blir förbannaaaadddd! Nu skrev jag ett gulligt sms till Hanna så kanske hon kan fixa nåt, hon är ju typ världens bästa så! Aja, nu ska jag sluta vara sur, vi har ju faktiskt festen imorgon, nu blev jag glad när jag tänkte på den !;) Jag ska bränna en cd till och sen har jag ett ton läxor att ta itu med, buhuuuuuuuuuuuuu :( Ajaa typ världens enklaste så, typ lite spanska glosor, engelska glosor, och sen ska jag ha en bild till svenskan, som man ska skriva ut från datorn. Men tänk på stackars Maria som inte har nå färg i skrivaren, aja den får bli ful och svart vitt, jag överlever nog...

Och så har jag ont i huvvudet också, efter att ha sprungit runt i typ 34235939 grader en september dag? Det har varit kallt heeeeeeela hösten men nu när vi ska vara ute och ha orientering på idrotten, nä då ska de vara as varmt. Just min tur de ... Vi drack vatten på kyrkogården, hoppas inte vattnet var förgiftat så vi dör, men gott var de iaf ;)

Näjjjj nu ska jag hitta på nåt annat än att sitta här, kanske ska börja fundera på att göra bort läxorna, nä förresten jag sitter ner och lyssnar musik och gör en grymmm platta !


Vi hörs när vi hörs hörni, och ha en g-g-g-grymmm kväll !


några bilder som aldrig visats :o




ensötlitenastapasta, en av valparna (LL) jag och johanna var barnvakt åt den, haha ;) och när vi hållt på med den i antal timmar så är den gaaaaaaaaaaaaaaaaaanska trött ;D



johanna är en krukväxt , och johanna jag var tvungen ;)



hahah i skara, och hjälmarna lukta svett ;s



tja bloggennnnn

Igår fick man inte sitta vid datorn, nejnej. Men sånt får man ta när man har en töntig brorsa som ska sitta och spela sitt jäkla spel. Igår skolan först, usch jag hatar tisdagar. Halv 4 och sämsta ämnerna eeevaaaaaa. Handboooolliisss träning sen och efter blev de SVERIGE - SAN MARINOOOOO ! 6-0, riktigt najjjjssss, zlatan gjorde 2 mål, han är förjeevla bra.

Idag var de skola, slutade 13.20, så de var skööööön..t ;) Jag och Johanna gick på staden i Bbboden och jag köpte en skjorta som kanske kommer användas på fredag, LÄNGTAR! Imorgon ska mammi köpa ett par jeanstights jag hitta på SeeMe för hade inte nog med pengar :b Nu har jag och Micke (som äntligen slutade spela för en sekund) bränt en cd till festen, ska nog göra en till sen. Partyplattan nr 1 jueee! ;)

Snaaaart blir de handbollsträning med dom bästa som finns (L) Sen får jag se vad jag hittar på ;)

Vi hörs hörni !



Hahah julle skulle ta sig in i harrys utebur, och de gick inte så bra ....


photos



vi är lite för små göölliga larver SOLSIDAN AKA SANDIDAN (L)



SOLSIDAN !
haha johanna jag var tvungen ;)



3ton......



Justin Bieber tåååååååårtan (L)(L)(L)



adias koftan man fick i present blandannat :)

Nu årkar jag inge mer, vi hörs imorgon.


PÖSSSS !

dåååååååålig uppdatering

Typ världens dåligaste uppdatering jag vet, är som att jag har en bloggpaus eller nåt. Fast de har jag inte, hinner bara inte. Och när jag är hemma och har tid, nä då sitter min brorsa och spelar nå jävla krigspel och jag får inte sitta. Haha åååå, men om 2 veckor så flyger han och helena till thailand och då blir de jag och min dator, så ni får hålla ut lite. Nu har jag och Micke gjort inbjudningarna till min o johannas fest, riktigt fina blev dom. Klassen får dom imorgon, gaaa längtar ihjäl mig till fredag, fast har mycke och hinna med, för de första vet jag inte vilka högtalare vi ska använda, vi måste till luleå och shoppa en massa grejer, vi ska hinna fixa "spök promenaden". Åååå guuuuuuuuuud, som ni ser har jag mycke att göra + att jag har läxor att göra också :/

Och nu vill Micke ha datorn igen så de är bäst att flytta sig -.-

Sen har jag inte hunnit lägga in bilderna heller, men kanske hinner ikväll, för Micke ska typ bort men då ska jag sitta och vika inbjudningar och så ska jag kanske ut och springa, guuuuuuuuuuuud hjälp mig!







gaaaaa ge mig  fredag nuuu !





hemmaaaaaaaaaaaa !

heeejjjssaannnnn !

Hemma nu från vildmarken, vi grillade korv vid 11, muuussiiigt. Nu har man handbollsträning och sen ska jag göra en leeeexaaaaaaaa åå min skärskrivning är för underbar. För imorgon får vi vara lediga, mohaha när alla andra går upp typ vid 7 ska jag ligga och sussa så gott ;) Det är härligt kan jag tala om för er, lärarna ska nånstans så de är därför vi får göra läxan, men den tar typ 15 min och göra så imorgon ska jag hitta på något.

Hör av mig senare, pussss.


chacha det är hannaaaaaa

haha, rubriken är inte jätte seriös, men its hanna anyway :D

om ni undrar är marriiibooi i sin stuga uti vildmarken utan internet, så hon sa till supersnällasilverhanna att jag skulle gästblogga tills hon kommer hem, dvs imorgoooon :))))))

men vetefan vad jag ska skriva, haha, så tjaaaaaaooo och kolla in häääär så blir ni söta små ekorrar, och vem vill inte bli det lixom? :D


godnatttttt

Oj riktigt bra uppdatering lixom, och jag är för trött för att skriva nånting. Håller på att somna vid datorn. Haft bra dag, ni får höra imorgon. Micke ser nån film från 1800-talet eller den handlar typ om det så ska gå och somna till den iaf. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ!

och jag vet att klockan bara är halv 12 men jag är en gammel tant, tänk på de !

BRIST PÅ RUBRIK

Nu har alla åkt hem och nu är jag TREEEEEEEETTOOOOOOOOOOON, haha bara lite galen nu alltså.
Åååååhh vad skönt nu ska jag gå och sova, nejjuste har ju ett typ prov imorgon och inte pluggat ett skit, ajdåå... Hur fan kan dom ge en massa konstiga ord som handlar om demokrati och sånt shit och dom tror att jag ska lära mig de på en dag ,(DAGEN JAG FYLLER ÅR) ja du, får väll misslyckas totalt imorgon och skylla på mina bra bortförklaringar.

Hörni måste dra mig mot dom där jäkla orden så jag kan få veta ett ord iaf, VET NÅGON VAD TALMAN ELLER SUCCESIONSORDNINGEN BETYDER???? Och inte lite CAPS -LOCK KLUBBEN !!!

PusssS

Bilder kommer imorgon ;*

och nu är de 365 dagar tills man fyller fjortis, jaooo.



Och den här bilden togs idag,,,, Attans blev ju busted av tårtan, alla nu visste ju att jag hade en viss Justin på årets tårta, fasiken också ;)



vad är de för en dag ?

För exakt 13 år sen föddes jag, eller nån timme hit eller dit men förstör inte min grej nu ;) Lite småcoolt är de iaf. Snart kommer gäster och de kommer bli parteeeyy, haha njaa knappast men att äta justin bieber tårta känns ju inte helt fel ;) Fast vill ju inte äta upp han, känns ju dumt typ...

Ajaa, klassfoto idag, OHMAJJGADD, jag såg en liten skymt av mitt ensamma kort och de blev inte FINT!
Klasskortet får vi hoppas på att de inte blev helt fel, annars så går jag och tar självmord eller nåt..

Nu kan jag inte skriva mer, måste hjälpa mamma med toppingen till cupcakes, åå jag vet att det vattnas i era munnar, så kom på lite kalas ;)



exakt ett år sen

Då har man typ bakat allt klart för imorgon, mina chokladbollar blev riktigt gulliga ;) Nu ska man spendera sista dagen som 12 - åring på bästa sätt, alltså att ligga och titta på tv, haha ! Nja ska väll hitta på nånting iaf, måste gå och sova tiiiidiiigt också, för imååårrggooooooon (gillar stavningen alltså) på morgonen kommer de bli riktigt stressigt, ska bli uppvaktad eller vad de nu heter och sen hinna göra sig klar för skolfotot som är på morgonen (som jag redan berättat)

Oj hahah det där skrev jag typ när jag kom hem från skolan och nu ser jag "kungarna på fortet" mitt nya namn på de vetni ;) Glömde lixom bort bloggen för några timmar, hihi.

Nja finns inte så mycket att säga, måste platta håret efter programmet är slut, för jag har räknat ut att håret kommer bli snabbare rakt imorgon bitti om jag gör de nu också annars kommer jag vakna upp med ett kråkbo i skallen imorgon. Vet att jag är tråkig som en gris nu men ni får överleva...

ALLA SKA SKRIVA GRATTIS TILL MIG PÅ FACEBOOOOOKKENNN IMORGONNNNNNN!!!!!!! Eller inatt går ju också bra.

HEJDÅÅÅÅ



och jag saknar ole-mattias johansen och jag saknar sommaren och det var en suddig bild men jag bryr mig inte. NORRMÄNNENS STUGA (L)



den här bilden togs för exakt 1 år sen, co0lt vaaaa ? ;D Då fyllde man 12...


Gissar på inge bra uppdatering imorgon med de klarar ni av ;) Sen kommer bilder







RSS 2.0